تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    باید تست کنم.
    ولی اگه دلفی تحت دات نت باشه فرقی نمیکنه در غیر اینصورت همون دات نت بسیار توسعه پیشرفته تر و آسان تری خواهد داشت.

2. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.
    باید تست کنم.
    ولی اگه دلفی تحت دات نت باشه فرقی نمیکنه در غیر اینصورت همون دات نت بسیار توسعه پیشرفته تر و آسان تری خواهد داشت.
    اخرین نسخه دلفی Delphi 2010 xe2 با کلی امکانات اومده که کد نویسیش به صورت Native هست و میشه برای وین 64 بیت کد زد
    Delphi Prism هم برای کد نویسی تحت دات نت هنوز هست
    حتی شما میتونی با این نسخه برای اندروئید و ios هم برنامه بنویسی
    و بزودی برای لینوکس...

اینم یه عکس از محیطش به فرم سیاه رنگ نگاه کنید

4. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    اون دلفی که هیچی بندازش دور.
    من دارم دنبال این میگردم.
    البته دارم دانلودش میکنم ببینم چطوره.نسخه 2011 Delphi Prism xe:
    خیلیبرام جالبه.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

RAD Studio XE2 شامل نرم افزارهای زیر هست:

Delphi XE2
    C++ Builder XE2
    Delphi Prism XE2
    RadPHP XE2
    و در چهار نسخه Starter, Professional, Enterprise, Architect عرضه میشه.

از بین چهار نرم افزار فوق، Delphi و C++ Builder برای تولید نرم افزارهای Native Code به کار میرند. Delphi Prism برای تولید نرم افزار مبتنی بر دات نت فریم ورک با زبان دلفی استفاده میشه. RadPHP هم یک محیط RAD برای تولید نرم افزارهای وب با استفاده از زبان PHP هست.

قابلیت های جدید RAD Studio XE2

Cross-Platform

اصلی ترین قابلیت جدید در این نسخه امکان cross-platform compiling هست. در XE2 (دلفی و ++C) شما می تونید برای ویندوز، Mac OS و iOS کدهای Native تان را کامپایل کنید. همچنین در ویندوز امکان کامپایل به صورت 32 بیتی یا 64 بیتی فراهم شده. RadPHP هم این قابلیت را پیدا کرده که برنامه Native اندروید تولید کنه. در آینده امکان کامپایل برای لینوکس و اندروید هم به این مجموعه اضافه خواهد شد.

برای iOS (سیستم عامل دستگاه های iPhone و iPad)؛ روش کار مشابه سایر ابزارهای غیر اپلی مثل Mono Touch هست؛ به این صورت که شما می تونید برنامه خودتان را در دلفی بنویسید، رابط کاربر گرافیکی اش را با FireMonkey طراحی کنید، و برنامه را در ویندوز هم اجرا و دیباگ کنید؛ ولی برای اجرا و دیباگ بر روی دستگاه، یا شبیه ساز آن؛ باید اولا سیستم عامل Mac OS داشته باشید؛ ثانیا، دلفی یک پروژه XCode برای شما ایجاد می کند که باید آن را در داخل Mac OS با XCode کامپایل کنید، و فایل نهایی را به شبیه ساز یا دستگاه مقصد منتقل کنید. این محدودیت از دو جهت هست، اولا اینکه شرکت اپل قانونا اجازه کامپایل مستقیم (بدون استفاده از ابزارهای این شرکت) را به تولید کنندگان نرم افزار نمیدهند؛ و ثانیا اینکه اگر هم بر فرض اپل همچین اجازه ایی میداد، دلفی فعلا امکان تولید کد برای CPU های مبتنی بر ARM را ندارد، و این قابلیت در آینده به آن اضافه خواهد شد.

محیط توسعه (IDE) همچنان مبتنی بر ویندوز باقی خواهد ماند، اما می تونید برنامه خودتان را از طریق Remote Debugger دلفی که اسمش به Platform Assistant تغییر کرده، در داخل یک ماشین مجازی یا در یک شبکه محلی مثل یک نرم افزار Local از داخل IDE اجرا و دیباگ کنید.

FireMonkey

در دلفی XE2 یک چارچوب جدید برای تولید رابط گرافیکی کاربر معرفی شده با نام FireMonkey. این چارچوب مستقل از پلتفرم هست، و یک رابط کاربر 2 بعدی یا 3 بعدی Vector-base در اختیار شما قرار میده. FireMonkey از توان پردازشگر گرافیکی سیستم (GPU) برای رندر کردن رابط گرافیکی کاربر استفاده میکنه. در ویندوز، FireMonkey از Direct2D برای رسم دو بعدی، و از Direct 3D برای رسم سه بعدی استفاده میکنه. در Mac OS و iOS (و در آینده در لینوکس) از OpenGL برای رسم استفاده میشه. FireMonkey را میشه به نوعی معادل WPF در دات نت تلقی کرد. البته با این تفاوت که FireMonkey برای تعریف عناصر گرافیکی از یک زبان اختصاصی (XAML) بهره نمیبره، بلکه عناصر با استفاده از کدهای دلفی و یا طراح گرافیکی فرم موجود در IDE ساخته میشند. البته FireMonkey کاملا Native Code هست، و نیازی به کتابخانه اضافی برای اجرا نداره. همچنین در FireMonkey امکان تعریف Style های مختلف و اعمال آنها بر روی کل رابط گرافیکی کاربر را دارید. احتمالا به طور پیش فرض Style هایی برای پشتیبانی از ظاهرا استاندارد رابط گرافیکی ویندوز و Mac OS به همراه FireMonkey عرضه خواهند شد، تا برنامه نویس بتونه به راحتی ظاهری شبیه برنامه های عادی این پلتفرم ها تولید کنه. تصویر زیر نمایی از یک رابط کاربر ساده تولید شده با FireMonkey هست، با دو Style مختلف:

FireMonkey-Styles.png

در واقع FireMonkey مبتنی بر تکنولوژی شرکت معروف کامپوننت سازی KesDev هست. این شرکت قبل از این کامپوننت هایی برای تولید رابط گرافیکی مبتنی بر وکتور به صورت دو یا سه بعدی ارائه می کرد. اما مدتی قبل توسط شرکت Embarcadero خریداری شد و برنامه نویسان آن هم جذب این شرکت شدند. هر چند FireMonkey مبتنی بر تکنولوژی KesDev هست، اما در این مدت شرکت Embarcadero تغییرات متعددی در آن اعمال کرده، تا آن را برای نسخه XE2 آماده کند، و این قابلیت صرفا یک تغییر نام برای محصولات KesDev نیست.

VCL همچنان مبتنی بر ویندوز باقی خواهد ماند و امکان استفاده از VCL در سایر پلتفرم ها وجود نخواهد داشت. البته VCL همچنان حمایت میشه و قابلیت های جدید بهش اضافه میشه؛ کما اینکه در XE2 امکان اعمال Style های مختلف بر روی کنترل های VCL اضافه شده.

Live Bindings

این قابلیت برای برنامه نویسان دات نت آشنا ست. در دلفی، با توجه به اینکه قابلیت تولید نرم افزارهای تجاری مبتنی بر بانک اطلاعاتی از نسخه اول جزو اولویت های اصلی محصول بود، برای کار با داده های بانک اطلاعاتی و نمایش این داده ها، دو دسته از کنترل ها ایجاد شدند، کنترل های Data-aware که امکان اتصال به بانک های اطلاعاتی را داشتند، و کنترل های عادی که همچین قابلیتی را نداشتند. بعدها که قابلیت های جدیدی به دلفی اضافه شد، این ساختار برای حفظ سازگاری با نسخه های قدیمی تر حفظ شد؛ اما در XE2 شما مشابه دات نت امکان اتصال هر کنترلی را به منابع داده مختلف خواهید داشت؛ یعنی اولا نیازی به مجموعه جداگانه ایی از کنترل ها برای نمایش داده های بانک اطلاعاتی نیست، و ثانیا منابع داده شما محدود به بانک اطلاعاتی نیستند، و شما می توانید هر نوع داده ایی را از هر منبعی (مثلا یک لیست جنریک) بخوانید و در این کنترل ها نمایش بدید. حتی امکان تلفیق داده های مختلف و ایجاد داده ترکیبی برای نمایش در یک کنترل هم وجود داره.

قابلیت های جدید برای DataSnap

DataSnap چارچوب تولید نرم افزارهای چند لایه (Multi-tier) در دلفی هست، که قابلیت های متعددی ارائه میکنه. در نسخه XE2 قابلیت های جدیدی به آن اضافه شدند. فعلا دو قابلیت جدید آن معرفی شدند؛ یکی پشتیبانی بیشتر از Cloud (بخصوص Amazon E3) و امکان نصب در Cloud، و همچنین قابلیت تولید proxy class سمت کلاینت برای زبان ها و پلتفرم های مختلف به منظور راحتی ارتباط نرم افزارهای کلاینت نوشته شده با سایر زبان ها و تکنولوژی ها با سرورهای مبتنی بر DataSnap. در حال حاضر DataSnap امکان تولید proxy class برای کلاینت های مبتنی بر دات نت، جاوا اسکریپت، iOS، اندروید، و Blackberry را دارد.

FastReport

در نسخه های قبلی Quick Report یا Rave به عنوان ابزار گزارش سازی پیش فرض به همراه IDE نصب می شدند، که بعدها Quick Report کنار گذاشته شد. در نسخه XE2 در کنار Rave، ابزار معروف و پرطرفدار FastReport هم به طور پیش فرض با IDE نصب خواهد شد.

فعلا این تغییرات و امکانات برای XE2 معرفی شدند. تغییرات و امکانات دیگه ایی هم صورت گرفتند که به تدریج در مدت یک ماه توسط شرکت Embarcadero رسما اعلام خواهند شد. این شرکت مراسمی را در نقاط مختلف دنیا (از جمله دبی) در تاریخ های مختلف ترتیب داده، و در هر یک از این مراسم ها، قابلیت های مختلف این محصول به کاربران معرفی خواهند شد، تا زمان شروع کنفرانس Delphi Live در ماه سپتامبر. به نظر میرسه که نسخه XE2 یکی از مهم ترین نسخه های تاریخ حیات دلفی باشه

به نقل از برنامه نویس

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

سلام.
    اون دلفی که هیچی بندازش دور.
    من دارم دنبال این میگردم.
    البته دارم دانلودش میکنم ببینم چطوره.نسخه 2011 Delphi Prism xe:
    خیلیبرام جالبه.
    اما من فکر میکنم دوباره دلفی از خواب بیدار شده
    اگر نت پرسرعت داری .Rad Studio xe2 رو ازاینجا دانلود کن
    نزدیک 4.5 گیگ هست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایننهم یه مقاله در رابطه کینکت در دلفی!

کد:
    Last edited by H A M A S; 19-11-2011 at 10:46.

7. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    تمامی این قابلیت هایی که دلفی الان داره و شما ذکر کردید توی VS 2008 داشت.الان که 2010 و 2011 اومده.
    ما منتظر ورژن جدید مونو VS برای سیستم عامل های مک و لینوکس هستیم.
    دلفی به جایی نمیرسه مگر همون عکس دات نتی که بهتون نشون دادم.که فقط یه زبان هست ولی از محیط ویژوال استادیو و کد نویسی دات نت استفاده میکنه.
    محیط دلفی رو نمیشه حتی با ویژوال استادیو 2008 مقایسه کرد.
    دلفی هم که دست به دست بین شرکت ها به فروش میرسه شاید که یکی بیاد اینو ارتقاء بده.این قابلیت جدید Binding شاید بتونه برنامه نویساشو امیدوار کنه.وگرنه اون سه بعدی و .... که توی 2005 ویژوال استادیو بود.
    الان که توی 2011 شما میتونی سه بعدی نرم افزار بنویسی و کاملاً تمامی امکانات برای اینکار آماده شده.و باز هم اصلاً نیاز به کد نویسی اضافه نیست.
    البته مایکروسافت توی سه سوت میتونه ویژوال استادیو تحت مک و لینوکس ارائه بده ولی خوب خودتون میدونید اگه اینکارو بکنه به ضرر خودش تموم میشه اینا از سیاست های این شرکت های مسخره آمریکایی هست.
    یا علی.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.
    تمامی این قابلیت هایی که دلفی الان داره و شما ذکر کردید توی VS 2008 داشت.الان که 2010 و 2011 اومده.
    ما منتظر ورژن جدید مونو VS برای سیستم عامل های مک و لینوکس هستیم.
    دلفی به جایی نمیرسه مگر همون عکس دات نتی که بهتون نشون دادم.که فقط یه زبان هست ولی از محیط ویژوال استادیو و کد نویسی دات نت استفاده میکنه.
    محیط دلفی رو نمیشه حتی با ویژوال استادیو 2008 مقایسه کرد.
    دلفی هم که دست به دست بین شرکت ها به فروش میرسه شاید که یکی بیاد اینو ارتقاء بده.این قابلیت جدید Binding شاید بتونه برنامه نویساشو امیدوار کنه.وگرنه اون سه بعدی و .... که توی 2005 ویژوال استادیو بود.
    الان که توی 2011 شما میتونی سه بعدی نرم افزار بنویسی و کاملاً تمامی امکانات برای اینکار آماده شده.و باز هم اصلاً نیاز به کد نویسی اضافه نیست.
    البته مایکروسافت توی سه سوت میتونه ویژوال استادیو تحت مک و لینوکس ارائه بده ولی خوب خودتون میدونید اگه اینکارو بکنه به ضرر خودش تموم میشه اینا از سیاست های این شرکت های مسخره آمریکایی هست.
    یا علی.
    همه این قابلیت های که گفته شد تا اینجایی که میدونم به صورت native هست در صورتی که پشت زبان های مایکروسافتی کتابخانه عظیم دات نت وجود داره.
    الانم دلفی با امبارکادرو به یه ثبات خوبی رسیده
    به هر حال امتحانش میکنیم!
    چون از کندی برنامه های دات نت خسته شدم
    دلم برای کد نویسی native تنگ شده.یادش به خیر vb6!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    چون از کندی برنامه های دات نت خسته شدم
    ...........
    شما واقعاً فکر میکنید C++ سریعتر از سی شارپه؟.
    بسیار خوب.
    حالا من یه نمونه کد بهتون میدم تست کنید فقط تورو خدا تست کنید.
    کد سی شارپ:
    کد:
    با بریک پوینت متوجه سرعت بشید.

و کد سی پلاس پلاس:
    کد:
    جدا از اینکه کل اینترنت ترکیده از سرعت سی شارپ و دات نت.متاسفانه دوستان ما فقط توی فروم های فارسی میگردن ببینن بقیه چی میگن.
    این نیتیو چیه که همه بهش مینازن؟ما تو کف JIT هستیم.
    کد:
    منابع زیادی وجود داره ولی شما فقط کد منو هم تست کنید حالتون از C++ بهم میخوره.
    یا علی.

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض تست سرعت اجرا

سلام به دوستان گرامی
    من واقعا نمیخواستم توی این بحث مقایسه شرکت کنم ولی میبینیم که بازم داره بحثهای ... انجام میشه.
    علی آقا من هر دو تا کدی رو که گذاشته بودین توی vs2008 با سی شارپ و سی پلاس پلاس تست کردم و این هم کدهای اجرایی.

کد:
    ولی من از اختلاف سرعت چیزی ندیدم.اصلا کدی که برای سی پلاس پلاس ارائه دادین زمین تا آسمان با کدی که برای سی شارپ گذاشتین فرق داره(فقط توی یک cin>>x که تو مال سی شارپ اثری ازش نیست و فکر کنم کسی که با کامپایلر سی پلاس پلاس بخواد این کد رو کامپیال کنه تا ابد باید منتظر فشردن کلید از طرف کاربر باشه.

ببینین دوستان بحث سرعت توی دات نت چندان هم چشمگیر نیست.بخصوص برای برنامه هایی که ما مینویسیم.
    بازم خواهش دارم اول وقتی یه زبانی یا مطلبی رو میخوایین تجزیه تحلیل کنین خوب مطالعه کنین.اینو به همه میگم چون یه اشتباه کوچک همین بحثها رو پیش میاره.
    زبانهای سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ هر کدوم کاربرد و کاربران خودشون رو دارن.اینکه ما بیاییم و به طور کامل یه چیزی رو بدون سند و مدرک معتبر تنها به این دلیل که ازش خوشمون نمیاد رد کنیم نشان از ... باشد.اینو به خودم هم میگم.
    زبان سی پلاس پلاس نه تنها در حال پس رفت نیست بلکه روز بروز هم داره به قدرتش اضافه میشه.توی ادرس پایین جدیدترین امکانات اضافه شده به ویژوال سی پلاس پلاس 2011 اومده.

کد:
    ظمن اینکه هرکدوم از زبانهای سی شارپ و سی پلاس پلاس به منظورهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرن.اینکه شما زبان سی پلاس پلاس رو رد میکنین چون شاید تا حالا موردی پیش نیومده که بخوایین ازش استفاده کنین.(منظور حرفه ای.چون اصلا توی ایران استفاده حرفه ای از این زبان خیلی کم صورت میگیره).
    میبینین دارم بازم تکرار مکررات میکنما.
    راستش زبان سی پلاس پلاس سینتکسش واقعا سخته و کسی این رو منکر نیست ولی خب افرادی هستند که دوست دارن با این زبان برنامه بنویسن و کاریش هم نمیشه کرد.
    بازم خواهش میکنم دوستان نظر یک طرفه ندن.بهتر نیست بجای رد کامل چیزی که بهش تسلط کامل و کافی نداریم بیاییم و مزایا و معایب اون چیزهایی رو ذکر کنیم که بهشون تسلط داریم؟
    درود و تهیت خدا بر حضرت علی ع باشه که این کلام رو گفتن .

"مردمان به آنچه بدان علم ندارند دشمنند"

12. 5 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.
    ...........
    شما واقعاً فکر میکنید C++ سریعتر از سی شارپه؟.
    بسیار خوب.
    حالا من یه نمونه کد بهتون میدم تست کنید فقط تورو خدا تست کنید.
    کد سی شارپ:
    کد:
    با بریک پوینت متوجه سرعت بشید.

و کد سی پلاس پلاس:
    کد:
    جدا از اینکه کل اینترنت ترکیده از سرعت سی شارپ و دات نت.متاسفانه دوستان ما فقط توی فروم های فارسی میگردن ببینن بقیه چی میگن.
    این نیتیو چیه که همه بهش مینازن؟ما تو کف JIT هستیم.
    کد:
    منابع زیادی وجود داره ولی شما فقط کد منو هم تست کنید حالتون از C++ بهم میخوره.
    یا علی.
    من از روی تجربه ام گفتم.وقتی فرم های برنامه ام زیاد میشد-یا فایل های trace مربوط به کامپایل رو که حجم زیادی رو اشغال کرده بود-پاک میکردم-سرعت کامپایل میمومد پایین
    در ضمن خود vs منابع سیستمی زیادی رو اشغال کرده
    برنامه هم که تولید بشه محتاج فریمورک دات نت هست- بگذریم چقدر جنگولک بازی لازمه تا برنامه پک بشه-تا توسط 2 نفر فضول برنامه ReSource نشه!
    حداقل توی native برنامه یک راست کامپایل میشه به زبان ماشین-دیگه از این لحاظ خیالت هم راحته
    ================================================== =========
    ولی با این اوصاف نمیخوام vs رو بزارم کنار....

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    با عرض پوزش مثل اینکه من کدهارو توی یه کامپایلر دیگه استفاده کردم.
    درود و تهیت خدا بر حضرت علی ع باشه که این کلام رو گفتن .

"مردمان به آنچه بدان علم ندارند دشمنند"
    این حدیث گهربار جا و مکان خودش را دارد.اینجا همه سرشار از علوم برنامه نویسی هستن و بنده بدون اینکه از سی پلاس پلاس چیزی بدونم براتون قصه نمیگم.
    ظمن اینکه هرکدوم از زبانهای سی شارپ و سی پلاس پلاس به منظورهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرن.اینکه شما زبان سی پلاس پلاس رو رد میکنین چون شاید تا حالا موردی پیش نیومده که بخوایین ازش استفاده کنین.(منظور حرفه ای.چون اصلا توی ایران استفاده حرفه ای از این زبان خیلی کم صورت میگیره).
    مثال بزنید.
    ولی من از اختلاف سرعت چیزی ندیدم.اصلا کدی که برای سی پلاس پلاس ارائه دادین زمین تا آسمان با کدی که برای سی شارپ گذاشتین فرق داره(فقط توی یک cin>>x که تو مال سی شارپ اثری ازش نیست و فکر کنم کسی که با کامپایلر سی پلاس پلاس بخواد این کد رو کامپیال کنه تا ابد باید منتظر فشردن کلید از طرف کاربر باشه.
    هیچ اختلافی نیست شما کدها رو باید با بریک پوینت تست میکردید.

بسیار خوب دوستان کدهای زیر رو تست کنید.
    این کدها زمان اجرای کدها رو بهتون میگن.
    من هر بار تست کردم سرعت دات نت بیشتر بوده.آیا این استثنا هست؟
    کد سی شارپ.
    کد:
    کد سی پلاس پلاس:

کد:
    من از مقایسه زبان ها خوشم نمیاد ولی دیگه باید اینکارو میکردم.
    من نمیدونم مایکروسافت چیکار کرده که اینهمه میگه دات نت دات نت.ولی میدونم که یه چیزی میدونه.
    خلاصه کنم.سی پلاس پلاس عمرش تموم شده.الان برنامه نویسی محیط دات نت هست.
    برنامه هم که تولید بشه محتاج فریمورک دات نت هست- بگذریم چقدر جنگولک بازی لازمه تا برنامه پک بشه-تا توسط 2 نفر فضول برنامه ReSource نشه!
    حداقل توی native برنامه یک راست کامپایل میشه به زبان ماشین-دیگه از این لحاظ خیالت هم راحته
    این یکی از ایده های مایکروسافت بوده که نرم افزار ها رو اپن سورس کنه.دیگه توی دنیای امروزی کسی نمیاد کدهای کسی رو بدزده به نام خودش بزنه حتی توی ایران هم میتونید برای برنامه هاتون مجوز بگیرید و دیگه برنامه تون رو پک نکنید.
    یا علی.
    Last edited by عــــلی; 19-11-2011 at 16:45.

16. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •