تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 122 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من لازم دیدم چنتا چیز بگم:

اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند . اویل پیش از ااین به عنوان یک بازی شوتر شناخته نمیشده و برای دنیای گیمر هایی که سبک شوتر علاقه داشتند ناشناخته بوده - هر چند که شما هر بازی که درش تیر اندازی و اکشن زیادی داره رو شوتر میدونید ! در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی :
    Third Person Shooter , Survival Horror

پس باز هم اینجا اشتباه کردید .
    شاید نشه به نسخه 5 یک شوتر خالص گفت ولی میشه بهش گفت اکشن و اصلا تو ژانر وحشت نمیشه براش جایگاهی در نظر گرفت.
    به قول سایت IGN :
    As an action game, RE5 is a success, and there’s a wealth of replayability through item collection, weapon upgrades, score chasing and the unlockable Mercenaries mode. But this is no gentle nudge to the formula of the previous main RE games; it’s an evolution. And if you can accept it as that, you just might love Resident Evil 5.
    چون طور دیگه نمیشه بازی رو برسی کرد فقط اکشن داشت و تو اکشنش ترسی نبود

در ضمن اصلا نمیشه چون ویکیپدیا یک بازی سبک رو زده فلان همون باشه.

سایت IGN بازی رو اکشن-ماجراجویی معرفی کرده یا گیم اسپات اکشن یه سایت دیگه Survival Horror رو هم تنگش انداخته.
    آره شاید بازی Survival بود ولی اصلا ترسی توش نبود.. به قول معروف یه بسته اکشن بود. حتی خودشون گفتن نسخه 6 مثه نسخه 5 هست. نسخه 6 قراره اکشن باشه پس 5 هم همونه.

اما نقد ها رو که من همون موقع چیزی که یادمه این بود اکثرا تعریف به خاطر اکشن بازی و co-op بود و اصلا حرفی خاصی از Survival Horror بازی نبود...چون من یکی هر طور حساب میکنم اصلا ترسی تو بازی نبود.

خلاصه اینکه نسخه 5 از درون مایه وحشتی که همه از این سری به یاد داشتن جدا شده بود و در این هیچ شکی نیست.

یک نکته ای رو باید بگم ، یک بازی یک اثر هنری یا سینمایی نیست - یک محصول تجاری هستش و محصولات تجاری فقط از دید تکنیکی نقد میشند نه از دید هنری .
    کلا تو این دوره همه چیز تجاری هست و خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه که الویت اول تجاری نباشه
    بعدش اون دید تکنیکی یعنی چی؟ هر چیزی تکنیک داره و از طریق همون تکنیک ها برسی میشه مثلا بازی ها رو اگه به چهار قسمت صدا گذاری و موسیقی / گرافیک/ داستان/ گیم پلی تقسیم کنی سه تای اولش چیزی جز هنرهای زیبا (fine arts) هفت گانه نیست. یه بازی 75 درصد هنری شد. کسی براش تکنولوژی و مواد فیزیکی بکار رفته تو یه بازی برا این سه تا مهم نیست. مهم نتیجش هست و اون جنبه زیباییشه. پس این سه تا رو میشه فقط از جنبه هنری خودشون برسی کرد .
    کلا این جملت اصلا درست نیست. چون برداشت ها از کلماتش متفاوته
    Last edited by Masoud King; 24-01-2012 at 21:54.

2. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

یک سوال یا درخواست دیگه هم داشتم ولی تا حدودی بی ربط به تاپیکه
    کسی تاریخ انتشار انیمیشن جدید Resident Evil رو میدونه؟!
    بدجوری منتظرم ببینمش
    اگه منظورت Resident Evil: Damnation هست انیمیشن محصول زاپن هست که ادامه انیمیشن Resident Evil: Degeneration هست هنوز تاریخ انتشارش مشخص نشده ولی 2012 میاد

4. 4 کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من لازم دیدم چنتا چیز بگم:

شاید نشه به نسخه 5 یک شوتر خالص گفت ولی میشه بهش گفت اکشن و اصلا تو ژانر وحشت نمیشه براش جایگاهی در نظر گرفت.
    به قول سایت IGN :

چون طور دیگه نمیشه بازی رو برسی کرد فقط اکشن داشت و تو اکشنش ترسی نبود

در ضمن اصلا نمیشه چون ویکیپدیا یک بازی سبک رو زده فلان همون باشه.

سایت IGN بازی رو اکشن-ماجراجویی معرفی کرده یا گیم اسپات اکشن یه سایت دیگه Survival Horror رو هم تنگش انداخته.
    آره شاید بازی Survival بود ولی اصلا ترسی توش نبود.. به قول معروف یه بسته اکشن بود. حتی خودشون گفتن نسخه 6 مثه نسخه 5 هست. نسخه 6 قراره اکشن باشه پس 5 هم همونه.

اما نقد ها رو که من همون موقع چیزی که یادمه این بود اکثرا تعریف به خاطر اکشن بازی و co-op بود و اصلا حرفی خاصی از Survival Horror بازی نبود...چون من یکی هر طور حساب میکنم اصلا ترسی تو بازی نبود.

خلاصه اینکه نسخه 5 از درون مایه وحشتی که همه از این سری به یاد داشتن جدا شده بود و در این هیچ شکی نیست.
    درسته ، ولی منظور از Survival Horror ترس مطلق نیست .
    شما نمیتونید بگید که من در بخشی هایی از اویل ۵ دلهره نداشتم - دسته بندی به نظر من دسته بندی درستی هستش - Survival هم که یعنی بقاء و هدف هم در تمام نسخه های اویل زنده ماندن یا تلاش برای زنده نگاه داشتن هستش . هر چند که دلهره در شماره ۵ خیلی کم شده و من این رو بدون هیچ بحثی قبول دارم ولی بازی شوتر محض نیست .

کلا تو این دوره همه چیز تجاری هست و خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه که الویت اول تجاری نباشه
    بعدش اون دید تکنیکی یعنی چی؟ هر چیزی تکنیک داره و از طریق همون تکنیک ها برسی میشه مثلا بازی ها رو اگه به چهار قسمت صدا گذاری و موسیقی / گرافیک/ داستان/ گیم پلی تقسیم کنی سه تای اولش چیزی جز هنرهای زیبا (fine arts) هفت گانه نیست. یه بازی 75 درصد هنری شد. کسی براش تکنولوژی و مواد فیزیکی بکار رفته تو یه بازی برا این سه تا مهم نیست. مهم نتیجش هست و اون جنبه زیباییشه. پس این سه تا رو میشه فقط از جنبه هنری خودشون برسی کرد .
    کلا این جملت اصلا درست نیست. چون برداشت ها از کلماتش متفاوته
    اجازه بدید یک نگاهی به تعریف هنر بیندازیم :
    هنر مجموعه‌ای از آثار یا فرآیندهای ساخت انسان است که در جهت اثرگذاری بر عواطف، احساسات و هوش انسانی و یا به منظور انتقال یک معنا یا مفهوم خلق می‌شوند.
    در یک بازی کامپیوتری تکنیک به کار برده شده نه هنر ، همان طوری که پیشتر گفتم صرفا خلق یک اثر سینمایی (که بازی ها هم در همین دسته قرار میگیرند) پیچیده هنر نیست .
    به دلیل محدودیتهایی که در ایران بر سر راه هنر وجود داره ، هنر به شدت در ایران بد تعریف شده .
    هر هنرپیشه ای هنرمند نیست ، هر نقاشی هنرمند نیست و هر موسیقیدانی هم هنرمند نیست ولو اینکه آثارشان خیلی جالب و به قول خودمان خفن باشد .
    چندی پیش یک میمون که بهش نقاشی کشیدن آموخته بودند یک اثر خیلی متفاوت خلق کرده بود و به به و چه چه منتقدین هم در آمده بدون اینکه بدونند خالقش یک میمونه !
    هر چه قدر هم که اون میمون اثر بی نظری خلق کرده باشه اسم کارش هنر نیست چون اهداف هنری نداشته .

یک بازی مثلا همین اویل ۵ به هیچ عنوان یک اثر هنری نیست هر چه قدر هم که ماجینی ها و کاراکتر هایش با جزئیات و قشنگ قشنگ باشند فقط میشود گفت که خالق آن از تکنیک بسیار بالایی در خلق آثارش برخوردار بوده ولی هنرمند نبوده .

یک مثال ساده تر میزنم ، تکنیکی که در خلق آثار ساسی مانکن به کار رفته شده میلیونها برابر از تکنیکهای چهار فصل ویوالدی بالاتر و برترند . ولی آثار ویوالدی میشوند برترین آثار هنری دنیا و آثار ساسی مانکن میشوند موسیقی هایی برای تفریح و بعد از مدتی هم از یاد میروند . برای همین آثار ساسی مانکن گرچه نسبت به آثار خیلی قدیمی تر تکنیک بیشتری دارند ولی هنری نیستند . (شما میتونید به جای ساسی مانکن بنویسید جنیفر لوپز فرقی نمیکنه هر دو Entertainer هستند نه هنرمند - البته سطح کیفیت کار این دو نفر خیلی با هم فرق میکنه من فقط خواستم حق مطلب ادا بشه )
    +
    مسعود کینگ:
    چون مربوط به تاپیک نیست جوابش رو اینجا نمیدم
    Last edited by Masoud King; 24-01-2012 at 22:42.

6. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

من اصلا از این که اویل شوتر محض بشه وحالت ترس رو از دست بده موافق نیستم. اما اینو در نظر بگیریم که یک بازی هم زیاد فروش کنه و هم اینکه امتیاز مناسبی بگیره و در کل موفق باشه مگه اونی که اونو ساخته مریضه که از اون روند بیاد بیرون؟ به یک معنی دیگه میشه اینکه کپ کام اونجور میسازه که موفق باشه به همین خاطر لیون رو به بازی برگردونده که هم طرفداران زانر ترس ازش خوشش بیاد و هم طرفداران زانر شوتر . به همین خاطر این بازی رو طوری ساخته که ما از هر شخصیتی که سبکشون متفاوته خواستیم بازی کنیم ویه نو اوری داشته که یه بازیکن جدید هم بیاره که در لحضه 90 معلوم شه که کیه و در کل من فکر میکنم که اویل 6 هم پرفروش شه هم تمام طرفداران رو راضی کنه.

اینم نمرات بازی اویل 5

1UP.com B
    Edge 7/10
    Eurogamer 7/10
    Game Informer 9.5/10
    GamePro 4.5/5
    GameSpot 8.5/10
    GameZone 8.5/10
    IGN 9.0/10
    Official Xbox Magazine 9/10
    X-Play 3/5

8. 3 کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب همون طوری که قبلا هم گفته بودم کپکام ترسی نداره از اینکه Survival-Horror رو از توی سبک بازی حذف کنه !
    برای نمونه :

و نسخه ۵ و ۴ رو این طوری ولی معرفی نکرده :

رزیدنت اویل Revelations هم به سبک Survival-Horror معرفی شده :

شماره ۶ هم هنوز در سایت کپکام اروپا قرار نگرفته ، به محض اینکه قرار بگیره لینکش رو میذارم اینجا .

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

اویل از نسخه 4 به بعد از حالت ترسناک و فکری در اومد بیشتر اکشن ! شد .

شما اویل 1 پلی استیشن 1 رو بازی کنید بازی که واقعا با معما و محیط های ترسناک دلهره و ترس رو به طرف می ده .

اما اویل 4 و 5 نه ..

به نظر من اگه معما و ترس بازی بیشتر بشه بهتره تا اکشن شدن .

11. 3 کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

شما اویل 1 پلی استیشن 1 رو بازی کنید بازی که واقعا با معما و محیط های ترسناک دلهره و ترس رو به طرف می ده .

اما اویل 4 و 5 نه ..

موافقم!
    اویل 1 پلی استیشن هم ترسناک بود هم معما زیاد داشت در عین حال اکشن !

13. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

اما اویل 4 و 5 نه ..

بهتره فقط بگیم 5 ، چون تو 4 هم ترس بود هم معما.

15. 2 کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این روزها تب و تاب بازی جدید شرکت Capcom ، عنوان Resident Evil 6 ، غوغایی در دل هواداران این فرانچایز معروف به پا کرده…طبق گفته سازنده ها المانهای ترسناک به این سری بازگشته و باید منتظر بهترین و بزرگترین قسمت از سری RE باشیم.
    حال در این مقاله سعی دارم تمامی اطلاعاتی که در مورد RE6 وجود داره و تمامی حدس و گمانهای پیرامون این عنوان را بازگو کنم.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________
    داستان بازی همانطور که اعلام شد ۱۰ سال پس از فاجعه ی راکون سیتی اتفاق میافتد(۱سال قبل از اتفاقات RE5) رئیس جمهور آمریکا تصمیم میگیرد حقایق پشت پرده ی اتفاقات راکون سیتی را با کمک بادیگارد و یکی از بازماندگان فاجعه،لیون اس٫کندی به جهانیان اعلام کند.هنوز مشخص نشده چرا ناگهان این تصمیم گرفته شده.
    تریلر (۰:۲۶) : در فلش بک های مکالمه ی رئیس جمهور و لیون این تصویر در یک ثانیه نشان داده شد: ADAM.
    آدام کی هست ؟
    در این بین گروه تروریستی ناشناسی حملات گسترده بیولوژیکی را در چندین کشور اجرا میکنند و احتمالا ویروس T یا Veronica را پخش میکنند که در بازی دو مکان در چین و آمریکا را نشان داده میشود.همچنین اینطور که مشخص شده به کاخ ریاست جمهوری آمریکا نیز حمله ای صورت گرفت و رئیس جمهور هم به زامبی تغییر شکل داده است.لیون محافظ شخصی رئیس جمهور مجبور میشود او را خلاص کند .او دوباره با کابوسی همانند راکون سیتی مواجه شده.واشنگتن دی سی مورد حمله بیولوژیکی قرار گرفته و ساکنین مبتلا به ویروس شدند.لیون به همراه همکار جدیدش به نام Helena Harper برای فهمیدن منشاء این اتفاقات دست به کار میشوند.
    رئیس جمهور که به زامبی تغییر شکل داده است
    محلی که احتمالا لیون برای پی بردن به ماجرا ها میرود و نزدیکی واشنگتن است.
    ” تریلر(دقیقه ۰:۵۰) Helena Harper جملات جالبی به زبان میاره : اینها همه اشتباه منه،من مقصرم(در تریلر همراه با این صحبتها شهر در آتش نشان داده میشود) مشخص نیست که در مورد چه اشتباهی صحبت میکند.آیا پخش شدن ویروس در شهر رو میگه؟یا مبتلا شدن رئیس جمهور به ویروس ؟ “
    اینطور که معلوم شده Helena همکار لیون اطلاعاتی در مورد این حملات داره.این شخصیت واقعا مرموز است.
    “تریلر(۱:۲۴)
    لیون : بهم میگی چی اونجا وجود داره؟
    Helena : بهتر میشد اگه بهت نشونش بدم.
    کاراکتر Hunnigan ( اولین حضور در RE4 ) همکار لیون و کسی که به عنوان پشتیبانی اطلاعاتی عملیات های لیون است در این قسمت هم به لیون کمک میکند.
    تریلر دقیقه ۱:۰۳ : Hunnigan خطاب به لیون در مرکز فرماندهی : ۹۰ درصد جمعیت شهر طبق آمار مبتلا به ویروس شده اند.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ___________
    در آن سوی دنیا حمله ی گسترده ی بیولوژیکی از سوی گروه تروریستی نا شناس به شهری در چین آشوبی راه انداخته و گروه BSAA به فرماندهی Chris Redfield به این محل اعزام میشوند.
    در این قسمت درگیری کریس با زامبی های معمولی نبود و اینطور که معلومه مانند قسمت چهارم و پنجم انگل لاس پلاگاس هم در این قسمت وجود داره.درگیری مسلحانه با گروهی که بسیار شبیه ماجینی های RE5 هستند و مبتلایانی که از دستشان و بدنشان چنگالهای قوی و دستهایی دراز و قوی درآمده بسیار شبیه علائم لاس پلاگاس هستند.
    تریلر ( ۲:۳۱ ) کریس : بعد از بلایی که اون(یک زن) سر ما آورد،قراره چند نفر از افراد من بازم کشته بشن؟ ” منظورش کدوم زن هست ؟
    این طور هم که معلوم شد کاراکتر دیگری هم به عنوان یاد کمکی کریس وجود دارد که جزو گروه BSAA است و کریس فرمانده ی اوست.
    اسم او Beards Nevence است و از اعضای BSAA منطقه ی شمال آمریکا میباشد.
    در تریلر(۲:۳۴) شیئی عجیب شبیه بمب دیده میشه که به سمت افراد BSAA پرتاب میشه و احتمالا یک بمب بیولوژیکی هست که بعد از این صحنه میبینیم که افراد در حال مرگ به صورت وحشتناک هستند.
    تریلر (۲:۳۳) : سربازی هم نشان داده شد که احتمالا به خاطر برخورد این شئ عجیب در حال مرگ است ولی چیز عجیب اینه که سرباز منفجر میشه و از خود نور ساتع میکنه
    __________________________________________________ __________________________________________________ ___________
    شخصیت جدید یا ناگفته های قدیم ؟
    میریم سراغ شخصیت مرموزی که در به عنوان کاراکتر سوم این بازی شناخته شده.هنوز هیچگونه اطلاعات یا اسمی از این فرد برده نشده ولی من طبق یک سری تحقیقات به چند سرنخ رسیدم که هویت این فرد رو آشکار میکنه.
    این فرد ناشناس کاراکتر سوم RE6 است که قسمتی از داستان با او اجرا میشود.سیستم مبارزه ی او تقریبا در هیچ نسخه ای از RE دیده نشده و به نوعی Male Attack است.البته در با سلاح نیز دیده شده ولی نکته ی جالب حتی اجرای کمبو در مبارزات او بود.
    جدا از گیم پلی این شخصیت،نقش او در RE6 است. مکالمات زیر را که در تریلر بود بخوانید :
    تریلر (۲:۱۹) : دختر خطاب به مرد ناشناس همراهش : نباید اتفاقی برای تو بیوفته،دنیا به تو نیاز داره
    تریلر(۲:۲۸): در این بخش مرد ناشناس در مورد اینکه شخص او مهم نیست و خون اوست که مهم است. احتمال بسیار قوی خون او دارای آنتی بادی یا دارویی برای ویروس است و کسی هست که میتونه دنیا رو نجات بده.او به خود آمپولی میزند که حدس زده میشود برای جلوگیری از تبدیل یا زنده ماندن است.(بسیار شبیه به کاراکتر فیلم رزیدنت اویل ،آلیس است که خون بدنش داروی T-Virus بود)
    حدسهایی در مورد شخصیت این فرد :
    سایت گیم اسپات در ویدئوی تحلیلی خود حدس زده که این کاراکتر همان HUNK احتمالش است باشد که تقریبا از مرموزترین کاراکترهای سری RE به شمار میرود.
    HUNK ??
    در طرف دیگر در بخش RESIDENT EVIL 6 WIKI سایت IGN حدس زده شده که این شخصیت Alex Wesker برادر کوچک Albert Wesker است.
    آلکس وسکر دوازدهمین نفر از سیزده نفری است که آمبرلا در Project W بر روی آنها کار میکرد و از آنها ابر سرباز ساخت.(RE5 : Gold Editon-Spencer memories)
    این پروژه توسط شخص Spencer پیاده سازی شد و به دستور او کودکانی رو که دارای DNA های خاص هستند جمع آوری کردند و آنها را مورد مراقبت و آموزش های خاص دادند که دو تن از آنها آلبرت و آلکس وسکر بودند. ( Resident Evil 5-Albert wesker file )
    اطلاعات دقیقی از وی در دسترس نیست ولی طبق نوشته ی RE5 : Gold Edition-Spencer Memories 2 ،آلکس در دریای جنوب در جزیره ای اسپنسر مشغول تحقیقات بر روی ویروس برای پیدا کردن راز شکست ناپذیری بوده که بعد از کشته شدن اسپنسر به دست وسکر،آلکس ناپدید شده و هیچ اطلاعاتی از محل دقیق و وضعیت وی نیست.
    احتمالات سایت IGN قابل باورتر هست و با شخصیتی که در تریلر RE6 نشان داده شده بود مطابقت هایی دارد.باید منتظر ماند.
    در تریلر این شخص به همراه یک دختر بسیار آشنا نشان داده شد که دو حدس برای تشخیص هویت این دختر وجود دارد :
    ۱- این دختر همان اشلی دختر رئیس جمهور آمریکا در رزیدنت اویل ۴ است.شباهت های زیادی بین این دو هم از نظر صدا و هم چهره وجود دارد
    ۲-شری برکین ، دختر ویلیام برکین در رزیدنت اویل ۲ است که به وسیله ی کلیر و لیون نجات پیدا میکند و باز هم شباهت هایی بین این دو وجود دارد.
    نکته ای دیگر این است که در تریلر کریس در شهری دیده میشود که بسیار شبیه مکانی است که دو شخصیت ناشناس در آن وجود دارند.
    معماری این منطقه شبیه چین نیست !
    __________________________________________________ _________________________________________________
    شخصیت های احتمالی :
    حدس و گمانهای زیادی پیرامون وجود شخصیتهای دیگر سری RE وجود دارد یکی از آنها Ada wong است و دیگری شخصیتی به نام
    فونگ لینگ ( Fong Ling ) است که در بازی RE : Dead Aim در کنسول PS2 حضور داست و مامور سازمان جاسوسی چین بود و این احتمال که بازی در چین هم روایت میشود این شخصیت هم بازی وجود داشته باشد.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________
    گیم پلی :
    در ادامه ی تریلر شاهد سکانسهای مختلف بازی هستیم که خیلی سریع نشان داده شدند و به هیجانی و اکشن بودن این قسمت تاکید داشت.
    گیم پلی بازی تغییرات زیادی نسبت به نسخه های پیشین پیدا کرده که یکی از این تغییرات ،سیستم کاورگیری و شلیک است.نمونه ی بارز این شیوه کاور در Resident Evil : ORC میتوان دید و اینکه دیگر امکان تیراندازی و راه رفتن به صورت همزمان وجود دارد بر خلاف نسخه های پیش.
    بک نکته ی دیگر هم این است که احتمال قوی سیستم گیم پلی سه کاراکتر بازی با هم فرق خواهد داشت…در قسمت لیون مراحل ترسناک و دلهره آو امکان دارد باشد با توجه به بازگشت زامبی ها.در گیم پلی کریس شاهد اکشن های بسیار و درگیری های مسلحانه هستیم و در گیم پلی شخصیت سوم که در نوع خود بی نظیر است شاهد مبارزه های تن به تن جالب و هیجانی هستیم.
    ظاهرا کپ کام قصد دارد با این ترکیبها کل هواداران RE را چه اکشن بازان و چه کسانی که علاقه به ترس دارند را راضی نگه دارد.
    __________________________________________________ ________________________________________
    حرف آخر :
    تا انتشار Resident Evil 6 فاصله ی زیادی هست،۲۲نوامبر.و مطمئنا در ماههای آتی اطلاعات بیشتری در مورد این بازی ارائه میشود پس صبر میکنم تا ببینیم به قول کپ کام این شماره بهترین Resident Evil تاریخ میشود یا خیر.
    نویسنده : دانیال نوروزی ( DjDaniel)
    منابع :
    Resident Evil Wiki
    IGN RESIDENT EVIL 6 WIKI
    (dbazinews)
    Last edited by mjorh; 25-01-2012 at 12:38.

17. 7 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

سلام دوستان

میشه سر این بازی حساب کرد ؟

من همه سری های بازی رو بازی کردم و به نظرم سری سوم از کل این ها بهتر است ... بعدش 2 و بعد هم 4 ...

تو 5 که Call of duty سوم شخص دیدیم ، برای اولین بار تو دست زامبی ها اسلحه Ak47 مشاهده شد

واسه این شخصیت مرموزه هم من حدس میزنم همون یارو تو آخرای سری 3 تو هواپیما باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •