سلام
من یه پرینتر لیزری 3کاره میخوام....قیمتشم دورور 300 باشه......تعداد چاپمم کمه...نمیدونم چیکار کنم میترسم یه چیز بگیرم بره تو پاچم پشیمون شم اگه میتونین کمک کنین......مرسی
سلام
من یه پرینتر لیزری 3کاره میخوام....قیمتشم دورور 300 باشه......تعداد چاپمم کمه...نمیدونم چیکار کنم میترسم یه چیز بگیرم بره تو پاچم پشیمون شم اگه میتونین کمک کنین......مرسی
سلام، یکی از دوستان توی کار فروش کارت عروسی هستش، به من پیشنهاد داده که براش کار چاپ رو انجام بدم(کار پاره وقت)، ماهی هم 12 & 10 هزار چاپ داره( اما همانطور که می دونید کارت عروسی یه اسم عروس و داماد داره ویه شعرو یه نشونی و... که چیز زیادی نیستن)
حالا می خوام مشاوره بگیرم برا خرید یه پرینتر لیزری، اینا رو هم داشته باشه
1- اینکه بشه شارژش کرد و توی شهرستان جانبیش گیر بیاد
2- اینکه کارایی خوبی داشته باشه و هی لنگم نکنه
3- کیفیتش خوب باشه
4- قیمتش هم هرچی مناسب تر باشه خوب بهتره
![]()
تقريبا تمام پرينتر هاي ليزري كارتون رو راه ميندازن. پرينتر هاي اچ پي كه نياز به صحبت ندارند.
يكي از مشتري ها از يه دستگاه برادر مدل 5340d استفاده مي كردند براي اينكار و هر وقت دستگاهش رو براي شارژ مياورد پر بود از مواد زرق و برقي كارت هاي عروسي!
به هر حال پرينتر هاي برادر به دليل داشتن يونيت درام توانايي بي نظيري براي پرينت روي كاغذ هاي ضخيم دارند.
ميتوني به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزني
بسیار ممنون
یکی از دوستان گفت که hp خوبه اما یه مقداری کاغذ رو لول می کنه اما brother این خمیدگی توش کمتره و بیشتر به دردتون می خوره، اما گفت هزینه تونر hp 10 تومنه اما برادر 70 تومن !
حالا یه برادر تا رنج 250 تومن اگه می شه بهم معرفی کنید اگرم وایرلس داشته باشه که چه بهتر !
تشکر بسیار![]()
برادر ها يه درب پشت دارند كه اگه باز باشه كاغذ ها تاب نمي خورن و مستقيم از عقب خارج ميشه.
خريد تونر بله 70 تومن براي اچ پي هم همين حدود هاست اما حالا كي مياد تونر بخره همه شارژ ميكنن خودت پودر تهيه كنيه چند تومن بيشتر نميشه.
زير 250 كه فكر 2170w مناسب باشه اما پيشنهادم اينه كه دستگاه با قيمت بالاتر مثل همين 5340 يا وايرلس دارش كه فكر كنم 5370dw باشه بگيري 300-350 بايد باشه.
برادر 5340 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبه یا اچ پی P2055 D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
موندم توش !!! 5340 اینقدر گرون نبوده !!!
5340 چاپ ماهیانش 30000 برگه اما 2055 50000 برگ
نمی دونم چی کنم یکی کمک کنه فردا می رم خرید !!!
دوستان یک پرینتر هست واسه یکی از آشناها کارکردس...ارزش داره بگیرم؟کلا چجور پرینتریه؟قیمتش چجوریاس؟
HP K7103
مشخصات کلی: پرینتر جوهرافشان رنگی تک کاره A3
چاپ: سرعت چاپ رنگی تا 25 صفحه در دقیقه 50000 صفحه - قابلیت چاپ دو رو
کارتریج: دارای 4 کارتریج به شماره های 130 , 134 - پورت USB 2.0 ، - پورت Parallel
متاسفانه قیمتش رو نمیدونم اما به نظر پرینتر خوبیه. به درد کارای خونگی و ادری میخوره مخصوصا کارای اداری. و خوبی که داره ابعاد کوچیکی داره فضای کمی رو اشغال میکنه.
درود به همه دوستان.
دوستان من برای شرکت نیاز به یک پرینتر خوب دارم. بیشترین مصرفی که داریم فکر کنم چاپ تبلیغات جزئی شرکت باشه. ترجیحا فکس هم داشته باشه. قیمت هم تا 300 دلار.البته قیمت بالاتر هم اگر لازم باشه مشکلی نیست.و البته من ایران نیستم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
Last edited by hossein3d; 05-02-2012 at 07:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)