بس کنین دیگه.بجای اینکه یک نتیجه ای بگیریم تبدیل شده به میدون جنگ.![]()
بس کنین دیگه.بجای اینکه یک نتیجه ای بگیریم تبدیل شده به میدون جنگ.![]()
جناب pouryakhan و SAJAD0936 صلوات بفرستید و مجادله رو تموم کنید .
اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم
چقد این جمله اشناس
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497084&page=2
الان چه ربطی داره این تاپیکو هی لینک میکنی؟حالت خوبه؟اون ماله یه ماجراییه از قبل.
فک نکنم لازم باشه واست توضیحی بدم نازی.دو مهندس با هم میحرفن کارگر نمیاد وسط بگه بیلم کو.همینو میخواستی؟
میگن ادم زبون وا کنه میفهمنن چی تو کتشه اینه ها
اخ معذرت میخوام چنتشه
حالیم نیست دیگه فقط میخوام یه حرفی زده باشم اینجوری میشه![]()
من وقتی اون ماجرا رو میخوندم . هیچ حس بدی بهم دست نمیداد . چون مطمئن بودم کاملا دوستانه دارید با هم برخورد میکنید .اون ماله یه ماجراییه از قبل.
اما الان . . . .
حالا سجاد این تاپیکو دیده ، هِی داره لینکش میکنه .
اگه اون تاپیکی که من دیده بودمو میدید دیگه چی میگفت ؟؟؟؟؟
(زیاد به مختون فشار نیارید . متوجه نمیشید چی میگم . خود پوریا فهمید چی گفتم )
نتیجه گیری خوب مشخصه:بس کنین دیگه.بجای اینکه یک نتیجه ای بگیریم تبدیل شده به میدون جنگ
هیچ برندی بطور کامل بد یا خوب نیست.چون همه برندها سری های مختلفی دارند که خوب وبد تو همشون هست.مثلا همین دل که 5110 زپزتی رو میزنه بهترین لپ های سری گیم رو تولید میکنه..
پس فقط باتوجه به بودجه و کاربرد میشه چندمدل از برندهارو کاندید کرد.
اصلا همین ایسوس الان یکی از بهترین کانفیگ هارو میزنه با نازلترین قیمت.البته اگه با نمایشگر و باطریش کنار بیاین...:
ASUS N53SN
Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB
DDR3 8GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M 2GB
Price: 1,150,000T
از این موارد زیاده ولی پراکنده بود دیگه حالشو نداشتم لینک بدم وگرنه یه لینک باکس جامع میشد![]()
این دقیقا همون حرفی بود که من زدم ولی هیچ کسی بهش اعتنا نکرد .هیچ برندی بطور کامل بد یا خوب نیست
پست آخر صفحه 7 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
تو کلا فکرت منحرفه هااااااااااااااااااااا
بابااااااااااا من از تو ایراد گرفتم . که یه جا دیدی 2 نفر با هم بحث دوستانه کردن و تو بی جنبه بازی در آوردی و داری اَنگ دعوا میزنی .![]()
تو برو یه چارت از 520 پیدا کن یکم ورندازش کن شاید حالیت شد.بعد بیا قل میدم پستای بی سر و ته و بی ربطتتو بخونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)