ممنون از شما دوست عزیز
در مورد کمری سوالی دارم آیامدل 11 -2010 هم در بازار موجود است ؟ چون هر چقدر بین آگهی ها گشتم اکثرا 2008 بودند .
ممنون از شما دوست عزیز
در مورد کمری سوالی دارم آیامدل 11 -2010 هم در بازار موجود است ؟ چون هر چقدر بین آگهی ها گشتم اکثرا 2008 بودند .
به نظر من با قیمت 103 تومن شرکتی رو بخرید مطمئن تره . هم فول آپشنه هم اینکه خدمات آسان موتور دیگه نیاز به تعریف نداره
متاسفانه این مدل ها موجود نیست و ارايه نشدند .
همون مدل ۲۰۰۸ رو انتخاب کنید ؛ صرفه اقتصادی هم دارد و میتونید ۲۰ ملیون کمتر هزینه نمایید .
دوستان یکی من رو روشن کنه
فرق بین مگان دنده ای 1600 با 2000 دقیقا تو چه چیزایی هست ؟؟تو اپشن ها هم فرق دارن ؟؟ 2000 دنده ای هم هست یا فقط اتومات هست ؟؟ راستی وارداتیش هنوز پیدا میشه ؟؟؟
چون فرقش حدود 20 ملیون هست به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ شتاب برام اهمیت نداره که حتمی 2000 باشه اما تمیخوام اپشنها کم بشه
و توی این رنج قیمت چه ماشینی بهتر از مگان از لحاض نرمی و هندلینگ خوب هستش شتاب مهم نیست .
فرقشون که مشخصه ، توی حجم موتور هست ، مگان 2000 دستی نداریم .
آپشن ها هم تیپ خاص دارن که مثلا فول 1600 با 2000 از نظر آپشن فرقی نداره اما مدل های قدیمی فرق داشتن ، مثلا 1600 قدیمی کنسول نداره ، پرده عقب نداره ، شیشه های عقب و آینه ها دستی هستن ، سیستم کارت نداره و ...
بهترین ماشین تا رنج 70 صفر همین مگان هست که میتونید مدل 1600 فول دستی رو برگزینید .
دوستان من تعریف جیلی ec7 رو شنیدم .
اینا چجورین در مقابل با مگان .
چرا انقدر تو سر مگان 1600 میزنن .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
چرا بنگاه های ماشین که میرم خیلی از مگان 1600 بد میگن .قدرتش خیلی کمه ؟؟ مثلا تو سر و بالایی کم میاره ؟؟؟همه میگن مگان میخوای فقط 2000 بگیر که به پولم نمیخوره .
یعنی 1600 تو استفاده روزمره کم میاره ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خیر اصلا اینطور نیست ، اغلب دوست دارن با پرداخت اینهمه پول بابت ماشین ، خودروی اتومات سوار بشن که از دردسر کلاچ گیری آسوده بشن ، به همین دلیل کمی بازار دنده دستی مگان جالب نبوده ، اما به نظرم 1600 ماشین خوبی هست و کشش دنده عالی و گیرباکس راحتی داره و کم نمیاره .
مصرف سوختش هم کمتر هست .
دوست عزیز پدرم چند سالی هست مگان 1600 داره . زیاد پشتش نشستم و مسافرت هم باهاش رفتم . اولا باید بگم که قدرتش با توجه به 1600 بودنش خیلی هم عالیه ، کشش عالی داره، راحته و بسیار کم مصرفه .حتی از 206 خودم هم مصرفش کمتره .
تنها ایرادی که بهش میشه گرفت یکی از کمبود امکانات رنج میبره و دیگری دنده دستی هست . شما داری اینهمه پول پای ماشین میدی ولی میبینی که حتی تنظیم ارتفاع صندلی هم نداره !!! واقعا توی ذوق ادم میخوره . زیرارنجی وسط نداره و توی بازار هم براش پیدا نمیشه !!!
بنظرم با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره مگر اینکه فول باشه
مدل e2 زیر آرنجی داره شاید از شما e1 هست
تنها ایرادش همون طور که گفتن دنده دستی وتز ئینات داخلی سادش هست که مگان 2000هم داشبوردوکنسولش مثل همینه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)