....تاپیک نینجارو می خوام مهم کنم. جونت در بیاد .
کی بود ریو ریو میکرد. (مدل نوک مدادی بهتره کیسه هوا هم داره)..![]()
....تاپیک نینجارو می خوام مهم کنم. جونت در بیاد .
کی بود ریو ریو میکرد. (مدل نوک مدادی بهتره کیسه هوا هم داره)..![]()
واقعا زیباست....یه بازی پرشور و احساس و با افکت های دیدنی....همه ی مود های بازی عالیه خصوصا last man که عالیه و بد نیست خودمونم با رفقا بازی کنیم عملی...اما اینکه نمیشه تعویض کرد در حالیکه اول بازی لاین اپ داره غیرقابل دفاع و توجیه......
کلا بازی های لول آپ اینجوری هستن هرچی بازی می کنی الزاما قویتر میشی حیف اون سیو خدا بیامرزم بازیکن کاپیتانم (پروی فیفا 12 ام که از روی بازی فیفا 12 ایمپورت کردم) تا لول 97 رسیده بود حیف لول های بالاتر که می رسی اکسپرینس پوینت ها رو کم کم میده دیگه بعد لول 90 به این طرف یه لول فقط یه واحد اکسپرینس میده که با یه دونه پوینت هیچ چیزی رو نمی تونی اپگرید کنی
یه توصیه برای اونایی که تازه بازی رو شروع کردن و بخش ورلد تور جذبشون کرده
1- اول کاری به طور کامل تیمتون رو پر کنید یعنی اسکواد به ماکسیمم برسه همگی رو هم از تیم های White و Black بردارید که دو ساعت مجبور نشید دونه دونه Creat player کنید اینا که از تیمای موهومی سفید و سیاه ایمپورت می کنید به عنوان بازیکن Created محسوب میشن بنابراین منافاتی با گرفتن اچیومنتی که از شما می خواد 8 بازیکن با لول بالای 50 توی تیمتون داشته باشید نداره یه اچیومنتم هست که از شما می خواد در حالی که 8 نفر بازیکن خلق شده توی تیم دارید مرحله نهایی جام جهانی فوتسال رو فتح کنید به هر حال کل تیم رو با بازیکنان لول 1 پر کنید همون اول... بعد از بردن تک ایونت ها که به شما بازیکن واقعی جایزه میده شما بیخیال گرفتن بازیکن بشید چون بیفایده هستن نه رشد می کنن نه لول می گیرن از گرفتن اچیومنت هایی که عرض کردم هم آوردن این بازیکنا به تیم باز می داره شمارو
سعی کنید اولین اکسپرینس ها رو به اسپید و خرید تکنیک ها جاگلینگ اختصاص بدید جاگلینگ ها فوق العاده مهم هستند بازیکنان شما هرچی با تکنیک باشن و اون حرکات فری استایل رو انجام بدن اکسپرینس پوینتشون بیشتر میشه پس اول اون حرکات اهمیت دارن
======================
تو مگه تو فیفا 12 تو کریر مودش مربی بازیکن بودی که بازیکن پرو داری تو فیفا؟اونو بعد میشه تو فیفا استریت اورد؟
بودنش که بودم ولی این ربطی نداره که اصلا شما اگه یه VP خلق کنی توی فیفا 12 بعد بری فیفا استریت رو شروع کنی اون بازیکن پرو رو از توی فیفا 12 می تونه ایمپورت کنه
این بازی fifa street 3 میشه ؟
چون توی شهر دیگه ای بودم میخاستم بگیرمش شک کردم نگرفتم .![]()
کار خوبی کردی فیفا استریت 3 محصول سال 2008 هست این یه ماه نشده که ریلیز شده و از اونجایی که انجین و سبک بازی چیزی متفاوت از سری فیفا استریت هست اسمش رو دیگه شماره 4 نذاشتن
مثه اینکه هواداران بازی زود پراکنده شدن کجایین پس چی دارین بازی می کنین؟ همگی تموم کردید بازی رو ؟ من سیوم پرید یه بار اد از اول نشستم بازی می کنم قصد دارم که کل آنلاکیبل ها رو باز کنم تا الان 81 از 99 شده
این EA ولی خیلی نامرده دست از تقلب کردن برنداشته توی پانا الکی واسه خودش امتیاز میده در حالیکه من دریبلش می کنم امتیاز نمیده نامرد خیلی متقلبه
من خودم بیشتر نتیجه گرام و ازون چنگولک بازی ها خوشم نمیاد این مود خیلی رو اعصابمه
غیر از این باقی مود ها عالین![]()
من که دیگه گذاشتم کنار یه بار دیگه سر لودینگ گیر کرد سیو خراب شد حیف بازی خیلی خوبیه ولی افسوس مثل سایر بازی های هم ژانرش زود تکراری میشه البته اگه شانسی برای آنلاین بازی کردن داشتم می تونستم لذت بیشتری ببرم که از این قسمت محرومم توی شهری مثل ارومیه که تقریبا از لحاظ امکانات زیر خط صفر درجه هست اینترنت هم به کم کیفیت ترین شکل ممکن ارائه میشه تحریم ها از یه طرف و دیگه هیچی دیگه بریم بشینیم سماق بمکیم ببینیم چی به سرمون میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)