سلام دوستان
بهترین نسخه که کامل باشه برای دانلود چیه؟
سلام دوستان
بهترین نسخه که کامل باشه برای دانلود چیه؟
سلام دوستان من این بازی رو از میهن دانلود ، دانلود کردم ولی متوجه نمیشم نصبش چجوریه. نصب که میکنم Origin نصب میشه بعد واسه فعالسازی و نصب ازم کد میخواد. چجوری بدون اوریجین نصب کنم ؟؟؟
سلام دوستان
mass effect config نسخه من به زبان روسی هستش! باید چیکار کنم؟
ولی بازی انگلیسی هست و مشکلی نداره...
دوستان کسی می تونه پارت 29 را برام بزاره
با سلام
دوستان من بازی را با حجم 14 گیگ از sibdownload گرفتم و بعد از اکسترکت کردن دو فایل iso یکی به عنوان dvd 1 و دیگری dvd 2 درست شد و موقعی که با daemon باز کردم در کل شامل 56 پارت شد و شروع به نصب کردم اما در هنگام نصب از پارت 29 ایراد گرفت و اجازه نصب نداد حال اگر دوستان Gamefiles.part29.rar را داره با حجم 250 مگ لطفا برام بزاره
من تو زیر نویس این بازی مشکل دارم.منو ها و دیالوگ ها به زبان انگلیسی هستند اما نوشته هایی که داخل بازی به نمایش در میایند به صورت نا مفهوم نشان داده می شوند. کمک کنید.
دوستان !
من این dlc رو گرفتم تو بازی یه پیغام هم درموردش میاد ، بعد که وارد ماموریتش میشم بعد از چند دقیقه که یه فیلم نشون میده در مورد حمله ریپر ها به پروپین ها ، شپرد با لیارا صحب میکنه بعد که دوباره کنترل میاد دست خودم بازی هنگ میکنه ، چند بار هم امتحان کردم همش همینجا هنگ میکنه !
الان چه کار کنم ؟ فایل ها سالمه؟ یا یکی دیگه دانلود کنم؟
با سلام . من نسخه blackbox رو دان کردم ولی موقع اجرای بازی کلیپ اولش میاد ولی بعد cpu میره رو 100 و هیچی نمیاد ... مشخصات سیستم من :
cpu 2.5 core2
vga nvidia 2gig
ram 4
sony cw18fx
directx 10
win7 64bit
لطفا کمک کنید .. مرسی
دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم 4 DVD بود DLC رو هم دانلود کردم اما تو فولدرBIOgame فولدری به اسم DLC نبود ...من خورم ایجاد کردم و DLC رو ریختم کرک رو هم جایگزین کردم اما تو بازی اثری از DLC نیست ...یعنی اصلا تو MAIN MENU اصلا Downloadable وجود نداره ...
بچه ها 95 درصد جواب سوالاتون توی صفحات 1 3 4 10 و 11 همین تاپیک هست
Last edited by 3taxxx; 21-03-2012 at 23:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)