قرار نیست من و عزیزی از هم خوشمان بیاید / بلاژویچ اسم خداداد را شنید و سیگار کشید!
سایت گل – میروسلاو بلاژویچ از ساعاتی پیش رسما کار خودرا با مس کرمان آغازکرد. این مربی پرهیجان اهل کرواسی، درشرایطی اولین تمرین با مسیها را پشت سرگذاشت که در این تمرین چشمههایی از بلاژویچگری را به همه نشان داد. به خصوص وقتی که چشمش به بازیکنان مصدوم تیم افتاد و واکنش تندی نسبت آنها نشان داد. برای چیرو قابل قبول نبود که قاسم دهنوی ، مصطفی سیفی و فرشید باقری مصدوم باشند و آنها امروز لحظات پراسترسی را پشت سر گذاشتند.
اما عیش خبرنگاران محلی که اکثر آنها در زمین تمرین حاضر بودند، وقتی تبدیل به یک جشن واقعی شد که چیرو با هماهنگی مدیررسانهای مس اجازه یک گفتوگو را صادر کرد. چیرو روی نیمکت نشست و به سوالات پاسخ داد. اولین سوال از او درباره بازگشتاش به ایران بود که این مربی جواب قابل انتظاری داد و گفت: وقتی که از ایران رفتم 2000ای میل از ایرانی ها گرفتم. آنها لطف زیادی به من داشتهاند و من هنوز پیغامهایشان را حفظ کردهام. در این چند سال هرجا هم که میرفتم به همه میگفتم که ایرانیام و حالا هم به کشور خودم بازگشتهام.
او درباره شرایط مس گفت:« با این تیم و این امکانات ما نباید در پلههای پایین جدول باشیم ضمن اینکه تیمهای من هیچ وقت در ردههای پایین قرار ندارند و ما باید با این بازیکنان به سمت بالای جدول پرواز کنیم.»
او درباره شناختش از تیم وبازیکنان هم گفت:« فردا هر بازیکن در بازی دوستانه (مقابل مس رفسنجان) 45 دقیقه فرصت دارد تا خودش را به من نشان بدهد و بعد از آن کار ما آغاز خواهد شد.»
اما اتفاق عجیب این نشست رسانهای زمانی رخ داد که یکی از خبرنگاران درباره خداداد عزیزی پرسید و تذکر داد که او در آخرین مصاحبه گفته: مگر بلاژویچ زنده است؟ چیرو با شنیدن این جمله منقلب شد و لحظهای سکوت کرد سپس آهی بلند کشید و به پسرش گفت برایم سیگار بیاور... او که همه را تحت تاثیر خود قرار داده بود، ناگهان به حرف آمد و گفت: « گاهی موقع بعضیها اینطوری هستند. من و خداداد هم قرارنیست از هم خوشمان بیاید.»
آخرین و جالبتوجهترین جمله چیرو در این مصاحبه هم آنجا بود که او در پاسخ به سوالی درباره آینده کاریاش در مس با زرنگی خاص خودش گفت:« من روی پاداش آسیایی شدن مس حساب کردهام!»
بعد از این جمله بود که همه متوجه شدند 10سال گذشته اما بلاژویچ ذرهای تکان نخورده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید