تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 227

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2011-2012

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایشالله که دوستان رئالی ناراحت نمیشن اما من کمی رک حرف میزنم
    به نظر من دوستان رئال اصلا نمیتونن در باره اشتباهات داوری اظهار نظر کنن چون کسی که درباره داوری حرف میزنه باید عادلانه قضاوت کنه و درباره اشتباهات داوریی که به نفعشون هم شده نظر بدن که من چنین چیزی رو در بین دوستان رئال بعد از الکلاسیکوی جام حذفی ندیدم
    مثلا هیچ کدوم از دوستان رئالی در مورد اشتباهات زیادی که داور در رفت و برگشت به ضرر بارسا داشت حرفی نزد
    یک بام و دو هوا نمیشه وقتی به نفع ما بود ساکت بشیم وقتی به نفع بارسا بود اعتراض کنیم

1. در مورد گل دوم بارسلونا که آفساید بود، نگفتی قبول کردی یا نه؟ این قانون آفساید هست. لزوما نیازی نیست طرف با توپ تماسی داشته باشه. تو اون صحنه که من فایل با کیفیت HDای که خودت گذاشته بودی رو هم دانلود کردم و نگاه کردم، مسی کاملا دید دروازبان رو گرفته بود. لحظه ی زدن ضربه هم تو آفساید بود. در نتیجه اون گل مردود هست.
    به نظر من هم این گل بارسا آفساید بود ولی دخالت بدون توپ در بازی چیزی نیست که شما به این سادگی تعریفش میکنی
    ولی فرقی نمیکنه بارسا دو گل سالم دیگه زد که داور قبول نکرد و اوساسونا هم یه گل کاملا آفساید زد که داور گرفت

نمیدونم واقعا چجوری روی این عکسا قضاوت میکنید و خودتونم قبول میکنید عکس اول که هیچ عکس دومی واقعا برای قضاوت شاهکاره دیگه
    شما فقط یه بار دیگه نیازی به ده بار هم نیست فقط یه بار دیکه ببین متوجه میشی که توپ اصلا به سرش نخورده چون کوچکترین تماسی با توپ اون رو منحرف میکرد اونم توپی که در شیب فرود هست اگر فوتبال بازی کرده باشین درکش آسون تر میشه
    2. لینکی که واسه گل بنزما گذاشتی رو هم نگاه کردم. پاس رو رونالدو داد، لحظه دادن پاس نه بنزما و نه هیگواین تو آفساید نبودن. توپ هم به هیگویان برخورد نکرد. کجاش آفساید هست؟
    دقیقا دخالت در بازی همین اتفاقی بود که روی گل بنزما افتاد بازیکن رئال با مدافع حریف درگیر میشه و حتی خودش رو برای توپ پرتاب میکنه تا همینجا فارغ از اینکه توپ به پاش خورده یا نه آفسایده اما من با چند بار دیدن نتونستم متوجه بشم توپ دقیقا به پاش خورده یا نه

3. در مورد پنالتی رئال و اخراج V. Iborra. دقیقه 36 بازی روی بنزما خطا کرد و کارت زرد اولش رو گرفت. دقیقه 43 تو محوطه جریمه توپ به دستش برخورد کرد. کارت زرد دوم و اخراج. ایبورا هم با دست راستش توپ رو لمس کرد، هم چپ! اگر از دستاش استفاده نمیکرد، توپ از پاش فاصله میگرفت نه اینکه جلو پاش بیفته.
    توی این صحنه هم به نظر من پنالتی درس بود اما اصلا نباید بازیکن رو اخراج میکرد
    هندی اخطار داره که بازیکن به شکلی کاملا آشکار آگاهانه و زننده توپ رو بزنه نه توی اون فشار و اونم برای بازیکنی که یه کارت داره و مدیریت داوری میگه باید برای دادن کارت دوم به چنین بازیکنایی کمی محتاط تر بود
    چندهزارتا هند بیارم که داور گرفته و کارت نداده
    اگر موقعیت گل رو در 18 گرفتd که قرمز بده اخراجش کن اگر موقعیت گل نبوده که باید هند رو با شرایطی که گفتم انجام داده باشه که کارت زرد بده که این بازیکن اصلا چنین شرایطی نداشت دستاش تقریبا در چاvچوب بدنش بود
    اما یه سوال نظر شما درباره هندی که در بازیهای قبلی پپه انجام داد چیه؟؟؟؟؟؟؟
    اگر جواب دادین که اشتباهات بعدی داورا به نفع رئال رو در یک پست کاملا مفصل همراه با عکس و فیلم قرار میدم تا به اونام جواب بدین اما اگر جواب ندادین که سکوت خیلی در این شرایط بهتره

من یه توصیه به دوستان رئال دارم اونم اینه که کمتر تحت تاثیر رفتار مورینیو باشن چون مورینیو بارها نشون داده که فقط اشتباهاتی که به ضرر تیمش شده رو میبینه
    بالاخره یه روزی از رئال میره و اون موقع شما میمونین و آرشیوی از سکوت درباره اشتباهات داوری به نفع رئال که بارساییها میتونن تا سالها ازش بر علیه شما استفاده کنن
    ولی ادبیات جدید مورینیو خیلی جالبه همین که داره رفتارش رو عوض میکنه خیلی خوبه در حرفای بعد از بازیش گفت که اشتباهات داوری همیشه هست
    خیلی خوبه اگر مورینیو این رو بعد از اینهمه مربیگری متوجه بشه عالیه من راضیم حتی اگر رئال قهرمان بشه

امسال مشخصا لالیگا و مسئولین اون یک قهرمان جدید میخوان فرقی هم نمیکنه که چه کسی مربی رئال باشه با توجه به اشتباهات داوری اگر بازیها طبیعی بود قطعا این فاصله ایجاد نمیشد
    دو سه بازی اشتباهات یا سخت گیری داورا گره بازی رو برای رئالیها باز کرده و این در دنیای تکنولوژی امروز کاملا ثبت شده و میشه دربارش حرف زد
    Last edited by wow barca; 15-02-2012 at 20:52.

2. 4 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ایشالله که دوستان رئالی ناراحت نمیشن اما من کمی رک حرف میزنم
    اتفاقا رئالیها هم دوست دارن رک حرف بزنن و ایشاالا دوستان بارسایی نارحت نمیشن
    به نظر من دوستان رئال اصلا نمیتونن در باره اشتباهات داوری اظهار نظر کنن
    خب شما به عنوان یک طرفدار بارسلونا نمیتونین تعیین کنید که کی باید درباره بازی رئال اظهار نظر کنه و کی اظهار نظر نکنه
    چون کسی که درباره داوری حرف میزنه باید عادلانه قضاوت کنه و درباره اشتباهات داوریی که به نفعشون هم شده نظر بدن
    مگه بارسلونایی ها در مورد اشتباهاتی که به نعفشون شده نظر میدن ؟!
    که من چنین چیزی رو در بین دوستان رئال بعد از الکلاسیکوی جام حذفی ندیدم
    من هم چندین ساله که تو بارسلونا این مسئله رو ندیدم !
    مثلا هیچ کدوم از دوستان رئالی در مورد اشتباهات زیادی که داور در رفت و برگشت به ضرر بارسا داشت حرفی نزد
    یک بام و دو هوا نمیشه وقتی به نفع ما بود ساکت بشیم وقتی به نفع بارسا بود اعتراض کنیم
    قرار نیست که چون چند تا به ضرر بارسا گرفته پس حتما باید چند تا به نفع شون هم بگیره تا اعتدال رعایت بشه !
    در ضمن مگه بارسایی ها در مورد اشتباه هایی که به ضرر رئال هست حرفی میزنن ؟!
    دقیقا دخالت در بازی همین اتفاقی بود که روی گل بنزما افتاد بازیکن رئال با مدافع حریف درگیر میشه و حتی خودش رو برای توپ پرتاب میکنه تا همینجا فارغ از اینکه توپ به پاش خورده یا نه آفسایده اما من با چند بار دیدن نتونستم متوجه بشم توپ دقیقا به پاش خورده یا نه
    واقعا نمیدونم چطور نمیبیند که توپ به پاش خورده یا نه !!!
    پاس رونالدو به هیگواین این صحنه است

هم بنزما و هم هیگواین تو افساید نیست حالا توپ میاد سمت هیگواین که پاش به توپ نمیخوره
    و میرسه به بنزما
    حالا چطور شما این رو دخالت تشخیص میدید ؟!
    توی این صحنه هم به نظر من پنالتی درس بود اما اصلا نباید بازیکن رو اخراج میکرد
    هندی اخطار داره که بازیکن به شکلی کاملا آشکار آگاهانه و زننده توپ رو بزنه نه توی اون فشار و اونم برای بازیکنی که یه کارت داره و مدیریت داوری میگه باید برای دادن کارت دوم به چنین بازیکنایی کمی محتاط تر بود
    چندهزارتا هند بیارم که داور گرفته و کارت نداده
    اگر موقعیت گل رو در 18 گرفتd که قرمز بده اخراجش کن اگر موقعیت گل نبوده که باید هند رو با شرایطی که گفتم انجام داده باشه که کارت زرد بده که این بازیکن اصلا چنین شرایطی نداشت دستاش تقریبا در چاvچوب بدنش بود
    !!!!!
    هنگام استپ توپ به دو دست برخورد میکنه !! این یعنی نااگاهانه بود ؟!
    میشه یه 10 تا مورد هند بیارید که تو محوطه جریمه باشه و داور پنالتی بگیره و کارت نده ؟!

اما یه سوال نظر شما درباره هندی که در بازیهای قبلی پپه انجام داد چیه؟؟؟؟؟؟؟
    تو بازی های قبلی اون هند تو تایپکش اعلام شده و هیچ کدام از کار های زشتی که پپه کرده مورد تایید هواداراش نیست

امسال مشخصا لالیگا و مسئولین اون یک قهرمان جدید میخوان فرقی هم نمیکنه که چه کسی مربی رئال باشه با توجه به اشتباهات داوری اگر بازیها طبیعی بود قطعا این فاصله ایجاد نمیشد
    دو سه بازی اشتباهات یا سخت گیری داورا گره بازی رو برای رئالیها باز کرده و این در دنیای تکنولوژی امروز کاملا ثبت شده و میشه دربارش حرف زد
    با این حرف تون کاملا مشخص شد که با شما بحث با دلیل و مدرک نمیشه کرد !
    خوبه بازی چلسی و بارسلونا تو لیگ قهرمانان یادمونه و همه فهمیدن که اگه احیانا مسئولین بخوان یه تیمی رو قهرمان کنن کدوم تیم رو انتخاب میکنن !!{حذف شد}
    Last edited by Ezel; 15-02-2012 at 22:49. دليل: حذف شکلک - توهین آمیز / sir0c0

4. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم بحثی که تموم شده رو چرا یکی دیگه میاد ادامه میده.

وقتی دوست من علی، دیگه حرفی نمیزنه و ادامه نمیده، یعنی چی؟

لازم نمیبینم یه حرف رو 10 بار تکرار کنم.

فقط در مورد گلی که میگین به سر Roberto نخورد. این تنها صحنه ای هست که هیچکس بهش اعتراض نکرد، اما شما...!

این صحنه رو با عکس نمیشه تشخیص داد، باید فیلم رو ببینین، در فیلم کاملا مشخص هست که جهت توپ عوض میشه، تماس کمی با سر داشت.

اینم گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

Oh, hang on, it looks as though Roberto got the faintest of touches when flicking the ball on, so in fact that was actually very likely a brilliant decision from the officials
    درباره صحنه های دیگه هم، مثل بازی فینال و این چیزا:

1. اجازه بدین بحث رو باز نکنیم، چون هیچوقت نمیشه جمعش کرد.

2. این شما بودین که بحث داوری رو پیش کشیدین (در چند هفته اخیر). انگشت اتهام رو شما به سمت ما نشونه گرفتین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان به یه چیزی دقت کردین؟تو هر بازی که رئال عقب افتاده از حریف یک بازی حریف اخراج میشه یا پنالتی برای اونا گرفته میشه و نیمه دوم یه تیم 10 نفره برای یه برد راحت...!
    P.S:

امسال مشخصا لالیگا و مسئولین اون یک قهرمان جدید میخوان
    به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو یکی از پست های قدیمیشون: Conspiracy؟

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

محل بازي فينال جام حذفي اسپانيا و مناقشه جديد

انتخاب ورزشگاه محل ميزباني ديدار نهايي جام حذفي فوتبال اسپانيا تبديل به مناقشه اي در اين کشور شده است.

پيش ازاين اعلام شده بود که ورزشگاه سانتياگو برنابئو شهرمادريد ميزبان ديدار نهايي جام حذفي خواهد بود، ولي با راهيابي بارسلونا و اتلتيک بيلبائو دو تيم از منطقه کاتالان و باسک به ديدار نهايي، سران باشگاه رئال مادريد تمايلي به انجام اين بازي در ورزشگاه خود ندارد.

در سال 2009 وقتي اين دو تيم در ورزشگاه مستايا والنسيا با يکديگر روبرو شدند، تماشاگران هر دو تيم هنگام پخش سرود ملي اسپانيا شروع به هو کردن و ايجاد سر و صدا کردند. به همين دليل، مادريدي‌ها دوست ندارد که چنين اتفاقي در ورزشگاه آن‌ها هم تکرار شود.

اين موضوع باعث شده است که فدراسيون فوتبال اسپانيا براي انتخاب ورزشگاه محل ميزباني ديدار نهايي جام حذفي با مشکل مواجه شود. به جز سانتياگو برنابئو و مستايا تنها ورزشگاه ديگري که امکان ميزباني ديدار فينال را دارد نوکمپ است که به دليل حضور بارسلونا در ديدار نهايي، امکان برگزاري فينال در آن وجود ندارد.

با اين حال مقامات فدراسيون فوتبال اسپانيا از احتمال برگزاري بازي در مستايا خبر داده‌اند. "خورخه کارترو" سخنگوي فدراسيون فوتبال گفت: نمي‌توانيم رئال مادريد را مجبور کنيم که اين مسابقه را در سانتياگو برنابئو برگزار کند. اگر نتوانيم بازي را در برنابئو برگزار کنيم، گزينه بعدي ما مستايا است.

باشگاه بارسلونا پيش از اين اعلام کرده بود که ورزشگاه سانتياگو برنابئو به دليل ظرفيت 85 هزار نفري‌اش بهترين گزينه ممکن براي ميزباني مسابقه نهايي جام حذفي است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيشنهاد پاريس براي ميزباني فينال کوپا دل ري

طبق گزارشهاي منتشره فرانسوي ها پيشنهادي را براي کسب ميزباني ديدار فينال کوپا دل ري، به فدراسيون فوتبال اسپانيا ارائه کرده اند تا در ورزشگاه سن دنيس، ميزبان فينال جام حذفي اسپانيا باشند.

این دیدار فینال میان دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو و در اواخر ماه می برگزار خواهد شد.

فاصله این ورزشگاه فرانسوی ،به دو شهر بارسلونا و بیلبائو،به مراتب کمتر از ورزشگاه هایی مثل کارتوخای سویاست.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، سن دنیس ،گنجایش 82 هزار تماشاگر را دارد و بدین ترتیب تماشاچیان بیشتری از هر دو تیم می توانند این بازی را از نزدیک تماشا کنند.حال باید منتظر ماند و دید که سرنوشت میزبان فینال این رقابتها چه خواهد بود

فدراسیون فوتبال اسپانیا روز دوشنبه فرصتی ده روزه خواسته تا درخواست رسمی برای میزبانی دیدار فینال را به باشگاه رئال ارائه کند؛درخواستی که به احتمال قریب به یقین با پاسخ منفی مواجه خواهد شد.

8. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

یادداشت ویژه: فایت کلاب به کارگردانی و بازیگری ژوزه مورینیو

ثبت نام از بازیکنها شروع شده، به مردم عادی هم رسیده. بارسایی ها هم بی آنکه خودشان بدانند، عضو افتخاری باشگاه شده اند

1- دو تیم گرم بازی هستند. بازی به دقایق پایانی خود نزدیک شده است. اگر رئال مادرید یک گل بزند، بارسلونا حذف خواهد شد. تماشاگران فرصت پلک زدن ندارند. نفس ها در سینه حبس شده است. داور هنوز وقت بازی تمام نشده سوت میزند. بازی تمام میشود. رئالیها به سمت داور حمله میبرند. کاری از دستشان بر نمی آید. بازی تمام شده. بارسلونا صعود کرده. رئال حذف شده. یک اتفاق معمول در فوتبال.

2- سایتها را چک میکنم تا ببینم مربیان بعد از بازی چه گفته اند. مورینیو (سرمربی رئال مادرید) همیشه حرفهای جالبی دارد. دوست داشتم ببینم ایندفعه بعد از 6 باخت متوالی از بارسلونا به ناتوانی اش اعتراف میکند یا نه. خوشبختانه فقط من نبودم که منتظر بودم. ظاهرا خیلی ها چشمشان به دهان مربی بوده. ساعتی بعد از بازی، گزارش کنفرانس خبریِ بعد از بازی منتشر شد. مورینیو باز هم گل کاشته بود. جوابها را در سه چهار کلمه که غالبا بینشان «نمیدانم» یا «از خودشان بپرسید» داشت، داده بود. ظاهرا چون از دست مطبوعات اسپانیا عصبانی بوده اینطور جواب داده. اما این ظاهر قضیه بوده. فکر دیگری در ذهن مربی است.

3- فردای مسابقه، عکسی از مورینیو منتشر شد. این عکس مربی را در پارکینگ ورزشگاه نئوکمپ نشان میداد که به اتومبیل داور مسابقه تکیه داده و منتظر است که داور بیرون بیاید. حالا اینکه به داور چه گفته دقیقا معلوم نیست، اما نقطه مشترک همه ی جمله های نقل شده یکی است: «تو چه بازیگری هستی».

4- دیوید فینچر فیلم معروفی دارد به نام «فایت کلاب». در این فیلم که کلی فلسفه هم پشتش هست، دو شخصیت میبینیم. یکی شرور و بی قید و بی خیال، به نام تایلر داردن (با بازی برد پیت) و دیگری منضبط و مرتب و مقرراتی (با بازی ادوارد نورتون). این دو همیشه با هم درگیرند. اما شخصیت بی قید، زورش می چربد و به کمک شخصیت منضبط با هم یک باشگاه زیر زمینی راه می اندازند که در آن مردم جمع میشوند و همدیگر را میزنند. شخصیت منضبط که میبیند شخصیتِ بی قید شورش را درآورده، می خواهد که راهش را بکشد و برود. اما در انتهای فیلم است که میفهمیم این دو در حقیقت یکی بوده اند؛ دو شخصیتِ کاملا متضادِ یک نفر.

5- همه ی ما اگر هم تمام تلاشمان را بکنیم، باز هم تمایل داریم به بی قانونی. عموما هم شرایطش را نداریم اما همیشه کسانی را که در رعایت نکردن اصول شهره بوده اند، در دلمان ستایش کرده ایم. همه ی ما یک شخصیتِ بی قیدِ درون داریم.

6- مورینیو را اکثر مردم فرد خوش اخلاقی نمیدانند. چون با قاعده های معمول بازی نمیکند. چون با چارچوبی که از یک آدم خوب در ذهن داریم نمیخواند. چون شبیه آدمهای خوبی که میشناسیم نیست. چون هر حرفی را که میخواهد میزند، چون هر کاری را که میخواهد میکند.

7- لیگ ادامه پیدا کرده. اختلاف امتیاز رئال و بارسا هفته به هفته بیشتر میشود. ژاوی لاسانا دیارا را حیوان خطاب میکند. گواردیولا که اصولا درباره داور حرفی نمیزند، به داوری اعتراض میکند. حتی به سبک مورینیو به داور نزدیک میشود و چیزی در گوشش میگوید. سران باشگاه کاتالان ناکامی هایشان را گردن داوری می اندازند. بارسلونا فهمیده که نمیشود مثل سابق، شاگرد ساکت و درسخوان کلاس بود و از معلم نمره گرفت. آن هم در کلاسی که مورینیو، با شلوغ کاری هایش نبض همه چیز را در دست دارد.

8- توز با مانچینی مشکل پیدا کرده. حاضر به بازی نمیشود. لوئیس سوارس دو هفته بعد از پایان محرومیت 8 جلسه ای اش، باز هم جنجال درست می کند. پله و مسی و مارادونا هم دائما با هم گلاویزند. زلاتان هنوز محرومیت های قبلی اش تمام نشده دوباره محروم می شود. همه به نوعی دنبال جنجالند. همه فهمیده اند که چقدر با دعوا به آرامش می رسند.

9- مورینیو، تایلر داردن دنیای فوتبال است. او در یک دنیای قانونمندِ پاستوریزه، برای خودش یک فایت کلاب راه انداخته. ثبت نام از بازیکنها شروع شده، به مردم عادی هم رسیده. بارسایی ها هم بی آنکه خودشان بدانند، عضو افتخاری باشگاه شده اند.

10- «باشگاه مشتزنی» آقای خاص، همچنان عضو میپذیرد. علی الخصوص حالا که در لالیگا، قوهای سفید، با اختلاف امتیازی به اندازه انگشتان دو دست، بالاتر از بهترین تیم قرن بر جایگاه اولی تکیه زده اند.

کالبد شکافی لغزش بارسلونا برابر رئال مادرید / آنها ماشین نبودند، نه نبودند

شانرده هفته تا پایان راه باقی مانده، ولی به سختی می توان از این که کورس قهرمانی تمام شده اجتناب کرد. این کورس همان جایی تمام شد که سال پیش تمام شده بود

سایت گل - آیا عصر بارسای گواردیولا تمام شده؟ آیا مورینیو سرانجام پپ را به زانو درآورده؟ آیا رئال بهترین تیم جهان شده؟ سید لاو در گاردین با قلم پر آب و تابش به چگونگی عقب افتادن بارسلونا در لالیگا از رئال پرداخته. به چرایی لغزش کاتالان ها. به کالبد شکافی جلو افتادن مادریدی ها. به خیلی چیزهای دیگر.

یک

ژرارد پیکه خواسته و ناخواسته حرف درستی زد. او هفته قبل یا کمی پیشتر که رئال مادرید فاصله اش را در صدر به هفت امتیاز رساند با تاکید گفت بارسلونا هر آن چه در توان دارد انجام خواهد داد تا فصل پیش رو برای ژوزه مورینیو و تیمش طولانی تر شود. شنبه شب که فرا رسید بارسلونایی ها، ادامه فصل پیش رو را برای رئال طولانی تر کردند... و همین طور برای سایرین: سه ماه انتظار برای فرجامی اجتناب ناپذیر. بیش و کم نزدیک به نیم فصل انتظار برای تمام شدن فصل. انتظاری برای رئال مادرید تا سرانجام جام قهرمانی لیگ را بالا ببرد. تا جام را پس از چهار سال از بارسلونا پس بگیرد. انتظاری برای همه طرفداران فوتبال شبیه صف کشیدن در اداره پست. بدون جرئت تکان خوردن. تا جلو رفتن هفته به هفته به سوی پایان فصل. انتظاری طولانی، انتظاری برای رئال مادرید که ارزشش را خواهد داشت.

شانرده هفته تا پایان راه باقی مانده، ولی به سختی می توان از این که کورس قهرمانی تمام شده اجتناب کرد. این کورس همان جایی تمام شد که سال پیش تمام شده بود. رئال مادرید در ژانویه 2011 "اشتباه نابخشودنی" را در پامپلونا انجام داد که رقابت قهرمانی را خیلی زود تمام کرد. با شکست 0-1 برابر اوساسونا. آن اشتباه نابخشوده در فوریه 2012 امسال از بارسلونا سر زد. آنها جایی شکست خوردند که اجازه شکست نداشتند. شکست 2-3. در همان استادیوم. در همان هوای سرد، زیر همان بادهای تند. روی همان زمین یخ زده. نمایش فوق العاده نیمه دوم – بارسلونا با یازده شوت و اوساسونا با سه – برای تغییر نتیجه کافی نبود. کافی نبود تا نظر کارلس پویول که می گفت "بدترین نیمه ای که بیاد می آورم" را تغییر دهد.

دو

پپ گواردیولا پیش از بازی شرایط بارسلونا در لیگ را مثل قرار گرفتن "روی لبه پرتگاه" توصیف کرده بود. شرایط بارسا شب بعد که رئال مادرید، لوانته را پس از آغازی دشوار 2-4 شکست داد، بد و مخاطره آمیزتر شد. شاید آنها هنوز از لبه پرتگاه چند صد فوتی مثل کارتون ها روی سنگ های سفت سقوط نکرده باشند، ولی بین زمین و هوا سرگردان مانده اند. با دستانی که سنگ لقی را در لبه پرتگاه چسبیده که نهایتا به رتبه دوم ختم می شود. در حالی که رئال مادرید بالای پرتگاه ایستاده و با شیطنت پاهایش را روی انگشت های بارسا فشار می دهد... پرسش این است "کی؟". پرسش این است مادریدی ها تا کی از تماشای بارسای آویزان مانده بین زمین و هوا لذت می برند؟ آیا می توانند پیش از سفر به نوکمپ عنوان قهرمانی را بدست آوردند و ستاره های کاتالان را به صف شدن و دست زدن برای خود وادار کنند؟

سه

البته ما هم تا پایان فصل چیزی برای فکر کردن خواهیم داشت. محض نمونه لیگ قهرمانان. ال موندو تیتر دوشنبه اش را به "بیاید دنبال لیگ قهرمانان برویم" اختصاص داد و اسپورت هم نوشت " نباید لیگ قهرمانان از چنگمان بلغزد". نکته اشاره شده کاملا عیان بود: سرنوشت لیگ روشن شده. در مارکا یکشنبه عنوان "پایان" جلب نظر می کرد و در مارکا دوشنبه جمله "و حالا برویم دنبال لیگ قهرمانان". حالا که سرنوشت لیگ روشن شده. حالا که شعار طرفداران از "چهار امتیاز!" به "پنج امتیاز!" و به "شش امتیاز!" و سپس شعار "هفت امتیاز!" به ترکیبی رسیده تا تیتر اول روزنامه آس بشود "ده امتیاز!"... حالا که مادرید با ده امتیاز بیشتر در صدر ایستاده و شانزده بازی باقی مانده. حالا که پدرو می گوید "...شرایطمان با هفت امتیاز فاصله سخت بود و حالا با ده امتیاز..." . حالا که ویکتور والدس می افزاید "... اوضاع لیگ حالا برایمان سخت شده. این جا سقوط کردیم. بازگشت از این مسیر دشوار شده". حالا که گواردیولا در پاسخ آیا لیگ برای بارسا تمام شده جواب می دهد "باید در اروپا از عنوانمان دفاع کنیم" و می افزاید "... مردم که ابله نیستند". حالا که پیکه می گوید "ده امتیاز خیلی امتیاز است".

خیلی امتیاز. امتیازهای لعنتی. بیش از امتیازهایی که رئال در سراسر فصل از دست داده. هر چند مورینیو گفته "بی تردید ما هم خواهیم لغزید"، ولی رئال بی تردید آن قدرها هم نخواهند لغزید. حتی اگر تا پایان فصل سه بازی را ببازد – حتی اگر سه بار راهی خانه اتلتیک بیلبائو، اتلتیکو مادرید و بارسلونا شود – هم می تواند لیگ را فتح کند. آن هم با این فرض که بارسلونا همه بازی هایش را ببرد، که احتمالا چنین نخواهد شد.

می توان شکست در اوساسونا را برگرفته از درجه حرارت سقوط کرده در هوای بسیار سرد قلمداد کرد. برگرفته از زمین یخ زده سفت. برگفته از غیبت پنج قهرمان جهان: سسک فابرگاس، داوید ویا، سرجیو بوسکتس، آندره س ایتیستا و ژاوی. ولی همه چیز در آن شب خلاصه نشد. شب های دیگر هم جلب نظر می کردند. شکست در اوساسونا بدین معنی بود که بارسلونا خارج از خانه فقط چهار بار برده. پنج بار تساوی کرده و دو بار شکست خورده. بدن معنی که لیونل مسی خارج از خانه فقط چهار گل زده (سه تایش هم برابر مالاگا). در حالی که مادرید خارج از خانه نه بار برده، یک بار تساوی کرده و فقط یک بار شکست خورده. کریستیانو رونالدو هم دور از برنابئو یازده بار دروازه ها را گشوده.

بارسلونا تا این جا 48 امتیاز کسب کرده، در حالی که فصل پیش در همین زمان 61 امتیازی بود. بارسا در این فصل همان تعداد امتیاز از دست داده که رئال فصل پیش در همین برهه امتیاز از دست داده بود. همان دورانی که رئال 0-5 برابر بارسلونا خرد شد. همان دورانی که برابر اسپورتینگ، ساراگوسا و اوساسونا شکست خورد و به تساوی مقابل دپورتیوو، مایورکا، لوانته و المیرا تن داد. آنها در آن چهار بازی فقط یک گل زدند. البته تساوی های این فصل بارسا برابر تیم های قوی رقم خورده. برابر اتلتیک بیلبائو، اسپانیول، والنسیا، ویا رئال، سویا و رئال سوسیداد. تساوی هایی به قیمت گزاف. نکته این است تساوی ها حالا شکست محسوب می شوند و شکست ها، مصیبت. بارسا تاکنون در این فصل 16 امتیاز از 33 امتیاز خارج از خانه را واگذار کرده. از کف داده.

خستگی و مصدومیت ها در این سقوط نقش داشتند. بارسلونا در ماه ژانویه هشت بار به میدان رفت. برای مسابقات جام باشگاه های جهان راهی شرق آسیا شد که به معنی برگزاری بازی های بیشتری در زمان کوتاهی بود... مردان میانی بارسا در لیگ طی هفته ای که سپری شد خاویر ماسکرانو، سرجیو بوسکتس و تاگو بودند. ؟ حقیقت این بود استراحت دادن به بازیکنان و تمرکز بر لیگ قهرمانان ضرورتی اجباری بشمار می رفت. ژاوی با در آشیل دست و پنجه درد می کند. اینیستا تازه از بند مصدومیت رهایی یافته. فابرگاس از تعطیلات کریسمس تاکنون محو شده و ساق پای بوسکتس چاک عمیقی برداشته. الکسی سانچز مصدوم شده، پویول بازی های پرشماری را از دست داده. پیکه بندرت نشانی از روزهای اوجش داشته و زانوی ویا هم شکسته. فقط مسی است که مصدوم نشده. ولی به نظر می رسد حتی او هم تیزی و برندگی گذشته را ندارد.

در کنار همه اینها پرسش هایی در باره انگیزه جاری هستند. پس از سه سال قهرمانی لیگ و فشار ناشی از فتح عناوین پی درپی با لزوم کسب 90 امتیاز در دو فصل قبل، نزول در برخی مقاطع اجتناب ناپذیر نشان می داد... چنان که پویول گفت "ما ماشین نیستیم".

چهار

البته برای اذهان توطئه پرداز، پاسخ ساده تری هم وجود دارد. وقتی سانچز دروازه رئال را در دقیقه 81 گشود، که می توانست گل تساوی بخش باشد، ولی پرچم کمک داور بالا رفت، گواردیولا رو به داور بسان ماهیگیری که رو به همکارش اشاره می کند حواسش را جمع کند، اعلام کرد سانچز چقدر از خط آفساید دور بوده...پس از بازی روشن شد گل بدرستی مردود اعلام شده – پس از بارها تکرار و تکرار و رسیدن به اختلافی بسیار اندک – ولی رسانه های کاتالونیا دست از اعتراض برنداشتند. نویسنده نشریه اسپورت نوشت "... فشار مورینیو روی داوران جواب داده ". آنها از این نکته آسان عبور نکردند که رئال تاکنون در این فصل ده ضربه پنالتی بدست آورده – بیش از هر تیمی در اروپا – و حتی یک بار هم ضربه پنالتی بر علیه اش اعلام نشده. در حالی که سه ضربه پنالتی علیه بارسا اعلام شده. هر چه باشد تعداد ضربه های پنالتی که به سود رئال در سه ماه اخیر اعلام شده بیشتر از همه ضربه های پنالتی بوده که به سود بارسا از بدو ورود گواردیولا اعلام شده.

البته آمار و ارقام و آن نق زدن ها بازگوکننده چیزهایی هم هستند، ولی شاید نه آن قدر که مورد اشاره قرار می گیرند... آنها بازتابنده قدرت تهاجمی مادریدی هایی بشمار می روند که در این فصل بی ترحم بوده اند – بندرت علامت سئوال هایی در باره ده ضربه پنالتی رئال که بدرستی اعلام شدند جلب نظر کرده – و البته این که بارسا در مقایسه با گذشته زخم پذیر شده. بله برخی تصمیم ها تعیین کننده هستند، ولی نمایش تیم ها اهمیت بیشتری از آمار، ارقام و سوء ظن ها دارند. مادریدی ها برخلاف بارسلونایی ها دور از خانه حریفانشان را له کرده اند... شش بار در این فصل از حریفان عقب افتاده اند، ولی پنج بار پیروز شده اند و برغم گشودن دروازه ها باز هم به دنبال گل های بیشتری رفته اند.

آنها بی امان هستند،غیر قابل مقاومت و با تنوع حیرت انگیزی در ترکیب و حمله. تعداد بازیکنان بزرگ رئال نمایانگر قدرتشان است. سیزده بازیکنی که یکشنبه برای رئال پا به میدان گذاشتند جمعا 364 میلیون پوند می ارزیدند (برای آن هایی که علاقه دارند قیمت بارسایی های به میدان رفته 115 میلیون بود) و برغم تنش فراوان میدان و اشتباهات آشکار، آن چه مورینیو انجام داده قابل توجه بوه. مورینیو که دومین فصل متوالی است رهبری رئال را در دست دارد. چیزی که همتایان قبلی فرصتش را نداشتند. مادریدی ها حتی وقتی خوب هم بازی نمی کنند، قدرتی بی بدیلشان را به رخ می کشند. قدرت جسمی شان حیرت انگیز است و تیزهوشی شان غبطه آور. میگل انخل مدیر ورزشی سابق رئال گفت " وقتی برابر مادریدی ها متقاعد شده اید می توانید برنده شوید، ناگهان دو، سه یا چهار گل عقب می افتید... وقتی تصور می کنید خوب بازی کرده اید، له می شوید". کافی است به تعداد فرصت هایی که مادریدی ها از ضربه کرنر حریفانشان خلق کرده اند نگاه کنید... آنها در این فصل فقط به لوانته و ریسینگ گل نزده اند... دور از خانه دو بازی را با زدن سه گل به پایان برده اند، دو بار با زدن چهار گل و دو بار با شش گل. آنها فقط باید پس از آن سقوط طولانی پر آب و تاب انتظار بکشند. انتظار طولانی. ولی آیا شانزده هفته انتظار پس از چهار سال زمان طولانی است؟
    Last edited by LittLe_BeAr; 16-02-2012 at 14:40.

10. 5 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقــا کـسری

وقتی من ادامه نمی دم چون ادامه ی بحث رو بی فایده می دونم .
    تو نظرت رو گفتی من هم گفتم .
    توی مسنجر هم که بهت یه چیزایی رو گفتم و قبولشون هم کردم

حالا من پست نمی دم ، صرفا به خاطر اینه که دلیلی نمی بینم حرفای گذشته ام رو تکرار کنم.
    یه بار گفتیم دیگه
    +

کسری من توی تاپیک بارسا هم بهت گفتم .
    رئال اگر قهرمان بشه ، من از اینکه تیمی که بهترین عملکرد توی لالیگا داشته
    گلایه نمی کنم . داوری در این فاصله ی 10 امتیازی بی تاثیر نبوده . اما خب می شه گفت
    اگر داوری ها با کیفیت بهتری بود شاید الان بااختلاف امتیازی کمتری نسبت به ما در صدر بودین .

رئال توی لالیگا روند ثابتی داشت ، امتیاز ها رو بهتر جمع کرد ، بازی ها رو بهتر برد .
    به قول پویول بازیکن های بارسا هم ماشین نیستن که !
    توی این همه رقابت دارن بازی می کنن ، بالاخره یه جایی کم میارن .
    که باز برای یه تیم که مدعی بهترین تیم تاریخ هست نقطه ضعف خساب می شه .

12. 6 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقــا کـسری

وقتی من ادامه نمی دم چون ادامه ی بحث رو بی فایده می دونم .
    تو نظرت رو گفتی من هم گفتم .
    توی مسنجر هم که بهت یه چیزایی رو گفتم و قبولشون هم کردم

حالا من پست نمی دم ، صرفا به خاطر اینه که دلیلی نمی بینم حرفای گذشته ام رو تکرار کنم.
    یه بار گفتیم دیگه
    +

کسری من توی تاپیک بارسا هم بهت گفتم .
    رئال اگر قهرمان بشه ، من از اینکه تیمی که بهترین عملکرد توی لالیگا داشته
    گلایه نمی کنم . داوری در این فاصله ی 10 امتیازی بی تاثیر نبوده . اما خب می شه گفت
    اگر داوری ها با کیفیت بهتری بود شاید الان بااختلاف امتیازی کمتری نسبت به ما در صدر بودین .

رئال توی لالیگا روند ثابتی داشت ، امتیاز ها رو بهتر جمع کرد ، بازی ها رو بهتر برد .
    به قول پویول بازیکن های بارسا هم ماشین نیستن که !
    توی این همه رقابت دارن بازی می کنن ، بالاخره یه جایی کم میارن .
    که باز برای یه تیم که مدعی بهترین تیم تاریخ هست نقطه ضعف خساب می شه .
    علی جان، این پست من بیشتر حالت Spam داره، ولی خوب، شاید برای حفظ گرمای دوستی لازم باشه

تو یه جمله: "ما کوچیکتیم". منم همین حرف تورو زدم، گفتم که 2 باخت و 6 مساوی چیزی نیست که همش بخاطر داوری باشه، تا 4-5 امتیاز رو میشه به اون ربط داد. حرف پویول هم منطقی هست.

البته جز رقابت های جام باشگاه های جهان، فکر کنم دوتیم تقریبا بطور برابر بازی کردن. مثلا تو کوپا، فقط یه بازی بیشتر از ما انجام خواهین داد (فینال).

P.S:

اون حرف های تو YahoO رو هم اینجا نقل و قول میکردی بد نبودا، دور هم میخندیدیم

14. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب شما به عنوان یک طرفدار بارسلونا نمیتونین تعیین کنید که کی باید درباره بازی رئال اظهار نظر کنه و کی اظهار نظر نکنه
    بله من نمیتونم چنین حکمی بدم ولی میتونم نظر خودم رو بگم و نظر منم اینی بود که گفتم
    در کل از نظر من پستهای افراد مشخص میکنه که چه کسی بیشتر صلاحیت داره در مورد داوری قضاوت کنه

مگه بارسلونایی ها در مورد اشتباهاتی که به نعفشون شده نظر میدن ؟!
    من هم چندین ساله که تو بارسلونا این مسئله رو ندیدم !
    این یه پست در تاپیک بارسا جهت اطلاع شما دوست عزیز
    ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺳﻪ ﮔﻞ ﻣﯿﺒﺮﺩﯾﻤﺸﻮﻥ ﻣﺴﯽ ﺑﻨﺎﻟﺘﯽ ﺧﺮﺍﺏ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﺸﻪ ﻧﺎﺑﻐﻪ ﻫﺎ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭﻩ ﻧﯿﺴﺘﻦ
    ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﯿﻨﺘﻮ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﻭﻟﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﮐﺎﺷﮑﯽ ﺍﺧﺮﺍﺟﺶ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﺗﺎ ﻫﻢ ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ ﺳﺮ ﺣﺮﻓﺶ ﻣﯿﻤﻮﻧﺪ ﻫﻢ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺭﻭ ﻭﺍﻟﺪﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﺑﯿﻨﺘﻮ ﺧﯿﻠﯽ ﺁﻣﺎﺗﻮﺭ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺍﺯﺵ ﺳﻨﯽ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﮐﻢ ﺗﺠﺮﺑﺲ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﻣﯿﮕﻢ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﺟﺎﻡ ﺍﻭﺭﺩ؟!!!!!!!
    ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﮊﺍﻭﯼ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻣﻤﮑﻦ ﺭﻭ ﮐﺮﺩ
    ﺍﯾﺸﺎﻟﻠﻪ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
    بعد از بازی الکلاسیکوی برگشت هم من گفتم اواخر بازی داور چنتا اشتباه به ضرر رئال داشت(دیگه وصله نداشتم دنبالش بگردم) اما دوستان رئالی بودن و سکوت در برابر اشتباهات مهم تر داور به ضرر بارسا

قرار نیست که چون چند تا به ضرر بارسا گرفته پس حتما باید چند تا به نفع شون هم بگیره تا اعتدال رعایت بشه !
    من چنین چیزی نگفتم
    در ضمن مگه بارسایی ها در مورد اشتباه هایی که به ضرر رئال هست حرفی میزنن ؟!
    در بالا جواب دادم و نمونه اوردم

با این حرف تون کاملا مشخص شد که با شما بحث با دلیل و مدرک نمیشه کرد !
    این نظر شماست و محترمه

خوبه بازی چلسی و بارسلونا تو لیگ قهرمانان یادمونه و همه فهمیدن که اگه احیانا مسئولین بخوان یه تیمی رو قهرمان کنن کدوم تیم رو انتخاب میکنن
    باز هم اون داستان تکراری
    بله در بازی برگشت دو سه تا پنتلتی برای چلسی گرفته نشد
    اما در بازی رفت هم بالاک اخراج نشد و به چنتا بازیکن چلسی که یه کارت داشتن کارت داده نشد تا بازی برگشت محروم بشن

اما فرضا حرف شما درست و اون سال قهرمانی حق بارسا نبود با این حساب سال بعد که در نیمه نهایی اینتر با اشتباهات داوری رفت فینال هم قهرمانی حقش نبود و حق بارسا بود
    درسته؟ خوب حساب میکنم؟
    اینم بگم من خودم طرفدار اینتر هستم

نمیدونم بحثی که تموم شده رو چرا یکی دیگه میاد ادامه میده.

فکر میکنم دوستمون جوابتون رو داد

.......
    خوشحالم که بحث محترمانه پیش میره

16. این کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته بیست وسوم لالیگا : خفاشها در نوکمپ

سایت گل – هفته بیست و سوم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز می شود. شش دیدار در روز یکشنبه و یک دیدار هم در روز دوشنبه برگزار خواهد شد تا پرونده رقابتهای این هفته فوتبال اسپانیا بسته شود.

در مهمترین دیدار این هفته بارسلونا در دیداری سخت میزبان والنسیاست و رئال مادرید در خانه مقابل راسینگ سانتاندر قرار می گیرد

این درحالی است که درپایان هفته بیست و دوم این رقابتها رئال مادرید با 58 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. بارسا با ده امتیاز کمتر و 48 امتیاز دوم است و والنسیای 40 امتیازی در رده سوم قرار دارد. دو تیم لوانته و اسپانیول هر دو با 32 امتیاز در رده های چهارم و پنجم هستند و تیمهای اتلتیکو مادرید، مالاگا و اوساسونا هر سه با 31 امتیاز در رده های بعدی قرار دارند

برنامه بازیهای این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 29 بهمن (18 فوریه)

ختافه- اسپانیول

رئال مادرید- راسینگ سانتاندر

سویا- اوساسونا

یکشنبه 30 بهمن (19 فوریه)

گرانادا- رئال سوسیداد

اتلتیک بیلبائو – مالاگا

رئال مایورکا- ویارئال

اسپورتینگ خیخون- اتلتیکومادرید

لوانته- رایو وایه کانو

بارسلونا- والنسیا

دوشنبه 1 اسفند (20 فوریه)

ساراگوسا- بتیس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ماريا ويار بار ديگر قاطعانه راي آورد

رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا با کسب 161 راي از مجموع 166 راي قاطعانه حاکميت خود بر فوتبال حرفه‌اي اسپانيا را تمديد کرد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال اسپانیا، آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا با کسب ۱۶۱ رای مثبت از مجموع ۱۶۶ رای ممکن قاطعانه بر کرسی ریاست فدراسیون فوتبال اسپانیا تکیه زد.

در زمان وی اسپانیا قهرمانی در یورو ۲۰۰۸ و جام جهانی ۲۰۱۰ را ثبت کرده و کارنامه درخشان او در احداث ۴۵ آکادمی تمام حرفه‌ای فوتبال در ایالت‌های مختلف اسپانیا، انجام امور خیریه در دامنه‌ای بسیار وسیع، پاک‌سازی فوتبال از سیاست، برگزاری حداقل ۱۰۰ همایش بین‌المللی علمی - فرهنگی فوتبال و عضویت در کمیته انضباطی و داوران یوفا تضمینی بود بر پیروزی دیگربار وی در انتخابات فدراسیون فوتبال اسپانیا.

وی به صورت تک نامزدی در این انتخابات شرکت کرده بود و هیچ رقیبی نداشت، پیش از این نیز تک نامزدی بودن انتخابات فدراسیون فوتبال در اسپانیا با همتایش در ایران مقایسه شده بود که با ورود دیگر رقبا به صحنه مبارزات انتخاباتی این تشابه در رسانه‌های داخلی رنگ باخت.

اکنون امتحانی سخت به نام یورو ۲۰۱۲ در انتظار رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا است.

20. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •