تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 32 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

پروفشنال MATRIX reloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فعلا تو http://www.elmik.ir

پيش فرض

هنوز که هوزه قیمتا بالاست. مخصوصا تو شهرهای غیر مرزی و غیر تهران
    هارد 1ترا که شد 300 ...
    دلار چنده الان؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

اولا که ایران و مردم ایران من وشما هستیم و اینگونه حرف زدن درست نیست
    بهر حال هر کسی یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه و بهتره شما در مورد خودتون نظر بدین
    .
    .
    اگه تورم زیاد میشه به پشتوانش قیمت ها افزایش پیدا میکنه و در عین حال سود بانکی و همینطور سود اوراق و میزان افزایش حقوق و سایر موارد هم افزایش پیدا میکنه
    بهتره کل لیوان رو ببینید نه تنها نیمه خالی لیوان رو
    من هر کی تو این فروم میخواد بخره میگم فعلا نخره!!! من اقتصاد دان نیستم بلکه یه شخص معمولی هستم که چندان تجربه زندگی کردن تو جامعه رو هم ندارم به اقتضای سنم
    ولی در مورد قیمت محصولاتی چون لپ تاپ و pc و ..... فک میکنم خیلی بهتر میتونم نظر بدم!!!
    من گفتم همه دست نگه دارن قیمت ها که ثابت شده حالا این قیمت ثابت یا افزایش یافته هست یا کاهش یافته بهرحال قیمتی هست که ثابت شده و بالا پایینی نداره و در واقع واریانس قیمت به مقدار جزئی هستش که اصطلاحا بهش میگن تغییرات جزئی یا دیفرانسیل
    وقتی تغییرات جزئی رخ بده یعنی نرخ ارز زیر 100 تومن کاهش و افزایش داشته باشه شما اونموقع میتونید خرید خودتونو انجام بدید
    اگه گرون شده باشه خب سوده بانکی هم زیاد شده شما میتونید پولتونو بزارید بانک به همراه سودش جنستونو خریداری کنید!!!!

ipad 2 از 1200 شده 2200 یعنی 1 میلیون رفته روش ولی با ثابت شدن نرخ ارز قیمتش به 1400 یا حتی 1200 کاهش پیدا میکنه که کسی که تو این مدت همون 1100 رو گراشته تو بانک تا الان شده چیزی حدود 1150 حداقل کم کمش که قطعا بیشتر از این حرفا میشه
    پس بنظرم بهتره یخورده معقول تر فک کنیم
    با اجازه،ببخشید پست قدیمی رو آوردم بالا،اما احساس کردم نیازه
    عزیز من،شما میگی قیمتا میره بالا به پای اون حقوق هم میره بالا،خدا خیرت بده،من بابام حقوق بگیره،یه مقایسه واست میکنم تا ببینی چه خبره،شما مثبت نگری که خیلی هم خوبه،اما بیش از حد !
    ببین،تورم تو سال 89 یه چیزی حداقل تو مایه های 30 درصد بوده،حداقل !
    از کرایه تاکسی بگیرررررر تا قیمت مایحتاج ضروری
    حقوق ها چقدر بالا رفته ؟ 10-13 %
    خوب،این فاصله 15 % چجوری پر میشه آخه ؟ و این میشه که هر سال شکاف بین درآمد افراد تو ایران و مخارجشون بیشتر میشه
    نمیدونم شما چجور این رو حس نمیکنی،والا واسه من که کاملا واضح و محسوسه
    در مورد تک نرخی شدن :
    ببین دوست من،دولت اعلام کرد دلار تک نرخی،خوب،1226 تومن فکر کنم،اگه اشتباهه دوستان تصحیح کنن
    کجا این دلار عرضه میشه ؟ کدوم صرافی به این پایبنده ؟
    پس،دلار تک نرخی نشد و در عمل هم کاهش قیمتی رو شاهد نبودیم،غیر از اینه ؟
    میتونی منکر این شی ؟؟؟
    بعضی چیزا اومد پایین،که روال عادیش بود،اما دلار تکون نخورد،از 2000 شد 1800 و خورده ای که در نتیجه خیلی اثر نداشت
    اگه شما تو بازار کامپیوتری من تو دوچرخه هستم،دوچرخه ای که من تو خرداد ماه خریدم 570 تومن،3 هفته پیش 830 تومن بود،و قرار بود از فرداش که بار جدید میاد بره رو 1050 تومن قیمتش !
    میدونی این یعنی چی ؟ یعنی حدود 100% افزایش قیمت
    فاجعس،غیر از اینه ؟
    حالا ببینم این افزایش قیمت کالاهای وارداتی که حداقل حدود 40-50% بود تو حقوق بابای من و شما واسه سال 91 لحاظ میشه ؟
    یعنی 50 افزایش حقوق هست ؟> خیر،نــــــــــــــــــــ ــیـست !
    نمیدونم چرا یه سری چیزای مشخص رو نادیده میگیرین !
    ببخشید اگه پستم با عنوان تاپیک خیلی مرتبط نیود،اما حس کردم این پست لازمه

موفق و موید باشین

3. 14 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MATRIX reloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فعلا تو http://www.elmik.ir

پيش فرض

به گفته فعالان بازار، همیشه نیمه دوم بهمن‌ماه به ویژه یک هفته پایانی بهمن ماه بازار خرید و فروش کالاهای فانتزی و به ویژه حافظه‌های فلش جواهرنشان و رنگارنگ، هاردهای اکسترنال در طراحی خاص و حتی ماوس و کیبوردهایی با ظاهر متفاوت گرم و پررونق می‌شد. اما امسال نه‌تنها این اتفاق نیفتاد بلکه بازار این کالا در رکود نیز به سر می‌برد.
    احمد ملکی، یکی از فعالان بازار کامپیوتر در این باره می‌گوید: طی سال‌های گذشته تجهیزات فانتزی بازار پررونقی داشتند ولی امسال بازار این کالاها سرد و بی‌رونق است که به نظر می‌رسد مهم‌ترین دلیل رشد قیمت‌ها به دلیل نوسانات نرخ ارز است.
    به گفته این فعال بازار، طی ماه‌های گذشته به ویژه یک ماه اخیر قیمت تمام کالاها از یک لپ‌تاپ کامل گرفته تا یک پیچ کوچک در حدود 30 تا 70 درصد گران شده است و به همین دلیل توجه خریداران به بازار کم شده است.
    سلماسی یکی دیگر از فعالان بازار هم می‌گوید: تجهیزات فانتزی، کنسول‌های بازی و حتی نرم‌افزارهای سرگرمی این روزها بازار سرد و بی‌رونقی دارند و به نظر می‌رسد بازار شب عید امسال با سال‌های دیگر بسیار متفاوت باشد.
    در این رابطه یکی دیگر از فعالان بازار می‌گوید: برخی از فعالان بازار چشم امیدشان به بازار شب عید است و تصور می‌کنند که وضعیت بازار در شب عید تغییر کند. به گفته این فعال بازار، در حال حاضر اکثر مردم با تصور اینکه فروشندگان در روزهای پایانی سال برای خالی کردن انبارهای خود قیمت‌ها را کاهش می‌دهند از خرید کالا خودداری می‌کنند اما خبر ندارند که با توجه به رشد نرخ ارز شاید فروشندگان تمایلی به وارد کردن کالاهای جدید با این قیمت‌های بالا نداشته باشند. به گفته وی این احتمال هم وجود دارد که قیمت‌ها بنا به دلایلی در روزهای آینده افزایش یابد.
    امیر آرزمی، یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در حال حاضر هم فروشندگان و هم خریداران سرگردان هستند و نمی‌دانند برای خرید و فروش اقدام کنند یا خیر گفت: در حال حاضر هر نوع اقدامی در بازار نوعی خطر کردن است و به همین دلیل هر کس در بازار کامپیوتر ساز خود را می‌زند و آن‌طور که فکر می‌کند درست است عمل می‌کند. در نتیجه گروهی از فروش کالا خودداری می‌کنند و گروهی کالا را با قیمت بالاتر از آنچه باید باشد به فروش می‌رسانند.
    به گفته فعالان بازار شرایط بازار قابل پیش‌بینی نیست.

5. 3 کاربر از MATRIX reloaded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه نفر گفت از وقتی که بازار اینطوری شده هیچ تاجری جنس نیاورده بنابراین فروشنده هایی که میگن با دلار 1800....900 تومنی خریدیم خالی میبندن مگه اینکه از همکاراش گرفته باشه که اونم همکارش بهش انداخته چون خودش انقدر نخریده !! همه لپ تاپ های موجود با دلار به قیمت 4 ماه پیش خریداری شدن !!!!!!!!!! تا چه قدر درسته این ؟؟؟ واقعا ممکنه ؟؟ یعنی تا این حد سو استفاده بالاست ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

یه نفر گفت از وقتی که بازار اینطوری شده هیچ تاجری جنس نیاورده بنابراین فروشنده هایی که میگن با دلار 1800....900 تومنی خریدیم خالی میبندن مگه اینکه از همکاراش گرفته باشه که اونم همکارش بهش انداخته چون خودش انقدر نخریده !! همه لپ تاپ های موجود با دلار به قیمت 4 ماه پیش خریداری شدن !!!!!!!!!! تا چه قدر درسته این ؟؟؟ واقعا ممکنه ؟؟ یعنی تا این حد سو استفاده بالاست ؟؟؟؟؟؟

یه مقدار بعید به نظر میرسه این جوری باشه ، هر قدر هم که تو انبارها ذخیره کرده باشن ، باز هم تو این مدت باید ، تموم شده باشه .
    البته ما از سیاست وارد کننده ها سر در نمیاریم ، و کلا نمیذارن بفهمیم .
    ولی اون چیزی که مشخصه اینه که سازگار جنسش تو بازار کم شده و با توجه به تجربه ای که داره ، پیش بینی میشه جنس هاشو ذخیره کرده تا به قیمت بالاتر بفروشه .

مادیران هم دیروز (شنبه ) گرون شد . جمعه سایت دیجی کالا X44 رو با B950/4/750/intel 3000 با گارانتی دیجیتال 800 تومن میداد ، و این درصورتی بود که تو بازار زیر 840 پیدا نمیکردی ، و دیروز که دوباره قیمت ها رفت بالا ، دیجی کالا دوباره گرون کرده و الان X44 شده 825 تومن . باز با این حال نسبت به بازار میارزه .

الان یه جورایی خرید آنلاین ارزونتر از بازار آنلاین میصرفه
    همینطور قیمت داره میره بالا .

موفق باشید .

8. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببخشيد ولي شما مثل اينكه زياد با قانون بازار آشنا نيستي.اسم اين سو استفاده نيست بلكه يك كار معقول و منطقيه.مني كه يكبار ميرم تو بازار و پول ميدم و لپ تاپ ميخرم و ميام خونه قضيه م با كسي كه كار و كاسبيش اينه فرق ميكنه.فرض كنيم يه فروشنده مياد يه لپ تاپ ميخره يك ميليون تومن و براي فروش قيمت ميزاره يك ميليون دويست...بعد يهو قيمت خريدش ميشه يك ميليون پونصد در حاليكه اين فروشنده هنوز خريد قبلي ها رو داره.خوب اگر اين بنده خدا بخواد همون يك ميليون دويست بفروشه كه بعد با پولش ديگه نميتونه همين تعداد لپ تاپ بخره و در حقيقت بدجوري ضرر ميكنه چون قدرت خريدش افت ميكنه و اگه هيمنجوري پيش بره بايد در مغازه شو ببنده.پس حتي اگه 4 ماه پيشم خريده باشن طبيعيه كه الان با قيمت روز بفروشن و اين اصلا اسمش كلاهبرداري نيست.

10. 5 کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

و اين اصلا اسمش كلاهبرداري نيست.
    پس دوست عزیز اسم این کار چی می تونه باشه؟؟؟

12. این کاربر از SALAR45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پس دوست عزیز اسم این کار چی می تونه باشه؟؟؟
    به اين كار ميگن حفظ سرمايه و قدرت خريد...هنر تجارت و كاسبي.توضيح دادم كه فرض كنيد به قيمت قبلي بفروشه بعدش كه نميخواد پولشو بزاره جيبش بايد با همين پول بره دوباره جنس بگيره بزاره تو مغازه ش.حالا فكر كن با اون پول حتي نميتونه همون تعداد لپ تاپ قبلي كه خريده بود بخره.پس در حقيقت نه تنها سود نكرد بلكه ضرر هم كرده.

14. 2 کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rasoly65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

انصاف هم خوبه
    چون الان گرونه باید گرون فروخت؟
    من شک دارم دلیل همه این گرونی دلار باشه
    خیلیش مربوط به فرصت طلبی و..... هست
    امیدوارم قیمتا متعادل بشه
    فعلا بهترین کار صبر کردن تا سری جدید لب تاب ها با پردازنده جدید تا تابستون از راه برسن

16. این کاربر از rasoly65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش من فکر کنم چند ماه بعد از عید قیمتا باز بیاد پائین
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از mrblacks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •