جواب چی میگن؟؟؟؟؟ باید دلیل قانع کننده بیارن!!! تحویل دی یعنی تحویل دی....یعنی چی که خبری نیست؟؟؟
بیخود میکنن ماه تعیین میکنن...
جواب چی میگن؟؟؟؟؟ باید دلیل قانع کننده بیارن!!! تحویل دی یعنی تحویل دی....یعنی چی که خبری نیست؟؟؟
بیخود میکنن ماه تعیین میکنن...
یعنی چی هر وقت بیاد خبر میدیم!!!
اومدیم 2 ماه دیگه هم نیومد!! اون وقت؟؟
عجب ادمای بیخودی هستن...یکی نیست بگه برنامه ریزی ندارید پس این جلف بازی ها که نمیدونم تحویل فلان ماه!!! و بهمان ماه دیگه چیه؟
ميخان گرون تر بفروشن ديگه! هدف همينه (البته توليد هم خيلي اومده پايين)
تو قرارداد زده 30 روز رفتم میگن 30 روز کاری گفتم اون چند روز رو صبر میکنم ما که یک ماه رو صبر کردیم
بعد بهانه میارن یا ماشین برای پلاک گیر کرده یا تحویل باربری شده
رفتم نمایشگاشون ( 2 تا نمایشگاه دارن ) رفتم مرکزی ماشین گازسوز دارن گفتن یکی از همین ها رو تحویلت میدیم
حالا موقع تحویل رسیده میگن سایتشون بسته اس
حلا به نظرتون چیکار کنم برم سروصدا کنم حسابی یا نه![]()
Last edited by abolfazlmarzany; 21-01-2013 at 17:13.
ماشین امروز تحویل گرفتم
یه سوالی چند روز طول میکشه که پلاک ماشین بیاد گفتن که تا دوشنبه هفته آینده پلاک آمادس ماشین قبلیم دو روز طول کشید پلاکش اومد 141 بژ بود
برای اینکه رنگ ماشین سفیده اینقدر طول میدن یا نه همین طوریه
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من رنگ ماشین سفید گفتم حالا سفید شیری تحویل میدن چه تفاوتی توی رنگ هست
Last edited by abolfazlmarzany; 22-01-2013 at 18:14.
اول مبارک باشه !
دوم اینکه پلاک معمولا حداکثر دو روز طول میکشه و هیچ ربطی به نوع ماشین و رنگش و ... نداره ، دیگه نمایندگی می خواسته یه قولی بده که بد قول نشه وگرنه زودتر میاد.
سوم اینکه کلا پراید رو خیلی وقته سفید شیری تحویل می دهند و فرقی هم ندارد.
امام سوال اینکه ماشین شما 131 هست دیگه؟ چه تیپی هست؟ یعدی sl یا sx یا ... و اینکه کی نوشتید و کی باید تحویل می دادند و چقدر تاخیر داشت؟
سلامت باشی قابل نداره
ماشین 131 sl پایه گاز سوز
من تحویل فوری نوشتم 9/25 نوشتم و باید 10/25 تحویل میدادند معمولی حساب کنی با جمعه 8 روز ولی بصورت کاری حساب کنی 7 روز طول کشید گفت موقع گرفتن بیمه نامه و بقیه مدارککه میاد نمایندگی جریمه تاخیر رو بهت میدیم
یه سوال...
مگه پلاک با ماشین نمیاد؟؟؟ چطوری ماشین بدون پلاک رو تحویل گرفتی بردی؟؟ میشه؟ پلیس نمیگیره؟
بعد...ببینم..منی که کل پول رو نریختم....اول دعوت نامه میاد که بیاید بقیه پول رو بریزید تیپ های موجود رو هم انتخاب کنید و اگه رنگ درخواستی وجود نبود تغییر بدید؟؟ بعد از ده روز ماشین میاد؟؟ اینجوریه؟؟
Last edited by Ali_softcenter; 23-01-2013 at 09:41.
دوست من دو حالت وجود داره
یا ماشین رو با پلاک تحویل میدن
یا ماشین رو بدون پلاک تحویل میدن که بین 1 هفته تا 10 روز طول میکشه و هیچ مشکلی هم نیست
تو این مدت ماشین رو نباید از پارکینگ بیرون آورد یا اگر شماره پلاک رو بلد باشی میشه رو یه برگه چاپ کرد گذاشت پشت شیشه.
پلیس هم اصلا گیر نمیده چون خودشون میدونن دیگه
سلام دوستان با توجه به اینکه سایپا 131 فروش نقدی نداره ومن چندین نمایندگی سر زدم گفتند نداریم ولی یه نمایندگی پیدا کردم که میگه 11.780 میلیون و میگه که تحویل یک ماه تا 3 ماه که اگر بیشتر از یه ماه بشه مدل ماشین 92 میشه به نظرتون کارشون قانونیه؟ چون خود سایت سایپا هم فروش نقدی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)