تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 129 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فقط مثل نسخه قبلش نباشه که 100 متر رانندگی میکردی میرسیدی به یه پست نگهبانی بعد مجبور میشدی ده نفر رو بکشی یا از دستشون فرار کنی .

موضوع داستان بازی چیه ؟ یعنی هدفمون تو بازی چیه چیکار باس بکنیم ؟

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط مثل نسخه قبلش نباشه که 100 متر رانندگی میکردی میرسیدی به یه پست نگهبانی بعد مجبور میشدی ده نفر رو بکشی یا از دستشون فرار کنی .

موضوع داستان بازی چیه ؟ یعنی هدفمون تو بازی چیه چیکار باس بکنیم ؟

این یکی مثل 2 نیس....بیشتر شبیه نسخه 1 بازی هستش....
    نسخه 2 بازی با اینکه گرافیک عالی داشت ولی کلا هیچ کس باهاش حال نکرد....امیدوارم این یکی مثل شماره 1 خوب باشه

3. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان اسکیدرو این نسخه رو گذاشت البته هنوز لینک ها رو زده در حال آپلود

این نسخه قفل شده که نیست؟ منظورم اینه آنلاک هست که سریع دانلود کنیم دیگه؟
    منبع تقلبیست

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

پسر خوب تا الان سایت اسکیدرو رفتی تو میگی منبع تقلبی هستش؟؟؟

من کل بازی هام رو از اینجا میگرم بعد تو میگی تقلبیییییییییییییی؟؟؟؟؟؟

6. 6 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان Launch Trailer بازی هم منتشر شده،پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش.
    مخصوصا برای دوستانی که زیاد با بازی آشنا نیستن.
    در کل به نظر من یکی از بهترین Launch Trailer ایی بود که من تا حالا دیده بودم(البته تریلر رو نمیشه با تریلر های CGI مقایسه کرد)،در مورد بازی و بخش های مختلفش خیلی خیلی خوب توی این تریلر توضیج داده میشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    یه آپدیت هم برای بازی منتشر شده که یه سری از باگ های بازی توی بخش های Single player و Multiplayer رو برطرف میکنه،پیشنهاد میکنم این آپدیت رو هم دانولد کنید...
    Last edited by Leon-117; 29-11-2012 at 10:41.

8. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

به نام خدا

بالاخره انتظار ها به پایان رسید و بازی محبوب فارکــــرای 3 هم مثل بازی های دیگه زود تر از زمان موعد منتشر شد.
    اینجانب بازی را تهیه نمودم و چند ساعتی نیز بازی کردم تجربه ی دو سه ساعته از بازیم رو براتون باز گو میکنم :

خب بازی با یه سکانس سینمایی شروع میشه جایی که چند تا دوست که شامل شخصیت اصلی بازی و دو تا از برادراش با نام های Grant و Riley میشه وارد یه جزیره شدن و به خوش گذرانی و تفریح و کایت سواری ... مشغولن.
    (ظاهرا این گروه با توجه به دوربین عکس برداری و تجهیزاتشون برای تحقیق به این منطقه اومدن اما دقیقا هنوز معلوم نیست) که ناگهان تصاویر متوقف و از جلو چشمان Jason توسط Vaas دور میشن اینها ویدیو هایی هستند که توی گوشی ضبط شده و Vaas این ویدیو ها رو داره به Jason و Grant که توی یه قفس زندانی هستن نشون میده (اینکه چطور این گروه از هم جدا شدن و گیر افتادن بازم هنوز معلوم نیست). Vaas از قفس دور میشه و Grant سعی میکنه دستاشو باز کنه و موفق میشه با کشتن یکی از نگهبان ها و برداشتن کلید در رو باز کنه و به همراه برادرش فرار کنه مدتی میگذره و دو برادر بالاخره با کمک نقشه راه خروج پیدا میکنن که تو همین حین Vass از پشت سر به گردن Grant شلیک میکنه و اونو میکشه Jason که شوکه شده پا به فرار میذاره و ادامه مطلب... که خودتون بازی کنید بهتره.

شخصیت پردازی ها در حد فوق عالی کار شدن مخصوصا شخصیت Vass که یه آدم روانی.بد دهن .شر رو به تصویر میکشه اما خیلی بامزه و باحاله طوری که اون سکانس ابتدایی بازیو 4 بار دیدم مسلما شما هم عاشق این شخصیت میشید.

Jason بر خلاف برادرش بزگترش که مهارت های نظامی تو ارتش یاد گرفته بیشتر توی چتر بازی و اسنوبرد و کوهنوردی مهارت داره و دل و جرئت آدم کشتن رو نداره. و جالبه بدونید کاراکتر بازی تو کارای مختلف با خودش حرف میزنه مثلا وقتی از یه دکل که ارتفاعش زیاده بالا میره به خودش میگه !!!Dont look down.

در مورد گیم پلی میشه گفت واقعا روون و عالیه و کم و کاستی توش دیده نمیشه و برای این سبک خیلی خوبه.
    صداگذاری بازی هم خیلی خوبه با توجه به جنگلی بودن بازی صدای اسلحه ها و محیط اطراف و جزئیات زیبا کار شدن طوریکه آدم احساس میکنه واقعا توی جنگله .
    همینطور گرافیک و تکسچر ها و طراحی چهره ها در حد خیلی خوبی هستن و محیط حس رطوبت و گرمسیری و وجود حشرات مزاحم و رو به خوبی منتقل میکنه.
    نور پردازی بازی با توجه به چرخه ی شب و روز و درختان خوبه. اما به سایه زنی ها زیاد توجه نشده در حد متوسطه طوری که سایه کاراکتر روی دیوار و زمین اصلا مشاهده نمیشه.
    اما با همه اینها لودینگ های طولانی نمیبینیم و برای خارج شدن از یه محیط به محیط دیگه هم لودینگی وجود نداره.

راندن وسایل نقلیه هم خیلی راحته و مطمئنا کسی باهاش به مشکل بر نمیخوره.
    تنوع اسلحه ها در بازی مناسبه و از مغازه ها قابل خریدن و میتونیم اونا آپگیرید هم بکنیم. نحوه ی پول در اوردن هم خیلی راحته به این صورته که یا جنس هایی که جمع کردیم رو میفروشیم یا بدن دشمنا رو میگردیم. جعبه هایی هم در طول مسیر هستند که با Loot کردنشون یه سری ایتم و همچنین پول میده که با توجه اینکه سازنده بازی یوبیسافت هست این موضوع کاملا قابل درکه.
    در بازی Skiil هایی وجود که با پیشروی در بازی اونا رو انتخاب میکنیم مثل (نایف کردن دشمنان از پشت یا لیز خوردن روی زمین) و در قالب خالکوبی رو دست کاراکتر ظاهر میشه.
    خیلی نکته های جالبی تو بازی وجود که بهتره خودتون برید و تجربه اش کنید.
    در آخر باید بگم بازی بی نهایت زیباست و واقعا لیاقت Goty شدن رو داره . به همه توصیه میکنم حتما بازی رو تجربه کنن امتیاز من به بازی 9.6/10 هست.
    دیگه برم بازی کنم
    Last edited by imi imi; 29-11-2012 at 11:50.

10. 17 کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نسخه ی pc رو بازی کردید یا کنسول چون مال pc یک روزه که کرک شده
    Last edited by p30g; 29-11-2012 at 12:16.

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نسخه ی pc رو بازی کردید یا کنسول چون مال pc یک روزه که کرک شده
    داداش من خودم منتظر تستش هستم
    تست شد میرم میگیرمش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام کسی میدونه من این بازی را در اصفهان کجا میتونم بگیرم؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستانی که نسخه Xbox 360 رو تهیه کردن،مشکل افت فریم و screen tearing دارید یا نه؟!
    +
    به نظرم وقتی توی انجمن یه قسمت جدا برای دانلود بازی هست زیاد خوب نیستش که توی تاپیک اصلی بازی لینک دانلود قرار داده بشه و در موردش بحث بشه...

15. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •