تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 79 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

من بزودی یه ویدئو از قسمت های مختلف بازی میذارم
    مثل اینکه نمیشه فقط به عکس بسنده کرد

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان pes باز
    دوستان من اصلا نظر نمیدم و همیشه شاهد نظراتم فقط اینو بدون هیچ تعصبی میگم بهتون
    من تا قبل fifa 10 فقط و فقط pes بازی میکردم تا اینکه کنسول خریدم و واسه اولین بار 10 fifa ( از 2007 به بهد بازی نکرده بودم ) رو بازی کردم و دیدیم اختلاف سطح این دو بازی به حدی زیاده که اصلا نمیشه مقایسشون کرد با هم...!
    به اون دوستمون حق میدم که از pes شاکی باشه چون واقعا هر ساله کلی وعده و... آخرشم هیچی , یه سری تغیرات مسخره و رفع چندتا از مشکلات سری قبل همین !!!
    خدا رو شکر امسال fifa واسه pc هم کامل next gen میاد و لازم نیست راجبش کلی توضیح بدمو اون موقع میبینید چرا این همه تو تایپیکی که ربطی به fifA نداره همش راجبش حرف میزنیم(همیشه دوس دارم اطرافیانم از چیزی که خوبه و ارزش داره لذت ببرن واسه همینه این مطلبو نوشتم و گرنه من که در هر صورت FIFA رو امسالم بازی میکنم و به تمام معنا ازش لذت میبرم
    ببخشید سرتونو درد آوردمو...
    خواستم یه ذره واقع بین باشیدو کور کورانه از یه چیزی دفاع نکنید ( به امید بازگشت pes در نسل بعد و رقابت جانانه با fifa که سودش فقط و فقط به ما میرسه...! )
    موفق باشید

3. 4 کاربر از pouyaabiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان این 580 مگی کجا رفت؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یک قسمتش رو دانلود کردم سه قسمت دیگه رو هرکاری کردم دانلود نمیشه...

این صفحه هم که باز نمیکنه...

لطفا یه نفر لینکهای 185.96 مگی بذاره(سه قسمت اول 185.96 مگ و قسمت چهارم هم 27.04 مگ).

خواهشن یه نفر این لینکهارو بذاره...حالم گرفته شد
    متشکر

5. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان قبول دارید دیگه داور یخورده زیادی حساس شده ؟! تنه میزنی خطا میگیره ... !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داور فقط در یه صورت خطا میگیره در صورتی که شما سرعتی رو با صربدر با هم بگیری

توی این نسخه فرق کرده و فقط باید ضربدر رو بگیری

به نظرم اتفاقا جالب شده

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

همه چی رو گفتی الا گیم پلی !!!!! بابا شما میخواین با آدمای کنار زمین بازی کنین مگه ؟ عجب
    من دمو رو دانلود کردم،بازی کردم،الانم دارم بازی میکنم،تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این بازی فقط به درد تگری زدن میخوره،همین
    ضمنا بچه هایی که مال تهرانن و نمیتونن به هر دلیلی دانلود کنن،تو پ خ بهم بگن آدرس بدم بیاد بهشون دمو رو بدم ولی خب چیزی که میتونم بگم اینه که اگه دمو رو بازی نکردین،واقعا هیچی رو از دست ندادین
    آدم ماریو ی میکرو رو یازی کنه به این میارزه
    مثلا آقای سی بس اومده محیط دور رو دینامیک کنه ! یک نفر گذاشنه پشت دروازه با کت شلوار مشکی که هی راه میره بالا برمیگرده پایین !!!!! بعضی مواقع هم که مثلا داره میرا بالا به یکباره برمیگرده و میدوه پایین !!!! قثط میتونم بگم : loooooooool مسخرشو دراورده این سی بس،اومده مربی ها رو دینامیک کنه،یکی نیست بگه آخه ابله،نمیتونستی واسه هر مربی یه رنگ کت شلوار انتخاب کنی تا حداقل فکر کنیم اینا 2 تا مربین !!!!!!
    2 تا مربی عین هم یکی اینور یکی اونور !!!! تماشاچی ها رو هم مثلا اومده مدل های مختلف درست کنه !!!! خب این خیلی خوبه ولی یکی پیشش نبوده بگه ابلههههههههههه چرا تماشاچی ها یک شکل رو بغل هم چیدی ؟ نمیتونستی به خرده فاصله بینشون بدی واقعی تر جلوه کنه ؟
    شیوه ی دویدن،نحوه ی کرنر زدین و قد و بالا و شکل بازیکن ها هم داقونه
    گیم پلی بازی رو هم بهتره سکوت کنم و چیزی ننویسم
    برادر عزیز همه دارن از گیم پلی تعریف میکنن ضمنا شما هیچ انتقادی نتونستی به گیم پلی بکنی و خیلی کلی گفتی و سکوت کردی بعدش شما که میگی جزییات کنار زمین برات مهم نیست و مگه شما میخواین با ادمای کنار زمین باز کنید پس چرا از اول تا اخر نوشتتون نقدش کردید(پس براتون مهمه) ..شما طوری صحبت کردید انگار نسخه نهایی رو امتحان کردید.
    در مورد لباس ها و مربی ها و حرکت های کنار زمین هم شاید در نسخه نهایی همینا باشن شایدم تغییر کنن ولی همین که کار رو شروع کردن میشه به اینده امیدوار بود...
    من قبلا شاید 20 دست هم pes 2011 رو بازی نکردم و به طور کامل فیفا رو چه به صورت انلاین چه عادی بازی کردم اکثر مودهاشو هم بازی کردم ولی همین جا به عنوان یک فن وفادار به فبفا میگم کار کونامی امسال قابل تقدیر هست و میتونه کار فیفا رو سخت کنه که این رقابت صد در صد به نفع ماست

9. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که سالهاست فقط و فقط pes بازی کردم و به جرات میگم این بازی با سری قبل تر از خودش یه سر و گردن بالاتره و واقعا صحنه هایی که تو بازی اتفاق میافته به واقعیت خی نزدیکه الا دروازه بان ولی میبینم دوستان فیفا باز با لحنه بدی تو سره این بازی میزنن شایدم واقعا فیفا از اینی که من دارم بازی میکنم واقعا سرتر باشه ولی خیلی دوست دارم دموی فیفا هم بیاد و اونم بازی کنم ببینم واقعا این دوستانی که اینجوری از تفاوت pes و fifa صحبت میکنن اقراق میکنن یا واقعیت داره در هر صورت من فقط میخوام یه بازی فوتبالی رو بازی کنم که شبیه واقعیت باشه نه با اسمه سازندش کار دارم نه اینکه مثلا 50 تا لیگ توش لایسنس شده باشه و غیره فقط خوده بازی مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

pes 2012 دمو رو بازی کردم ! بهتر شده که چه عرض کنم! باز هم خودش رو به فیفا نزدیک کرده. یعنی حرکت توپ رو کامل مثل فیفا کند کرده ... ولی هنوز کیفیت اون رو نداشته تا اینجا! شایدم بخاطر اینکه دموئه. چون قبلنا هم که دانلود میکردیم همینطوری بود

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

گیم پلی بازی کاملا شبیه فیفاست اینو خدمت فیفا باز ها هم عرض می کنم
    LOL
    جالب بود خوشمان امد !!
    همیشه می گفتن شوت ها در پی ای اس طبیعی تر از فیفاست با وجود این گیم پلی دینامیک این قوت برای پی ای اس همچنان باقیه
    کدوم ادم معلوم الحالی همچیم جوکی گفته تا الان ؟
    +
    شهروز جان یادت رفت مهم ترین تغییر بازی رو هم بگی !! الان بازیکنا داد که میزنن رگ گردنشون بیرون میزنه !!! از این نکته مهم چشم پوشی نکن برادر من !!دی: تو تریلر های بازی هم بیشترین تمرکز روی این رگ گردنه !!!
    +
    دیروز دمو رو دانلود کردم . یسری از حرفای دوستان درسته ، گیم پلی از نسخه قبلی بهتر شده . 360 درجه بازی کمی کاملتر شده . بازیکنا کار باهاشون راحت تره . و ...
    اما دوستان عزیز همه این حرفا در مقایسه با نسخه قبلی بازی زده شده !!! این رو در نظر بگیرید که نسخه قبلی بازی بسیار بسیار ضعیف بود . همین الان هم وسعت حرکتی pes 2012 قابل مقایسه با نسخه 2010 فیفا نیست !!!
    !! دوستان میگن شوت زدن PES طبیعی تر بوده !!! اخه کدوم منتقدی رو سراغ دارین که یبار این جوک رو گفته باشه !!!؟؟
    سانتر کردن تو بازی افتضاحه ، دروازه بان ها به معنی واقعی کلمه احمق هستن ، داور علی رغم بهبود نسبت به نسخه قبلی هنوز هم بسیار اماتور قضاوت میکنه ( البته بعد از 6 سال اوانتاژ به بازی برگشته !!!هوراااا دی
    گرافیک بازی همچنان مثله قبله بسیاری از بازیکنان به شکل اردک واری میدون . انیمیشن های بازی هنوز هم بسیار محدودا و ...!!
    +
    خبر خبر !!!! انیمیشن سر توپ بعد از 2 یا 3 سال به بازی برگشته و این یعنی یه پیشرفت بزرگ !!! دی:
    +
    کلا کونامی جالب کار میکنه ! الان بازی قابلیت هایی رو داره که نسخه 6 بازی داشت اما نسخه های بعدی نداشتن !! جالب تر اینجاست که دوستان این داشته ها رو پیشرفت میدونن !!!
    +
    به صورت قطعی هر گیمر منصفی تاییدخواهد کرد که بازی نسبت به نسخه قبلی بسیار قابل تحمل تر شده اما همین نسخه هنوز قابل مقایسه با نسخه 2010 فیفا هم نیست !!

13. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

From Asim on Twitter:

"Xbox 360 demo will be released in September, confirmed by Konami. #PES2012
    "

خب مثل اینکه قسمت نیست ما بعد از 2 سال PES رو روی ایکس باکس بازی کنیم.
    دمو برای XBOX سپتامبر ریلیز میشه.
    اونا علت این تاخیر رو ماکروسافت میدونن.الانم طرفداران PES کلی دارن بهش ناسزا و بد و بیراه میگن
    ----------------------

من فید بک خارجیها رو که میخوندم اغلب از بازی تمجید کرده بودن و همه از پیشرفت های
    بازی راضی بودن حتی یه نفر بود که بهترین بازیش PES6 بود حتی تا چند روز پیش هم PES6
    بازی میکرد ولی با انجام دادن دمو 2012 امیدوار شد که PES6 رو کنار بذاره . به گفته اونها تنها مشکل بازی
    در حال حاضر دروازبانهاست که اگه این مورد هم فیکس بشه عالی میشه و میشه گفت به روزهای اوج
    خودش بر خواهد گشت.
    البته این دمو مثل اینکه کد 65-70 درصد بازی هست که ماله گیمز کام _.اونا امیدوارن توی دموی بعدی چند مورد رو
    کونامی بهش توجه کنه از جمله دروازبانها

البته این نظرات طرفداران pes بود.من که تا بحال ندیدم فیفا بازی بیاد از بازی تعریف کنه

محتوای مخفی: ! 
    بنظر من مشکل دروازبانها خیلی وقته توی pes هست .اگه اینا میخواستن تا الان این مشکل رو رفع میکردن.من که فکر نکنم آخر درستش کنن

15. 4 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •