تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 30 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 294

نام تاپيک: سومین مجموعه بازیهای مستقل

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

جا داره یه خسته نباشی یه پاچه خواری پرویزی انجام بدم که مهدیار جان خستگیش در بره...:

ای هلو - ای deploymenter ای خوشتیب ای دختر کش. ای .....

بی خیال اینطوری حال نیمده....

هله هله مهدیار آقا تو چقدر باحالی می خواهم ماچت کنم بگو در حالی ....(حسین مخته - هله هله).

2. 7 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خوب من یه دمو به شما نشون میدم انرژی بگیرید !

این اولین اگزه ای هست که گرفتم براتون آپ میکنم تا تغییر رنگ و ... رو درک کنید و نظر بدید .
    روی اون مربع های بالا کلیک کنید یه سری عکس برای تست گذاشتم تغییر میکنه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون - علیرضا

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

راستی یه 1 - 2 دیقه ای باز باشه تغییر رنگ رو میبینید .

4. 6 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خوب بود ولی اینکه دکمه بستن نداشت و قابل جا به جای نداشت...یکم تو روی اعصاب بود

autoplay menu stuido چقدر قدرتمنده شده فکر کردم اول با director ساختیش

6. 5 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جا داره یه خسته نباشی یه پاچه خواری پرویزی انجام بدم که مهدیار جان خستگیش در بره...:

ای هلو - ای deploymenter ای خوشتیب ای دختر کش. ای .....

بی خیال اینطوری حال نیمده....

هله هله مهدیار آقا تو چقدر باحالی می خواهم ماچت کنم بگو در حالی ....(حسین مخته - هله هله).
    مخلصیم داش پرویز گل . خیلی با حالی .

سلام

خوب من یه دمو به شما نشون میدم انرژی بگیرید !

این اولین اگزه ای هست که گرفتم براتون آپ میکنم تا تغییر رنگ و ... رو درک کنید و نظر بدید .
    روی اون مربع های بالا کلیک کنید یه سری عکس برای تست گذاشتم تغییر میکنه .
    ایول علیرضا جان خیلی خوب بود تغییر رنگش هم خیلی خوب شد . واقعا خسته نباشی و دستت درد نکنه

8. 7 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بود فقط سر و ته نداشت
    منظورم این بود که یجوری بود که انگار مثلاً یه مقداریش افتاده بالای صحفه و یک مقداریش پایینه و دیده نمیشه و طرف میگه اینا دیگه کی هستن یه اتوران ساختن نصف صحفه دیده نمیشه رزولوشنش هم نمیشه تغییر داد.
    مردم رو که میشناسی
    بازی نبرد در خلیج عدن رو طرف دیده بود میگفت ماد کال آف دیوتیه,حالا من نمیدونم یا کال آف رو با یونیتی ساختن یا طرف فرق یونیتی و Id Tech رو نمیدونسته!!!که قطعاً دومی درسته,حالا فکر کن اون بازی رو اینجوری میگن چه برسه به این اتوران شما.
    اتوران بازی طمع رو برات میفرستم ببین برنامه نویسی اتوران چیه!!!
    البته کار شما هم خوب بود ولی میخوام یه اتورانی دیده باشه که تا حالا شبیهش رو ندیدی,بعداً بیا برای بچه ها هم تعریف کن بگو بد بوده یا خوب چون خیلی ها فکر میکنن دارم ادعا میزنم

10. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

منظورم این بود که یجوری بود که انگار مثلاً یه مقداریش افتاده بالای صحفه و یک مقداریش پایینه و دیده نمیشه و طرف میگه اینا دیگه کی هستن یه اتوران ساختن نصف صحفه دیده نمیشه رزولوشنش هم نمیشه تغییر داد.
    مردم رو که میشناسی
    بازی نبرد در خلیج عدن رو طرف دیده بود میگفت ماد کال آف دیوتیه,حالا من نمیدونم یا کال آف رو با یونیتی ساختن یا طرف فرق یونیتی و Id Tech رو نمیدونسته!!!که قطعاً دومی درسته,حالا فکر کن اون بازی رو اینجوری میگن چه برسه به این اتوران شما.
    البته کار شما هم خوب بود ولی میخوام یه اتورانی دیده باشه که تا حالا شبیهش رو ندیدی,بعداً بیا برای بچه ها هم تعریف کن بگو بد بوده یا خوب چون خیلی ها فکر میکنن دارم ادعا میزنم
    موتور کالاف دیتوی iw engine هست نه id tech منظورت همون اتوارن قبلی که به من دادی؟؟؟؟!

12. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا خیلی ادعاس!!!
    خیلی دوست دارم این اتورانی که میگید رو ببینم

14. 2 کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

مردم رو که میشناسی
    واقعا اقا پیام به قول این دوستمون خیلی ادعاست
    ولی بی شوخی یکمی فکر کن دیگران هم می تونن کار انجام بدن .نمی خوام ناراحت بشی واقعا می گم همینجا هم معذرت می خوام از تو پیش همه ولی احساس می کنم یه جورایی بعد از اینکه رفتی توی اون شرکته درصد منم منم خیلی بیشر شده ((بازم معذرت می خوام ببخشید واقعا نمی خوام ازم ناراحت شیا))

موتور کالاف دیتوی iw engine هست نه id tech منظورت همون اتوارن قبلی که به من دادی؟؟؟؟!
    نه پرویز موتورش id tech اه تغییرش دادن و اسمش رو این گذاشتن . قبلنا می خواستم یه مقاله دربارش بنویسم که پیشمون شدم . خیلی جالبه ها تعریف هوش مصنوعی توی موتورش فقط 3 خطه!

16. 4 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

حسن مطممنی ؟id tech یادمه برای emeny teritros :quake wars ساخته شده یعنی موتور به این توپی دیگه وجود نداره!!!

حسن یه نگاه به اینجا بنداز هنوز انگار عوض نشده.اگرم می خواهید عوض کنید مثل udk خیراتش کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by parvizamd; 22-11-2011 at 21:19.

18. 4 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

5

مردم رو که میشناسی
    سلام

1- اگه خودت کارت رو سرتر میدونستی همینجا برای دانلود قرار میدادی !
    2- اتوران من تست یکش بود و خیلی کار داره . این رو تو چند جا اشاره کردم .
    3- این اتوران رو برای کمک به این گروه میسازم و ادعا هم ندارم که خیلی کارم درسته ! ولی خدایش خیلی از اون اوتوران قبلیه بهتره شما که توانایی ساخت اوتوران رو داشتی و این همه هم منم میزنی چرا قبل من پیش قدم نشدی ؟
    4- ادم خوبه کار دیگران براش ارزشمند باشه .
    5- من تنهایی در مدت کم این اوتوران رو ساختم ولی شما چند نفره و در زمان ....

-----------------------------------------------------------------------------------

مشکلات اوتوران شما :

1- چند فایل اجرایی رو با هم ترکیب کردی که پرفورمنس خوبی نداره . و کار درستی نیست !
    2- از نظر گرافیکی هم زیاد جالب نیست .
    3- تنظیماتش کار نمیکرد .
    4 - برای باتن ها چند حالت درست نکردید و این خیلی کار رو ضعیف میکنه .
    5 - تصاویر بخش راهنمایی خیلی بی کیفیت بود ! معلوم بود تو پینت درست شده یا یه نرم افزار خیلی ابتدایی مثل پینت !
    6- با رفتن روی باتن ها ایکون موس تغییر شکل نمیده و کار بر نمیفهمه که باتن هست !
    7- رنگ بندی اصلا خوب نیست و همه چی قرمزه بهتر بود نوشته های بخش درباره ما با سفید و دور دار به رنگ متناسب بود تا چشم رو نزنه !
    8 - تصاویر در بخش تصاویر بازی پشت سر هم میان و افکتی که بتونه کار رو جالب تر بکنه نداره که اگه داشته باشه مثل تبدیل عکس ها خیلی میتونه جالب تر باشه .
    9 - ... میشه خیلی ایراد توش دید که دیگه زمان ندارم که بگم .

-----------------------------------------------------------------------------------

در آخر ازت میخوام اجازه بدی فایل اوتورانت رو اینجا قرار بدم
    Last edited by iload; 24-11-2011 at 01:05.

20. 9 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •