تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 173 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چون ازمونهای کانون رو میرم مطابق با برنامه ی ازمون میخونم
    و کلا سعی میکنم 3 سال رو بخونم مخصوصا سال سوم رو
    کتابهام بیشتر واسه کانونه: ابی-30 سال کنکور-دوسالانه و....
    برای چی فقط از کتابهای کانون استفاده میکنی شهاب ؟
    کانون توی بعضی از زمینه ها کتابهاش خوب نیست ! یا شایدم بشه گفت کتابهای بهتری نسبت به کانون توی بازار وجود داره !

منم فهمیدم چی گفت
    اخه پدربزرگم مازندرانین خودمم یه چیزایی بلدم
    ای بابا ! تو هم فهمیدی چی گفتیم ؟
    واسه کسی ترجمه نکنیا ! وگرنه همه بن میشیم !!

کلا مثه این که بچه های مازندران برای 92 کنکور رو میخوان قبضه کنن : دی
    آره !! تعداد ما بچه های سال سومی از کنکوری های 90 و 91 هم بیشتره !! انگار داریم قشون کشی میکنیم !!

دوستان من با خودن پست هایه بعضی از شما مشوّق شدم گفتم یه تکونی به خودم بدم ...
    میخوام هفته ای 7 ساعت یه مطالعی داشته باشم ... چون سال بعد مدرسه دولتی میرم و دیگه نباید زیاد بیخیال بود !
    من توی فیزیک و هندسه و ریاضی کلا تعطیلم ! مخصوصا فیزیک / چون سال قبل 5 تا معلم فیزیکمون عوض شد و ... !!!
    فیزیک هم که خوندنی نیست آدم بخونه حفظ بشه / نیخوام هم برم کلاســ ... [ به دلایلی ]
    به نظرتون چی کار کنم ؟ چطوری برنامه ریزی کنم ؟ یکی یه مشاوره ای بده

~~~

پدر این Cod4 بسوزه که خونه خرابمون کرد !
    هفته ای 7 ساعت ؟ یعنی روزی 1 ساعت ؟

فیزیک : فیزیک یک درسی هست که با تمرین زیاد به خوبی میتونی روش مسلط بشی ، میتونی کتاب فیزیک 1 و 2 انتشارات گلواژه رو بخری و کل مسئله هاشو حل کنی ، تقریبا فیزیک رو میتونی توی 2-3 هفته جمع کنی ، اما بعد از اون میشی غول ! هر سوالی رو مثل برق حل میکنی ! تسلط روی یه درس فقط نیاز به دونستن اون درس نداره ، باید تمرینت زیاد باشه
    ریاضی : اینکه دیگه هیچی ! گاهی اوقات بدون معلم نمیشه خوند ! البته بهتره از معلم برای رفع اشکال استفاده کرد !
    هندسه : تقریبا 10-20 سال هست که برای هندسه سوالی خارج از کتاب نیومده ! حفظ بودن تمامی تمرین های کتاب به راحتی باعث میشه شما هندسه 20 بگیری ! ( البته اگه طراح ها امسال خر نشن ! )

واسه فیزیک و ریاضی به نظر من کلاس بری بهتره دوست عزیز
    واسه هندسه هم کتاب هندسه ی خیلی سبز
    میلاد بالاخره کتاب خیلی سبز واسه هندسه رو دیدی ؟ مسئله هاش زیادی سخت نیستن ؟
    یه 10-20 تا مسئله رو نگاه کن ! خیلی سبز معمولا واسه کنکور مسئله میده واسه همین مسئله هاش سخته !!

بــــالاخره فصل 1 فیزیک 1 رو از روی گاج مشکلی کامل خوندم ،
    میدونین جالب چیه ؟
    اینکه حدود 20 تا سوال از فرمول E1=E2 حل میشد !! فرمولی که توی سال دوم تحت عنوان پایستگی انرژی جنبشی میخونیم !! خیلی جالب بود واسم !! انقدر هم حل با این فرمول رو توی گاج مشکی بد توضیح داده بودن که اگه کسی سال دوم رو نمیخوند به سختی میتونست این مسئله هارو حل کنه !
    جالب تر این بود که توی همین فصل اول فیزیک 1 که در اصل فقط یه فرمول انرژی جنبشی و پتانسیل داره ، گاج مشکلی اومده فرمول W fk رو هم گفته !!!! همون فرمول کارِ نیروی اصطکاک !! و خیلی خیلی بد توضیح داده واقعا !!

من موندم اینا چرا این کار رو میکنن !!

2. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای چی فقط از کتابهای کانون استفاده میکنی شهاب ؟
    کانون توی بعضی از زمینه ها کتابهاش خوب نیست ! یا شایدم بشه گفت کتابهای بهتری نسبت به کانون توی بازار وجود داره !
    دقیقا منم کتاب های گاج چه تو عمومی چه تو اختصاصی رو بیشتر ترجیح میدم کیفیت کتاب هاش خیلی بالاتره

ای بابا ! تو هم فهمیدی چی گفتیم ؟
    واسه کسی ترجمه نکنیا ! وگرنه همه بن میشیم !!

نگران نباش رسانه ایش نمیکنم

4. این کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فکر کنم ما پرجمعیت ترین مدرسه ی کشور باشیم
    400 نفر...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

فکر کنم ما پرجمعیت ترین مدرسه ی کشور باشیم
    400 نفر...
    اگه منظورت کل دانش اموزان هست که برای ما حدود 500 تا بود !

فقط 300 تا دانش اموز سال اول داشتیم ! 11 تا کلاس سال اول بود !! دو سال پیش که من اول بودم 14 تا کلاس اول داشتیم !!
    من احساس میکنم بوی دماغ سوخته داره میاد !!! : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

فقط 300 تا دانش اموز سال اول داشتیم ! 11 تا کلاس سال اول بود !! دو سال پیش که من اول بودم 14 تا کلاس اول داشتیم !!
    من احساس میکنم بوی دماغ سوخته داره میاد !!! : دی
    یادمه سال دوم حدود 68 نفر بودش " کل " مدرسمون : دی

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام خوب من یه کم بزرگتر از سوم دبیرستان هستم ولی یه چند تا خاطره میگم حالشو ببرین
    من از دانش آموزای متوسط بودم ، خیلی شیطون سر کلاس خیلی خیلی شلوغ معدل هم بین 13 تا 14 البته خودمو کشتم تا شدم 14
    اول ابتدایی : هر چی معلم می گفت بگو ( ر) می گفتم (ل) رسید به جایی که یه چک خوردم هنوز صداش تو گوشمه از همه بدتر معلم مون شوهر خالم بود بعد از 24 سال هنوز وقتی می بینمش یاد اون چک می افتم
    دوم راهنمایی: یه روز داشتم می رفتم مدرسه تو راه یه کبوتر دیدم گرفتمش بردم سر کلاس همون شد که کلاس نیم ساعت تعطیل شد
    سال سوم راهنمایی : سال بدی بود برام چون رفوزه شدم ( شطرنجی کنید رفیق ناباب)
    دوره دبیرستان : از همیشه شلوغ تر ، همیشه با ناظم درگیر البته چون بامزه بودم با هم رفیق بودیم
    درس تاریخ رو 7 بار امتحان دادم تا بالاخره .... از بس این کتابو خونده بودم تمام صفحات رو حفظ بودم ولی وقتی می رفتم برا امتحان ....
    درس زیست شناسی 1 رو 7 بار امتحان دادم تازه بعد از 7 بار با کلک نمره اوردم ( درس زیست 1 و 2 رو با هم گرفته بودم امتحاناشون هم زمان بود به ناظممون گفتم زیست 2 رو امروز امتحان میدم زیست 1 رو فردا قبول کرد منم سریع جواب زیست 2 رو نوشتم و بلند شدم اومدم دم در یکی از بچه ها که زیست 1 امتحان داد اومد سئوالا رو ازش گرفتم رفتم تا فردا خوندمشون به زور فکر کنم 14 شدم ولی زیست 2 رو افتادم
    حالا از دبیر زیستمون : از اون دبیرا بود : خیلی کم رو از یه شهر دیگه اومده بود البته هم زبون و تقریبا با شهر ما 50 کیلومتر فاصله داشت . اینقدر سر کلاس اون شلوغی می کردیم که نگو بعد از اتمام کلاس هم دنبالش راه می افتادیم تا داخل دفتر پشت سرش شعار می دادم .
    اسمش بیت اله بود بهش می گفتیم ( عمو بیتو ) .
    یه روز از پله های طبقه بالا هلش دادیم پایین نزدیک بود بخوره تو ستون یکی از بچه ها گرفتش .
    یه روز داشت داشت پای تخته سیاه می نوشت یکی از بچه ها یه پار اجر انداخت زد جفت سرش خدا بهش رحم کرد بعد از اون اصلا پشت به بچه نمی کرد یا چیزی رو تابلو نمی نوشت یا یه طرفه می ایستاد
    دست آخر هم لیست کلاسی رو برداشتم و اسم همه بچه ها رو پاره کردم اسم هرکی رو با تمام نمره های مثبت و منفی بهشون دادم
    بالاخره با هزار زحمت دیپلم گرفتم رفتم سربازی بعد از سربازی اومدم پشیمون از درس نخوندن
    رفتم سر کار شروع کردم پیش دانشگاهی رو خوندم و همون سال دانشگاه شهرکرد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات کاری نتونستم برم
    سال بعد هم قبول شدم و رفتم دانشگاه آزاد رشته مدیریت دولتی .کاردانی رو گرفتم سال بعدش رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار قبول شدم یه ترم هم خوندم ولی ترم دوم هزینش می شد 1200000 تومان انصراف زدم همون سال پیام نور رشته مدیریت دولتی قبول شدم و همین خرداد هم خدا رو شکر لیسانس رو گرفتم

خیلی حرف زدم ببخشید
    خوب چرا هل میدی یواش یواش
    خوب راحت بگو از تاپیک برو بیرون چرا پرت می کنی بیرون

9. 3 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من کلا با کتابهای کانون بیشتر حال میکنم و خیلی به نظرم کتاباش خوبه
    گاج رو که نگو پارسال ریاضی 2 سیاهش رو خریدم مزخرف بود هیچی نمیفهمیدم
    اینقدر مولفش گنگ توضیح داده بود که نگو حال ادم از ریاضی به هم میخورد

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

همچنــان منتــظرِ یه نفر انسـانی امـ .
    از شهــریور میرمـ کلـاس منـم ، البــته زبــان
    کلاً شایــد ولــش نکــنم ، یعنـی ایّام مدرســه هم برم حتــی خرداد که هفــته ای 1 بار کلــاس داره .
    کنکــور هم تصــمیم دارمـ فقــط زبــان ها رو بزنــم ، کلاً میخوامــ زبــان شرکتـ کنـم
    فقـطـــــــ یه مشکل هستـ سالـ سومـ ریاضـی داریـم باز ، :| ، میتــرسم بازم بیفتـم

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مدرسه مام تقریبا 450 نفرن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دقیقا منم کتاب های گاج چه تو عمومی چه تو اختصاصی رو بیشتر ترجیح میدم کیفیت کتاب هاش خیلی بالاتره
    سیاوش مثل اینکه پست هات نیاز به تایید داره ، واسه همین پستت رو ندیدم ... یه 20-30 تا پست بده تا از تایید در بیای و راحت بتونی پست بدی ...
    و در مورد چیزی که گفتی : کتاب های گلواژه رو دیدی سیاوش ؟ گلواژه خیلی سرتر از گاج مشکلی هستش ، ماهیت هردو یکی هست ولی گلواژه بهتره ، همین امسال خیلی از سوالهای گلواژه توی امتحان نهایی اومده بود ...

اسمت خیلی جالبه ! سیاوش ! یادمه یه پسره بود فکر کنم آیدیش این بود : siavash_taz همین چیزا !
    دو سال هست که الان دنبالش هستم ! اتفاقا اون عشق هری پاتر بود !! یوزر تو هم فکر کنم اسم یکی از کاراکتر های هری پاتر باشه ( درسته ؟ سیریوس اسنیپ ؟ ) نکنه تو همونی ؟!!!

یادمه سال دوم حدود 68 نفر بودش " کل " مدرسمون : دی
    یعنی اول + دوم + سوم با هم 68 نفر بودین ؟!
    ما امسال فقط دوم هامون 73 نفر بودن !!

سلام خوب من یه کم بزرگتر از سوم دبیرستان هستم ولی یه چند تا خاطره میگم حالشو ببرین
    من از دانش آموزای متوسط بودم ، خیلی شیطون سر کلاس خیلی خیلی شلوغ معدل هم بین 13 تا 14 البته خودمو کشتم تا شدم 14
    اول ابتدایی : هر چی معلم می گفت بگو ( ر) می گفتم (ل) رسید به جایی که یه چک خوردم هنوز صداش تو گوشمه از همه بدتر معلم مون شوهر خالم بود بعد از 24 سال هنوز وقتی می بینمش یاد اون چک می افتم
    دوم راهنمایی: یه روز داشتم می رفتم مدرسه تو راه یه کبوتر دیدم گرفتمش بردم سر کلاس همون شد که کلاس نیم ساعت تعطیل شد
    سال سوم راهنمایی : سال بدی بود برام چون رفوزه شدم ( شطرنجی کنید رفیق ناباب)
    دوره دبیرستان : از همیشه شلوغ تر ، همیشه با ناظم درگیر البته چون بامزه بودم با هم رفیق بودیم
    درس تاریخ رو 7 بار امتحان دادم تا بالاخره .... از بس این کتابو خونده بودم تمام صفحات رو حفظ بودم ولی وقتی می رفتم برا امتحان ....
    درس زیست شناسی 1 رو 7 بار امتحان دادم تازه بعد از 7 بار با کلک نمره اوردم ( درس زیست 1 و 2 رو با هم گرفته بودم امتحاناشون هم زمان بود به ناظممون گفتم زیست 2 رو امروز امتحان میدم زیست 1 رو فردا قبول کرد منم سریع جواب زیست 2 رو نوشتم و بلند شدم اومدم دم در یکی از بچه ها که زیست 1 امتحان داد اومد سئوالا رو ازش گرفتم رفتم تا فردا خوندمشون به زور فکر کنم 14 شدم ولی زیست 2 رو افتادم
    حالا از دبیر زیستمون : از اون دبیرا بود : خیلی کم رو از یه شهر دیگه اومده بود البته هم زبون و تقریبا با شهر ما 50 کیلومتر فاصله داشت . اینقدر سر کلاس اون شلوغی می کردیم که نگو بعد از اتمام کلاس هم دنبالش راه می افتادیم تا داخل دفتر پشت سرش شعار می دادم .
    اسمش بیت اله بود بهش می گفتیم ( عمو بیتو ) .
    یه روز از پله های طبقه بالا هلش دادیم پایین نزدیک بود بخوره تو ستون یکی از بچه ها گرفتش .
    یه روز داشت داشت پای تخته سیاه می نوشت یکی از بچه ها یه پار اجر انداخت زد جفت سرش خدا بهش رحم کرد بعد از اون اصلا پشت به بچه نمی کرد یا چیزی رو تابلو نمی نوشت یا یه طرفه می ایستاد
    دست آخر هم لیست کلاسی رو برداشتم و اسم همه بچه ها رو پاره کردم اسم هرکی رو با تمام نمره های مثبت و منفی بهشون دادم
    بالاخره با هزار زحمت دیپلم گرفتم رفتم سربازی بعد از سربازی اومدم پشیمون از درس نخوندن
    رفتم سر کار شروع کردم پیش دانشگاهی رو خوندم و همون سال دانشگاه شهرکرد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات کاری نتونستم برم
    سال بعد هم قبول شدم و رفتم دانشگاه آزاد رشته مدیریت دولتی .کاردانی رو گرفتم سال بعدش رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار قبول شدم یه ترم هم خوندم ولی ترم دوم هزینش می شد 1200000 تومان انصراف زدم همون سال پیام نور رشته مدیریت دولتی قبول شدم و همین خرداد هم خدا رو شکر لیسانس رو گرفتم

خیلی حرف زدم ببخشید
    خوب چرا هل میدی یواش یواش
    خوب راحت بگو از تاپیک برو بیرون چرا پرت می کنی بیرون
    خوش اومدی عزیز ،
    فقط یه سوال پیش اومد برام : نتیجه اخلاقی این داستانی که گفتی چی بود ؟! : دی

من کلا با کتابهای کانون بیشتر حال میکنم و خیلی به نظرم کتاباش خوبه
    گاج رو که نگو پارسال ریاضی 2 سیاهش رو خریدم مزخرف بود هیچی نمیفهمیدم
    اینقدر مولفش گنگ توضیح داده بود که نگو حال ادم از ریاضی به هم میخورد
    آره ، گاج سیاه ( پرسمان ) خیلی بد هستش اما گلواژه واقعا بهترین هست !
    یه نگاه به کتابهای گلواژه بنداز ، به قول معروف میشه گفت خوراک یه روز مونده به امتحان خرداد هست ، کم حجم و مقوی !! سوال هاش هم اکثرا توی امتحان های هماهنگ و نهایی تکرار میشه !!

پ ن : من نمیدونم چرا از این انتشارات گاج خیلی بدم میاد !!!

همچنــان منتــظرِ یه نفر انسـانی امـ .
    از شهــریور میرمـ کلـاس منـم ، البــته زبــان
    کلاً شایــد ولــش نکــنم ، یعنـی ایّام مدرســه هم برم حتــی خرداد که هفــته ای 1 بار کلــاس داره .
    کنکــور هم تصــمیم دارمـ فقــط زبــان ها رو بزنــم ، کلاً میخوامــ زبــان شرکتـ کنـم
    فقـطـــــــ یه مشکل هستـ سالـ سومـ ریاضـی داریـم باز ، :| ، میتــرسم بازم بیفتـم
    من که این ترم دیپلم رو میگیرم ، خودم کلا یک سال کلاس زبان رفتم ! تعیین سطح دادم افتادم ترم 12 ، یک سال خوندم اما ترم 16 هستم و دیپلم رو میگیرم ، بعدش میخوام بیام بیرون و فقط برای امتحان نهایی بخونم چون کلاس زبان خیلی وقت آدم رو میگیره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •