تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 12 از 103 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا میدونی نداره که
    تو خود ابلاغیه که دارن به شرکت ها میدن اینو نوشته!!!1
    شما از کجا میدونی 1 به 10 نمیکنن ؟
    پهنای باند کم میاریم از این لحاظ که همه میگید چون شبها همه دانلود میکنن سرعت کم میشه پس در نتیجه با این طرح همه هم شبها و هم روزها دانلود میکنن پس سرعت هم کم میشه
    بستگی به سرویسی که میگیری داره
    128 که باید 16 باشه
    اون اشتراک 1 به 10 اونم یه نوع سرویس هستش که یه خط 2 مگ رو به 10 نفر میدن و اگر 5 نفر انلاین باشن این سرعت بین 5 نفر تقسیم میشه. یا اگر 1 نفر انلاین باشه سرعت کل 2 مگ روی اون طرفه.
    قیمتش نصبت به 1 به 1 ارزون تره. فکر کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هنوز در عجبم از بعضی کاربرا!!!!
    برادران من مگه الان هم isp ها اینترنت نامحدود نمیدن؟!! از کسایی که سرویس 128 نامحدود دارن بپرسید سرعت دانلودشون 16 هست یا 2 کیلوبایت؟!!! بپرسید!!

3. 6 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز در عجبم از بعضی کاربرا!!!!
    برادران من مگه الان هم isp ها اینترنت نامحدود نمیدن؟!! از کسایی که سرویس 128 نامحدود دارن بپرسید سرعت دانلودشون 16 هست یا 2 کیلوبایت؟!!! بپرسید!!
    واسه من 55 دانلودشه 512 مخابرات.

5. 6 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جناب کامران عزیز گفتم جوابتون رو اینجا بدم که عمومیه...
      محتوای مخفی: نــــت مـــاهواره ای 

خب من هم به عنوان کسی که دوستش اینترنت ماهواره ای داره و به غیر از پینگ بالاش همه جوره داره با سرعت 2 مگ حال میکنه میگم که اینترنت ماهواره ای خیلی خوب و به صرفه هست (نصب به نامحدود با این قیمت های فضایی)
    خوب عزیز منم وقتی واسه دوستام تعریف می کنم با چه سرعتی دانلود می کنم ماتشون میزنه !!!
    این سرعت دانلود من مربوط به دو هفته پیش...!

منم از سرعت دانلودش راضیم ولی از خیلی چیزهای دیگه اش نه ، که میگم اینجا...!

البته کمتر کسی هست که بتونه تو نت ماهواره ای به همچین سرعتی که تو عکس بالا هست دست پیدا کنه(به دلیل تعداد خیلی محدود این نوع اکانت ها)
    ...
    ببینید من خودم اکانت مـــاهـواره ای هـــک می کنم ...(البته فروشنده نیستم یا بهتر بگم مردم رو نمی چاپم!!! چون اکثر فروشنده های این نوع اکانت ها با قیمت گزافی مردم رو تیغ میزنن! )

اولا بگم که تمام این اکانت ها که میبینی هـکـیه و هیچ اعتمادی بهشون نیست...مثلا ممکنه یه اکانت تا 1ساعت جواب بده یا یه اکانت دیگه تا 1سال !!!(هیچ ثباتی تو این زمینه نیست)

دوما اگر این اکانت رو چند نفر هــــک کنند و همزمان خود صاحب اصلی اکانت و بقیه روی اکانت بیان سرعت شما شیــــر که سهله ....میشه! (به طوری که شاید سرعت شما در حد دیال آپ هم نشه !)

سوما همونطور که خودت گفتی پینگ فوق العاده بالایی دارند به دلیل همون بی سیم بودنشون و...و اصلا برای وبگردی مناسب نیستند!

چهارما شما از هر 10 کیلوبایت که دریافت می کنید با ADSL باید 1 کیلوبایت سند داشته باشید(واسه یه فایل 1 گیگ باید 100 مگ سند کنید!!!) که همین مورد اصلا به تنهایی نشون میده که نت محدود واسه اینکار اصلا به صرفه نیست!

پنجما وقتی شما درحال دریافت یه فایل هستید (فایل دانلودی ، باز کردن یه صفحه وب مثل دیدن عکس شخصی تو فیس بوک!..) هر کسی رو اون فرکانس می تونه به صورت آفلاین فایل های دریافتی شما رو دریافت کنه...! (همین یه معضل بزرگه...و امنیت نت ماهواره ای رو همین یه مورد به کلی زیر سوال میبره...)

این ها که گفتم فقط بخشی از دلایلم بود که نت مـاهواره ای بدرد نمی خوره...!

این رو هم بگم که من هم واقعا به این اعتقاد دارم که با برداشتن محدودیت شرکت ها حتما حتما به رقابت روی سرعت روی میارن و هیچ شکی تو این نیست...

به امید اینکه روزی برسه که دیگه بحث سرعت و محدودیت اینترنت تو هیچ انجمن ایرانی بحث داغ و روز نباشه...

7. 8 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما یکبار دیگه این لینک رو مطالعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خود دولت داره میگه کم میشه شما میگی نمیشه؟
    واقعا چرا فکر میکنی نمیشه؟
    آخه ایشون این تصور رو دارن که شرکت ها میان از جیبشون ضرر بدن و از ایشون پول 128 رو بگیرن ولی سرعت 256 یا 512 باشه

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

شما از كجا ميدونين حتما 1 به 10 ميشه
    اينقدر رقابت بين آي اس پي ها زياده كه مطمئنا همچين چيزي نميشه
    هيچ افت سرعتي نداريم ، فقط همه به اندازه اي كه پول ميدن آش ميخورن

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

و اينكه شما از كجا ميدونين پهناي باند كم مياريم ؟
    مگه ميدونين ايران چقدر پهناي باند داره؟
    هيچ آمار مطمئني وجود نداره ! پهناي باند به اندازه كافي داريم ،‌فقط به دليل زيرساخت در اختيار عموم قرار نميگرفت
    ببخشید دوست عزیز ولی همین الانش هم مخابرات نوشته اشتراک 1 به 10 اون موقع که دیگه حتما میکنن 1 به 1000

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

بستگی به سرویسی که میگیری داره
    128 که باید 16 باشه
    اون اشتراک 1 به 10 اونم یه نوع سرویس هستش که یه خط 2 مگ رو به 10 نفر میدن و اگر 5 نفر انلاین باشن این سرعت بین 5 نفر تقسیم میشه. یا اگر 1 نفر انلاین باشه سرعت کل 2 مگ روی اون طرفه.
    قیمتش نصبت به 1 به 1 ارزون تره. فکر کنم.
    خب تو ابلاغیه که اونطور ننوشته !!!!!
    هر سرویسیو میتونن حداکثر به 10 نفر اشتراک بزارن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز ولی همین الانش هم مخابرات نوشته اشتراک 1 به 10 اون موقع که دیگه حتما میکنن 1 به 1000
    فكر نكنيد الان كه 128 داريد ، يك خط Dedicated گذاشتن براتون !
    همين الان هم 1 به 10 هستيد !
    اما تا اونجايي كه من از سياست هاي شاتل خبر دارم
    شاتل قانوني داره كه اگه شخصي زياد دانلود كنه ( مثلا من كه 512 دارم با اينكه نامحدوده ، اما 100 گيگ ماهيانه محدوديت دارم) اگه از 100 گيگ بيشتر دانلود كنم ، سرعتم 1 به 10 ميشه ! كاربران شاتل هم در جريان اين سياست هستن !
    مثلا چند وقت پيش رفيقم بيشتر از 100 گيگ دانلود كرده بود ، سرعتش 16 كيلو بايت شده بود
    پس نگيد كه سرعت كم ميشه
    دليل كم بودن سرعت تو شب اينه كه 98% كساني كه ADSL‌دارن ، تو شب همزمان دانلود ميكنن + اينكه پهناي باند از سمت آي اس پي هم ليميت ميشه كه ضرر نكنن
    اما اگه اين حجم دانلود به جاي 8 ساعت شبانه ، بين 24 ساعت روز پخش بشه ، طبيعتا تاثيري روي سرعت دانلود نداره و اينكه اكثر كاربران اينترنت مثل خود من ، تمايلي به دانلود روزانمه ندارن ، چون كه دانلود سرعت وب گردي و ساير سرويس ها رو كم ميكنه و من با اين كه نامحدود هستم ، سعي ميكنم دانلود ها رو صبح يا 12 شب به بعد انجام بدم

11. 3 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کار کاملا اشتباهیه چون اولا کشور ما زیرساخت درست حسابی نداره دوما شرکت های PAP هیچوقت نمیخوان ضرر کنن و پهنای بیشتری از مخابرات بگیرن ثانیا اگه این کار انجام بشه یعنی شرکتها بخوان پهنای باند رو بیشتر کنن مطمئنا باید هزینه ها رو هم بالا برن چون کشور ما نکه خیلی پشرفت است و مبلغ اینترنت 30 برابر کشورهای دیگست پس یا باید هزینه بیشتر پرداخت کنیم یا کندی سرعت و اعصاب خوردی رو تحمل کنیم...

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

در ضمن بحث رو بی راه نبریم لطفا !!!
    یعنی چی هر شب ساعت 2 پا میشه هر چیز رو دانلود میکنه ؟
    اصلا به بقیه چه ربطی داره که هر کس چرا و چطوری دانلود میکنه ؟
    یا مثلا بعضی ها میگن هر شب 2 یا 3 گیگ چی دانلود می کنید

یه ضرب المثل قدیمی میگه :گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !!!

بنده خودم 3 ماه هست که هر شب 2 گیگ به بالا دانلود دارم
    تمام مستند های how its made و top gear و چندتا سریال رو دانلود کردم
    حالا حرف حسابتون چیه مثلا ؟
    احسنت !! خود من هم 1 سالی میشه 128 گرفتم عین 1 سال رو دارم شبانه تا 3 گیگ دانلود میکنم . و مطمئنا راضی هم باید باشم . و این فضولی هایی که شب چی دانلود میکنید و امثالش به هیچ کسی ربطی نداره !
    و مطمئنا برای کسی مثل من که عشق فیلم هستم و با شبانه فیلم دانلود میکنم این دانلود های شبانه تمومی نداره !!!
    و اگر سرویس های نامحدود راه اندازی بشه مطمئنا من هم به همون سرعت 128 واقعی برمیگردم !! و فکر نکنم مملکت ضد استبکار و هر چیز دیگه ی ایران !! ارزش این رو داشته باشن که از سرویس خودت بزنی تا اونها هم یه نفعی ببرن !! پس من همین وضعیت کنونی رو ترجیح میدم !
    Last edited by 251251; 30-08-2011 at 19:38.

14. این کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به قول معروف میگن نمیشه که هم خرو بخوایم هم خرما!
    در مرحله اول نامحدود رو بدست بیاریم خودش خیلی خوبه بعدش هم به سرعتش اعتراض میکنیم!!
    مثلا الان مخابرات مشهد اینترنت 512 نامحدود ارائه میده 3 ماهی 63 تومن از کسانی هم که داشتن پرسیدم اکثرا از سرعتش رازی بودن حالا منهای معدودی که از هیچی رازی نیستن!
    اگر نامحدود شه حداقل میشه درست و حسابی یه وبگردی کرد به قول دوستمون! ولی اینطوری باید یه چشممون به ترافیک باشه و یکیش به وبگردی و..
    اگر هم محدود ارائه میدن باید حداقل منصفانه باشه! مثلا با این مبلغی که الان پرداخت میکنیم جای ماهی 2 گیگ باید بیان و ماهی 10 گیگ بدن اینطوری حتی نیاز مبرمی به دانلود شبانه هم مشاهده نمیشه ولی با ماهی دو گیگ حتی وبگردی هم نمیشه کرد

البته هر کسی نظری داره و نظرش هم محترمه!! پس مخابرات و isp ها هم باید فکر همه مشترک هاشون باشن نه اینکه فقط به یک طرف قضیه نگاه کنند!

انشا الله همه راضی باشن نه رازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •