سلام
خوابی دیدم که با یه خانومی از آشناها داریم میریم طلا فروشی
ایشون از کیفشون مقداری طلا(به رنگ سیاه)داشتند که میخواستن بفروشن.اما فروشنده میگفت که فعلا نمیتونه این طلاها رو بخره که از خواب پاشودم
سلام
ایشون از کیفشون مقداری طلا(به رنگ سیاه)داشتند که میخواستن بفروشن.اما فروشنده میگفت که فعلا نمیتونه این طلاها رو بخره که از خواب پاشودم
سلام.سلام
طلا در خواب برای زنان بسیار خوب هست اما فروش آن برای زن خوب نیست و به آفت تعبیر میشه! (مالی منظورم هست و آشفتگی در امور زندگی)
زرگر در خواب ما طبق گفته معبران به آدمی دروغگو و لاف زن تعبیر شده و معامله با این شخص هم ضرر و زیان به دنبال دارد !رنگ سیاه طلا هم مزید بر همین گفته هست که فروش اون برای زنان غم و غصه رو در بیداری به ارمغان میاره!
اما چرا اون شخص قبول نکرد طلا بخره...این در واقع در خواب شما اتفاق افتاده و به فرض اگر چنین شخصی در بیداری هم حقیقی بوده باشه باز هم صاحب اون شخصیت درخواب شما حضور نداشه که دخل و تصرفی داشته باشه،یعنی این بدن و شخصیت فرضی بوده که طبعا تابع قوانین عالم خواب نیز هست و می دونسته که خرید طلا خوب نیست!
در واقع به زبان عامیانه تر می خواد اینو بگه که در طی چند روز آینده (بسته به اینکه در چه شبی خواب دیدید) ممکنه طرف مورد نظر شما با موقعیتی این چنینی مواجه بشه
من نظرم اینه که شما خودت در مورد خوابی که دیدی باید باهاش صحبت کنی
موفق باشید
سلام:
مامانم دیشب خواب دیده بابام رفته نزدیک 200 -300 تا مرغ خریده مامان بزرگم هم داره باشون مرغ شکم پر درست می کنه ....
مامان بزرگم هم زمان خواب دیده بود که هر چی برای مهموناش غذا درست می کنه بازم کم می یاد....
معنی این دو تا خواب خوبه یا بد....؟
سلامسلام:
مامانم دیشب خواب دیده بابام رفته نزدیک 200 -300 تا مرغ خریده مامان بزرگم هم داره باشون مرغ شکم پر درست می کنه ....
مامان بزرگم هم زمان خواب دیده بود که هر چی برای مهموناش غذا درست می کنه بازم کم می یاد....
معنی این دو تا خواب خوبه یا بد....؟
خوردن گوشت حیوانات حلال گوشت به برکت تعبیر میشه
خوردن مرغ هم سود بردن از مال کسی تعبیر میشه که داره به شما خدمت میکنه
کلا غذایی که از مرغان حلال گوشت بدست میاد خیر و برکت هست ...هر چقدر کثرت این مرغان بیشتر باشه برکت توی خونه بیشتر میشه
خواب شب نهم ماه قمری هم تعبیر خیلی خوبی داره!
موفق باشید
خواب دیدم یه مردی که شنوایی خیلی قوی ای داشت اومد توی اطاقم ، یه لحظه بهم گفت ساکت باش ، بعد گوشاش رو تیز کرد و گفت پشت کمدت یه جفت موش دوقولو هست ( قبلا تو اتاقم موش بوده )
تعبیرش چیه ؟
تعبیرش اگه بد هست نگین !
سلام ببخشید یه سوال داشتم
درسته که میگن مرگ در خواب باعث طول عمر میشه؟
بعد اگه مثلا من خواب دیدم خواهرم مرده چی؟
سلامسلام ببخشید یه سوال داشتم
درسته که میگن مرگ در خواب باعث طول عمر میشه؟
بعد اگه مثلا من خواب دیدم خواهرم مرده چی؟
بله درسته ...بعضی از رخداد های مهم در دو دنیای بیرون و درون عکس هم هستند مثلا همین مردن به شادی تعبیر میشه! (مثلا عروسی و یا جشنی در راه دارین)
و برعکس اگر در خواب عروسی ببینید حتما یک عزا در خانواده پیش میاد!
در مورد حواب شما ایشالا که مورد خیری هست جای نگرانی نیست!
موفق باشی
سلامخواب دیدم تو خواب آش رشته خوردم تعبیرش چی میشه ؟
غذا در خواب اگر از خوردنش احساس لذت کنیم نعمت و برکت در زندگی تعبیر میشه اما اگه مزه و رنگ اون فرق بکنه تعبیر دیگه ای داره!
مثلا :
بدبو و بی رنگ و ...باشه میشه اینکه از چیزی کراهت دارین که همون باعث بیماری میشه
تلخ باشه یک بدشانسی نزدیکه
شور باشه به خاطر از کوره در رفتن در مساله ای پشیمانی میاد سراغتون!
ترش باشه به افسردگی های روز مره تغبیر میشه (که همه کم و زیادش و دارن طبعا)
فلفلی و تند باشه اوقات تلخی هست
و ...
حالا ببینید غذایی که می خورید چه حالتی به شما دست میده همون تعبیر خواب شماست!
یک نکته دیگه اینکه اتفاقاتی که در عالم خواب ما رخ میده بسته به اینکه در کدام طبقه (یا لایه) از دنیای درون (عالم خواب) باشه یک جور خاصی معنی میشه
مثلا از خواب ساده که در خود تن هست (یعنی روح هنوز اسیر دستگاه عصبی هست و فعل و انفعالات شیمیایی خون تعیین میکنه چی ببینید!) از این خواب بگیرید تا خواب های صادقه که روح تقریبا نود درصد از بدن جدا شده و در لبه مرز برزخ سیر و سیاحت داره اینا تعبیرشون قاعدتا یکی نیست امــــــــا رابطه مستقیمی با اعمال روز مره ای ما دارن!!!
یعنی هر چی اعمالمون درستر باشه روح و روان ما در عالم خواب مکان بهتری براش مهیا میشه!
موفق باشی
من یه خواب طولانی دیدم انگار که 2 قسمت بود.قسمت اولش مربوط به درس و دانشگاه و.. بود .بعد من و دوستم سوار ماشین شدیم .من رانندگی کردم.بعد پیاده شدم دوستم رانندگی کرد که یهو پلیس ما رو گرفت.از اینجا به بعدش خیلی خیلی واقعی بود.پلیس ها به طرف ما نیامدند.در عوض کلی پسر با سر و وضع خیلی بدو ترسناک امدند.دوستم رو بردند دیدم روی ستون فقراتش دارند با چاقو میکشند و ازش خون میاد.بعد به من گفتند که گواهی نامه و کارت ماشین بده.من ندادم.بعد گفتند که پیاده شو .منظورشون این بود که من رو هم همونجوری میخواستند زخمی کنند من پیاده نشدم.بعد یکی از پسرها چاقو گذاشت بیخ گلوم و یه کم فشار داد.گفت اگر پیاده نشی میکشمت.من از دور نگاه کردم دیدم پلیس هم داره این پسر ها رو میبینه ولی هیچ کاری نمیکنه.بعد یه پسر دیگه اومد اینو کنار زد و اون یه چاقو تیز تر اورد و گذاشت بیخ گلوم و همون حرف رو تکرار کرد.من مونده بودم از ترس که چکار کنم بیدار شدم.
وقتی بیدار شدم صبح زود بود.این تعبیرش چیه؟من خیلی میترسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)