تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 177

نام تاپيک: آموزش استفاده از قسمت AllShare بدون دانگل WiFi در LED Smart TV

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از پاسختون بر میاد تا حالا با خود نرم افزار AllShare که سامسونگ نوشته کار نکردید. من با این نرم افزار کار کردم و مشکلی نبوده. حالا شما یه چک هم با خود AllShare بکن ببین شاید مشکلی نبود.

لینک نرم افزار AllShare نسخه 2.1.0.12013_8 (آخرین نسخه):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهنمای PDF این نرم افزار:
    ببین داداش ی برنامه بنام allshare هست مخصوص تی وی سامسونگه ولی روی همی تی وی ها جواب میده من دیروز تستش کردم .. کار باهاش راخت تر از srvio هست...در ضمن لگ نمیزنه و زیرنویس رو هم پخ میکنه 100% تستش کردم...در ضمن توی تی وی ایا زینویس رو فعال کردین یا نه؟
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت سامسونک

متشکر بعد از اینکه 2 دو روز وقتم را با نرم افزار Samsung Link تلف کردم این نرم افزار که سامسونگ دیگه توسعه اش نمیده مشکل من را حل کردم تلوزیونم هم UA46F7770 بود
    Last edited by JEskandari; 03-04-2014 at 08:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سالم دمستان من تی وی AU46F6450AMSHD دارم واسه الشیر کردن راهنماییم کنید ممنون میشم.از مطالب خوبتونم خیلی استفاده کردم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سالم دمستان من تی وی AU46F6450AMSHD دارم واسه الشیر کردن راهنماییم کنید ممنون میشم.از مطالب خوبتونم خیلی استفاده کردم.
    دوست عزیز
    از این تایپیک استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم این مدل تی وی سامسونگ AU46F6450AMSHD چطوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز :

من یه مشکلی برام پیش اومده که واقعا دارم دیوانه میشم . لطفا راهنمایی کنین . من UA46D6960 SMART TV دارم و گوشیم هم NOTE 2 . برای اولین بار ره راحتی هرچه تمام تر تونستم از طریق ALLSHARE اتصال رو برقرار کنم اما حدود 1 ماه میشه که هر کاری میکنم هیچ فایده ای نداره و اصلا گوشیم تلویزیون رو پیدا نمیکنه . لطفا اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنین . گوشی رو ریست فکتوری هم کردم . اگه میشه اصلا راهنمایی کنیم از قدم اول باید چه کرد.هرچند راه خاصی نیست اما نمیدونم چرا بازم همون راه ساده به کارم نمیاد

09359797649

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز :

من یه مشکلی برام پیش اومده که واقعا دارم دیوانه میشم . لطفا راهنمایی کنین . من UA46D6960 SMART TV دارم و گوشیم هم NOTE 2 . برای اولین بار ره راحتی هرچه تمام تر تونستم از طریق ALLSHARE اتصال رو برقرار کنم اما حدود 1 ماه میشه که هر کاری میکنم هیچ فایده ای نداره و اصلا گوشیم تلویزیون رو پیدا نمیکنه . لطفا اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنین . گوشی رو ریست فکتوری هم کردم . اگه میشه اصلا راهنمایی کنیم از قدم اول باید چه کرد.هرچند راه خاصی نیست اما نمیدونم چرا بازم همون راه ساده به کارم نمیاد

09359797649
    دوست عزیز
    باید برنامه
    ALLSHARE در گوشی تان باشد و بعد کد تلویزیونتان را به گوشی بدهید و همچنین ip تلویزیونتان را در برنامه وارد کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    باید برنامه
    ALLSHARE در گوشی تان باشد و بعد کد تلویزیونتان را به گوشی بدهید و همچنین ip تلویزیونتان را در برنامه وارد کنید
    درود بر جناب متین پور بزرگوار . و تبریک سال نو و آرزوی خوشبختی

شما همیشه از عزیزانی بودین که در پی یاری رساندن به دوستانی هستند که مشکلی براشون پیش اومده و بنده هم این افتخار رو داشتم که قبلا شماره تماس شما رو داشتم اما به دلیل فرمت شدن گوشی موبایل متاسفانه شمارتون رو ندارم . همین جا لازم میدونم که بابت راهنمایی های شبانه روزیتون ازتون تشکر مجدد بکنم و قدردان زحمات شما باشم اما 2 نکته :
    1 : بر روی گوشی موبایل بنده حتما این برنامه نصب هست . چرا که اصلا این برنامه جزیی از مشخصات گوشی بندست
    2 : متوجه انتقال کد تلویزیون و نوشتن IP نشدم . البته برای بار اول که از allshare استفاده کردم تنها با روشن کردن وای فای این عمل به راحتی انجام شد ولی در حال حاظر تلویزیون و گوشی موبایل بنده ، هیچکدام دیگری رو در لیست وای فای نشان نمیدهند .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود بر جناب متین پور بزرگوار . و تبریک سال نو و آرزوی خوشبختی

شما همیشه از عزیزانی بودین که در پی یاری رساندن به دوستانی هستند که مشکلی براشون پیش اومده و بنده هم این افتخار رو داشتم که قبلا شماره تماس شما رو داشتم اما به دلیل فرمت شدن گوشی موبایل متاسفانه شمارتون رو ندارم . همین جا لازم میدونم که بابت راهنمایی های شبانه روزیتون ازتون تشکر مجدد بکنم و قدردان زحمات شما باشم اما 2 نکته :
    1 : بر روی گوشی موبایل بنده حتما این برنامه نصب هست . چرا که اصلا این برنامه جزیی از مشخصات گوشی بندست
    2 : متوجه انتقال کد تلویزیون و نوشتن IP نشدم . البته برای بار اول که از allshare استفاده کردم تنها با روشن کردن وای فای این عمل به راحتی انجام شد ولی در حال حاظر تلویزیون و گوشی موبایل بنده ، هیچکدام دیگری رو در لیست وای فای نشان نمیدهند .
    دوست عزیز
    روش بنام
    معکوس صفحه یا Screen Mirroring
    صفحه منو-->شبکه- --> --->تنظيماتAllShare ---معکوس صفحه نمايش
    Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
    دستگاه تلفن همراه را به صورت بی سيم در صفحه نمايش تلويزيون خود تان نمايش می دهد .با اين حال، تنها با دستگاه های تلفن همراه که از AllShare پشتيبانی می کند معکوس صفحه نمايش در دسترس است
    با توجه به وضعيت شبکه، صفحه نمايش و يا قطع صدا ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد معکوس روی صفحه نمايش در حال اجرا است

اتصال دستگاه تلفن همراه
    اجرای عملکرد معکوس صفحه نمايش( شبکه--> تنظيمات--AllShare---->معکوس صفحه نمايش
    روش ديگر،دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمايش را از ليست منبع انتخاب کنيد . ) . پس از معکوس صفحه نمايش در حال اجرا فایل موسیقی یا فیلم ، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجرا کنيد تلويزيون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمايش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلويزيون ببينيد

در ضمن روش کامل آن را بزودی در یک تایپیک مجزا آموزش خواهم داد
    Last edited by matinpour; 06-04-2014 at 15:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    روش بنام
    معکوس صفحه یا Screen Mirroring
    صفحه منو-->شبکه- --> --->تنظيماتAllShare ---معکوس صفحه نمايش
    Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
    دستگاه تلفن همراه را به صورت بی سيم در صفحه نمايش تلويزيون خود تان نمايش می دهد .با اين حال، تنها با دستگاه های تلفن همراه که از AllShare پشتيبانی می کند معکوس صفحه نمايش در دسترس است
    با توجه به وضعيت شبکه، صفحه نمايش و يا قطع صدا ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد معکوس روی صفحه نمايش در حال اجرا است

اتصال دستگاه تلفن همراه
    اجرای عملکرد معکوس صفحه نمايش( شبکه--> تنظيمات--AllShare---->معکوس صفحه نمايش
    روش ديگر،دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمايش را از ليست منبع انتخاب کنيد . ) . پس از معکوس صفحه نمايش در حال اجرا فایل موسیقی یا فیلم ، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجرا کنيد تلويزيون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمايش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلويزيون ببينيد

در ضمن روش کامل آن را بزودی در یک تایپیک مجزا آموزش خواهم داد
    درود بر جناب متین پور عزیز :

مشکل بنده حل نشد . بهتر بگم مشکل بنده از اینجاست که Screen Mirroring باید حتما با وای فای ست شده باشد . جهت روشن کردن Screen Mirroring پیغام روشن کردن و یا اتصال به وای فای داده میشود که این همام مشکلی است که بنده دارم.دستگاه تلویزیون و موبایل بنده هیج کدام همدیگر را پیدا نمیکنند و الا به راحتی این انتقال انجام میشد . من فکر میکنم ایراد کار از جای دیگریست .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود بر جناب متین پور عزیز :

مشکل بنده حل نشد . بهتر بگم مشکل بنده از اینجاست که Screen Mirroring باید حتما با وای فای ست شده باشد . جهت روشن کردن Screen Mirroring پیغام روشن کردن و یا اتصال به وای فای داده میشود که این همام مشکلی است که بنده دارم.دستگاه تلویزیون و موبایل بنده هیج کدام همدیگر را پیدا نمیکنند و الا به راحتی این انتقال انجام میشد . من فکر میکنم ایراد کار از جای دیگریست .
    دوست عزیز
    به این تایپیک بروید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •