من لازم دیدم چنتا چیز بگم:
شاید نشه به نسخه 5 یک شوتر خالص گفت ولی میشه بهش گفت اکشن و اصلا تو ژانر وحشت نمیشه براش جایگاهی در نظر گرفت.اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند . اویل پیش از ااین به عنوان یک بازی شوتر شناخته نمیشده و برای دنیای گیمر هایی که سبک شوتر علاقه داشتند ناشناخته بوده - هر چند که شما هر بازی که درش تیر اندازی و اکشن زیادی داره رو شوتر میدونید ! در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی :
Third Person Shooter , Survival Horror
پس باز هم اینجا اشتباه کردید .
به قول سایت IGN :
چون طور دیگه نمیشه بازی رو برسی کرد فقط اکشن داشت و تو اکشنش ترسی نبودAs an action game, RE5 is a success, and there’s a wealth of replayability through item collection, weapon upgrades, score chasing and the unlockable Mercenaries mode. But this is no gentle nudge to the formula of the previous main RE games; it’s an evolution. And if you can accept it as that, you just might love Resident Evil 5.
در ضمن اصلا نمیشه چون ویکیپدیا یک بازی سبک رو زده فلان همون باشه.
سایت IGN بازی رو اکشن-ماجراجویی معرفی کرده یا گیم اسپات اکشن یه سایت دیگه Survival Horror رو هم تنگش انداخته.
آره شاید بازی Survival بود ولی اصلا ترسی توش نبود.. به قول معروف یه بسته اکشن بود. حتی خودشون گفتن نسخه 6 مثه نسخه 5 هست. نسخه 6 قراره اکشن باشه پس 5 هم همونه.
اما نقد ها رو که من همون موقع چیزی که یادمه این بود اکثرا تعریف به خاطر اکشن بازی و co-op بود و اصلا حرفی خاصی از Survival Horror بازی نبود...چون من یکی هر طور حساب میکنم اصلا ترسی تو بازی نبود.
خلاصه اینکه نسخه 5 از درون مایه وحشتی که همه از این سری به یاد داشتن جدا شده بود و در این هیچ شکی نیست.
کلا تو این دوره همه چیز تجاری هست و خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه که الویت اول تجاری نباشهیک نکته ای رو باید بگم ، یک بازی یک اثر هنری یا سینمایی نیست - یک محصول تجاری هستش و محصولات تجاری فقط از دید تکنیکی نقد میشند نه از دید هنری .
بعدش اون دید تکنیکی یعنی چی؟ هر چیزی تکنیک داره و از طریق همون تکنیک ها برسی میشه مثلا بازی ها رو اگه به چهار قسمت صدا گذاری و موسیقی / گرافیک/ داستان/ گیم پلی تقسیم کنی سه تای اولش چیزی جز هنرهای زیبا (fine arts) هفت گانه نیست. یه بازی 75 درصد هنری شد. کسی براش تکنولوژی و مواد فیزیکی بکار رفته تو یه بازی برا این سه تا مهم نیست. مهم نتیجش هست و اون جنبه زیباییشه. پس این سه تا رو میشه فقط از جنبه هنری خودشون برسی کرد .
کلا این جملت اصلا درست نیست. چون برداشت ها از کلماتش متفاوته