دالاس رو انتخاب کردم برای بازی کردن به خاطر نویتزکی
عجب بازیکنیه
با میامی هیت بازی کردم 59-52 باختم بازیو اونم با 3امتیازیایی که درک مینداخت واسم
بدون جوی استیک خیلی سخته
دالاس رو انتخاب کردم برای بازی کردن به خاطر نویتزکی
عجب بازیکنیه
با میامی هیت بازی کردم 59-52 باختم بازیو اونم با 3امتیازیایی که درک مینداخت واسم
بدون جوی استیک خیلی سخته
آره بدون دسته تا فرز بشی خیلی سنگینه بازیش
من دقیقا برعکس شما تیم میگیرم
من میامی بابت لبرون جیمس با دالاس فقط به خاطر اینکه پلی آف باختیم
ولی با جوی استیک مطمئن باش با اختلاف 20 30 تا مبریشون البته اگه زیاد سخت بازی نکنیا![]()
کمک!! من wide screen دارم رزولوشنم به بازی نمی خوره چی کار کنم؟
الان منظورتون رو کامل متوجه نشدم
اگه وارد بازی میشید و تصویر ناجور wide screen نمیاد برید تو تنظیمات گرافیکیش راحت درستش کنید
اولین بردمو بالاخره مقابل لیکرز به دست آوردم
55-52
یه دقیقه آخر قلبم تو دهنم بود
چون جلو بودم همش روم خطا میکردن و پنالتی میدادن،منم از شانس خوبم همشو مینداختم تو سبد
ثانیه آخر کوبی برایانت یه دونه سه امتیازی انداخت گفتم رفت تو سبد ولی روش خود و دورش چرخید ولی نرفت تو
با نویتزکی 25امتیاز گرفتم توی کوارترای 5دقیقه ای
اولین بردمو بالاخره مقابل لیکرز به دست آوردم
55-52
یه دقیقه آخر قلبم تو دهنم بود
چون جلو بودم همش روم خطا میکردن و پنالتی میدادن،منم از شانس خوبم همشو مینداختم تو سبد
ثانیه آخر کوبی برایانت یه دونه سه امتیازی انداخت گفتم رفت تو سبد ولی روش خود و دورش چرخید ولی نرفت تو
با نویتزکی 25امتیاز گرفتم توی کوارترای 5دقیقه ای
سلام مسابقات اسلم دانک این بازی داره ؟؟؟؟؟
مثل نسخه 11 ؟؟؟
یکی میتونه راهنمائی کنه دسته رو نمیتونم وش تنظیم کنم
دوستان من نسخه ریپک بازی رو دانلود کردم کرک هم ریختم ولی رو بازی کلیک میکنم یه صفحه سیاه برای 1 ثانیه میاد و میره و بازی اجرا نمیشه!!!
چیکار کنم؟؟
سلام : شبکه های canal+sports sky sports 1& 2 espn america که همشون hd هستند در ماهواره هاتبرد که البته باید با ----- های اچ دی باز کنید . تا الان تموم بازیهای میامی رو من با این سه شبکه دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)