نه ببخشید من دقت نکرده بودم قزوین هست و همون شهر های قبلی ولی مطمئنن هم اکنون در سراسر کشور نیست![]()
فعلا یه چیز واسه خودشون گفتن
نه ببخشید من دقت نکرده بودم قزوین هست و همون شهر های قبلی ولی مطمئنن هم اکنون در سراسر کشور نیست![]()
فعلا یه چیز واسه خودشون گفتن
زیاد طول نمیکشه
میاد
ما يه آيپد واى فاى گرفتيم ، دوستمون برگشته به ما ميگه ااااااااااه چرا سيم كارت خورشو نگرفتى؟ ، به گفته ى خودش كه رايتل داره خيلى سرعت رايتل بالاست و راضى بود ازش، ماهم ازون روز مثل چى پشيمونيم كه چرا آيپد 4g نگرفتيم. از همه دوستان تشكر ميكنم كه نقطه نظراتشون رو اينجا قرار ميدهند، با توصيفات دوستان به اين نتيجه رسيدم كه چون تو مترو جواب نميده ، تعرفه هاش گرونه و اونقدر هم سرعتش زياد نيست و اللخصوص كه منطقه ى ما ضعيف آنتن ميده، خاطرجمع شدم كه تصميم درستى گرفتم در خريد آيپد واى فاى، اونم منى كه سرعت ايرانسل و مخابرات هم حالمو بهم ميزنه حالا بيام ازينى كه سرعت يه گيگ رو هم الكى تبليغ ميكنه استفاده كنم؟ دركل دستتون درد نكنه بابت راهنمايي ها
اين دوست ماهم نميدونم كى ميخاد خجالت بكشه دست ازين كاراى زنونش برداره، هرموقع چيز جديد تو دستت ميبينه به جاى مبارك باشه روش ايراد ميزاره، حالا نزديكه چهل سالشه ها خرس گنده![]()
سلام،
اگه از سايتش يكي بگيريم، اين شماره هاش چجوره؟ رند هست آيا؟
من شماره رند گرفتم اما وصلش نکردن بعد از چن روز زنگ زدن خونه یه شماره زشت بهم دادن![]()
سلام
کسی میدونه تماس تصویری برای گیرنده هم هزینه داره یا نه؟
برای گیرنده تماس هزینه ای نداره اما برای فرستنده حدودا 162 تومن هزینه برای هر دقیقه داره
سلام
من اگه 512 بگیرم، خود کارت دانشجویی رو می خوان یا کپی شو ؟! (دچار شک شدم!!)
خیلی ممنونم!!
بلاخره تماس تصویری رایتل قانونی شد یا نه؟اخه شنیدم دادنش مجلس برای بررسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)