ایشالله که دوستان رئالی ناراحت نمیشن اما من کمی رک حرف میزنم
به نظر من دوستان رئال اصلا نمیتونن در باره اشتباهات داوری اظهار نظر کنن چون کسی که درباره داوری حرف میزنه باید عادلانه قضاوت کنه و درباره اشتباهات داوریی که به نفعشون هم شده نظر بدن که من چنین چیزی رو در بین دوستان رئال بعد از الکلاسیکوی جام حذفی ندیدم
مثلا هیچ کدوم از دوستان رئالی در مورد اشتباهات زیادی که داور در رفت و برگشت به ضرر بارسا داشت حرفی نزد
یک بام و دو هوا نمیشه وقتی به نفع ما بود ساکت بشیم وقتی به نفع بارسا بود اعتراض کنیم
به نظر من هم این گل بارسا آفساید بود ولی دخالت بدون توپ در بازی چیزی نیست که شما به این سادگی تعریفش میکنی1. در مورد گل دوم بارسلونا که آفساید بود، نگفتی قبول کردی یا نه؟ این قانون آفساید هست. لزوما نیازی نیست طرف با توپ تماسی داشته باشه. تو اون صحنه که من فایل با کیفیت HDای که خودت گذاشته بودی رو هم دانلود کردم و نگاه کردم، مسی کاملا دید دروازبان رو گرفته بود. لحظه ی زدن ضربه هم تو آفساید بود. در نتیجه اون گل مردود هست.
ولی فرقی نمیکنه بارسا دو گل سالم دیگه زد که داور قبول نکرد و اوساسونا هم یه گل کاملا آفساید زد که داور گرفت
نمیدونم واقعا چجوری روی این عکسا قضاوت میکنید و خودتونم قبول میکنید عکس اول که هیچ عکس دومی واقعا برای قضاوت شاهکاره دیگه
شما فقط یه بار دیگه نیازی به ده بار هم نیست فقط یه بار دیکه ببین متوجه میشی که توپ اصلا به سرش نخورده چون کوچکترین تماسی با توپ اون رو منحرف میکرد اونم توپی که در شیب فرود هست اگر فوتبال بازی کرده باشین درکش آسون تر میشه
دقیقا دخالت در بازی همین اتفاقی بود که روی گل بنزما افتاد بازیکن رئال با مدافع حریف درگیر میشه و حتی خودش رو برای توپ پرتاب میکنه تا همینجا فارغ از اینکه توپ به پاش خورده یا نه آفسایده اما من با چند بار دیدن نتونستم متوجه بشم توپ دقیقا به پاش خورده یا نه2. لینکی که واسه گل بنزما گذاشتی رو هم نگاه کردم. پاس رو رونالدو داد، لحظه دادن پاس نه بنزما و نه هیگواین تو آفساید نبودن. توپ هم به هیگویان برخورد نکرد. کجاش آفساید هست؟
توی این صحنه هم به نظر من پنالتی درس بود اما اصلا نباید بازیکن رو اخراج میکرد3. در مورد پنالتی رئال و اخراج V. Iborra. دقیقه 36 بازی روی بنزما خطا کرد و کارت زرد اولش رو گرفت. دقیقه 43 تو محوطه جریمه توپ به دستش برخورد کرد. کارت زرد دوم و اخراج. ایبورا هم با دست راستش توپ رو لمس کرد، هم چپ! اگر از دستاش استفاده نمیکرد، توپ از پاش فاصله میگرفت نه اینکه جلو پاش بیفته.
هندی اخطار داره که بازیکن به شکلی کاملا آشکار آگاهانه و زننده توپ رو بزنه نه توی اون فشار و اونم برای بازیکنی که یه کارت داره و مدیریت داوری میگه باید برای دادن کارت دوم به چنین بازیکنایی کمی محتاط تر بود
چندهزارتا هند بیارم که داور گرفته و کارت نداده
اگر موقعیت گل رو در 18 گرفتd که قرمز بده اخراجش کن اگر موقعیت گل نبوده که باید هند رو با شرایطی که گفتم انجام داده باشه که کارت زرد بده که این بازیکن اصلا چنین شرایطی نداشت دستاش تقریبا در چاvچوب بدنش بود
اما یه سوال نظر شما درباره هندی که در بازیهای قبلی پپه انجام داد چیه؟؟؟؟؟؟؟
اگر جواب دادین که اشتباهات بعدی داورا به نفع رئال رو در یک پست کاملا مفصل همراه با عکس و فیلم قرار میدم تا به اونام جواب بدین اما اگر جواب ندادین که سکوت خیلی در این شرایط بهتره
من یه توصیه به دوستان رئال دارم اونم اینه که کمتر تحت تاثیر رفتار مورینیو باشن چون مورینیو بارها نشون داده که فقط اشتباهاتی که به ضرر تیمش شده رو میبینه
بالاخره یه روزی از رئال میره و اون موقع شما میمونین و آرشیوی از سکوت درباره اشتباهات داوری به نفع رئال که بارساییها میتونن تا سالها ازش بر علیه شما استفاده کنن
ولی ادبیات جدید مورینیو خیلی جالبه همین که داره رفتارش رو عوض میکنه خیلی خوبه در حرفای بعد از بازیش گفت که اشتباهات داوری همیشه هست
خیلی خوبه اگر مورینیو این رو بعد از اینهمه مربیگری متوجه بشه عالیه من راضیم حتی اگر رئال قهرمان بشه
امسال مشخصا لالیگا و مسئولین اون یک قهرمان جدید میخوان فرقی هم نمیکنه که چه کسی مربی رئال باشه با توجه به اشتباهات داوری اگر بازیها طبیعی بود قطعا این فاصله ایجاد نمیشد
دو سه بازی اشتباهات یا سخت گیری داورا گره بازی رو برای رئالیها باز کرده و این در دنیای تکنولوژی امروز کاملا ثبت شده و میشه دربارش حرف زد