تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 126

نام تاپيک: راه اندازی DLNA سرور به کمک نرم افزار متن باز PS3 Media Server

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام و تشکر
    خب دوست عزیز فکر کنم من نرم افزارو تونستم راه بندازم
    فقط می مونه چطور با تی وی ای پی ست کنم؟
    من ی کامپیوتر دارم
    یه مودم وایرلس با 4 تا خروجی لن
    و ی کابل 20 متری لن
    و خود تی وی
    سوال اینجاست که وقتی لنو به تی وی وصل میکنم به طور خودکار یه ای پی رو میشناسه ولی کامپیوترمو تشخیص نمیده .یا اینطور بگم تو قسمت مدیا نمی تونم پوشه هایی رو که انتخاب کردمو ببینم و اصلا تی وی می نویسه قادر به تشخیص سیستم نیست و دوباره تلاش کنید
    با این تفاسیر بنده باید چه کنم؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

بله با ps3 کار میکنم . زیر نویس هم اسم فیلمه و اصلا هیچی نشون نمیده. ولی همه چیو براحتی پخش میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
    شما اصلا تی وی رو کجا شناسوندی به این برمامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

کسی نمی خواد جواب بده؟
    من خودم با یه تی پی لینک 150 استفاده میکن مشکلی نیست فقط روی 1080 یه کم گیر میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام چگونه فایل فیلم رو به زیر نویس پیوست کنیم.یک سوال دیگه من قبلا از نرم افزار wild media server استفاده میکردم یک مدتی خوب بود وزیر نویس فارسی رو هم عالی ساپورت میکرد .یک مدت ازش استفاده نمیکردم .دیروز زدم تلویزیون میشناستش استارت که میزنم هیچ فایلی رو اصلا نمیشناسه. کمک کنید یک بار هم نصبش کردم دوباره. سامسونگ سری 5 led .مدم چهار پورت tp.link. هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    بابا یه مسلمون تصاویر تنظیم زیرنویسو اخرین ورژنو بزاره چون ورژن جدید تنظیماش متفاوته
    مرسی ازش پیشاپیش

داره خودمونی میشه [SaMaN]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خوزستان - رامهرمز

پيش فرض

بعد از کلی گشتن متوجه شدم توی نسخه ۱.۸۰ قسمت تنظیمات زیر نویس رو جابجا کردن.
    با این توضیحات:
    Moved several transcoding settings from MEncoder to Common transcoding settings
    توی عکسی که من گرفتن تنظیماتی که شروع کننده تاپیک گفته بود رو انجام دادم. ولی خب متاسفانه برای من روی تلویزیون SONY KDL50W700A زیر نویسی نمایش نداد. البته تا جایی که می‌دونم ربطی به تلویزیون نداره.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بعد از کلی گشتن متوجه شدم توی نسخه ۱.۸۰ قسمت تنظیمات زیر نویس رو جابجا کردن.
    با این توضیحات:

توی عکسی که من گرفتن تنظیماتی که شروع کننده تاپیک گفته بود رو انجام دادم. ولی خب متاسفانه برای من روی تلویزیون SONY KDL50W700A زیر نویسی نمایش نداد. البته تا جایی که می‌دونم ربطی به تلویزیون نداره.
    دوست عزیز
    در پست اول این تایپیک گفته شده که زیرنویس فارسی را پشتیبانی نمی کند و در ساب تایتل خود برنامه هم که شما عکسی از آن گذاشتید زبان فارسی ندارد
    (
    و تنها مشکل این برنامه عدم ساپورت از زیرنویس فارسی است که با توجه به روند تولید این پروژه و فعالیت تولید کنندگان آن به نظر میرسد در صورتی این موضوع از طرف تعدادی از کاربران ایرانی مطرح شود حتما در ریلیز بعدی شاهد ساپورت از زیرنویس فارسی توسط این نرم افزار هم خواهیم بود)

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه [SaMaN]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خوزستان - رامهرمز

پيش فرض

دوست عزیز
    در پست اول این تایپیک گفته شده که زیرنویس فارسی را پشتیبانی نمی کند و در ساب تایتل خود برنامه هم که شما عکسی از آن گذاشتید زبان فارسی ندارد
    (
    و تنها مشکل این برنامه عدم ساپورت از زیرنویس فارسی است که با توجه به روند تولید این پروژه و فعالیت تولید کنندگان آن به نظر میرسد در صورتی این موضوع از طرف تعدادی از کاربران ایرانی مطرح شود حتما در ریلیز بعدی شاهد ساپورت از زیرنویس فارسی توسط این نرم افزار هم خواهیم بود)
    اولش گفتن نمیشه. ولی بعدن گفتن ساپورت میشه!
    این پست‌ها رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون per به معنی persian هست.

عکسی که گذاشتن پاک شده. من دوباره میذارمش.
    Last edited by [SaMaN]; 12-06-2014 at 20:43.

10. این کاربر از [SaMaN] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من نمیدونم ال سی دی 32 هفتصد تومنی ال جی یا همین ستاپ باکس(گیرنده دیجیتال های اکسترنال 70-80 تومنی) زیر نویس فارسی رو براحتی نشون میدن اما تی وی های به اصطلاح اسمارت چند میلیونیمون یا یرنامه های دی ان ای ای مسخرشون از نشون دادن زیرنویس فارسی عاجز هستند!!!!!!!!!!!!!!!! اخه چرا ؟ این چه مسخره بازی ایه بخدا اه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اقا یکی پیدا بشه عکس تنظیمات اولیه برای کانکت شدن این برنامه با تی وی رو بزاره من نصبش کردم صفحه اول تیک سبز خورده کانکت حتی تی وی رو هم شناسایی کرده ولی نمیدونم چطور هم رو پی سی هم رو تی وی حالی ببریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •