تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 143

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 60 تا 100 میلیون تومان

داره خودمونی میشه Vahab60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود ، بین گزینه هایی که فرمودید بدون شک و تامل تویوتا کمری رو خرید کنید ، تمیز و سالم در حد گیر میاد و یکی از بهترین هاست .
    2009 رو بخرید مطمئن باشید تا 6 سال آینده فقط باید روغن و سرویس ها رو انجام بدید و هیچ خرج و دردسری برای شما ندارد .
    ممنون از شما دوست عزیز

در مورد کمری سوالی دارم آیامدل 11 -2010 هم در بازار موجود است ؟ چون هر چقدر بین آگهی ها گشتم اکثرا 2008 بودند .

داره خودمونی میشه Vahab60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی از هیوندا النترا اطلاعاتی داره؟

میخوام بخرم ولی چون وارداتیه ، میترسم قطعاتش گیر نیاد و شرکت هم خدماتی بابتش نده..

قیمت 2 ایربگش حدود 95 تومنه...
    به نظر من با قیمت 103 تومن شرکتی رو بخرید مطمئن تره . هم فول آپشنه هم اینکه خدمات آسان موتور دیگه نیاز به تعریف نداره

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز

در مورد کمری سوالی دارم آیامدل 11 -2010 هم در بازار موجود است ؟ چون هر چقدر بین آگهی ها گشتم اکثرا 2008 بودند .

متاسفانه این مدل ها موجود نیست و ارايه نشدند .
    همون مدل ۲۰۰۸ رو انتخاب کنید ؛ صرفه اقتصادی هم دارد و میتونید ۲۰ ملیون کمتر هزینه نمایید .

4. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان یکی من رو روشن کنه
    فرق بین مگان دنده ای 1600 با 2000 دقیقا تو چه چیزایی هست ؟؟تو اپشن ها هم فرق دارن ؟؟ 2000 دنده ای هم هست یا فقط اتومات هست ؟؟ راستی وارداتیش هنوز پیدا میشه ؟؟؟
    چون فرقش حدود 20 ملیون هست به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ شتاب برام اهمیت نداره که حتمی 2000 باشه اما تمیخوام اپشنها کم بشه

و توی این رنج قیمت چه ماشینی بهتر از مگان از لحاض نرمی و هندلینگ خوب هستش شتاب مهم نیست .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یکی من رو روشن کنه
    فرق بین مگان دنده ای 1600 با 2000 دقیقا تو چه چیزایی هست ؟؟تو اپشن ها هم فرق دارن ؟؟ 2000 دنده ای هم هست یا فقط اتومات هست ؟؟ راستی وارداتیش هنوز پیدا میشه ؟؟؟
    چون فرقش حدود 20 ملیون هست به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ شتاب برام اهمیت نداره که حتمی 2000 باشه اما تمیخوام اپشنها کم بشه

و توی این رنج قیمت چه ماشینی بهتر از مگان از لحاض نرمی و هندلینگ خوب هستش شتاب مهم نیست .
    فرقشون که مشخصه ، توی حجم موتور هست ، مگان 2000 دستی نداریم .
    آپشن ها هم تیپ خاص دارن که مثلا فول 1600 با 2000 از نظر آپشن فرقی نداره اما مدل های قدیمی فرق داشتن ، مثلا 1600 قدیمی کنسول نداره ، پرده عقب نداره ، شیشه های عقب و آینه ها دستی هستن ، سیستم کارت نداره و ...
    بهترین ماشین تا رنج 70 صفر همین مگان هست که میتونید مدل 1600 فول دستی رو برگزینید .

7. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من تعریف جیلی ec7 رو شنیدم .
    اینا چجورین در مقابل با مگان .
    چرا انقدر تو سر مگان 1600 میزنن .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فرقشون که مشخصه ، توی حجم موتور هست ، مگان 2000 دستی نداریم .
    آپشن ها هم تیپ خاص دارن که مثلا فول 1600 با 2000 از نظر آپشن فرقی نداره اما مدل های قدیمی فرق داشتن ، مثلا 1600 قدیمی کنسول نداره ، پرده عقب نداره ، شیشه های عقب و آینه ها دستی هستن ، سیستم کارت نداره و ...
    بهترین ماشین تا رنج 70 صفر همین مگان هست که میتونید مدل 1600 فول دستی رو برگزینید .
    چرا بنگاه های ماشین که میرم خیلی از مگان 1600 بد میگن .قدرتش خیلی کمه ؟؟ مثلا تو سر و بالایی کم میاره ؟؟؟همه میگن مگان میخوای فقط 2000 بگیر که به پولم نمیخوره .
    یعنی 1600 تو استفاده روزمره کم میاره ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا بنگاه های ماشین که میرم خیلی از مگان 1600 بد میگن .قدرتش خیلی کمه ؟؟ مثلا تو سر و بالایی کم میاره ؟؟؟همه میگن مگان میخوای فقط 2000 بگیر که به پولم نمیخوره .

خیر اصلا اینطور نیست ، اغلب دوست دارن با پرداخت اینهمه پول بابت ماشین ، خودروی اتومات سوار بشن که از دردسر کلاچ گیری آسوده بشن ، به همین دلیل کمی بازار دنده دستی مگان جالب نبوده ، اما به نظرم 1600 ماشین خوبی هست و کشش دنده عالی و گیرباکس راحتی داره و کم نمیاره .
    مصرف سوختش هم کمتر هست .

11. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز پدرم چند سالی هست مگان 1600 داره . زیاد پشتش نشستم و مسافرت هم باهاش رفتم . اولا باید بگم که قدرتش با توجه به 1600 بودنش خیلی هم عالیه ، کشش عالی داره، راحته و بسیار کم مصرفه .حتی از 206 خودم هم مصرفش کمتره .
    تنها ایرادی که بهش میشه گرفت یکی از کمبود امکانات رنج میبره و دیگری دنده دستی هست . شما داری اینهمه پول پای ماشین میدی ولی میبینی که حتی تنظیم ارتفاع صندلی هم نداره !!! واقعا توی ذوق ادم میخوره . زیرارنجی وسط نداره و توی بازار هم براش پیدا نمیشه !!!
    بنظرم با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره مگر اینکه فول باشه

13. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوست عزیز پدرم چند سالی هست مگان 1600 داره . زیاد پشتش نشستم و مسافرت هم باهاش رفتم . اولا باید بگم که قدرتش با توجه به 1600 بودنش خیلی هم عالیه ، کشش عالی داره، راحته و بسیار کم مصرفه .حتی از 206 خودم هم مصرفش کمتره .
    تنها ایرادی که بهش میشه گرفت یکی از کمبود امکانات رنج میبره و دیگری دنده دستی هست . شما داری اینهمه پول پای ماشین میدی ولی میبینی که حتی تنظیم ارتفاع صندلی هم نداره !!! واقعا توی ذوق ادم میخوره . زیرارنجی وسط نداره و توی بازار هم براش پیدا نمیشه !!!
    بنظرم با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره مگر اینکه فول باشه
    مدل e2 زیر آرنجی داره شاید از شما e1 هست
    تنها ایرادش همون طور که گفتن دنده دستی وتز ئینات داخلی سادش هست که مگان 2000هم داشبوردوکنسولش مثل همینه .

15. 2 کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •