تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 171

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر پیرامون Grand Theft Auto V

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

به نظر من بحث gta با la noire و rdr جداست.اینها عناوین جدیدی هستند در حالی که جی تی ای مدت هاست که منتشر میشه و عرضه نشدن بازی برای پی سی یک سنت شکنی خواهد بود.کلا مودینگ های جی تی آی(moding) رو پی سی قابل اجرا می باشد فقط(البته فکر کنم) و اگه بازی روی پی سی منتشر نشه گیمرها این قابلیت خیلی مهم و جذاب را از دست خواهند داد.
    همیشه همین بحث بوده و آخر هم بازی برای پی سی منتشر شده.زیاد نگران نباشید بازی احتمال زیاد برای پی سی خواهد اومد تنها نگرانی من از بدپورت شدن بازی خواهد بود

2. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

وای چه بد میشه اگه باسه پی سی نیاد

همیشه همین بحث بوده و آخر هم بازی برای پی سی منتشر شده.
    مگه سالهای قبل هم این حرف بوده که قراره برا پی سی نیاد و بعد اومده؟
    کلا اگه قراره که برا پی سی نیاد خبر رسمیش رو بذارید تا منی که پی سی دارم بیخود به اینجا نیام

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وای چه بد میشه اگه باسه پی سی نیاد

مگه سالهای قبل هم این حرف بوده که قراره برا پی سی نیاد و بعد اومده؟
    کلا اگه قراره که برا پی سی نیاد خبر رسمیش رو بذارید تا منی که پی سی دارم بیخود به اینجا نیام

داداش هنوز واسه هیچ کنسولی تایید نشده چه برسه به کامپیوتر ولی 100 در صد میاد واسه کامپیوتر

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

دوست عزیز اولا چرا امکان نداره؟
    در ضمن چرا اسمش رو میذارید اشتباه؟

مورد یک جواب دادنش سخت نیست فعلا 2 عنوان جنجالی اخیر راک استار که RDR و L.A Noire باشن هیچ کدوم برای PC نیومدن قرار هم نیست بیان. پس چون صرفا GTA IV و DLC اون تازه با اون وضعیت که دیگه همه می دونن چه مدلی و با چه وضع ناجوری برای PC پورت شد و کلی وقت سازنده ها رو گرفت که هی پچ پشت پچ میدادن واسه بهینه سازی که آخر سر هم درست نشد که نشد.

بازار PC الان دیگه رو به موت هست من حالا نمی خوام بگم تو کل دنیا هم مثل کشور های جهان سوم مثل وطن عزیزمون محصولات به صورت غیر قانونی تهیه نمی شه ولی حداقل ریت این مسئله پائینه و در مورد کنسول ها پائین از طرفی ترفندهای زیادی هست ببینید الان دیگه با افزایش مقابله با قضیه AP توسط شرکت ها و خود مایکروسافت میزان استفاده به شکل Piracy خیلی کم شده یا مثلا میاد بتلفیلد 3 رو می ده و برای اینکه HD Content بریزید حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس داشته باشید... اینا یه سری سیاست هست که روی کنسول راحت پیاده میشه اما هــک کردن بازی های PC خیلی ساده شده...

هدفم از گفتن اینا فقط این بود که بگم برعکس هم امکان داره که برای PC نیاد (نمی گم نمیاد یا دوست دارم که نیاد بلکه امیدوارم بیاد و همه لذت ببرن ازش) و هم ارائه نکردن محصول برای PC اصلا هم اقدام اشتباه نیست.

مطمئن باشید اگه عرضه GTA IV و DLC اون برای PC واسه راک استار پول خوبی برجای می ذاشت مطمئن باشید الان هم L.A Noire و هم RDR برای PC اومده بودن چه بسا همزمان با نسخه کنسولیشون هم عرضه میشدن...

ولی خوب از همه اینها گذاشته نمیشه نا امید بود که GTA V واسه PC نمیاد تا الانش داده و شاید بعد این هم بده ولی این یه دید خیلی خوشبینانه به قضیه هست...

داداش از کجا میگی بازار PC رو به موت هست؟ وقتی تحلیل گرای خارجی میگن اینده بازی ها روی PC خست شما میگی رو به موته!

5. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرایش شرکتا نسبت به ساخت بازی برای کنسول به شدت به ضرر گیمرهاست دلیلشم اینه که
    بازی های کامپیوتری به اینصورت از پیشرفت گرافیکی محروم میمونن و صنعت گیم پیشرفت درستی نداره
    این نظر منه ولی در مورد gta مطمئن هستم که برای پی سی میاد...
    نمیخوام روی حرفم پافشاری کنم و بگم فقط این درسته ولی طبق تحلیلهایی که توضیحشون یکم طولانیه مطمئنم
    که gta برای پی سی خواهد اومد.

7. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

مگه میشه که بازار پی سی رو به موت باشه الان به راحتی میشه یه سیستم رو ارتقاء داد و بازیهایی با بالاترین گرافیک ها رو هم روی اون اجرا کرد الانم که تقریبا تو هر خونه ای یه پی سی هست پس به نظر من هیچ وقت پی سی روبه موت نمیره مگه اینکه یه چیزی بیاد که امکاناتش از پی سی بالاتر باشه منظورم همه امکاناتش هست

9. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

فکر میکنم تاپیک داره کمی به انحراف میره و میدان بحث بین کنسول و پی سی میشه

من چند بار گفتم ، بازم میگم ، به هیچ وجه نمیشه از الان درباره ی آینده ی بازی پلتفرم های مورد تایید و مسایل اینچنینی به صورت 100% نظر داد

تمومی این حرفها فقط گمانه زنی هستند ،

با توجه به سابقه ای که راک استار در مورد بازی های مطرحش با PC داره نزدیک ترین احتمال ممکن اینه ، در صورتی هم که همزمان برای PC منتشر نشه با یه فاصله ی نهایتا 8 ماهه منتشر میشه

11. 7 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

من با نظر اون دوستانی که میگن بازار پی سی رو به موته بیشتر موافقم دلیل اصلی هم همون فروش بیشتر کنسولها در مقایسه با پی سی البته من خودم هم کنسول ندارم و این موضوع رو به موت بودن پی سی دوست ندارم ولی دوست عزیز halflife g حرف خوبی در مورد بازی I Am Alive زد جالبه بدونید این بازی اول قرار بود فقط برای پی سی بیاد بعد به گفتن برای هر سه پلتفورم میاد بعد گفتن برای پی سی نمیاد یا مثلا بازی Ghost Recon:Future Soldiers که الان گفته شده برای پی سی نمیاد.این یه نظر شخصی به نظر من در آینده اگه شرکتها فکری برای کرک نشدن بازیهاشون نکنند(که البته من بعید میدونم بکنند موردی بهتر از DRM Ubi وجود نداره که -- شد)نه تنها بازی GTA V بلکه تعداد خیلی کمی از بازیها برای پی سی میاد چون وقتی هزینه تولید بالاتر یا حتی کمی پایین تر هم باشه بازم برای شرکت سازنده سود نداره و من مطمئنم هیچ کسی تو دنیا بابت انجام کاری که میکنه حاضر نیست ضرر کنه مخصوصا وقتی زمان و هزینه بیشتری براش گذاشته باشه همه میدونند درست کردن بازی برای پی سی چقدر سخت تر از درست کردن برای کنسولهاست.شما در نظر بگیرید شش سال پیش شرکتی مثل Konami چند تا از عناوینش رو برای پی سی میزد و تو سه سال گذشته چند تا عنوان برای پی سی زده یا شرکتی مثل Sega یا همین شرکتهایی مثل EA یا Ubi یا حتیActivisionو یا خود Microsoft.در کل به نظر من آینده خوبی برای پی سی نیست مخصوصا اگه دو کنسول نسل جدید با قابلیتهای بالا عرضه بشند.تمام این حرفها نظر شخصی من بود اگه مطلبمم زیاده از دوستان عذر میخوام.

13. 5 کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون بابت نظرات دوستان ولی خواهشا بحث ها رو بیش از این به انحراف نکشونیم اینطوری این مجوز بسته شدن تاپیک رو میدید دستم... قرار شده که تاپیک منتقل بشه به قسمت بحث های متفرقه پس بذارید که تاپیک پا برجا بونه اینجا تنها محلی هست که تا اطلاع ثانوی میشه در مورد GTA V بحث کرد...
    در مورد PC گیم هم من توی صفحه قبل مطالبی رو گفتم و عرض کردم که چرا بر این باورم البته واسه مشخص شدن خیلی چیزا عرض کردم که قصد دارم یه مقاله بنویسم و علت این رو بگم که چرا یک گیم رو شما وقتی روی کنسول انجام میدید چه قدر متفاوت از این هست که روی PC اون رو انجام بدید این حرفم رو توی اون مقاله ای که قصد دارم بنویسم عرض می کنم...
    ولی اینجا جاش نیست لطفا ادامه صحبت ها پیرامون بازی باشه دست همگی دوستان رو هم می بوسم

15. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

این تایپک فعاله؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فکر میکنم اگر یک تاپیک راجع به این حرکتی که در کمپانی ها علیه ِ پی سی داره صورت میگیره زده بشه ، از این جور بحث ها جلوگیری بشه . البته فراموش نکنیم که عمر ِ یک کنسولی مثل ِ همین نسل ِ 360 ِ ایکس باکس میشه گفت رو به پایان هست و حد اقل در این برهه ی زمانی ، یکم سخت بشه عناوین ِ خیلی خیلی خوب رو فقط واسه کنسول داد ، کنسول هایی که یکیش ایکس باکسی هست که با دایرکت ایکس9 کار میکنه و خیلی وقته که آپگرید نشده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •