ست اصلاح دارهمیخوام بعد مدتها یه چیزی باشه که ارزش هدیه دادنو داشته باشه حالا تا 50 تومن هم قیمت داشت مشکلی نداره
![]()
ست اصلاح دارهمیخوام بعد مدتها یه چیزی باشه که ارزش هدیه دادنو داشته باشه حالا تا 50 تومن هم قیمت داشت مشکلی نداره
![]()
خوب ادکلن گذینه معقولی هست اگر هم که داشته باشه باز میتونید یک رایحه دیگه واسش بخرید
میتونید یکم بودجتون رو افزایش بدید و به چیزهای دیگه ای مثل ساعت مچی و کفش کتونی یا یک دست لباس گرمکن ورزشی فکر کنید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
آره ساعت مچی پیشنهاد خوبیه احتمالا همینو بگیرم ، رنگ نقره ای خوبه واسه سن 50 سال؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
راستی اونهایی که میخوان ساعت بخرند به این ساعت زنجیر دار ها هم فکر کنند بد نیست.منظورم این ساعت هایی هست که قدیمی ها داشتند و زنجیرش رو به جلیقه وصل میکردند و ساعت رو میذاشتند توی جیبشون.
من یک سال برای پدرم گرفتم خیلی خوشش امد
سلام خدمت بچه های عزیز P30
سال پیش تو Pt تاپیک زدم،امسال گفتم بیام تو خونه خودم ،p30،پیش بچه های با معرفت و مهربون اینجا
خوب،میخوام کادو بخرم،واسه دختر 21 ساله،سقف بودجه رو هم 200 در نظر گرفتم،اما اگه چیز با ارزشی باشه بیشتر هم هزینه میکنم
سال پیش دوربین خریدم،پس دیگه سراغ دوربین نرین،موبایل هم نمیخوام بگیرم،نظرم رو Cowon I10 بود که الان شده 200 تومن 4 گیگش و واقعا ارزش نداره
بچه های P30 هم که میدونین بیشتر چیزای الکتریکی دوست دارن،پس در درجه اول از اینجور چیزا پیشنهاد بدین
بعد برین سراغ چیزای دیگه
میخوام یه چیز خاص و خوب باشه،که فقط بتونه از من کادو بگیره
بسیار بسیار نیازمند پیشنهاداتتون هستم،تا اول مرداد باید کادو رو بگیرم،اما هرچه زودتر بهتر
سلام دوستان
خاستم راهنمایم کنین چه هدیه ای به مناسبت تولد یخرم واسه زیدم و شایدم زنم تا سقف 300ت؟"
نظرتون چیه؟
آقا جواب ما ؟؟؟ :(
طلا .یک پلاک کوچولوی قلب .در حد 3گرم .
خانوما لباس معمولا خیلی دوست دارن . لباس شب هم خوبه .
ست آرایشی مثل سایه و اینجورچیزا هم اگه خودشون خیلی نمیخرن میتونه جذاب باشه /
سلام
بچه ها اگه شما بخواين يه كادو واسه تولد يه پسر 10 ساله بگيرين تو رنج قيمتي 50 تا 70 تومن
زمون زيادي نمودنده تا تولدش لطفن زودتر نظرتونو بهم بگيد
موفق باشيد
دروود
یه .mp3/mp4 player چیز مناسبی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)