سلام. می خواستم پیغام خصوصی بدم اما چون ارسال هام کم بود نتونستم. میشه لطف کنید ادرس و تلفن اوجایی که خریدید رو برام بفرستید، چون من هرچی گشتم FHD پیدا نگردم. ممنون میشم.
سلام. می خواستم پیغام خصوصی بدم اما چون ارسال هام کم بود نتونستم. میشه لطف کنید ادرس و تلفن اوجایی که خریدید رو برام بفرستید، چون من هرچی گشتم FHD پیدا نگردم. ممنون میشم.
PM دادم خدمتتون
دوستان کسی در مور کول پد نظری نداره؟ این لپ تاپ برخلاف بقیه لپ تاپ ها زیرش موقع بازی گرم نمی شه و صفحه کلید داغ می شه به نظرتون با توجه به این مورد کول پد تاثیری داره؟ در ضمن من تعریف n8 رو خیلی شنیدم کسی از این کول پد برای این لپ تاپ استفاده کرده؟ و پیشنهادتون برای کول پد چیه ممنون می شم جواب بدین
من کول پدn8 دارم ازش راضیم واقعا خنک کنندگی عالی داره[/QUOTE]
سلام داداش
منم اصفهان هستم
قربونت این جایی که n55SF+FHD خریدی را به منم میدی؟
چون تازه واردم نمیتونسم پیام خصوصی بدم
برام میل کن
shahpari_iut2009@yahoo
قربون مرامت
[/QUOTE]
تو بازیای سنگین مثل nfs run خوب خنک می کنه ؟چون لپ تاپ تو استفاده معمولی اصلا کول پد لازم نداره و کاملا خنک و فقط تو گیم داغ می کنه. در ضمن من تبریزم و این کول پدو نتونستم پیدا کنم چطور می تونم این کول پدو تهیه کنم؟ راستی هاب usb هاش مشکلی ندارن خوب کار می کنند؟
سلام بچه هایی که از تبریزاین پک کامل گرفتن میشه بگن از کجا من کل تبریزو زدم بهم فول اچ دی با بلوری نتونستم گیر بیارم.لطفا بگین از کجا گرفتین!!!
از ورودی پاساژ سهند برو زیر زمین پاساژ چند قدم جلوتر دست چپ فروشگاه شیکی می بینی که آرم سیب داره و فقط ایسوس می فروشه من از اون گرفتم حالا تو هم ببین موجود دارن یا نه. البته من 1680 گرفتم ولی الان باید حول و حوش 1800 باشه
دوستان در مورد کول پد برای این لپ تاپ اگه منو راهنمایی کنند ممنون می شم. کول پد تو گیم تاثیری روی این لپ تاپ داره چون فقط تو گیم داغ می کنه و زیرش داغ نمی شه و فقط روی کی بورد داغ می شه. من n8 رو از دیپ کولر در نظر دارم متاسفانه تبریز این کول پد نیست من از یه سایت سفارش دادم برام 35 تومن با هزینه پست 6 تومن آب می خوره
(29+6) تعریف این کول پدو خیلی شنیدم اگه کسی این کول پدو داره در مورد کیفیت خودش و هاب یو اس بی اش توضیح بده ممنون می شم
منم می خوام کول پد N8 رو بخرم ولی تو تبریز پیدا نمیشه اگه پیدا کردین بگین ما هم بخریم......دوستان در مورد کول پد برای این لپ تاپ اگه منو راهنمایی کنند ممنون می شم. کول پد تو گیم تاثیری روی این لپ تاپ داره چون فقط تو گیم داغ می کنه و زیرش داغ نمی شه و فقط روی کی بورد داغ می شه. من n8 رو از دیپ کولر در نظر دارم متاسفانه تبریز این کول پد نیست من از یه سایت سفارش دادم برام 35 تومن با هزینه پست 6 تومن آب می خوره
(29+6) تعریف این کول پدو خیلی شنیدم اگه کسی این کول پدو داره در مورد کیفیت خودش و هاب یو اس بی اش توضیح بده ممنون می شم
سلام کسی میدونه چطوری از وین ان 55 بک آپ گرفت؟و چطوری هاردمو پارتیشن بندی کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)