تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 129

نام تاپيک: اینترنت در خارج از کشور

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی متاسفانه مقایسه های زیادی بین اینترنت اینجا و خارج صورت گرفته!
    ...
    تنها چیزی که مشاهده نشده قیمت و سرعت و ... اینترنت خارج هست.
    حالا اگر شما قیمتی چیزی دارید لطفا بزارید
    نمونه ای از قیمت های دی اس ال در المان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مقایسه بین اینترنت ما و خارج جزء تاپیک هست ولی نمیبایست تا این اندازه مورد بحث قرار میگرفت.من چند وقت پیش یکسری قیمت از ایران پر-س نیوز دیدم ولی ایرادش این بود که مبناهای مشترک نداشت.مثلا قیمت 10 مگ بریتانیا رو گفته بود مثلا 14 پوند بعد اومده بود سرعت مثلا 2 مگ کانادا رو با یه قیمتی گذاشته بود.همشون توی سرعتهای یکسان نبودن.
    راستی الان چون استفاده از لپتاپ زیاد شده خیلی ها دکل های تحت پوشش سرویس میگیرن.نمیدونم چیه.اگه وایمکس باشه مگه نباید مودم همراه لپ تاپ باشه؟برادرم از سیم کارت برای لپ تاپش استفاده میکرد.توی ماشین هم کانکت میشد.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خب می تونید گوشی رو به لپ تاپ وصل کنین و هر جایی که پشتیبانی بشه به اینترنت وصل بشین(با بسته های ایرانسل و یا همراه اول)

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

لپ کلام رو گفتی عزیزم.......

برو تو ساین تورنت Thepiratebay.org فقط ببین این خارجیها واقعا چقدر کپی رایت رعایت میکنن !!!! یارو امریکایی که تو بدترین و سخت گیر کشور از نظر قانون کپی رایت زندگی میکنه از ISP ایمیل اخطار میگیره که شما محتوای کپی رایت دانلود کردید . طرف میره فرداش دنبال HIDE IP و دو مین بعد دوباره شروع میکنه دانلود کردن . اینا خودشونم رعایت نمیکنن عزیزم .
    در جواب به این دوست عزیز لازمه یه مطلبیو بگم درسته که توی خارج از کشور قانون کپی رایت اعمال میشه این بیشتر شبیه فرهنگ هست تا قانون
    اصلا و ابدا همچین چیزی وجود نداره که اخطار بدن شما محتوای کپی رایت دانلود کردید اونجا هیچکسی حق مانیتورینگ نداره و حریم شخصی حداقل به ظاهر رعایت میشه
    ولی شما اگه همین فایلی که دانلود کردید اومدید به 5 نفر توی خیابون فروختید میگیرنتون 300 هزار دلار هم جریمه میشید .
    والسلام

اما یه موضوع دیگه من هدف از ایجاد این تاپیکو نفهمیدم تا اونجایی که من می دونم معمولاَ اینجور بحثایی که وضعیت یه جای بهتر بررسی میشه (مثلا اینترنت توی خارج که قیمتش خیلی بهتره ) واسه اینه که وضعیت بد بهتر بشه یعنی یه جور آگاهی که آهای مردم اینترنت فلان کشورا اینه اینترنت ما این ...
    حالا نمی دونم چرا یه عده دوستان میگن هدف بحث در مورد اینترنت خارجه و در مورد ایران حرفی نزنید.
    Last edited by hermione; 19-08-2011 at 12:27.

4. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آقا ما نمیگیم که بیان مثل خارج پینگ 20 30 بهمون بدن.ندادن هم فدای سرشون.بابا همین پینگ 200 300 هم میدن همیشه همین مقدار باشه.من از سکته ای بودن اینترنت ایران مینالم.اعصابم از این خورده. مثلا یه خورده که پینگ خوب میشه آدم از یه طرف خوشحال میشه از طرف دیگه فکره 4 ساعت بعد باشه که پینگش میشه 500 600 . خدایااا چرا اینقد سکته ایییههه. متل آدم همیشه پینگ 200 300 بدید. الان پینگم 500 هس.4 تا میل میخواستم چک کنم.جونم به لبم اومد.از یه طرف دیگه چیز پی انم که وصل میکنیم یه 100 تا میاد روش الان من با پینگ 600 چی میکشم

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در جواب به این دوست عزیز لازمه یه مطلبیو بگم درسته که توی خارج از کشور قانون کپی رایت اعمال میشه این بیشتر شبیه فرهنگ هست تا قانون
    اصلا و ابدا همچین چیزی وجود نداره که اخطار بدن شما محتوای کپی رایت دانلود کردید اونجا هیچکسی حق مانیتورینگ نداره و حریم شخصی حداقل به ظاهر رعایت میشه
    ولی شما اگه همین فایلی که دانلود کردید اومدید به 5 نفر توی خیابون فروختید میگیرنتون 300 هزار دلار هم جریمه میشید .
    والسلام

اما یه موضوع دیگه من هدف از ایجاد این تاپیکو نفهمیدم تا اونجایی که من می دونم معمولاَ اینجور بحثایی که وضعیت یه جای بهتر بررسی میشه (مثلا اینترنت توی خارج که قیمتش خیلی بهتره ) واسه اینه که وضعیت بد بهتر بشه یعنی یه جور آگاهی که آهای مردم اینترنت فلان کشورا اینه اینترنت ما این ...
    حالا نمی دونم چرا یه عده دوستان میگن هدف بحث در مورد اینترنت خارجه و در مورد ایران حرفی نزنید.
    هدف در اصل همینی هست که شما میگی ولی ما برای جلوگیری از بسته شدن تاپیک (البته تعجب میکنم چرا تا حالا بسته نشده.با توجه به موارد قبلی میگم) تاتیکی عمل میکنیم.یعنی میخوایم امار هزینه و سرعت رو بگذاریم(چقدرم امار دیدیم) بعد هر کی این امار رو ببینه خودش به فکر می افته که چرا سرعت و قیمت ما اینه و مال اونها ارزونتره.

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

خب می تونید گوشی رو به لپ تاپ وصل کنین و هر جایی که پشتیبانی بشه به اینترنت وصل بشین(با بسته های ایرانسل و یا همراه اول)
    ممنونم از راهنماییتون.ولی مدل سیم کارتی رو که خودم گفتم.دوم اینکه ایرانسل و همرا اول تو خارج نیست

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته از دیگر علت که اینجا اینترنت خوب ارائه نمیدن(بعضا نامحدود)
    میدونید از راه همین مکالمه ها دارن چقدر پول میگیرن!!؟ بخصوص موبایل
    خارج فکر کنم یه شارژ میکنن تلفن رو تا دلشون بخواد حرف میزنن با همون کشور البته نیازی هم نیست تلفن بزنن با همون اینترنت و اسکایپ و... همه مجانی میتونن ویس کال - ویدویو کال و... همه کار کنن
    ما اونشب یه ویدیو کال با اسکایپ داشتیم حدود 600 مگ کم کرده! حالا 600 مگ ماله چند روزه

9. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

البته از دیگر علت که اینجا اینترنت خوب ارائه نمیدن(بعضا نامحدود)
    میدونید از راه همین مکالمه ها دارن چقدر پول میگیرن!!؟ بخصوص موبایل
    خارج فکر کنم یه شارژ میکنن تلفن رو تا دلشون بخواد حرف میزنن با همون کشور البته نیازی هم نیست تلفن بزنن با همون اینترنت و اسکایپ و... همه مجانی میتونن ویس کال - ویدویو کال و... همه کار کنن
    ما اونشب یه ویدیو کال با اسکایپ داشتیم حدود 600 مگ کم کرده! حالا 600 مگ ماله چند روزه
    خب پس با این حساب کشور های دیگه چه خوبه بیان اینترنت محدود کنن سرویس های نا محدود تلفن هم بردارن و هر 10 دقیقه 1یورو واسه مکالمه بگیرن
    واقعاَ که چقدر اونوریا ساده هستن از همچین موقعیت های پر سودی چشم پوشی می کنن

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

تعرفه اینترنت یک سرویس دهنده(فکرکنم کشورهند)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از p30world am بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه چیزی بگم دلتون بسوزه ،یه عکسی هم نشون بدم دل خودم بسوزه ،یه امار هم بدم دل جمع بسوزه

من اینترنت 128 رو 3 ماهه گرفتم فقط 20 تومن ناقابل(البته قبلا 15تومن بود)سرعت دانلودم هم خیلی نوسان داره ولی اگه لینک مستقیم و خوب باشه دور وبر 100 هست حالا یه چیزی پایین یا بالا .به نظر خودم که خوبه به نسبت داخل کشور.

اما این عکسی که همین الان از سرعتم گرفتم ببینید جور در میاد:

و این هم یه شاخ واسه ما:
    "تا انتهای سال ۲۰۱۲ در کره جنوبی: اینترنت یک گیگابیتی برای همه

کره جنوبی، از لحاظ سرعت دسترسی کاربران به اینترنت، مقام نخست را دارد، اما ظاهرا این رتبه، به تنهایی، دولت این کشور را

راضی نمی‌کند.
    تا انتهای سال ۲۰۱۲، کره جنوبی قصد دارد که همه خانه‌ها را مجهز به اینترنت یک گیگابیتی کند. چنین سرعتی ۲۰۰ بار از سرعت متوسط دسترسی به اینترنت، در آمریکا بیشتر است.
    در طرح آزمایشی، پیش از اجرای سراسری، پنج هزار خانه در پنج شهر کره، به چنین اینترنتی متصل شده‌اند. هر مشتری برای دسترسی به اینترنت بایستی مبلغی کمتر از ۲۷ دلار پرداخت کند.
    من میگم هزینه ها ما به نسبت خوبه فقط کیفیت رو افزایش بدن والله من به 1مگ قانع هستم مگه میخوام چیکار باهاش کنم ولی چرا باید برای 1مگ این همه مدرک رو کرد.
    مثلا همین 128 که من دارم رو تبدیل به 1 مگ کنن با همین قیمت مطمئنا اکثر راضی خواهند شد.
    و مطمئنا اینترنت 1 مگ هیچ تهدیدی برای کشور نخواهد داشت البته اگه نیان بگن که اینترنت 1 مگ کار استکبار جهانیه..

در ضمن یه خواهس از دوستان دارم دیگه تو این تاپیک اخباری از نقل قول های مسئولان کشور نزارن مثل همین برداشتن محدودیت و .. چونکه تجربه ثابت کرده 99 درصد این حرف ها الکیه و برای ببخشید خر کردن مردمه. مطمئن باشید همین الان مسولان با خودشون میگن همین هم از سرشون زیادیه .
    در ضمن هدف نهادهایی هم مثل رگلاتوری یا زیرساخت یا فناوری و توسعه و دیگر نهاد ها پیشرفت اینترنت نیست بلکه نگه داشتن در همین سطح اینو مطمئن باشید
    Last edited by yashgin128; 20-08-2011 at 15:17.

14. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان تا حالا بالاترین سرعتی رو که شرکتهای خصوصی به کاربر داخل(ایران خودمون)دادن چنده؟
    من خودم تا 1مگابیت گرفتم_خودم می دنم تا 128مجازه ها. ولی هیچ شرکتی این رو رعایت نمیکنه)

حامد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •