این هم اجرا نمیشه دقیقا همون ارورو میده وقتی fifaconfig رو باز میکنم :
The application was unable to start correctly (0xc000007b). click OK to close the application.
این هم اجرا نمیشه دقیقا همون ارورو میده وقتی fifaconfig رو باز میکنم :
The application was unable to start correctly (0xc000007b). click OK to close the application.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم... ولی خودم به طور دستی رزولوشن رو تنظیم کردم....تنظیمات دسته رو هم از داخل بازی درست کردم
سلام
داداش من اینو دانلود کردم ولی تنظیم کردنش خیلی سخته
اصلا معلوم نمیشه چیه قضه اش
یه توضیح بدی ممنونت میشم
احتیاج به یه راهنمای جامع و کامل برای تنظیم joystick ها هست......یکی کمک کنه........![]()
دوستان این لگ لعنتی چحوری درست میشه![]()
هر دوی این کارها رو که انجام بدی بازیت خیلی خوب میشه
گزينه vsync رو از ستينگ بازي غير فعال کنيد و از کنترل پنل کارت گرافيک فعالش کنيد
به مسير زير برويد
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنيد و ادرس فايل اجرايي فيفا رو بديد
بعد از گزينه هاي پايين triple buffering و vertical sync رو آن کنيد و apply رو بزنيد
راه حل بعد هم اينه
فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
دوستان من تو بازی همون اولا وقتی internet conection رو چک میکنه یهو از بازی میپره بیرون..
مشکل از کرکه دیگه؟
یه لینک که کرکش به درد بخور باشه لطف میکنید؟
ممنون.
دوست عزیز چطوری به صورت دستی تنظیم کردی؟؟ممنون میشم راهنمایی کنی..
من دارم فایل iso که سایت p30world گذاشته رو دانلود میکنم ، یعنی داخل این 16 تا فایل زیپ کرکی وجود نداره؟
پس چطوری روی سایت دارن میفروشنش؟
قضیه پورت چیه؟
برو تووی فولدر fifasetup بعد fifasetup_default رو با نوتپد باز کند می تونی رزولوشن و render quality رو تنظیم کنی
Render quality حداقل 0 و حداکثر 3 هست اگه لگ داری waitforvsync رو 0 کن
من نمیدونم توو این فایل همه ی تنظیمات هست یا نه ولی اگه اینجور باشه گرافیک بازی نسبت به فیفا 11 هیییییچ رشدی نداشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)