تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرار نیست من و عزیزی از هم خوشمان بیاید / بلاژویچ اسم خداداد را شنید و سیگار کشید!

سایت گل – میروسلاو بلاژویچ از ساعاتی پیش رسما کار خودرا با مس کرمان آغازکرد. این مربی پرهیجان اهل کرواسی، درشرایطی اولین تمرین با مسی‌ها را پشت سرگذاشت که در این تمرین چشمه‌هایی از بلاژویچ‌گری را به همه نشان داد. به خصوص وقتی که چشمش به بازیکنان مصدوم تیم افتاد و واکنش تندی نسبت آنها نشان داد. برای چیرو قابل قبول نبود که قاسم دهنوی ، مصطفی سیفی و فرشید باقری مصدوم باشند و آنها امروز لحظات پراسترسی را پشت سر گذاشتند.

اما عیش خبرنگاران محلی که اکثر آنها در زمین تمرین حاضر بودند، وقتی تبدیل به یک جشن واقعی شد که چیرو با هماهنگی مدیررسانه‌ای مس اجازه یک گفت‌وگو را صادر کرد. چیرو روی نیمکت نشست و به سوالات پاسخ داد. اولین سوال از او درباره بازگشت‌اش به ایران بود که این مربی جواب قابل انتظاری داد و گفت: وقتی که از ایران رفتم 2000ای میل از ایرانی ها گرفتم. آنها لطف زیادی به من داشته‌اند و من هنوز پیغام‌هایشان را حفظ کرده‌ام. در این چند سال هرجا هم که می‌رفتم به همه می‌گفتم که ایرانی‌ام و حالا هم به کشور خودم بازگشته‌ام.

او درباره شرایط مس گفت:« با این تیم و این امکانات ما نباید در پله‌های پایین جدول باشیم ضمن اینکه تیم‌های من هیچ وقت در رده‌های پایین قرار ندارند و ما باید با این بازیکنان به سمت بالای جدول پرواز کنیم.»

او درباره شناختش از تیم وبازیکنان هم گفت:« فردا هر بازیکن در بازی دوستانه (مقابل مس رفسنجان) 45 دقیقه فرصت دارد تا خودش را به من نشان بدهد و بعد از آن کار ما آغاز خواهد شد.»

اما اتفاق عجیب این نشست رسانه‌ای زمانی رخ داد که یکی از خبرنگاران درباره خداداد عزیزی پرسید و تذکر داد که او در آخرین مصاحبه گفته: مگر بلاژویچ زنده است؟ چیرو با شنیدن این جمله منقلب شد و لحظه‌ای سکوت کرد سپس آهی بلند کشید و به پسرش گفت برایم سیگار بیاور... او که همه را تحت تاثیر خود قرار داده بود، ناگهان به حرف آمد و گفت: « گاهی موقع بعضی‌ها اینطوری هستند. من و خداداد هم قرارنیست از هم خوشمان بیاید.»

آخرین و جالب‌توجه‌ترین جمله چیرو در این مصاحبه هم آنجا بود که او در پاسخ به سوالی درباره آینده کاری‌اش در مس با زرنگی خاص خودش گفت:« من روی پاداش آسیایی شدن مس حساب کرده‌ام!»

بعد از این جمله بود که همه متوجه شدند 10سال گذشته اما بلاژویچ ذره‌ای تکان نخورده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-09-2011 at 19:24.

2. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکبر میثاقیان: مربی نباشم واقعاً گوسفند می‌چرانم

آن قدر اعتماد به نفس دارد که می‌گوید اگر هنرپیشه سینما می‌شد قطعاً نقش کتک‌خورها را به او نمی‌دادند و سوپراستار می‌شد، چیزی تو مایه‌های گلزار و... منظورمان اکبر اوتی است. اواین اعتماد به‌نفس را دارد آن هم چه اعتماد به نفسی. آن‌قدر صادق و رک است که نزدیک بود مربیگری را کنار بگذارد آن هم به خاطر حرف‌هایی که خودش به آن می‌گوید چرت و پرت! صحبت‌های اکبر میثاقیان راجع به فوتبال ایران را بخوانید تا متوجه شودی مربیان ما چه احوالاتی دارند!

به نظر شما فوتبال ایران با این حاشیه‌های رنگارنگ تراژدی است یا کمدی؟
    هیچ‌کدام.شاید هر دو باشد اما به خاطر چند اتفاق نباید کل فوتبال را زیر سؤال ببریم. چون کارهای زیادی در فوتبال انجام شده یا در حال انجام است. به‌طور مثال مربی درجه اول دنیا را آورده‌ایم تا به جام‌جهانی برویم.

چرا اکبر میثاقیان زمانی هم که عصبانی می‌شود کسی خیلی از او ناراحت نمی‌شود؟
    اگر بخواهیم در این فوتبال بمانم نباید دیگر عصبانی شوم. دوست ندارم همه من را مربی تند، خشن و عصبانی بدانند و مزاحم آن‌‌ها باشم. من در واقع باشگاهی که در آن کار می‌کنم را خانواده‌ام می‌دانم و اصلاً نمی‌خواهم کسی را خودم ناراحت کنم.

اگر به خاطر این عصبانیت از فوتبال کنار می‌رفتید چه شغلی را انتخاب می‌کردید؟
    گوسفند می‌خریدم و گوسفند‌داری می‌کردم.

چرا از بین این همه شغل گله‌داری؟
    چون خانواده‌‌ام و پدرم شغلشان گله‌داری و گوسفند چرانی بود و من هم دنبال این کار می‌رفتم چون مجبور بودم.

یعنی واقعاً فکر می‌کنید تیپ و قیافه‌تان به کاری که گفتید شبیه است؟
    نه بابا، تیپ و قیافه‌ام شبیه هنرپیشه‌هاست و اگر وارد سینما می‌شدم شک نکنید آدم معروفی بودم نه کتک‌خور. جدی می‌گم بدون شوخی!

این حرکاتی که لب‌خط انجام می دهید فنی است یا روحی‌روانی؟
    این رفتاری که کنار خط انجام می‌دهم با رفتاری که هنگام تمرینات دارم هیچ تفاوتی ندارد. در واقع آن حرکات هم فنی است و هم روحی وروانی. چون بازیکن وقتی می‌بیند مربی لب خط حرص می‌خورد انگیزه بیشتری پیدا می‌کند و از ترس من هم که شده مجبور است بدود.

هنوز هم هر وقت عکس شما را می‌بینیم یاد برج میلاد می‌افتیم.
    دیگران آن جرأت را ندارم و واقعاً اگر نتیجه نگیرم از این حرف‌ها نمی‌زنم.

روزی که این ادعا را مطرح کردید فکر سوژه شدنش را می‌کردید؟
    بابا من یک حرفی زدم اما فکر نمی‌کردم اینطوری گل کند. راستش را بخواهید آن زمان در راه‌آهن بودم. یک روز قبل از بازی از کنار برج میلاد رد می‌شدم و از کمکم پرسیدم اسم این برج چیه که گفت: «برج میلاد» من هم چون نیمه‌کاره بود روز بازی آن حرف رازدم.

چرا همیشه مثل رضا صادقی لباس مشکی دارید؟
    احساس می‌کنم اینطوری خوش‌تیپ می‌شوم. اتفاقاً دیروز یکی دوستان در بندر عباس یک لباس مشکی قشنگ برایم خرید لذت بردم.

فقط برای خوش‌تیپی لباس مشکی می‌پوشید؟
    نه؛ چون ابومسلم را دوست دارم همیشه به عشق این تیم مشکی می‌پوشم البته خوش‌تیپی هم در کنارش.

این لباس مشکی که شما را خوش‌تیپ می‌کند حتماً باید آستین کوتاه باشد؟
    بله. برای من گرما و سرما هیچ فرقی ندارد و درزمستان هم آستین کوتاه می‌پوشم.

اگر یک روز قانون شود لباس آستین بلند بپوشند چه کار می‌کنید؟
    مربیگری را کنار می‌گذارم. اگر قرار باشد آستین کوتاه و دکمه بالای پیراهن را ببندم خفه می‌شوم. خیلی فکر می‌کنند به خاطر شاخ‌وشونه کشیدن یا این حرف‌هاست اما به خدا نمی توانم لباس یقه‌بسته بپوشم.

شما بانمک هستید یا فیروز کریمی؟
    هر دو اگر یکی کمی از نمک‌مان را بیرون بریزیم نمی‌گذارند کار کنیم و کارمان سخت می‌شود. در این فوتبال اگر کمی خوشمزه باشید نمی‌گذارند کار کنید. الان فیروز بنده خدا گرفتار شده ما هم با تعهد داریم کار می‌کنیم چون گفته‌اند دیگر خوشمزه نباشید.

کد:
    پ.ن

شما بانمک هستید یا فیروز کریمی؟
    هیچکی به فیروز خان نمیرسه

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مایلی‌کهن دوباره همه را از لب تیغ گذراند/انتقادهای تند از فردوسی‌پور، نمایندگان مجلس، بلاژویچ و دایی

ورزش > لیگ برتر - برنا نوشت:
    محمد مایلی کهن مدیرفنی سابق باشگاه پرسپولیس که روز گذشته در جلسه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حاضر نشده بود، انتقادات تازه ای را از فدراسیون فوتبال و برخی افراد فوتبالی مطرح کرد.
    از قلعه‌نویی خوشم آمد

بنده از آنجایی که در فوتبال مسوولیتی ندارم به جلسه روز گذشته کمیته انضباطی نرفتم، ضمن آنکه دعوتنامه ای از فدراسیون به دستم نرسید و چه بسا اگر دعوت می کردند شاید به آنجا می رفتم اما آقایان اگر می خواهند برخورد کنند با آنهایی برخورد کنند که هر روز علیه افراد مصاحبه می کنند و اتهام می زنند. سازمان لیگ اگر واقعا قدرت دارد و شعار نمی دهد، قوانین خودش را زیرپا نگذارد. وقتی سقف قرارداد می گذارند نگویند X , Y می توانند اینقدر بگیرند و... در دعواهای اخیر مشخص شد که بعضی باشگاه ها سال گذشته بیش از 20 میلیارد هزینه کرده بودند، خب دود چنین مسایلی در چشم باشگاهی مثل سایپا می رود که سال قبل 4 میلیارد و 100 میلیون خرج کرد.
    وقتی سازمان لیگ نمی تواند قانون خودش را اجرا کند، دیگر از باشگاهها چه انتظاری باید داشت. بنده با آقای قلعه نویی اختلاف سلیقه دارم اما از ایشان خوشم آمد چون مقابل سازمان لیگ ایستاد و گفت هر کاری می خواهید بکنید و اجازه ندهید کار کنم ولی دروغ نمی گویم.
    البته جا دارد این را هم بگویم که در سازمان لیگ یک نفر هست که واقعا زحمت می کشد و همه زحمات بر دوش ایشان است و آن هم کسی نیست جز «حاج علی آقای کاظمی» که امیدوارم خداوند عمر با عزت به ایشان بدهد؛ این فرد با جان و دل کار می کند آنوقت مسافرت هایش را کسان دیگر می روند.
    چرا نمایندگان مجلس سکوت کرده اند؟
    برخی اتفاقات اخیر فوتبال دلم را می سوزاند و قلبم را به درد می آورد. آقایانی که از این مملکت فرار کردند و حتی در مقاطعی می ترسیدند برگردند امروز صاحب تیم شده اند.
    افرادی که می دانیم گماشته چه کسانی بودند و در آن سوی آبها مربیگری تیم یک مهد کودک را به آنها نمی دادند امروز نه تنها تیم دارند و جای آدم های سالم و معلم را می گیرند بلکه قلدرمآبانه حرف می زنند و در سن 70 سالگی عشق لاتی دارند و ...
    جالب آنکه اینها کلی ادعای علمی بودن دارند اما اخیرا تمرینات آبگوشتی برای تیم خود راه انداخته اند. شما ببینید اینها طی سالهای اخیر چند تیم را بدبخت کردند و پولشان را هم تا قران آخر گرفتند!اینها همان هایی هستند که آبگوشتی از ایران رفتند و آبگوشتی تر برگشتند، آنوقت یکی مثل محمد خاکپور که برای کسب علم به آمریکا رفت باید در خانه بماند!
    جالب اینکه در آن برنامه ورزشی عدالت محور(!) یکی مثل این آقا که بعد از انقلاب فرار کرده بود را آوردند تا درباره باشگاه پاس صحبت کند و حتی سراغی از یک پاسی اصیل و با اخلاق بنام همایون شاهرخی نگرفتند و این هم لابد کاملا خودجوش بوده و ربطی به دلال ها نداشته است!
    بنده هاج و واج مانده ام از مدیران گروه صنایع مس ایران و نمایندگان محترم مجلس که به این مسائل ورود نمی کنند. برخی از این نمایندگان وقتی که هنوز رای نیاورده اند نماینده مردم هستند اما وقتی که به مجلس رفتند دیگر امثال بنده نماینده آنها می شویم. بنده که از ابتدای انقلاب تا امروز در تمام انتخابات حضور داشته ایم این سوال برایم مطرح می شود که دلیل سکوت نمایندگان محترم نسبت به اتفاقات اخیر چیست؟
    این مسائل رامی بینم قلبم درد می گیرد
    آقای بلاژویچ 10 سال قبل که سن کمتری داشت بهترین تیم ملی ما را حذف کرد، آخرین کارنامه اش هم که در چین ناکامی تیم المپیک این کشور بوده است. خب چگونه می شود که ایشان دوباره سر از فوتبال ما در می آورد؟ معلوم است که دلال ها او را آورده اند. در بحبوحه مشکلات اقتصادی اروپا امثال بلاژویچ حاضرند با 50 هزار یا نهایت صدهزار دلار به ایران بیایند حالا شما تصور کنیدکه ما این مربی را با کلی سلام و صلوات به ایران می آوریم و.... این آقا یک لحظه نمی تواند سیگار نکشد و یقینا نمی تواند روی پایش بایستد. ضمن اینکه شما در نظر بگیرید که کار در باشگاه به مراتب دشوارتر از تیم ملی است. تیم ملی بطور مثال در مسابقات مقدماتی جام جهانی 6 بازی در دور اول و 8 بازی در دور دوم خواهد داشت که این تعداد بازی هم دو سال طول می کشد اما در یک فصل باشگاهی به جز جام حذفی 34 بازی پیش روی مربیان است و کلی تمرینات سخت در پس این مسابقات قرار دارد و بسیار خسته کننده و استرس زا است.
    ایشان هنوز نیامده به قول "خداداد" سیاه بازی را شروع کرده و گفته است: «من چیرو هستم؛ چیرو یعنی قهرمانی!» آخر کدام قهرمانی؟ به جز یک سومی جام جهانی کجا موفق بوده است؟ پول مملکت رامی گیرند و می روند. بنده از یکسری از نمایندگان دلسوز مجلس می خواهم که به این مسائل ورود پیدا کنند. بنده حدود 10 ماه دنبال کار یک بیمار سرطانی بودم؛ فردی که 12 سال حق بیمه پرداخت کرده بود؛ در نهایت مقرر شد که بخاطر از کارافتادگی ماهی 380 هزار تومان دریافتی داشته باشد؛ خب وقتی می بینم یکی مثل "بلاژویچ" پول مملکت را بر می دارد و می رود دلم می سوزد و قلبم درد می گیرد.
    دیگر با صدا و سیما مصاحبه نمی کنم
    بنده گفته ام که با صدا و سیمای ضرغامی مصاحبه نمی کنم و سر حرفم هستم. اخیرا نیز در مراسم مرحوم حاج نصرالله، آقای محمودی گزارشگر شبکه 6 قصد مصاحبه با بنده را داشت که ضمن عذرخواهی از ایشان گفتم که با صدا و سیمای ضرغامی مصاحبه نمی کنم و اتفاقا همین جمله مرا ضبط کردند که البته بعید است پخش کنند. من می گویم وقتی یک روزنامه خبر دروغی را می نوسید می گوییم روزنامه بوده اما رسانه ملی که نباید بدون تحقیق هر خبری را پخش کند آنوقت فردی که در مظان اتهام قرار گرفته چگونه از خودش دفاع کند؟
    مثل بعضی ها ترسی از این آقا ندارم
    علیرغم اینکه تصمیم داشتم درباره آقای x حرفی نزنم اما ایشان ول کل نیست و اخیرا در یک شبکه تلویزیونی صحبت کرده و اسم بنده را آورده است. اگر بعضی ها از آقای xحساب می برند بنده اینگونه نیستم و ایشان هم بهتر است این پنبه را از گوشش در آورد. ایشان در همه صحبت های خود مقیاس پول را در نظر می گیرند. مثلا می گوید حرفهای مایلی کهن برایم "دوزار" ارزش ندارد و یا درباره پرسپولیس و سرپرست آن می گوید: "پس پژو 206 ما چی شد؟" در حالی که ایشان 70 درصد پول خودش را از باشگاه گرفته بود و 22 میلیون نیز بابت سه بازی آخر جام حذفی پاداش دریافت کرد بدون آنکه بخاطر نتایج تاریخی اش در لیگ ریالی جریمه شود.
    جای دیگر گفته که از آقای غمخوار بپرسید که من پولم را بخشیدم یا خیر؟ ایشان یادشان رفته که در جاده تهران - رشت اتوبوس تیم را نگه داشت و گفت تا 50 میلیونم پاس نشود اجازه حرکت اتوبوس را نمی دهم. ایشان اگر 40 درجه تب داشته باشد یک درجه اش را به کسی نمی بخشد.
    ایشان سیاسی نیستند؟!
    این آقادر مصاحبه اخیر خود گفته است "برای رئیس فدراسیون شدن باید سیاسی بود که من نیستم" ایشان درگیری اش با شیث رضایی در بازی پرسپولیس- سایپا را یادش رفته، کسی نمی تواند اینها را از ذهن مردم پاک کند. ایشان را چهار جلسه محروم کردند و رفت پیش نماینده های مجلس و محرومیتش شد 2 جلسه؛ لابد ایشان سیاسی نبوده و من سیاسی هستم.
    لابد من بودم که وقتی در دادگاه بدوی شکایت از مایلی کهن علیه خودم رای صادر شد نزد رییس وقت قوه قضاییه رفتم و افطاری خوردم و رای را برگرداندم.
    لابد بنده بودم که اسمم در لیست کاندیدهای سرمربیگری تیم ملی نبود و حتی در برنامه نود مدعی شدم که هر کسی لابی قوی تری داشته باشد سرمربی می شود اما ناگهان سرمربی شدم و بعد هم گفتم که با خدا لابی کردم!
    هواپیما را با 100مسافر روی زمین نگه داشت!
    سرپرست باشگاه پرسپولیس ایشان که پس از اخراج از تیم ملی از نظرها پنهان شده بود را به محبوب ترین باشگاه کشور آورد. روزهای اول ایشان می گفت من با کاشانی رفاقت 20 ساله دارم اما بعدها دشمن او شد. این آقا ضعیف ترین نتایج تاریخ پرسپولیس را رقم زد و در پنج بازی پشت سرهم باخت و تیمش 15 گل خورد؛ حتی کار به جایی رسید که پس از شکست سنگین پرسپولیس در بوشهر، بازیکن تیم بوشهری در برنامه نود وقتی مجری از او پرسید: چرا پس از گل چهارم به کارهای نمایشی روی آوردی؟ پاسخ داد: «نمی خواستیم بیشتر گل بزنیم» آن شب عرق شرم بر پیشانی من نشست.
    این آقا می گوید که سیاسی نیست آنوقت معلوم نمی شود چرا آقای بهتاش فریبا مربی استقلال که در دوران خودش جز بهترین فوتبالیست ها بود برای نشستن روی نیمکت به دلیل نداشتن مدرک A مشکل دارد اما این آقا بدون مدرک روی نیمکت تیم ملی و پرسپولیس می نشیند و در نهایت رییس دائم سفر کمیته آموزش از سهمیه خود به ایشان مدرک A تقدیم می کند! ایشان دچار خود بزرگ بینی شده است.
    بروید تحقیق کنید ببینید چرا در زمان حضور ایشان در سایپا، یک هواپیما با بیش از 100مسافر روی زمین نگه داشتند!
    مشکل دیگر ایشان این است که کینه از دلش خارج نمی شود. علی کریمی چون در سالن فوتسال گیشا به ایشان لایی انداخته بود باید محو می شد. ایمان مبعلی به خاطر یک تکل بده شد و جواد کاظمیان هم چون به جای آقای x به کریمی پاس داده بود باید کنار می رفت؛ داستان شیث را هم که می دانید.
    حتی به پدرم بی احترامی کرد
    آقای فریاد شیران شاهد است، سالها قبل سفیر وقت ایران در عربستان بخاطر صعود تیم ملی به جام جهانی اعضای آن تیم یا خانواده هایشان را به مکه اعزام کرد. ایشان پدر و مادرش را فرستاده بود. خدا رحمت کند پدر بزرگوار ایشان را؛ بنده و آقای فریاد شیران در مکه ساک و وسایل آن مرحوم جابه جا کردیم و سعی داشتیم اگر کمکی لازم دارند انجام دهیم که البته وظیفه مان بود اما همین آقا در گفت وگو با وبلاگ مازیار ناظمی، به مرحوم پدر من بی احترامی کرد.
    این آقا به «لیت بارسکی» هم رحم نکرد!
    آقای X حتی به سرمربی آلمانی سایپا رحم نکرد. ماجرا از این قرار بود که در جریان جام جهانی 2006 آلمان، از آنجایی که آقای «لیت بارسکی» سابقه فعالیت درژاپن را داشت، کارشناس بخش آسیایی جام جهانی شده و در جریان تحلیل یک باز تیم ملی ایران به انتقاد از آقا می پردازد و می گوید «انگار تیم ایران 10 نفره بازی می کند» همین جمله باعث شد کینه در دل آقای X بیفتد و وقتی «لیت بارسکی» سرمربی سایپا شد و این آقا هم عضو هیئت مدیره بود، یک روز با الفاظ زشت چنان بلایی سراین مربی آورد که....
    اخیراً در یک برنامه تلویزیونی گفته اند مایلی کهن به مغازه ما آمده و معذرت خواهی کرده است.اولا بنده اگر رفتم به مغازه ایشان در اوج بودم و مسوولیت تیم ملی را داشتم و در واقع مردانگی کردم، بخصوص در آن روزها که ایشان جرات نمی کرد از خانه خارج شود. ثانیاً مگر وقتی از من شکایت کرد و 300 هزار تومان جریمه و یکسال ممنوع المصاحبه شدم رفتم بگویم مرا ببخشید؟!
    بنده قصد داشتم دیگر جواب این آقا را ندهم، من آدمی هستم که زود گذشت می کنم و تا دیروز هم سعی می کردم در مسابقات وقتی با این فرد روبرو می شوم احترام بگذارم ولی از امروز به بعد این کار را نخواهم کرد و برای اولین بار در زندگی ام از او نخواهم گذشت .
    ضمن اینکه از آقای X می خواهم دیگر اسم مرا نیاورد وگرنه مجبور می شوم ماجرا «لیدرپروری» این آقا و یک بازیکن دیگر در زمان بگوویچ برای حمله به علی پروین را بازگو کنم و ضمناً به موضوعات دیگری که به زمان مربیگری خودم در تیم ملی مربوط می شود اشاره خواهم کرد.
    اگر ایشان باز هم اسم مرا ببرد مجبور می شوم بگویم چه کسی در اردوی تیم ملی در زمان آن سرمربی معروف بود که بازیکنان به او می گفتند «آقا شیره» و کسی جرات نمی کرد از خواب بیدارش کند!

khabaronline.ir

6. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حجت الاسلام علیپور:بلاژویچ روحانی نیست اما منشور خودش را دارد!

سایت گل -میروسلاو بلاژویچ در تمرینات مس نطق همه را کشیده است.

اولین بهانه جذبه گیری در بین بازیکنان را قاسم دهنوی در اختیار چیرو قرار داد! او پس از چند دقیقه از شروع تمرین لنگان به کنار زمین آمد که چیرو با حالتی عصبانی از او توضیح خواست. وقتی دهنوی علت مصدومیت را به او گفت چیرو با همان حالت از او خواست که در تمرین بعد موهایش را کوتاه کند و بعد اجازه استراحت به او داد. او به جرج مورات بازیکن سوریه ای هم گفته است موهای بلندش را ببندد...

حجت الاسلام علیپور دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای لیگبرتر در مصاحبه ای کوتاه با سایت گل با تمجید از این مربی اهل کرواسی می گوید: خیلی ها از منشور ما ایراد گرفتند و آن را مذهبی ارزیابی کردند. اما شما می بینید که بلاژویچ که حجت الاسلام هم نیست در قدم اول مسائل انضباطی تیمش را درست می کند و بعد کار فنی را آغاز می کند.

دوگانه بلاژ - علیپور هم از آن دوگانه هاست!

کد:

8. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض استعدادیاب باشگاه رم ایتالیا چهار بازیکن صنعت نفت را انتخاب کرد

www.mehrnews.com

چهار بازیکن مدرسه فوتبال نفت صنعت نفت آبادان توسط مربی استعدادیاب باشگاه رم، برای اعزام به کشور ایتالیا انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تست‌های نخست استعدادیابی باشگاه رم در دبی برگزار شد که از کشورمان حدود 60 نفر شرکت کرده بودند و در نهایت پنج نفر توسط مربی استعدادیاب انتخاب شدند.

از میان پنج نفر بازیکن انتخاب شده از ایران، چهار نفر از مدرسه فوتبال صنعت نفت آبادان و یک نفر دیگر از شهر خرمشهر است. چهار بازیکن مدرسه فوتبال نفت صنعت نفت آبادان به نام‌های جوزا، شاوردی، حمیدپور و دریس هستند.

این بازیکنان دی‌ماه امسال برای مدت دو ماه به کشور ایتالیا اعزام می‌شوند و در تمرینات باشگاه رم حضور یافته و در صورت تایید نهایی با آنها قرارداد حرفه‌ای ثبت می‌شود.

10. 5 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض فوتبالیست معروف ۲ سال محروم شد

فوتبالیست معروف ۲ سال محروم شد

هنوز بحث داغ منشوری شدن بازیکنان و مربیان لیگ برتری در فوتبال ما داغ است و هر روز خبر از محرومیت ستاره های فوتبال به گوش می رسد.
    آخرین خبر از منشوری شدن و محرومیت بازیکنان معروف برمی گردد به یکی از ستاره های سابق سالهای قبل فوتبال ایران که در تیمهای بزرگ پایتخت حضوری فعال داشت.
    روز گذشته خبری در محافل ورزشی پیچید که این ستاره نامدار از سوی دادگاه حکمیت فوتبال ۲ سال از فعالیت حرفه ای اش یعنی فوتبال محروم شد.
    این بازیکن که در فصل نقل و انتقالات چند تیم را مورد توجه خود می دید، حالا باید قید مذاکره و حضور در این تیم ها را بزند و دو سال را در خانه بنشیند.
    گفتنی است؛ نام این بازیکن به زودی از سوی مسئولین فوتبال اعلام خواهد شد.

bordobakht

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله همه ي راه ها به نيكبخت ختم مي شود!!

14. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظری‌جویباری: بازیکن دوپینگی استقلالی نیست

علی نظری جویباری در خصوص وضعیت باشگاه استقلال گفت: به دلیل مسائل مالی شرایط زیاد خوب نیست. موعد چک‌های بازیکنان رسیده و آنها حق دارند گله‌مند باشند. البته نصیحت‌های ما کارساز شده و فعلا کسی چیزی نگفته است.
    وی در مورد معرفی نشدن اعضای هیئت باشگاه استقلال گفت:‌ این مسئله در حیطه وظایف ما نیست و نمی‌توانیم حرفی بزنیم. خودمان هم هر روز در رسانه‌ها اخبار هیئت مدیره را دنبال می‌کنیم.
    قائم مقام باشگاه استقلال در مورد رویارویی این تیم با تراکتورسازی و امیر قلعه‌نویی عنوان کرد: زیبایی فوتبال به همین مسائل است. امیر مربی بزرگ و توانمندی است و روز جمعه تقابل دو مربی بزرگ با هم است. درست است که امیر قلعه‌نویی را دوست دارم اما می‌خواهم در این تقابل استقلال برنده شود. در همه زمینه‌های دیگر برای امیر قلعه‌نویی آرزوی موفقیت می‌کنم به غیر از بازی با استقلال. امیدوارم روز جمعه مسابقه‌ای دور از حاشیه برگزار شود.
    نظری جویباری درباره اینکه ۱۰ درصد ورزشگاه قرار است به هواداران تراکتورسازی اختصاص داده شود، گفت:‌این مسائل به سازمان لیگ می‌شود. طبق قانون باید ۱۰ درصد ورزشگاه به تیم میهمان داده شود اما سال قبل همین ۱۰ درصد هم اجرا نشد. این درحالی است که وقتی ما به تبریز می‌رویم حتی یک درصد ورزشگاه هم به استقلال اختصاص پیدا نمی‌کند.
    وی درباره اینکه مدیرعامل تراکتورسازی مدعی شده در تبریز هواداران استقلال به ورزشگاه نمی‌آیند، گفت:‌اینطور نیست که هواداران نیایند اما وقتی با برخورد فیزیکی روبرو می‌شوند معلوم است که ترجیح می‌دهند به ورزشگاه نیایند.
    نظری جویباری در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص مسائل مطرح شده در برنامه شب گذشته ۹۰ که مربوط به دلالی در فوتبال بود، گفت: این مسائل در فوتبال وجود دارد مطمئن باشید که اگر چنین چیزهایی در آکادمی باشگاه استقلال وجود داشته باشد به شدت با آن برخورد می‌کنیم. شوخی نیست؛ این اعتبار یک باشگاه است تمام مسائلی که درباره آکادمی استقلال می‌دانستیم در اختیار علیپور و فدراسیون فوتبال قرار داده‌ایم.
    قائم مقام باشگاه استقلال درمورد اینکه حسن روشن مدعی شده او، رضا رجبی را به عنوان مدیر آکادمی استقلال انتخاب کرده، اظهار داشت: همه می دانند که اگر قرار است کسی حکم بگیرد، این مدیر باشگاه است که باید این حکم را امضا کند. من به عنوان قائم مقام باشگاه فقط نظرم را اعلام می کنم همانطور که در مورد سرمربی این کار را کردم.
    نظری جویباری رد این خصوص که چرا با وجود همه حرف و حدیث‌ها در مورد آکادمی باشگاه استقلال با رضا رجبی قطع همکاری نمی‌شود، گفت‌: ‌ما نمی‌توانیم بدون مدرک چنین کاری کنیم. اگر چنین اتفاق‌هایی رخ نداده باشد جواب آبروی رفته را چه کسی می‌دهد؟ ما تحقیقات لازم را انجام می‌دهیم و اگر به حقایق درستی دست پیدا کنیم آن را مطرح می‌کنیم. ما نمی‌توانیم به خاطر حمله افراد جا بزنیم و نسبت به نیروی باشگاه واکنش منفی نشان بدهیم اگر با یک حمله جا بزنیم فردا در قبال حملاتی که به مربیان تیم می‌شود دچار مشکل می‌شویم.
    قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص این شایعه که گفته می‌شود بازیکن دوپینگی مطرح شده استقلالی است، به فارس گفت: ‌تاکنون فدراسیون فوتبال هیچ نامه محرمانه‌ای مبنی بر دوپینگ بازیکنان استقلال به ما نداده است. مطمئن باشید اگر چنین چیزی بود، اعلام می‌شد. این هم از همان دست شایعاتی است که ساخته‌اند.

bordobakht

16. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

18. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فجرسپاسی 3 - سپاهان 2 / حماسه 10 هزارنفری شیرازی ها در 10 دقیقه

تعويض هاي علي كلانتري توانست نتيجه بازي را به سود فجري ها عوض كند. سپاهان باز هم باخت تا در آستانه مسابقه آسیایی خود اوضاع مناسبی نداشته باشد

پنج شنبه 17شهريور1390-هفته ششم يازدهمين دوره ليگ برتر

ورزشگاه حافظيه شيراز- تماشاگر:حدود 10هزار نفر

داور: شاهين حاج بابايي

اخطار:مهدي نظري(فجر)محسن بنگر ، مهدي سيد صالحي(سپاهان)

فجر: سيروس سنگچولي ، مجيد حيدري ، خالد شفيعي ، حميد جوكار ، يونس شاكري ، رضا حقيقي ، مهرداد كريميان ، مهدي نظري(86 ايوب كلانتري) ، مهدي رجب زاده(70 امين شجاعيان) ، علي جليلي و محمد رضا پورمحمد(89 عباس كاظميان) سرمربي: علي اصغر كلانتري

سپاهان:رحمان احمدي ، محسن بنگر ، جلال حسيني ، هادي تاميني ، احمد جمشيديان ، مهدي جعفرپور(46 حسن اشجاري) ، اميد ابراهيمي ، مهدي كريميان(80 عماد رضا) ، محرم نويد كيا(88 اكبر ايماني) ، هاشم بيگ زاده و سيد مهدي سيد صالحي سرمربي: لوكا بوناچيچ

شرح بازي:در روزي كه تماشاگران شيرازي در يك ساعت نه چندان خوب استقبال مطلوبي از اين ديدار خانگي به عمل اورده بودند شاگردان جوان و با انگيزه علي كلانتري از يك شكست خانگي پيروزي شيريني را رقم زدند.

در نيمه اول ميدان داري هافبك هاي با تجربه سپاهان برتري محسوسي را براي شاگردان بوناچيچ رقم زد.

در نيمه دوم بازي جذاب و تماشايي هر دو تيم سه گل ديگر را در بر داشت كه تعويض هاي علي كلانتري توانست نتيجه بازي را به سود فجري ها عوض كند.

شرح گلها:

(1-صفر،سپاهان) خطاي پنالتي بر روي مهدي كريميان باعث شد تا قاضي اين ديدار نقطه پنالتي را نشان دهد كه اميد ابراهيمي برخلاف جهت حركت دروازه بان توپ را به گل تبديل كرد.

(1-1، فجر) حركت ديدني حميد جوكار در گوشه محوطه جريمه سپاهان با خطاي اميد ابراهيمي مواجه شد . مهدي رجب زاده پنالتي فجري ها را در اخرين ثانيه هاي نيمه اول به گل تبديل كرد.

(2-1سپاهان) ارسال حسن اشجاري را احمد جمشيديان با يك ضربه سر شيرجه اي به گل دوم سپاهان تبديل كرد.

(2-2فجر) توپ ارسالي محمد رضا پورمحمد با خروج اشتباه رحمان احمدي همراه شد تا مهدي نظري با يك ضربه سر بازي را به تساوي بكشاند.

(2-3فجر) اشتباهات مدافعين و دروازه بان سپاهان در واپسين دقايق ، باعث شد تا عباس كاظميان تعويض طلايي كلانتري سه امتياز شيرين را براي شيرازي ها به ارمغان بياورد.

بهترین بازیکن : محمد مهدي نظري - او يك گل به ثمر رساند و در طول مسابقه عملكرد مثبتي از خود به نمايش گذاشت.

اتفاقات ويژه: هواداران شيرازي بعد از مدت ها استقبال خوبي از بازي فجر به عمل آورده بودند آنها در زماني كه تيم حريف هم از فجر جلو افتاده بود تشويق تيم محبوبشان را ادامه دادند.

کد:
    2011/9/8

20. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •