تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین ترانه‌ی این آلبوم کدام است؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مردم‌ آزار

19 21.11%
  • جوابم نکن

32 35.56%
  • خوان هفتصد

17 18.89%
  • با من بمون

14 15.56%
  • خواب بعدازظهر

14 15.56%
  • بگو مگو

26 28.89%
  • قطار

28 31.11%
  • پرچم سفید

29 32.22%
  • تقاص

14 15.56%
  • هر روز پاییزه

44 48.89%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 136

نام تاپيک: محسن چاوشی - پرچم سفید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

چند نفر تو ایران راک کار میکنن؟ چند نفر بلوز کار میکنن؟ کی جرات میکنه کارش رو بده سینا حجازی تنظیم کنه چنین ریسکی بکنه ...
    یه جوری میگی چجوری جرات کرده ، انگار میخواسته بده کلاه قرمزی تنظیم کنه ! خب سینا حجازی چند ساله داره کار میکنه ! اینجوری نبوده که محسن چاوشی یه روز رفته پارک سر کوچشون ، سینا حجازی رو دیده بهش گفته چطوری ، خوبی ، بیا یه تنظیم واسم بزن !

بعد الان از هر کی بپرسی بهترین پاپ خون کیه میگه : محسن چاوشی ... ولی بگی بهترین راک خون داخلی میگه : رضا یزدانی !

تا صد سال دیگه هم محسن راک بخونه میگن بهترین رضا یزدانی ! چون صاحب سبکه !

حالا اصلا چاوشی بیاد تو آلبومش رپ بخونه ! هر خواننده ای صاحب یه سبکه !

این جمله رو ایشون برای چه کسانی گفتند؟ برای کسانی گفتند که با بهترین های خارجی حال نمیکنند ...
    چه برسد به چاوشی ...

اصلا این جمله خطاب به شما نبوده و نیست که بیای همچین جوابیه ای بدی ...
    تو جمله قبلش مخاطب رو مشخص کرده بودند :

نمیدونم بر چه اساسی و با چه مدرکی این آلبوم رو ضعیف میدونید .
    کسایی که آلبوم رو ضعیف میدونن ! که منم جزوشون هستم !

مثل اینکه خیلی مقایسه پرچم با حریص به دلت چسبیده.

انگار حرفا رو دوس نداری بخونی صرفا هر چی دلت میخواد می بینی ...
    نخیر ... برعکس ... مقایسه پرچم با حریص به دل بعضی ها نچسبیده !

من فقط حقایق رو میخونم ، نه حرفارو !

این حرفا دیگه کهنه شده یه بار نشد نزنین به این کوچه
    اینکه اینا رو بگی و احیانا دو نفر به به چه چه کنن فک نکن خبریه ...
    و تعصب شما کهنه تر ... !

آوووو ... پس به به و چه چه فقط ماله تعریف از آلبومه !

اصلا محسن چاوشی فقط برای تعریف و تمجید به دنیا اومده !

برو خداروشکر کن که آدم مغروری نیستم ... وگرنه با همین یه ذره سوادی که از موسیقی دارم ، آسمون رو شکاف میدادم ! چه برسه به اینکه انقدر ساده کوتاه بیام !

در ضمن محسن تو کارای جهانی تو اول راهه والا تو ایران که عالی کار میکنه!
    اگه به این تعصبی هاست که چاوشی بهترین تو جهان هم هست ! سال دیگه تو گرمی جایزه میگیره !

و در آخر ...

هر خواننده یه سری مخالف تعصبی داره ... یه سری مخالف منتقد واقعی .

و یه سری طرفدار تعصبی داره ... یه سری هوادار واقعی .

مخالف واقعی و هوادار واقعی بسیار شبیه به هم هستند ...

طرفدار واقعی کسیه که با نقد و انتقاد سازنده از خواننده مورد علاقش سعی به تکامل و پیشرفت خواننده میکنه !

و طرفدار تعصبی کسیه که چشمش رو رویه نقاط منفی میبنده و با برچسب نقاط مثبت ، میخواد دهن همه رو ببنده !

من خودم خواننده ایرانی مورد علاقم محسنه ... و اگه نبود انقدر واسش ارزش قائل نبودم که بخوام براش ریمیکس بزنم و ...

ولی حقیقت رو باید گفت ! و میگم و هیچ وقت عقب نمیشینم ! مثل اون منتقدایی که با تعصب از اینجا روندینشون ; )

2. 4 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این جمله برای کسایی بود که با هر گونه تغییر مخالفند نه شما ...
    کسی با تغییر مخالف نیست ... اما با هرگونه تغییر چطور؟!! شاید بهتره یه تجدید نظری بکنیم ...
    خیلی عذر میخوام وسط بحثتون وارد شدم اما بشخصه من یه اعتقادی دارم ...

هر خواننده ای صداش منحصرا برای سبک و ژانر خاص خودش ساخته شده ...
    یا حداقل اینکه توی یک سبک بهترین آوا رو به گوش مخاطب میرسونه ...

حالا شما فرض کنید یک خواننده پاپ خون که کارهای پاپ - راک خوبی هم داره به یکباره بیاد و راک - بلوز و سبکهای دیگر رو امتحان کنه ...

مطمئنا اینجا کیفیت کار همون خواننده میاد پایین ...
    نمیتونه اون صدای خوبی که تو کارهای تخصصیش داره رو در بیاره ...

دقیقا مثل همین آلبوم که وکال چاوشی بشدت توی ذوق میزنه ( توی چند مورد )

یکی از دلایل اینکه این Tune زنبوری مانند گاهی بیش از اندازه ی مناسب روی صدای محسن نمود پیدا میکنه بخاطر اینه که بتونه نقصهای وکال رو تا حدودی پوشش بده ...
    ( که تو این آلبوم تا حدی فقط تونست کاستی های وکال رو جبران کنه )

بوضوح میبینیم صدای محسن بعضی جاها میره خارج و گاهی توی پرده های پایین و زیر خوندن مشکل داره ...

و واقعا برام علامت سواله که چطور چاووشی میخواد بعضی از این ترانه ها رو زنده در بیاره و اجرا کنه ؟
    آیا اینکه یک خواننده ی حرفه ای بعد از 9 سال کار ( حدود 4 سال کار مجاز ) هنوز نباید سبک خودش رو بشناسه ؟

اگر هم شناخته خب بهتر نیست به فکر ارتقای کیفی خودش توی چارچوب تخصصی خودش باشه ؟
    تا اینکه گهگاهی به سبک های مختلف سرکی بکشه و در کار هنری خودش خلل ایجاد کنه !؟! ...

نظر کلی من اینه که تنوع خوبه ... تنظیم های غافلگیر کننده و نوآوری ها خوبه ...

اما باید براش تعریف و مرز قائل شد ... توی یک چارچوب معین ...
    تا جایی که مشکلی پیدا نکنه که هیچ باعث ترقی کیفی کار هنرمند هم بشه ...

بعنوان کسی که نه طرفدار آنچنانی هست و همینطور دوست داره بهترین ها رو بشنوه ... پرچم سفید رو ضعیف تر از حریص میدونم ...
    این آلبوم ضعف عمدش یکی وکال و بعدی آهنگسازی هست ...
    تنظیم تو این آلبوم حرف اول رو میزنه ... چون هم سعی کرده ملودی ها رو جمع کنه و بهتر در بیاره و همینطور وکال رو ...

+ این نظرات کاملا شخصی است و تحمیلی نیست ...
    Last edited by Ssarshar; 25-03-2012 at 21:22.

4. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ما نیز بنظریم!:

امتیاز کلی: ★★★★★

+
    1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
    2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
    3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
    4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
    5. نسبت به آلبوم قبل (آلبوم حریص) پیشرفت بود یا پسرفت؟
    1. با من بمون
    2. قطار
    3. مردم آزار
    4. هر روز پائیزه
    5. پسرفت
    (موارد 2 و 3 و 4 مورد جانشین هم دارند، ولی اگه فقط قرار به یک انتخاب باشه، طبیعتا بیخیال موارد جانشین : دی)

یاعلی

پ.ن 1: آلبوم واقعا چندین آهنگ شاخص از جنبه های مختلف نداره، اکثر آهنگ ها متوسط هستند و بعد یک بار یا حداکثر دو بار گوش دادن، در روز دل آدمو میزنن! البته سلیقه ها قطعا متفاوته...
    پ.ن 2: کاش یه نظرسنجی باشه به آلبوم هم نمره بدیم./

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نخیر ... برعکس ... مقایسه پرچم با حریص به دل بعضی ها نچسبیده !

من فقط حقایق رو میخونم ، نه حرفارو !
    خدا رو شکر نظرم تو پست نقدت هنوز سر جاشه و دست نخورده

من واقعا موندم تو برخوردت چطور وقتی کسی که باهات موافق بوده و حتی دقیقا از همون آهنگایی که تو لذت بردی لذت برده ...
    کسی که همیشه کاراتو گوش داده ...

کسی که تو اصل موارد باهات موافقه و تنها بابت برخی کلمات و بعضی حضورها و عدم حضورها باهات اختلافاتی داره ...

انقدر ساده میشه متعصب ...

چقد ساده به همه مارک میزنید ...

من واقعا نقدهاتو دوس دارم ...

اما از این همه پشتکار و شتابزدگی که در زدن مارک تعصب به بچه ها داری واقعا بیزارم ...
    این موضوع اپیدمی شده و فراگیر ...
    نگران خودم نیستم نگران این فراگیر شدن مارکها هستم ...
    شاید کسی واقعا متعصب نباشه تنها داره دیدگاهش رو میگه اما با پیشداوری شماها مواجه میشه و فوری روش مارک تعصب میخوره
    در صورتی که اگه با یه نگاه دیگه و با یه کم وقت بیشتر به پستش نگاه کنی اینطور نیس
    ...

این عادلانه نیست بحث من اینجاست نه در اصل نقد ...
    نقد بسیار دوس داشتنی ست

خود من چقد منتظر نقدت بودت و هی پ.خ میدادم که زودتر و واقعا هم ازش لذت بردم ...
    این دیدگاه شما عادلانه نیست ...

کسی با تغییر مخالف نیست ... اما با هرگونه تغییر چطور؟!! شاید بهتره یه تجدید نظری بکنیم ...

حالا شما فرض کنید یک خواننده پاپ خون که کارهای پاپ - راک خوبی هم داره به یکباره بیاد و راک - بلوز و سبکهای دیگر رو امتحان کنه ...

دقیقا مثل همین آلبوم که وکال چاوشی بشدت توی ذوق میزنه ( توی چند مورد )

یکی از دلایل اینکه این Tune زنبوری مانند گاهی بیش از اندازه ی مناسب روی صدای محسن نمود پیدا میکنه بخاطر اینه که بتونه نقصهای وکال رو تا حدودی پوشش بده ...

بوضوح میبینیم صدای محسن بعضی جاها میره خارج و گاهی توی پرده های پایین و زیر خوندن مشکل داره ...

و واقعا برام علامت سواله که چطور چاووشی میخواد بعضی از این ترانه ها رو زنده در بیاره و اجرا کنه ؟
    آیا اینکه یک خواننده ی حرفه ای بعد از 9 سال کار ( حدود 4 سال کار مجاز ) هنوز نباید سبک خودش رو بشناسه ؟

تا اینکه گهگاهی به سبک های مختلف سرکی بکشه و در کار هنری خودش خلل ایجاد کنه !؟! ...

نظر کلی من اینه که تنوع خوبه ... تنظیم های غافلگیر کننده و نوآوری ها خوبه ...

اما باید براش تعریف و مرز قائل شد ... توی یک چارچوب معین ...
    تا جایی که مشکلی پیدا نکنه که هیچ باعث ترقی کیفی کار هنرمند هم بشه ...

بعنوان کسی که نه طرفدار آنچنانی هست و همینطور دوست داره بهترین ها رو بشنوه ... پرچم سفید رو ضعیف تر از حریص میدونم ...
    این آلبوم ضعف عمدش یکی وکال و بعدی آهنگسازی هست ...
    تنظیم تو این آلبوم حرف اول رو میزنه ... چون هم سعی کرده ملودی ها رو جمع کنه و بهتر در بیاره و همینطور وکال رو ...

+ این نظرات کاملا شخصی است و تحمیلی نیست ...
    مرسی من به شخصه لذت بردم
    Last edited by Alireza_SA; 25-03-2012 at 22:32.

8. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این جمله دیگه کمی اغراق آمیزه ! مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ !
    اگه تمام ملودی های چاوشی رو گوش کرده باشی باید بدونی که بهترین هاش توی این آلبومه . البته ملودی گاهی سلیقه ای میشه و باید به دلت بشینه
    منظور ایشون این بود که این سبک ها از موسیقی حتی اگه فوق العاده خوب هم کار بشن
    باز خیلی ها میگن مزخرفه آشغاله و ...
    یعنی به کار جهانی هم میگن مزخرف
    منظور دقیقم این بود که اکثر افراد فرق بین پاپ و سبکای جهانی و تخصصی موسیقی مثل بلوز و رگی و .. رو نمیدونن و بخاطر همین هم میان و سلیقه ی شخصیشون رو مبنای بررسی قرار میدن
    بابا شماها دیگه از چاوشیست ها چاوشیست تر شدین ! یهو بگین یه هنر موسیقیه و یه محسن چاوشی و یه پرچم سفید !
    بقیه هم دور از جونشون خر ! موسیقی فقط ماله کسایی که محسن چاوشی گوش میدن !
    دوست عزیز اتفاقا من طرفدار رضا صادقی ام ولی خوب کارای چاوشی رو بخاطر کیفیت بالای کارش گوش میکنم .
    کسی هم نگفته که فقط چاوشی کارش خوبه . منظور اینه که ایشون کارش نسبت به بقیه دارای کیفیت بالاتریه که بخاطر اینه که ایشون روی موسیقیشون وقت میزارن بیشتر از اونی که فکرشو بکنی

چند نفر تو ایران راک کار میکنن؟
    تو سایتای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری آمارش دستت میاد
    یه جوری میگی چجوری جرات کرده ، انگار میخواسته بده کلاه قرمزی تنظیم کنه ! خب سینا حجازی چند ساله داره کار میکنه ! اینجوری نبوده که محسن چاوشی یه روز رفته پارک سر کوچشون ، سینا حجازی رو دیده بهش گفته چطوری ، خوبی ، بیا یه تنظیم واسم بزن !
    اگه یکم موسیقی رو از دید خواننده ای که اینهمه طرفدار داره نگاه کنی میفهمی که تغییر سبک این چنینی واقعا ریسک خیلی بزرگیه که میتونه حتی به قیمت ترد شدن خواننده تموم بشه

بعد الان از هر کی بپرسی بهترین پاپ خون کیه میگه : محسن چاوشی ... ولی بگی بهترین راک خون داخلی میگه : رضا یزدانی !
    تا صد سال دیگه هم محسن راک بخونه میگن بهترین رضا یزدانی ! چون صاحب سبکه !
    لطفا یکم در مورد انواع صداهایی که راک میخونن تحقیق کن
    کسایی که آلبوم رو ضعیف میدونن ! که منم جزوشون هستم !
    خوب که چی ؟؟؟؟ بنده گفتم با دلیل و مدرک صحبت کن

دقیقا تخصص چاوشی توی این سبک از موسیقیه و نه موسیقی پاپ (به نقل از محمدرضا آهاری)

کدوم تیون ؟؟؟؟؟ میخوای برات صدای بدون افکتشو بزارم ببینی فرقی داره یا نه !!!!

میشه بگی کجاها رو !!!!!
    میشناسه ولی وقتی مردم آمادگی گوش کردن این نوع موسیقی رو ندارن خوب طبیعتا باید آروم آروم گوشاشون رو آماده کرد
    أر آلبوم های بعدی خواهید دید (البته به غیر از 13 چون 13 قبل از این آلبوم تهیه شده
    1. با من بمون
    2. قطار
    3. مردم آزار
    4. هر روز پائیزه
    5. پسرفت
    (موارد 2 و 3 و 4 مورد جانشین هم دارند، ولی اگه فقط قرار به یک انتخاب باشه، طبیعتا بیخیال موارد جانشین : دی)

یاعلی

پ.ن 1: آلبوم واقعا چندین آهنگ شاخص از جنبه های مختلف نداره، اکثر آهنگ ها متوسط هستند و بعد یک بار یا حداکثر دو بار گوش دادن، در روز دل آدمو میزنن! البته سلیقه ها قطعا متفاوته...
    پ.ن 2: کاش یه نظرسنجی باشه به آلبوم هم نمره بدیم./
    یکم نظر دادنو از ایشون یاد بگیرید

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا تخصص چاوشی توی این سبک از موسیقیه و نه موسیقی پاپ (به نقل از محمدرضا آهاری)
    اولا از روی حرف یک تنظیم کننده نمیشه به دقت و تمام و کمال استناد کرد ...
    محسن کارش رو پاپ و پاپ - راک شروع کرد و به اوج شکوفایی رسید ...
    باید همونجا کارش رو تثبیت میکرد ...
    روی بهترین سبک که بهترین بازدهی رو روی تارهای صوتیش داره برنامه ریزی میکرد ...
    این نوع گریزهای غیر منطقی به هر سبکی تنها بلاتکلیفی یه خواننده رو میرسونه ...

کدوم تیون ؟؟
    یعنی تابحال ذره ای برای شما مسجل نشده که چرا جنس صدای چاوشی در سنتوری با یه شاخه نیلوفر
    و همینطور حریص با پرچم سفید متفاوته ؟
    چاوشی تو یه شاخه نیلوفر طبیعی ترین صدای خودش رو عرضه کرد ...
    هرچه بود خودش بود و به نظرم بهترین آلبومش هم هست ...
    چرا اون افکت نویز دار توی این آلبوم به اوج خودش رسید ؟!
    یعنی واقعا تشخیص افکت از صدای یک خواننده اینقدر کار سختیه ؟
    افکت طبیعت ضبط استودیو هست ... اما برای این هم باید حد و مرزی دونست ...
    ایشون هر وقت کنسرت دادند و صداشون بطور خودجوش این نویز زنبوری رو ارتعاش داد من حرف شما رو قبول خواهم کرد ...

میشه بگی کجاها رو !!!!!
    من استنباط کلیم رو از آلبوم گفتم ...
    ضمنا من الان کلی دلیل و برهان واسه شما بیارم ...
    آیا حس عاشقی و تعصب نسبت به خوانندت اجازه ی رویارویی با ضعفها رو میده ؟!

میشناسه ولی وقتی مردم آمادگی گوش کردن این نوع موسیقی رو ندارن خوب طبیعتا باید آروم آروم گوشاشون رو آماده کرد
    گوشهای مردم همیشه آمادست دوست من ... اما برای اثر با کیفیت و مقبول ...
    به شخصه سراغ دارم خیلی ها رو که بلوز و راک حرفه ای گوش میدن اما کار چاووشی رو تو این حیطه نمیپسندند ...

پ.ن : من این بحث رو برای خودم و شما تمام شده می بینم ... نظر من کاملا شخصیه ... نظر شما هم قابل احترامه ...
    Last edited by Ssarshar; 25-03-2012 at 22:48.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اين آلبوم سنگين بود و اكثر مخاطب هايي رو هم كه جذب كرد كسايي بودن كه از موسيقي ميفهميدن و موسيقي رو صرفا برا گوش كردن نمي ديدن
    نظر یکی از موسیقدان های بزرگ در ف.ب
    Last edited by asextor; 26-03-2012 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولا از روی حرف یک تنظیم کننده نمیشه به دقت و تمام و کمال استناد کرد ...
    محسن کارش رو پاپ و پاپ - راک شروع کرد و به اوج شکوفایی رسید ...
    باید همونجا کارش رو تثبیت میکرد ...
    روی بهترین سبک که بهترین بازدهی رو روی تارهای صوتیش داره برنامه ریزی میکرد ...
    این نوع گریزهای غیر منطقی به هر سبکی تنها بلاتکلیفی یه خواننده رو میرسونه ...
    چاوشی از روزی که یه شاخه رو داد به دنبال راک و بلوز بود ولی منتظر زمان مناسب برای اینکار بود
    به هر حال این حرف میتونه سلیقه ای باشه بنوعی . توی فنز چاوشی بری میبینی اکثرا منتظر این سبک بودن

کدوم تیون ؟؟
    یعنی تابحال ذره ای برای شما مسجل نشده که چرا جنس صدای چاوشی در سنتوری با یه شاخه نیلوفر
    و همینطور حریص با پرچم سفید متفاوته ؟
    چاوشی تو یه شاخه نیلوفر طبیعی ترین صدای خودش رو عرضه کرد ...
    هرچه بود خودش بود و به نظرم بهترین آلبومش هم هست ...
    چرا اون افکت نویز دار توی این آلبوم به اوج خودش رسید ؟!
    یعنی واقعا تشخیص افکت از صدای یک خواننده اینقدر کار سختیه ؟
    افکت طبیعت ضبط استودیو هست ... اما برای این هم باید حد و مرزی دونست ...
    چاوشی صداش تا قبل از یه شاخه تیون شده بوده ولی بعد از اون کلن استفاده نکرد (البته شاید تو کارای هاوسش صداش تیون شده باشه چون واقعا لازمه و واسه هر خواننده ای تا اونجا که میدونم استفاده میکنن از تیون تو این سبک)

من استنباط کلیم رو از آلبوم گفتم ...
    ضمنا من الان کلی دلیل و برهان واسه شما بیارم ...
    آیا حس عاشقی و تعصب نسبت به خوانندت اجازه ی رویارویی با ضعفها رو میده ؟!
    شما دلیل بیار اگه بنده جواب غیرمنطقی به شما دادم اونوقت .....
    خوشبختانه روی هیچ خواننده ای تعصب ندارم .

گوشهای مردم همیشه آمادست دوست من ... اما برای اثر با کیفیت و مقبول ...
    به شخصه سراغ دارم خیلی ها رو که بلوز و راک حرفه ای گوش میدن اما کار چاووشی رو تو این حیطه نمیپسندند ...
    اتفاقا خیلی ها اون زمانی که یه شاخه نیلوفر منتظر شد بخاطر خشن بودنش پس زدن آلبومو . من خودم خیلی ها رو دیدم (خودم هم جزوشون بودم )
    و اون جمله ی دومت هم بنده هم توی دوستانم یکی هست عاشق بلوز و راکه و خوشش اومده بود . در کل سلیقه ایه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

خدا رو شکر نظرم تو پست نقدت هنوز سر جاشه و دست نخورده

من واقعا موندم تو برخوردت چطور وقتی کسی که باهات موافق بوده و حتی دقیقا از همون آهنگایی که تو لذت بردی لذت برده ...

کسی که تو اصل موارد باهات موافقه و تنها بابت برخی کلمات و بعضی حضورها و عدم حضورها باهات اختلافاتی داره ...

انقدر ساده میشه متعصب ...

چقد ساده به همه مارک میزنید ...

من واقعا نقدهاتو دوس دارم ...

اما از این همه پشتکار و شتابزدگی که در زدن مارک تعصب به بچه ها داری واقعا بیزارم ...
    این موضوع اپیدمی شده و فراگیر ...
    نگران خودم نیستم نگران این فراگیر شدن مارکها هستم ...
    شاید کسی واقعا متعصب نباشه تنها داره دیدگاهش رو میگه اما با پیشداوری شماها مواجه میشه و فوری روش مارک تعصب میخوره
    در صورتی که اگه با یه نگاه دیگه و با یه کم وقت بیشتر به پستش نگاه کنی اینطور نیس
    ...

این عادلانه نیست بحث من اینجاست نه در اصل نقد ...
    نقد بسیار دوس داشتنی ست

خود من چقد منتظر نقدت بودت و هی پ.خ میدادم که زودتر و واقعا هم ازش لذت بردم ...
    این دیدگاه شما عادلانه نیست ...
    و مهمتر از تعصب جو زدگیه !

شما تویه تاپیک من گفتی که با حرفام موافقی و اینجا شدی مخالف ؟ یعنی اینکه تحت تاثیر جو رفتار میکنی !

هر جا اکثریت هر چیز گفتن ، شما همون طرف رو نشونه میگیری ! شما الان ببین چجوری 180 درجه تغییر موضع پیدا کردی ؟

و در مورد مارک تعصب !

من مارکی روی شما نزدم ! این حرفت رو که یادت نرفته :

این حرفا دیگه کهنه شده یه بار نشد نزنین به این کوچه
    اینکه اینا رو بگی و احیانا دو نفر به به چه چه کنن فک نکن خبریه ...
    من فقط مارک خودتون رو برعکس روی خودتون چسبوندم تا ببینین پشتش چیه ! شاید خودتون هم ندونین !

و از همه بدتر :

انتظار همراهی داشتن فقط به خاطر دوستی و صمیمیت !

هیچ وقت نمیشه از کسی انتظار داشت به خاطر دینی که داره و یا دوستی با اون شخص ، باهاش هم عقیده هم باشه !

من دارم آلبوم رو نقد میکنم ... ولی شما به جای دفاع از آلبوم منو نقد میکنین !

- و در آخر پاسخ به شما :

- علیرضا جونم ...عزیزم ... محسن چاوشی که سهله ... از اینا بزرگتر هم نمیونه دوستی منو تو رو بهم بزنه ! اینو همیشه یادت باشه !

اگر مقصر تو هم باشی ، من از دلت در میارم .

هیچ وقت تو زندگیم کسی رو از خودم نرنجوندم و نمیخوام برنجونم . تو دلم هیچی نیست !

دوست دارم عزیز

اگه تمام ملودی های چاوشی رو گوش کرده باشی باید بدونی که بهترین هاش توی این آلبومه . البته ملودی گاهی سلیقه ای میشه و باید به دلت بشینه
    به نظر من که نیست ! اصلا ملودی قابل توجه ای نمیبینم !

اگه یکم موسیقی رو از دید خواننده ای که اینهمه طرفدار داره نگاه کنی میفهمی که تغییر سبک این چنینی واقعا ریسک خیلی بزرگیه که میتونه حتی به قیمت ترد شدن خواننده تموم بشه
    تغییر سبک یعنی تغییر کلی سبک از مثلا پاپ به راک ! ... خوندن چند ترک تویه سبک های مختلف تویه یه آلبوم پاپ ، واسه خواننده ی پاپ یه جور Bonus محسوب میشه و نه تنها هیچ ریسکی نیست بلکه کلی هم به نفع خودشه !

لطفا یکم در مورد انواع صداهایی که راک میخونن تحقیق کن
    من کاری به بحث های تخصصیش ندارم ... دارم میگم محسن چاوشی با پاپ شناخته میشه نه راک !

دیگه اینو همه فهمیدن ... مخصوصا تو ترک اول ! کلی هم بحث شد در بارش !

یکم نظر دادنو از ایشون یاد بگیرید
    به خودتون هم توصیه میشه :

واقعا متاسفم واسه مردمی که موسیقی رو در شاد بودن ، ریتمیک بودن و یا قابل فهم بودن میدونن .
    عمرا اگه یکیتون بتونه ترانه ی قطار رو واسه من تفسیر کنه و توضیح بده
    خواهشا اول یکم موسیقی یاد بگیرید یا حداقل یکم موسیقی حرفه ای گوش کنید بعد بیاید در مورد چنین آلبومایی نظر بدید .
    مطمئنم اگه واسه شماها آلبومهای لینکین پارک یا الویس پریسلی و ... رو بزارن میگید ای بابا این چیه دیگه با این صداش ، یا چرا همش زوزه میکشه یا ... .
    فقط شما لینکین پارک گوشی میدی حتما ! ما هم که از پشت کوه !

14. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

و مهمتر از تعصب جو زدگیه !

شما تویه تاپیک من گفتی که با حرفام موافقی و اینجا شدی مخالف ؟ یعنی اینکه تحت تاثیر جو رفتار میکنی !

هر جا اکثریت هر چیز گفتن ، شما همون طرف رو نشونه میگیری ! شما الان ببین چجوری 180 درجه تغییر موضع پیدا کردی ؟
    نه اصلا این طور نیس ...

من نظرم عوض نشده اصلا عوض نشده ...

به خداوندی خدا ...
    به چی قسم بخورم؟

این جمله دیگه کمی اغراق آمیزه ! مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ !

خودمونیم اصلا این آلبوم جز چند تا ترک اصلا ملودی داشت ؟ که بخواد بی نظیر باشه ؟

حریص هر ترکش یه ملودی زیبا داشت ... ترک چمدون که ملودیش رو یادتون هست ... غم و شادی که اصلا ملودیش فراموش نشدنی بود . حریص که اون ملودیش هنوز داره به من احساس نو و جدیدی میده . ساز دهنی کافه های شلوغ یادتون رفته ؟

بابا یکم واقع بین باشین تورو خدا ! فقط یکم !
    بله ملودی های حریص زیباتر بود ... قبول دارم ...

بله ملودی چمدون شاهکار بود شک ندارم
    بله حریص ...
    بله کافه های شلوغ ...

بدون شک ...

من کاملا با این حرفا موافقم از صمیم قلب ...

اگر جوزدگی هست پس چرا من اولین کسی بودم که از نقدت تشکر کردم؟ چرا کامنت من اولین کامنت هست؟

نه عزیزم خیلی داری تند میری ...
    آرومتر یواش تر ...

انتظار همراهی داشتن فقط به خاطر دوستی و صمیمیت !

هیچ وقت نمیشه از کسی انتظار داشت به خاطر دینی که داره و یا دوستی با اون شخص ، باهاش هم عقیده هم باشه !
    نه نه نه ! اصلا اینطور نیس ...
    انتظار نداشتم به خاطر دوستی ...
    این درخواست خیلی غیرمنطقی هست نه نه هرگز!!!

صرفا انتظار داشتم حرفام یادت باشه و یادت مونده باشه که باهات موافقم ...
    یادت باشه و بدونی قصدم کوبیدن نظراتت که درست هست نیست
    قصدم چیز دیگس ...

کاش همه منتقدها عین تو فنی نقد میکردن مجید جان ...
    اون وقت من ییهو و بی مقدمه سفره دلمو باز میکردم و کلی صحبت داشتم ...
    نمیشه حرف زد نمیشه هیچی گفت ...

بسیاری از کسایی که صحبت میکنن رو میشناسیم ...
    چند ساله اینجام تمام علایقشون تکتک حرفا و انگیزه هاشون برام روشنه ....
    افرادی هستند که فقط به قصد کوبیدن میان ...

افرادی که اصلا نه بار فنی دارن نه هیچی ...

من نمیتونم با صحبت هام به چنین افرادی اجازه ی سواستفاده بدم ...

پس سعی میکنم کمتر بروز بدم نظرات انتقاد امیزو فقط همین ...

بحث فقط سر زمان و مکان هست ..
    بحث سر مارک زدن هاست ...
    دلم میشکنه وقتی طرفدارای چاوشی به محض حرف زدن مارک تعصب روشن میخوره
    و یک عده ی ثابت و مشخص لایک میزنن ...

افرادی که شک ندارم کوچکترین دلسوزی و قصد خیری ندارن ...
    Last edited by Alireza_SA; 25-03-2012 at 23:20.

16. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •