تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 25 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 247

نام تاپيک: تاپیک LED HX-925 سونی

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که hx 925 دارند میگن کیفیت رنگ و شفافیتش خوبه اما
    1- میگن برای تصاویر 3 بعدی خوب عمل نمیکنه
    2-اگر تصویر ما 1080 hd باشه بازم 3 بعدی روش جوا ب نمیده ؟
    کی این حرف رو زده؟!!
    الان شما با هیچ تلویزیونی نمیتونی بیشتر از یه ربع سه بعدی ببینی! بعلت درد از ناحیه چشم و سر!
    در کل من کیفیت رنگش رو در حالت سه بعدی هم میپسندم و پیشنهاد میکنم صرفاً بخاطر قابلیت سه بعدی این تی وی رو نخرید!

2. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کی این حرف رو زده؟!!
    الان شما با هیچ تلویزیونی نمیتونی بیشتر از یه ربع سه بعدی ببینی! بعلت درد از ناحیه چشم و سر!
    در کل من کیفیت رنگش رو در حالت سه بعدی هم میپسندم و پیشنهاد میکنم صرفاً بخاطر قابلیت سه بعدی این تی وی رو نخرید!
    دوست عزیز با کانال های full hd هم کیفیت تبدیل به 3 بعدی خوب نیست ؟
    یا اینکه حتما باید فیلم 3 بعدی باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز با کانال های full hd هم کیفیت تبدیل به 3 بعدی خوب نیست ؟
    یا اینکه حتما باید فیلم 3 بعدی باشه ؟
    من هم کانال سه بعدی رو امتحان کردم و هم فیلم رو! (البته نه فیلم بلوری که اونم فرقی نداره.)
    در کل سیستم سه بعدی کنونی نقص های فراوانی داره که باعث بروز سر درد میشه.ایشالا طی سالیان آینده این مشکلات کمتر بشن ولی چیزی که واضحه اینه که الان زمان مناسبی برای دیدن تصاویر سه بعدی نیست.
    بیشتر میتونید روی جنبه fun قضیه حساب کنید تا اینکه بخواید مثلاً یه فیلم سه بعدی رو بصورت کامل ببینید.

5. 4 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

من هم کانال سه بعدی رو امتحان کردم و هم فیلم رو! (البته نه فیلم بلوری که اونم فرقی نداره.)
    در کل سیستم سه بعدی کنونی نقص های فراوانی داره که باعث بروز سر درد میشه.ایشالا طی سالیان آینده این مشکلات کمتر بشن ولی چیزی که واضحه اینه که الان زمان مناسبی برای دیدن تصاویر سه بعدی نیست.
    بیشتر میتونید روی جنبه fun قضیه حساب کنید تا اینکه بخواید مثلاً یه فیلم سه بعدی رو بصورت کامل ببینید.
    دوست من درسته سيسم سه بعدي نقص هاي فروان داره اما اگه اين فيلمهاي بلوري رو نگاه كني نظرتون 180 درجه تغيير ميكنه و صد درصد عاشق سه بعدي ميشويد درسته توي ايران دسترسي به اين فيلمها سخته اما اگه اين فيلمها رو تماشا كني متوجه تفاوتها خواهيدشد ...

7. 3 کاربر از hayat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست من درسته سيسم سه بعدي نقص هاي فروان داره اما اگه اين فيلمهاي بلوري رو نگاه كني نظرتون 180 درجه تغيير ميكنه و صد درصد عاشق سه بعدي ميشويد درسته توي ايران دسترسي به اين فيلمها سخته اما اگه اين فيلمها رو تماشا كني متوجه تفاوتها خواهيدشد ...
    یعنی خود شما فیلم بلوری سه بعدی رو تا آخر تونستید تماشا کنید بدون اینکه سر یا چشمتون درد بگیره؟
    اگر اینجوری باشه، حاضرم هزینه کنم و تستش کنم!

9. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی خود شما فیلم بلوری سه بعدی رو تا آخر تونستید تماشا کنید بدون اینکه سر یا چشمتون درد بگیره؟
    شما امتحان کردید

11. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان منتظر تست من نباشن چون تجهیزاتش رو از قبیل بلوری پلیر ندارم.
    توی برنامم گذاشتم که بخرم ولی معلوم نیست کی تهیه بشه.

13. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

بله دوست عزيز من چند فيلم كامل سه بعدي دارم وبا ps3 همه فيلمهام رو نگاه مي كنم براي مثال فيلم انيميشن من نفرت انگيز كه هم نسخه سه بعديش رو دارم وهم نسخه ريپ شده با كيفيت بالا رودارم ، توي سه بعدي كيفيتش خارقالعاده بالا ميره طوري كه دوست دارم همه فيلمها رو سه بعدي ببينم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله دوست عزيز من چند فيلم كامل سه بعدي دارم وبا ps3 همه فيلمهام رو نگاه مي كنم براي مثال فيلم انيميشن من نفرت انگيز كه هم نسخه سه بعديش رو دارم وهم نسخه ريپ شده با كيفيت بالا رودارم ، توي سه بعدي كيفيتش خارقالعاده بالا ميره طوري كه دوست دارم همه فيلمها رو سه بعدي ببينم
    اتفاقاً من هم نسخه سه بعدی ریپ شده این انیمیشن رو دارم ولی همونطور که گفتم بیشتر از یه ربع نمیشه نگاه کرد.
    حالا باید ببینم نسخه بلوری سه بعدیش چطوره!!!

16. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقاً من هم نسخه سه بعدی ریپ شده این انیمیشن رو دارم ولی همونطور که گفتم بیشتر از یه ربع نمیشه نگاه کرد.
    حالا باید ببینم نسخه بلوری سه بعدیش چطوره!!!

دوست عیزمون میفرمایند که بشتر از 15 دقیقه نمیشه فیلم ریپ شده نسخه سه بعدی را دید اما شما میفرمایید که نسخه سه بعدی این فیلم را ایا مثلا به مدت 1 ساعت یا 2 ساعت مشاهده فرمودید یا نه ؟

در مورد کانا لهای hdکه خود tv به 3d تبدیل میکنه که همین مشکل وجود داره ؟؟

اگه نشه بیشتر از 15 دقیقه بشه باهاش دید که فایده نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •