این بازی کرکش به ابن راحتی نست دقیقا مثل wow باید براش سرور رو شبیه سازی کنن که اگرم بکنن مثل سرور فریای wow پر از باگ میشه
پس بهتره اصلیشو بخرید
این بازی کرکش به ابن راحتی نست دقیقا مثل wow باید براش سرور رو شبیه سازی کنن که اگرم بکنن مثل سرور فریای wow پر از باگ میشه
پس بهتره اصلیشو بخرید
یه exploit در بازی پیدا شده خیلی از اکانتها -- شدن
اگه میخاین -- نشین فعلا وارد public game نشید
بلیزارد رسما تکذیب کرد!
سلام من از طرف دارهای blizzard هستم ، اما با دیابلو 2 نتونستم ارتباط برقرار کنم،اما Starcraft broodwar و starcraft 2 یک چیز دیگس من نسخه اورجینالش رو خریدم 60 هزار تومن،
اما وقتی تو این 3 سال روند طراحی diablo 3 رو دیدم متوجه افت کیفیتش نسبت به Starcraft2 شدم ! دقیقا اتفاقی که موقع دیدن wow بهم دست داد!!!
گیم پلی این بازی بی نظیره اما من رو از لحاظ گرافیک ارضا نکرد !! و اینکه 120 هزار تومن پول برای cd-key براش باید داد ! من که کلا منصرف شدم از خریدش و منتظر پک جدید Starcraft the HEART OF SWARM هستم.
موفق و پیروز باشید.
سلام من مدتی هست میخوام SC شروع کنم ولی مثل اینکه شما تو این بازی زیاد فعالیت کردی پیشنهاد میکنم یک تاپیک جامع راجب SC بزنی ما هم باهاش بیشتر آشنا بشیم
سلام
همه از نظر نتی با این بازی مشکل دارن ؟!
سلام دوستان
ما که تقریبا ناامید شدیم از ه.ک شدن بازی. یه نسخه هایی از بازی رو بعضی جاها به قیمت 6-7 تومن میفروشن. میخوام بدونم این نسخه ها چطوریه؟ اصلا بازی بخش single و مرحله ای داره؟ میشه با این نسخه ها بازیش کرد؟ یا حتما باید بازی ه.ک بشه که بشه این بخش ها رو هم بازی کرد؟![]()
این بازی رو فقط میشه آنلاین بازی کرد
حتی قسمت Single Player رو !
اولین کسی که Diablo III را تمام کرد!
طبق گزارش جدید، شخصی به نام کریپاریان (Kripparrian) اولین کسی است که توانسته Diablo III را روی درجه سختی Inferno تمام کند. Inferno سخت ترین حالت بازی کردن Diablo III است. او [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از کشتن آخرین Boss بازی منتشر کرده است.
منبع: http://pardisgame.net
Last edited by Iloveu-ALL; 21-06-2012 at 23:21.
سلام دوستان من این بازی رو تونستم اجرا کنم به صورت سینگل پلیر
اینم یه آموزش که از سایت kingsdownload.com هست که براتون گذاشتم منتهی با کمی اصلاحیه!!
لینک اصلی آموزش:
اموزش نصب توسط (کاربران)فرشاد جان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1– وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r را از حالت فشرده خارج می کنید حاوی یک فولدر به نام Mooege هست. این فولدر و محتویاتش رو در ریشه درایو C کپی کنید.
2 – داخل این فولدر یک فولدر دیگه به نام Diablo III ایجاد کنید و فایل های بازی رو توش کپی کنید.
3 –سپس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو دانلود کنید و روی فایل های بازی رپلیس (replace) کنید.منظورم اینه که مثل یه کرک توی پوشه Diablo III که ساختید ،کپی کنید.
4- به مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc برید و فایل hosts رو با notepad باز کنید و این سه خط رو به انتهاش اضافه کنید :
127.0.0.1 eu.actual.battle.net
127.0.0.1 us.actual.battle.net
127.0.0.1 enGB.nydus.battle.net
(همون طور که میبینید اینجا جای عددها و اسم سایت ها جابجا شده که شما خودتون موقع کپی کردن توی فایل هستتون اونا رو درست کنید)
* نکته بسیار مهم این هست که بعد از save کردن ، روی فایل right click کنید و در پایین چک باکس read only رو تیک بزنید.
چون موقع لاگین شدن از توی فایل hosts این دو خط رو حذف می کنه و شما رو مجبور می کنه که به سرور اصلی وصل بشید.
5 – اکنون برای اجرای بازی ابتدا فایل mooege.exe را از پوشه mooege اجرا کنید و سپس وارد پوشه Diablo III ip Injector از پوشه Mooege شده و server.bat و سپس Client.bat رو اجرا کنید که در صفحه داسی که توسط فایل client باز میشه باید آی پی Localhost یعنی 127.0.0.1 را وارد کنید.
6 – صبر کنید تا بازی اجرا شود. امکان داره این زمان کمی طولانی بشه، مخصوصا توی اجراهای اول
7 – بعد از ورود به صفحه لاگین، @test را به عنوان نام و 123456 را به عنوان پسورد وارد کنید.
چند تذکر:
1-این امولاتور فقط بر روی ورژن 1.0.3.10057 قابل اجرا میباشد.
2-ابتدا باید بوسیله لانچر خود بازی ،بازی را به آخرین ورژنش آپدیت کنید و سپس فایل های آپدیت 1.0.3.10057 گفته شده را بر روی آن کپی کنید.
از بازی لذت ببرید.
Last edited by gomgashte_r; 15-08-2012 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)