کی این حرف رو زده؟!!
الان شما با هیچ تلویزیونی نمیتونی بیشتر از یه ربع سه بعدی ببینی! بعلت درد از ناحیه چشم و سر!
در کل من کیفیت رنگش رو در حالت سه بعدی هم میپسندم و پیشنهاد میکنم صرفاً بخاطر قابلیت سه بعدی این تی وی رو نخرید!
کی این حرف رو زده؟!!
الان شما با هیچ تلویزیونی نمیتونی بیشتر از یه ربع سه بعدی ببینی! بعلت درد از ناحیه چشم و سر!
در کل من کیفیت رنگش رو در حالت سه بعدی هم میپسندم و پیشنهاد میکنم صرفاً بخاطر قابلیت سه بعدی این تی وی رو نخرید!
دوست عزیز با کانال های full hd هم کیفیت تبدیل به 3 بعدی خوب نیست ؟
یا اینکه حتما باید فیلم 3 بعدی باشه ؟
من هم کانال سه بعدی رو امتحان کردم و هم فیلم رو! (البته نه فیلم بلوری که اونم فرقی نداره.)
در کل سیستم سه بعدی کنونی نقص های فراوانی داره که باعث بروز سر درد میشه.ایشالا طی سالیان آینده این مشکلات کمتر بشن ولی چیزی که واضحه اینه که الان زمان مناسبی برای دیدن تصاویر سه بعدی نیست.
بیشتر میتونید روی جنبه fun قضیه حساب کنید تا اینکه بخواید مثلاً یه فیلم سه بعدی رو بصورت کامل ببینید.
دوست من درسته سيسم سه بعدي نقص هاي فروان داره اما اگه اين فيلمهاي بلوري رو نگاه كني نظرتون 180 درجه تغيير ميكنه و صد درصد عاشق سه بعدي ميشويد درسته توي ايران دسترسي به اين فيلمها سخته اما اگه اين فيلمها رو تماشا كني متوجه تفاوتها خواهيدشد ...
یعنی خود شما فیلم بلوری سه بعدی رو تا آخر تونستید تماشا کنید بدون اینکه سر یا چشمتون درد بگیره؟
اگر اینجوری باشه، حاضرم هزینه کنم و تستش کنم!
شما امتحان کردید
دوستان منتظر تست من نباشن چون تجهیزاتش رو از قبیل بلوری پلیر ندارم.
توی برنامم گذاشتم که بخرم ولی معلوم نیست کی تهیه بشه.
بله دوست عزيز من چند فيلم كامل سه بعدي دارم وبا ps3 همه فيلمهام رو نگاه مي كنم براي مثال فيلم انيميشن من نفرت انگيز كه هم نسخه سه بعديش رو دارم وهم نسخه ريپ شده با كيفيت بالا رودارم ، توي سه بعدي كيفيتش خارقالعاده بالا ميره طوري كه دوست دارم همه فيلمها رو سه بعدي ببينم
اتفاقاً من هم نسخه سه بعدی ریپ شده این انیمیشن رو دارم ولی همونطور که گفتم بیشتر از یه ربع نمیشه نگاه کرد.
حالا باید ببینم نسخه بلوری سه بعدیش چطوره!!!
دوست عیزمون میفرمایند که بشتر از 15 دقیقه نمیشه فیلم ریپ شده نسخه سه بعدی را دید اما شما میفرمایید که نسخه سه بعدی این فیلم را ایا مثلا به مدت 1 ساعت یا 2 ساعت مشاهده فرمودید یا نه ؟
در مورد کانا لهای hdکه خود tv به 3d تبدیل میکنه که همین مشکل وجود داره ؟؟
اگه نشه بیشتر از 15 دقیقه بشه باهاش دید که فایده نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)