تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 174

نام تاپيک: مبارزه در خليج عدن

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

قشنگ پک رو بگردید چون یه کاغذ کوچولوی اگه بازم پیدا نکردید تو تاپیک خودش و به مدیر بگید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام این بازی خیلی سریع تموم شد و صداگذاریشون در حد 0 بود خیلی افتضاح بود صداگذاری بازی باگ هم خیلی داشت

3. 2 کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی کلا دو سه دقیقه تو بازی بودم .
    یعنی همچین با شروع بازی حال نکردم ، هون جا که میگه مخفیانه پیشروی کنید . تا یه کم میریم جلو و یکی ما رو میبینه یعنی دیگه هیچی ، یه مشت گلوله بهمون میزنه و میمیریم .
    تا آخره بازی گیم پلی اینطوری هست ؟

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام این بازی خیلی سریع تموم شد و صداگذاریشون در حد 0 بود خیلی افتضاح بود صداگذاری بازی باگ هم خیلی داشت
    حرفتون رو قبول دارم نه صداگذاری نه موسیبقی خوب نیست
    یعنی همچین با شروع بازی حال نکردم ، هون جا که میگه مخفیانه پیشروی کنید . تا یه کم میریم جلو و یکی ما رو میبینه یعنی دیگه هیچی ، یه مشت گلوله بهمون میزنه و میمیریم .
    نه فقط همون مرحله اینجوریه باید یه جوری پشت سر نگهبانا برید طوری که اونا شما رو نبینند
    خودتون رو به بالای عرشه برسونید تا به دوستانتون خبر بدین بعدشم که اون یارو میندازتون تو دریا و لوگوی بازی نمایش داده میش
    Last edited by playstation 3; 11-06-2012 at 22:26.

6. 2 کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

کسی نمیخواد کمکم کنه؟؟؟؟یه سریال نامبر خواستما

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سریال نامبر باید توی پک باشه. اگه نبود برید به فروم آمیتس (آدرسشم دوستمون گذاشتن) . خود مسئولین آمیتیس رسیدگی میکنن.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واقعا عجیبه، اتفاقا صداگذاری این بازی خیلی نظر منو جلب کرد مخصوصا موزیکش.
    نمیدونم چه جوری اینجوری قضاوت میکنی.
    مثلا میگی باگ داش چه باگی داشت ؟
    بهتره با بقیه بازی های ایرانی مقایسه کنی نه با بازی هایی مثل بتل فیلد

اگه میرمهنا رو بازی کرده باشی متوجه میشی این بازی نسبت به بازی های قبلی ایرانی خیلی صداگذاریش بهتره.

احتمالا شما از اون گیمر هایی هستی (یا شاید اصلا گیمر نیستی ) که بازی های خطی رو دوس دارن و میخوان فقط برن جلو و آدم بکشن.
    اتفاقا شروع بازی خیلی خوب و جذابه

10. 7 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها جایی نمیشناسین اینترنتی با پوستر بفروشن؟

اگه کسی تو رشت هم دیده لطفا آدرس بده

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

کل بازی فکر کنم 1 ساعت طول کشید اونم روی درجه ی سخت

هوش مصنوعی پر باگ بود که معلومه اسکریپت نویسی دقیق انجام نشده .. دید مجازی دشمن ها پر از اشکال بود به طوری که توی همون مرحله ی اول اگه پشتشون می ایستادید اصلا متوجه شما نمی شدند و البته خیلی مسخره هست که نگهبان ها ، یک مسیر صاف و مستقیم و اسکریپت شده رو طی میکنن و از اون ضایع تر اینه که رو به دیوار می ایستند که مثلا شما با مخفی کاری بتونید از پشتشون رد بشید و اونها هم شما رو ندیده باشند. دید مجازی یار های خودمون هم واقعا مشکل داشت. فکر کنم توی این یک ساعت ، بالای 6 - 7 بار دیدم که یار ها ( و دشمن ها ) به مانع روبروشون تیر میزنند ! کلا AI خیلی ضعف داشت ولی اونقدر فاجعه نبود که نشه بازی کرد و یا از ادامه دادن بازی زده بشید
    Collision هم که طبق معمول همه ی بازی های ایرانی پر از مشکل بود . البته توی روند گیم پلی تأثیر گذار نبود ولی توی ذوق میزد
    تکون خوردن دوربین توی مرحله ی اول جالب بود .. اینکه هر اسلحه روی روند حرکت پلیر تأثیر میزاره ، کار خوبی بود ( مثلا با اسلحه ی سنگین پلیر سخت می دوید و زود خسته میشد ولی سرعت دویدن پلیر خیلی سریع بود )
    گرافیک بازی با توجه به اینکه با یونیتی ساخته شده ، ضعیف بود . البته از بازی های ایرانی دیگه بهتره به خصوص که به لطف انجین از DoF یا Lens Flare استفاده شده بود اما در کل طراحی محیط ، یکنواخت و با آبجکت های تکراری بود. در کل گرافیک بازی در حدود یک نسل با بازی های روز دنیا فاصله داره جالب اینه که با کارت گرافیک GTX 560 Ti ، توی صحنه های شلوغ افت فریم شدید داشتم !
    دیالوگ ها متنوع و خوب بود . صداگذاری اسلحه ها اصلا جالب نبود ( البته بگذریم از اینکه یه بنده خدایی توی فروم همسایه از کپی کاری های این بازی از CoD شکایت میکرد و ادعا میکرد صدای اسلحه ها از CoD کپی شده ) آهنگ هایی که موقع مبارزه پخش میشد بدک نبود ولی توی یکی از ترک هاش سنتور میزدن که شنیدن صدای سنتور وسط مبارزه اصلا جالب نیست : دی
    انیمیشن ها هم به عنوان یک بازی ایرانی قابل قبول بود . برای مردن از سیستم Ragdoll استفاده شده که متأسفانه این سیستم مردن دشمن ها رو در بعضی صحنه ها خنده دار کرده ! طوری که با یک انفجار یکی از اونها چند متر به هوا پرتاب شد ( انگار که اصلا وزنی نداشت )
    داستان بازی هم کلیشه ای و معمولی بود

در کل به عنوان یه بازیساز یه چیزی رو خیلی رک به بقیه ی بازیساز ها بگم : لقمه ی گنده تر از دهنتون بر ندارید . اگر میبینید تعداد نفراتتون کم هست ، اگه میبینید فرد متخصص ندارید ( یا تعدادشون کمه ) ، اگه میبینید نمیتونید ، نسازید !!
    Last edited by saeed_cpu_full; 13-06-2012 at 20:07.

13. 5 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوست عزیز مشکل ما اینکه بازی ایرانی رو با خارجی مقایسه میکنیم در حالی که کاملا غلطه...مثل اینکه فوتبال مارو با اسپانیا مقایسه کنیم....
    این فیدبک هایی که من تاحالا دیدم این بازی خیلی بهتر از بازی های دیگه ایرانی موفق بوده..حالا خودم هم تهیه میکنم و نظرم رو میگم چون بیشتر بازیهای ایرانی رو تاحالا بازی کردم

15. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •