سلام
بله داره
تو پست اول مشخصات کاملشو گزاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
اینم تو پست اول کامل توضیح داده شده دوست من
سلام
بله داره
تو پست اول مشخصات کاملشو گزاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
اینم تو پست اول کامل توضیح داده شده دوست من
حرف شما درسته و کیفیتش خیلی فراتر از پولی هست که میدی لازم به ذکر که شرکت سونی دقیقا از همین پنلهای ساسونگ برای تلویزیونهاش استفاده میکنه.
اون مشکلی که گفتید رو ندارم ولی سوال کردم.شما جهت آنتنت درست نیست.امتحان کنید ببینید با تغییر جهت آنتن مشکلتون برطف میشه یا نه؟
آخه فقط من این مشکلو ندارم.چند مورد دیگه هم دیدم اینجوری بوده که اولش که روشن میشه تا حدود 30 ثانیه شطرنجی میشه (سیگنال ارور داره) بعدش درست میشه.
پس جهتو عوض میکنم امتحان میکنم.
با اینکه من این مدلو به 2 تا از اشناها گفتم که بگیر بخاطر کیفیت خوبش ولی فکر کنم سامسونگ تو این مدلا از پنل شرکت AUO استفاده کرده![]()
من که نگفتم این TV خوب نیست!اگه در مقایسه تو این range خوب نبود که نمیخریدمش!فقط خواستم صرفا یک مقایسه انجام بدم...البته بگم که این تفاوت اصلا در انجام کارها خالی وارد نمیکنه و قطعا در رنج خودش بهترین محسوب میشه....
سلام...دو تا سوال : چرا فکر میکنید سامسونگ از AUO استفاده کرده؟ ایا در جایی این مساله عنوان شده؟..و سوال بعدی اینکه اگه فکر میکنید ازAUO استفاده شده چرا به آشناهاتون توصیه ش کردید؟
به دلم افتاده
اشناها میگن تلویزیون ارزون و خوب میخوایم بعدشم اسم سامسونگ و الجی میارن . منم میگم این مدل d585 بگیرین چون مدل دیگه ای نداره. ضمنا شرکت AUOptronic بزرگترین سازنده پنل تو دنیاست.
حالا اگه کسی رفته تو منو مخفی مشخصات TYPE دستگاه بزاره ، شاید من اشتباه میکنم.
Last edited by Soroush-S; 25-01-2012 at 20:06.
درست اما اصلا مقایسه ی عادلانه ای نبود
نمیشه که سری 4 رو با 5 و همینطور سری 5 رو با 6 یا ... مقایسه کرد!
دوستان فقط با برنامه ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.18 می توانید وارد منو مخفی شده اون هم با کابل لن و تغیر سرویس منو مخفی را تغیر دهید وگرنه بر میگرده به حالت قبل
تو منوی مخفی یه قسمت هست به نام " Advanced " که فعال نیست و نمیشه واردش شد.. توی منوی Advanced چه چیزهایی وجود داره و چه ایتم هایی رو میشه تغییر داد؟..ایا با این برنامه میشه واردش شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)