تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 121

نام تاپيک: Diablo 3 بزرگترین بازی Action RP

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

این بازی کرکش به ابن راحتی نست دقیقا مثل wow باید براش سرور رو شبیه سازی کنن که اگرم بکنن مثل سرور فریای wow پر از باگ میشه
    پس بهتره اصلیشو بخرید

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

یه exploit در بازی پیدا شده خیلی از اکانتها -- شدن
    اگه میخاین -- نشین فعلا وارد public game نشید

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یه exploit در بازی پیدا شده خیلی از اکانتها -- شدن
    اگه میخاین -- نشین فعلا وارد public game نشید
    بلیزارد رسما تکذیب کرد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض گرافیک

سلام من از طرف دارهای blizzard هستم ، اما با دیابلو 2 نتونستم ارتباط برقرار کنم،اما Starcraft broodwar و starcraft 2 یک چیز دیگس من نسخه اورجینالش رو خریدم 60 هزار تومن،
    اما وقتی تو این 3 سال روند طراحی diablo 3 رو دیدم متوجه افت کیفیتش نسبت به Starcraft2 شدم ! دقیقا اتفاقی که موقع دیدن wow بهم دست داد!!!

گیم پلی این بازی بی نظیره اما من رو از لحاظ گرافیک ارضا نکرد !! و اینکه 120 هزار تومن پول برای cd-key براش باید داد ! من که کلا منصرف شدم از خریدش و منتظر پک جدید Starcraft the HEART OF SWARM هستم.
    موفق و پیروز باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ★★★★★

پيش فرض

سلام من از طرف دارهای blizzard هستم ، اما با دیابلو 2 نتونستم ارتباط برقرار کنم،اما Starcraft broodwar و starcraft 2 یک چیز دیگس من نسخه اورجینالش رو خریدم 60 هزار تومن،
    اما وقتی تو این 3 سال روند طراحی diablo 3 رو دیدم متوجه افت کیفیتش نسبت به Starcraft2 شدم ! دقیقا اتفاقی که موقع دیدن wow بهم دست داد!!!

گیم پلی این بازی بی نظیره اما من رو از لحاظ گرافیک ارضا نکرد !! و اینکه 120 هزار تومن پول برای cd-key براش باید داد ! من که کلا منصرف شدم از خریدش و منتظر پک جدید Starcraft the HEART OF SWARM هستم.
    موفق و پیروز باشید.
    سلام من مدتی هست میخوام SC شروع کنم ولی مثل اینکه شما تو این بازی زیاد فعالیت کردی پیشنهاد میکنم یک تاپیک جامع راجب SC بزنی ما هم باهاش بیشتر آشنا بشیم

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام
    همه از نظر نتی با این بازی مشکل دارن ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

ما که تقریبا ناامید شدیم از ه.ک شدن بازی. یه نسخه هایی از بازی رو بعضی جاها به قیمت 6-7 تومن میفروشن. میخوام بدونم این نسخه ها چطوریه؟ اصلا بازی بخش single و مرحله ای داره؟ میشه با این نسخه ها بازیش کرد؟ یا حتما باید بازی ه.ک بشه که بشه این بخش ها رو هم بازی کرد؟

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

این بازی رو فقط میشه آنلاین بازی کرد
    حتی قسمت Single Player رو !

9. این کاربر از Metalzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اولین کسی که Diablo III را تمام کرد!
    طبق گزارش جدید، شخصی به نام کریپاریان (Kripparrian) اولین کسی است که توانسته Diablo III را روی درجه سختی Inferno تمام کند. Inferno سخت ترین حالت بازی کردن Diablo III است. او [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از کشتن آخرین Boss بازی منتشر کرده است.

منبع:
    http://pardisgame.net
    Last edited by Iloveu-ALL; 21-06-2012 at 23:21.

11. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو تونستم اجرا کنم به صورت سینگل پلیر
    اینم یه آموزش که از سایت kingsdownload.com هست که براتون گذاشتم منتهی با کمی اصلاحیه!!
    لینک اصلی آموزش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اموزش نصب توسط (کاربران)فرشاد جان :
    1– وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r را از حالت فشرده خارج می کنید حاوی یک فولدر به نام Mooege هست. این فولدر و محتویاتش رو در ریشه درایو C کپی کنید.
    2 – داخل این فولدر یک فولدر دیگه به نام Diablo III ایجاد کنید و فایل های بازی رو توش کپی کنید.
    3 –سپس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو دانلود کنید و روی فایل های بازی رپلیس (replace) کنید.منظورم اینه که مثل یه کرک توی پوشه Diablo III که ساختید ،کپی کنید.
    4- به مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc برید و فایل hosts رو با notepad باز کنید و این سه خط رو به انتهاش اضافه کنید :
    127.0.0.1 eu.actual.battle.net
    127.0.0.1 us.actual.battle.net
    127.0.0.1 enGB.nydus.battle.net
    (همون طور که میبینید اینجا جای عددها و اسم سایت ها جابجا شده که شما خودتون موقع کپی کردن توی فایل هستتون اونا رو درست کنید)
    * نکته بسیار مهم این هست که بعد از save کردن ، روی فایل right click کنید و در پایین چک باکس read only رو تیک بزنید.
    چون موقع لاگین شدن از توی فایل hosts این دو خط رو حذف می کنه و شما رو مجبور می کنه که به سرور اصلی وصل بشید.
    5 – اکنون برای اجرای بازی ابتدا فایل mooege.exe را از پوشه mooege اجرا کنید و سپس وارد پوشه Diablo III ip Injector از پوشه Mooege شده و server.bat و سپس Client.bat رو اجرا کنید که در صفحه داسی که توسط فایل client باز میشه باید آی پی Localhost یعنی 127.0.0.1 را وارد کنید.
    6 – صبر کنید تا بازی اجرا شود. امکان داره این زمان کمی طولانی بشه، مخصوصا توی اجراهای اول
    7 – بعد از ورود به صفحه لاگین، @test را به عنوان نام و 123456 را به عنوان پسورد وارد کنید.
    چند تذکر:
    1-این امولاتور فقط بر روی ورژن 1.0.3.10057 قابل اجرا میباشد.
    2-ابتدا باید بوسیله لانچر خود بازی ،بازی را به آخرین ورژنش آپدیت کنید و سپس فایل های آپدیت 1.0.3.10057 گفته شده را بر روی آن کپی کنید
    .
    از بازی لذت ببرید.
    Last edited by gomgashte_r; 15-08-2012 at 16:38.

13. 3 کاربر از gomgashte_r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •