خب من هم به عنوان کسی که دوستش اینترنت ماهواره ای داره و به غیر از پینگ بالاش همه جوره داره
با سرعت 2 مگ حال میکنه میگم که اینترنت ماهواره ای خیلی خوب و به صرفه هست (نصب به نامحدود با این قیمت های فضایی)
خوب عزیز منم وقتی واسه دوستام تعریف می کنم با چه سرعتی دانلود می کنم ماتشون میزنه !!!
این سرعت دانلود من مربوط به دو هفته پیش...!
منم از سرعت دانلودش راضیم ولی از خیلی چیزهای دیگه اش نه ، که میگم اینجا...!
البته کمتر کسی هست که بتونه تو نت ماهواره ای به همچین سرعتی که تو عکس بالا هست دست پیدا کنه(به دلیل تعداد خیلی محدود این نوع اکانت ها)
...
ببینید من خودم اکانت
مـــاهـواره ای هـــک می کنم ...(البته فروشنده نیستم یا بهتر بگم مردم رو نمی چاپم!!! چون اکثر فروشنده های این نوع اکانت ها با قیمت گزافی مردم رو تیغ میزنن! )
اولا بگم که تمام این اکانت ها که میبینی هـکـیه و هیچ اعتمادی بهشون نیست...مثلا ممکنه یه اکانت تا 1ساعت جواب بده یا یه اکانت دیگه تا 1سال !!!(هیچ ثباتی تو این زمینه نیست)
دوما اگر این اکانت رو چند نفر هــــک کنند و همزمان خود صاحب اصلی اکانت و بقیه روی اکانت بیان سرعت شما شیــــر که سهله ....میشه! (به طوری که شاید سرعت شما در حد دیال آپ هم نشه !)
سوما همونطور که خودت گفتی پینگ فوق العاده بالایی دارند به دلیل همون بی سیم بودنشون و...و اصلا برای وبگردی مناسب نیستند!
چهارما شما از هر 10 کیلوبایت که دریافت می کنید با ADSL باید 1 کیلوبایت سند داشته باشید(واسه یه فایل 1 گیگ باید 100 مگ سند کنید!!!) که همین مورد اصلا به تنهایی نشون میده که نت محدود واسه اینکار اصلا به صرفه نیست!
پنجما وقتی شما درحال دریافت یه فایل هستید (فایل دانلودی ، باز کردن یه صفحه وب مثل دیدن عکس شخصی تو فیس بوک!..) هر کسی رو اون فرکانس می تونه به صورت آفلاین فایل های دریافتی شما رو دریافت کنه...! (همین یه معضل بزرگه...و امنیت نت ماهواره ای رو همین یه مورد به کلی زیر سوال میبره...)
این ها که گفتم
فقط بخشی از دلایلم بود که نت مـاهواره ای بدرد نمی خوره...!