تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 25 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام . من در یکماه اخیر چهار تا از دندونام رو پر کردم . الان که آب سرد و شیرینی جات مخورم درد میگیرن . بدکتر گفتم میگه طبیعیه تا چند وقت ! و موضوع دیگه اینکه دندوهایی که پر میشن میشه داخلش رو مسواک زد یا موادش میریزه . چون دو تا از دندونهای کرسیم رو پر کردم. و مطلب دیگه اینکه من از خمیردندون سیگنال استفاده میکنم . بنظرتون کیفیت این خمیردندون خوبه یا نه؟
    اول اینکه شما دندوناتون با پر شده چون نقره ای رنگه.
    در ضمن دندونا بعد تراش وپر شدن تا یه مدت حساسن که مدتش به عوامل مختلف از جمله نوع امالگام، عمق حفره و ... بستگی داره (یه نکته: یه نگاه بنداز ببین دندونای رو به روی دندونایی که تازه پر کردی قبلا با امالگام پر نشده ؟ چون خودش میتونه از عوامل ایجاد حساسیت باشه)
    ثالثا اگه یه ترمیم خوب انجام شده اصلا نباید در بیاد که بشه داخلشو مسواک زد.
    حرف اخر: مارک خمیر دندان زیاد مهم نیست، مهم شیوه ی صحیح مسواک زدن و منظم مسواک زدن به همراه استفاده از نخ دندان یک بار در روزه.
    یکی از روشهای مناسب برای مسواک زدن تکنیک "باس" ه. میتونی به دندون پزشکت بگی که یادت بده یا از اینترنت پیداش کن.

2. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه شما دندوناتون با پر شده چون نقره ای رنگه.
    در ضمن دندونا بعد تراش وپر شدن تا یه مدت حساسن که مدتش به عوامل مختلف از جمله نوع امالگام، عمق حفره و ... بستگی داره (یه نکته: یه نگاه بنداز ببین دندونای رو به روی دندونایی که تازه پر کردی قبلا با امالگام پر نشده ؟ چون خودش میتونه از عوامل ایجاد حساسیت باشه)
    ثالثا اگه یه ترمیم خوب انجام شده اصلا نباید در بیاد که بشه داخلشو مسواک زد.
    مرسی از پاسخگوییتون . فقط اون بالا که پر رنگ کردم نگفتین با چی پر شده ؟ و آیا با این چیزی که پر شده خوبه یا نه؟
    در ضمن دندونامو به فاصله یکماه از هم پر کردم . یعنی الان اولین دندون کرسی که پر کردم دردش از همه بیشتره و سه تای دیگه هیچی دردی ندارن . البته شدت خرابیش هم از همه بیشتر بود .

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض حساس شدن دندان به آب سرد بعد از پرکردن دندان

سلام
    دو سه هفته پیش دندونم رو پر کردم . خیلی حساس به آب سرد شده کوچکترین آب سردی که بهش بخوره تیر میکشه . مثلا میوه هایی که یه خورده سرده (تو یخچال بوده) و یا آب سرد میخورم فوری تیر میکشه . چکار کنم ؟
    البته عصب کشیش نکرده . ممکنه به خاطر اینکه عصب کشی نکرده باشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دو سه هفته پیش دندونم رو پر کردم . خیلی حساس به آب سرد شده کوچکترین آب سردی که بهش بخوره تیر میکشه . مثلا میوه هایی که یه خورده سرده (تو یخچال بوده) و یا آب سرد میخورم فوری تیر میکشه . چکار کنم ؟
    البته عصب کشیش نکرده . ممکنه به خاطر اینکه عصب کشی نکرده باشه ؟
    من هم این مشکل رو داشتم . به دکتر که موضوع رو گفتم گفت بخاطر موادی که در دندونت بکار رفته دندونت نسبت به سردی و اینجور چیزا سریع تحریک میشه و تا چند وقت طول میکشه که خوب شه . مشکلی نیست بذار چد وقت بگذره خوب میشه .

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

9 مشکل با عدم بی حسی دندان

سلام خدمت دوستان .
    من هر بار میرم دندون پزشکی باید حداقل دو تا آمپول بزنم تا شاید بی حس بشه .
    این آخری هم که از دو تا بیشتر بود ، با این حال بازم درد زیادی داشتم .
    حالا باز یه ماه دیگه هم وقت دارم و چلسات بعدی هم عمل دارم چون دندون عقلم به صورت
    افقی داره حرکت میکنه
    و به این صورت باید یه فاتحه برام بخونید .
    حالا شما میگید چیکار کنم .

با تشکر .

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

علائم سرایت عفونت دندون به استخونای فک بالا و پایین چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض ارتودنسی به روش دیمون

سلام
    این جدید ترین روش ارتودنسی هست که تو ایران هم انجام میشه
    از دوستان کسی از این روش استفاده کرده؟
    نتیجش رضایت بخشه؟
    هزینش چقدره؟

9. این کاربر از mid1385 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض حساسیت و درد دندان پر شده نسبت به مواد سرد و داغ و شیرین مثل عسل

سلام

من چند سال پیش رفتم به خاطر ارتودنسی دندونام رو ترمیم کنم.
    چند جا رفتم برای معاینه.. بعضی از دندانپزشکها میگفتن خرابه و بعضی میگفتن مشکلی نداره!

آخرش رفتم کلینیک فلان اونجا یه خانم میانسالی بود میگفتن خیلی خوبه اول دید گفت 5 6 تا دندونات خرابه بعد شروع کرد یکی از دندونای ردیف بالا رو سوراخ کرد و با آمالگام پر کرد گفت اگه خسته شدی برو فردا بیا برای بقیش!
    منم .... پاشدن رفتم فرداش بازی یه دونه از همون طرف ردیف پایین رو سوراخ کرد با آمالگام پر کرد و بعد دوباره یه نگاه سرسری مثل قبل کرد اینبار گفت بقیش سالمه برو دیگه!

به من میگفت هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و دندونات به سرما و گرما حساس نمیشن. دو تا برگه سفید هم از دفترچه کند.. نمیدونم چرا نسخه یا مشابه اون ننوشت و حتی مهر هم نزد! شاید میخواسته من امکان پیگیری نداشته باشم!

الان با اون دو تا دندون و کلا اون طرف نمیتونم چیزی بخورم چون به سرما و گرما حساس شده حتی به چیزهای شیرین مثل عسل هم واکنش نشون میده و درد میگیره!!!!

روکش دندان(پلاک) هم خودش قبلا گفت لازم نداره!

حالا هی به خودم میگم تو سالم بودی داشتی زندگیتو میکردی و اون یه دندون کج هم کسی نمیدید و نه ارتودنسی لازم داشتی نه پرکردن علکی دندون

چیکار کنم عصب کشی میخواد این دندون من که به سرما و گرما و شیرینی حساس شده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    اگر جدیدا دندوناتو پر کردی, تا یکی دو هفته درد و حساسیت طبیعیه. با قرص ژلوفن و یه آمپولی که اسمش یادم نیست میتونی درد دندونتو کم کنی.
    اگر این دندون پر کردن را چند سال پیش انجام دادی, خب طبیعیه که پس از چند سال بعضیهاشون احتیاج به عصب کشی پیدا کنند. برای من دو تا از دندونهایی که پر کرده بودم, بعد از چند سال احتیاج به عصب کشی پیدا کردند.

12. این کاربر از hajHasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بدبختی ما ایراونیا اینه که هر دکتری یه نظر کاملا متفاوت با بقیه میده ! انگار اصلا سلامتی مردم اولویت نداره!!! (به اساتید توهین نشه منظورم همون نخاله های صنفی هست!)
    من دندونام سالم بود و سه تا دکتر گفتن باز گول حرف رو خوردم رفتم زیر مته! حداقل مطمئن بودم تا 10 سال دیگه هیچ مشکلی پیش نمیومد!!

الان خوردینهای ولرم و با گرمای محیط مشکلی ندارن غیر از چیزهای شیرین و چسبناک مثل عسل!
    عصب کشی با شروع درد لازم میشه یا منم که بعضی وقتاست باید اقدام کنم!؟

اگه مشکلی دیگه نداشته باشه میشه روکش (پلاک) سفید گذاشت روی دندون پر شده خوب میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •