یه جوری میگی چجوری جرات کرده ، انگار میخواسته بده کلاه قرمزی تنظیم کنه ! خب سینا حجازی چند ساله داره کار میکنه ! اینجوری نبوده که محسن چاوشی یه روز رفته پارک سر کوچشون ، سینا حجازی رو دیده بهش گفته چطوری ، خوبی ، بیا یه تنظیم واسم بزن !چند نفر تو ایران راک کار میکنن؟ چند نفر بلوز کار میکنن؟ کی جرات میکنه کارش رو بده سینا حجازی تنظیم کنه چنین ریسکی بکنه ...
بعد الان از هر کی بپرسی بهترین پاپ خون کیه میگه : محسن چاوشی ... ولی بگی بهترین راک خون داخلی میگه : رضا یزدانی !
تا صد سال دیگه هم محسن راک بخونه میگن بهترین رضا یزدانی ! چون صاحب سبکه !
حالا اصلا چاوشی بیاد تو آلبومش رپ بخونه ! هر خواننده ای صاحب یه سبکه !
تو جمله قبلش مخاطب رو مشخص کرده بودند :این جمله رو ایشون برای چه کسانی گفتند؟ برای کسانی گفتند که با بهترین های خارجی حال نمیکنند ...
چه برسد به چاوشی ...
اصلا این جمله خطاب به شما نبوده و نیست که بیای همچین جوابیه ای بدی ...
کسایی که آلبوم رو ضعیف میدونن ! که منم جزوشون هستم !نمیدونم بر چه اساسی و با چه مدرکی این آلبوم رو ضعیف میدونید .
نخیر ... برعکس ... مقایسه پرچم با حریص به دل بعضی ها نچسبیده !مثل اینکه خیلی مقایسه پرچم با حریص به دلت چسبیده.
انگار حرفا رو دوس نداری بخونی صرفا هر چی دلت میخواد می بینی ...
من فقط حقایق رو میخونم ، نه حرفارو !
و تعصب شما کهنه تر ... !این حرفا دیگه کهنه شده یه بار نشد نزنین به این کوچه
اینکه اینا رو بگی و احیانا دو نفر به به چه چه کنن فک نکن خبریه ...
آوووو ... پس به به و چه چه فقط ماله تعریف از آلبومه !
اصلا محسن چاوشی فقط برای تعریف و تمجید به دنیا اومده !
برو خداروشکر کن که آدم مغروری نیستم ... وگرنه با همین یه ذره سوادی که از موسیقی دارم ، آسمون رو شکاف میدادم ! چه برسه به اینکه انقدر ساده کوتاه بیام !
اگه به این تعصبی هاست که چاوشی بهترین تو جهان هم هست ! سال دیگه تو گرمی جایزه میگیره !در ضمن محسن تو کارای جهانی تو اول راهه والا تو ایران که عالی کار میکنه!![]()
و در آخر ...
هر خواننده یه سری مخالف تعصبی داره ... یه سری مخالف منتقد واقعی .
و یه سری طرفدار تعصبی داره ... یه سری هوادار واقعی .
مخالف واقعی و هوادار واقعی بسیار شبیه به هم هستند ...
طرفدار واقعی کسیه که با نقد و انتقاد سازنده از خواننده مورد علاقش سعی به تکامل و پیشرفت خواننده میکنه !
و طرفدار تعصبی کسیه که چشمش رو رویه نقاط منفی میبنده و با برچسب نقاط مثبت ، میخواد دهن همه رو ببنده !
من خودم خواننده ایرانی مورد علاقم محسنه ... و اگه نبود انقدر واسش ارزش قائل نبودم که بخوام براش ریمیکس بزنم و ...
ولی حقیقت رو باید گفت ! و میگم و هیچ وقت عقب نمیشینم ! مثل اون منتقدایی که با تعصب از اینجا روندینشون ; )