تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 33 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مبارک باشه . danial عزیز من از نزدیک کیفیت تصویر این led رو دیدم و شک ندارم که تصویرش بینظیره . نگران نباش من مطمئنم که تنظیماتت رو درست انجام ندادی و یا یه مشکلی اینجا وجود داره ... نصب این tv که رایگانه ، چرا نذاشتی خودشون بیان و نصب کنن ؟؟؟!!! به نظر من الان با خدمات تماس بگیر و بهشون مشکلت رو بگو . یکی از مزایای tv ای که گرفتی همین خدمات 2 ساعتش هست . زنگ که بزنی کمتر از 2 ساعت میان و مشکلت رو حل میکنن و از انتخابت راضی میشی
    دوست عزیز منم تو نمایندگی وقتی بلوری که یه دمو بود رو دیدم مبهوت شدم از کیفیت تصویرش و شما هم احتمالا یه همچین تصاویری از نزدیک تو این تلویزیون مشاهده فرمودید ولی باید اینو در نظر داشت 90 درصد استفاده از TV شامل تصاویر SD میشه که واقعا منو راضی نکرد ، البته بازم امیدوارم این مشکل حل شدنی باشه و TV رو نگهش دارم چون از همه چیش خوشم اومد ولی خوب مهمترین مورد کیفیت و وضوح تصویر هست . با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بالاخره بنده هم بین سامسونگ 46d8880 و شارپ 46le8300 ، شارپ رو انتخاب کردم و خریدم دیشب خودم تلویزیون رو نصب و راه اندازی کردم اولا هنوز هم مطمئن نیستم که انتخاب شارپ نسبت به سامسونگ 8880 اسمارت درست بوده یانه ؟ ثانیا دیشب که با شارپ کار کردم واقعیتش زیاد از تصویرش خوشم نیومد ، یه جورایی مثل پلاسما و پروجکشن بود تصویرش خیلی هم با تنظیماتش ور رفتم ولی اونی که انتظارش رو داشتم نشد البته تتظیمات تصویر بسیار گسترده ای داره ، متاسفانه تو نمایندگیها هم تصاویر HD با کیفیت بسیار بالا پخش میکنند و آدم حسابی تحریک میشه ، حتی چند تا شبکه HD تو ماهواره هم باهاش دیدم که اونا هم اونطور که تلویزیون قبلیم کیفیت داشت نبود . حالا از دوستانی که این مدل رو خریداری کردن خواهش میکنم بیان تو سایت و در مورد تجربه کارکرد با این led و کالیبره کردن تصویر تبادل نظر کنیم . بد جور دیشب ضد حال خوردم خدا کنه با تنظیمات پیشرفته و دقیق تصویر بهتری از این led بگیرم . خدایی ال سی دی قبلیم که سری 4 سامسونگ بود تصویر و وضوحش از این بهتر بود . امیدوارم این نتیجه گیری من درست نباشه وگرنه بعداز این همه تحقیق و بررسی بد کلاهی سرم رفته . با تشکر

درود
    نه دوست عزیز کلاه سرت نرفته بلکه ضرب شستی به برندی که گفتی نشون دادی
    بهتر بود زنگ میزدی نصاب بیاد نصب کنه که تنظیمات مناسب کیفیت تصاویر SD برات انجام بده
    همینجا دوستان کمکت میکنن تا تنظیمات رو انجام بدی
    زنگ بزن مادیران کالا رو ثبت کن حتما و از سایت مادیران کنترل کن گارانتی فعال شده باشه
    حتما در قسمت کاربر تنظیمات انجام بده

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

دوست عزیز من از بچگی عشق صوت و تصویر و تکنولوژی بودم و تا حالا چندین ال سی دی خریداری و تعویض کردم و از نظر تنظیمات هم فکر نکنم مشکلی داشته باشم مگر اینکه نمایندگی بیاد و یه معجزه ای صورت بگیرد وگرنه خدایی بد جور بعداز رویت تصویر این تلویزیون دپرس شدم ، و یه اخلاق بدی که دارم اینه که دیگه این قضیه میشه آینه دق من . خواهشا دوستانی که این مدل رو خریداری کردند و یا باهاش بطور دقیق کار کردند و اهل فن هستند بیان با هم یه همفکری و تبادل نظر کنیم تا به یه نتیجه مظلوب برسیم وگرنه که باید هر چه زودتر ردش کنم بره . البته بازم بگم تو تصاویر بلوری و HD عالیه ولی مشکل من بیشتر تو تصاویر SD هست که خدایی تو تلویزیون قبلیم بهتر و طبیعیتر بود حتی تو منوهای رسیورم که میرم متوجه کیفیت بهتر رنگ و وضوح تلویزیون قبلیم ( سامسونگ سری 4 که خیلی هم قدیمیه ) میشم . با تشکر
    در ضمن تلویزیون قبلیت full HD نبوده که مشکلات پخش SD برات واضح کنه
    دوستمون ساسان صفحه10 یه راهنمایی گذاشته امتحانش کن
    تنظیمات تلویزیونت الان Av mode روی داینامیک که برا تصاویر HD, Full HD مناسبه برا SD بذار رو film یا standard یا برو user تنظیمات خودت بکن وضوح رو کمتر کن حرارت رنگ رو کمتر کن کاهش نویز دینامیک زیاد کن حرکت صاف پیشرفته و رنگ مشگی روشن کن البته قبلش زبان فارسی کن یا به انگلیسی مسلط هستی بذار انگلیسی بمونه و ...
    Last edited by kia.Tahamtan; 07-02-2012 at 18:18.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بچه ها !
    این 8300 40 اینچش شده 2ملیون 175 تومن ! بنظرتون اینو بخرم بهتره یا EX720 سونی ؟؟
    کیفیت کدوم بهتره ؟
    این شارپ شما زیرنویس SRT هم اجرا میکنه ؟
    از USB میتونه فایلهای 3D رو بخونه ؟؟

درود
    حتما بین این دو مدل شارپ 8300 انتخاب کن
    معمولا TVها با usb در پخش فایل HD,Full HD کمی ضعیف عمل می کنن که بخاطر تلویزیون نیست بخاطر پورت USB وگرنه پورت HDMI درست نمی شد ولی من خودم کنترل نکردم

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تمام تنظیمات تصویر رو چک کردم و حالتهای مختلف رو بررسی کردم ولی باز هم تصویر مطلوبی نگرفتم ، در ضمن سورس تصاویر من از یه ----- Full HD و کابل HDMI هست که فوق العاده خروجی تصویر خوبی داره ( اینو تو تلویزیون قبلیم تجربه کرده بودم )ولی متاسفانه تو این شارپ جدید اصلا چنگی بدل نمیزنه و تصویر یه حالتیه انگار خاک پاشیدن رو صفحه و کدر هست و تو قسمتهای تیره تصویر شطرنجی میشه و واقعا منو بیاد تلویزیونهای پروجکشن قدیمی و پلاسماهای قدیمی سامسونگ و ال جی میندازه امیدوارم متوجه شده باشید که منظورم از ایرادات تصویرش چیه ، بهر حال تصمیم گرفتم فردا زنگ بزنم مادیران بیان ببینم این مشکل حل میشه یا نه چون اگر قرار باشه حل نشه که واقعا از خریدم پشیمون میشم و مرجوع میکنم .موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

خب منم وصل کردم اما هنوز به تنظیمات دست نزدم فقط اینکه با ماهواره کیفیت تصویر و شبکه ها خیلی عالیتره

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تمام تنظیمات تصویر رو چک کردم و حالتهای مختلف رو بررسی کردم ولی باز هم تصویر مطلوبی نگرفتم ، در ضمن سورس تصاویر من از یه ----- Full HD و کابل HDMI هست که فوق العاده خروجی تصویر خوبی داره ( اینو تو تلویزیون قبلیم تجربه کرده بودم )ولی متاسفانه تو این شارپ جدید اصلا چنگی بدل نمیزنه و تصویر یه حالتیه انگار خاک پاشیدن رو صفحه و کدر هست و تو قسمتهای تیره تصویر شطرنجی میشه و واقعا منو بیاد تلویزیونهای پروجکشن قدیمی و پلاسماهای قدیمی سامسونگ و ال جی میندازه امیدوارم متوجه شده باشید که منظورم از ایرادات تصویرش چیه ، بهر حال تصمیم گرفتم فردا زنگ بزنم مادیران بیان ببینم این مشکل حل میشه یا نه چون اگر قرار باشه حل نشه که واقعا از خریدم پشیمون میشم و مرجوع میکنم .موفق باشید

صرف ----- Full HD و کابل HDMI کافی نیست پخش اون کانال و فیلمبرداری برنامه هم باید Full HD باشه.
    برند و مدل رسیورت چیه؟
    فایل HD با بلوری امتحان کردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

من گیرنده دیجیتال داخلی رو چطور باید راه اندازی کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

صرف ----- Full HD و کابل HDMI کافی نیست پخش اون کانال و فیلمبرداری برنامه هم باید Full HD باشه.
    برند و مدل رسیورت چیه؟
    فایل HD با بلوری امتحان کردی؟
    متوجه هستم دوست عزیز ، ولی من شبکه هایی رو دارم تست میکنم و مبنا قرار میدم که تا همین 2 روز پیش با tv قبلیم و همین ----- و کابل مدام داشتم نگاه میکردم و شبکه هایی هستند که معمولا تو شرایط یکنواخت و در استودیوهای ثابت و بدون تغییر کیفیت تصویر برنامه پخش میکنند ( منظورم شبکه های خبری هست ). ----- استرانگ 4902HD هست ، اینقدر که خورد تو ذوقم دیگه بلوری و فایل HD باهاش تست نکردم ولی خوب بازم میگم حداقل 90 درصد استفاده از یه TV برای تصاویر sd و رزولوشن 576i هست و حتی اگر هم تو تصاویر HD و یا بلوری خوب باشه بازم مشکلی حل نمیشه .
    بنظر شما اگر زنگ بزنم مادیران و بگم از کیفیت tv راضی نیستم ، قبول میکنند مرجوع کنم ، مثل شرکت بانیان الکترونیک که برای tv های پاناسونیک یک هفته مهلت مرجوع کردن میده و بدون چون و چرا قبول میکنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من گیرنده دیجیتال داخلی رو چطور باید راه اندازی کنم
    اگر منظورت مدل 8300 هست که نیاز به فعال کردن نداره ، همون اول که tv رو نصب میکنی و انتخاب زبان میکنی ازت میخواد که بین آنالوگ و دیجیتال یکی رو انتخاب کنی ، دیجیتال رو انتخاب میکنی و شروع به سرچ میکنه .

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    یک راهنمایی در مورد مدل و نمایش زیرنویس و کارکرد usb پخش کننده ای که با le8300 هدیه می دهند می خواستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •