تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 31 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

ای بابا شما هم بیا هی گیر بده! فیلم های خارجی هم روح ها توش رو زمین ره میرن !
    بر فرض که بیاد به این فکر کنه که رو زمین هست و خودش روحه پس زمین سوراخ میشه و از ته زمین میفته تو فضا؟!
    )
    دوست عزیز گیر نیست
    جوابت رو دوستمون داد

پس اون شب اول چی بود که وسط جاده ایستاده بود و منتظر بود ماشین بزنه بهش ولی ازش رد شد؟

اون موقع که نمیدونسته روحه! طبیعتا تو ذهنش این بوده که میزنه بهش دیگه!

در ضمن فیلم های امریکایی بر اساس عقیده اونا ساخته میشه
    یک امریکایی معتقد مثلا تو نیویورک واقعا اعتقاد داره که بعد از مرگ روح های انسان های خوب باقی میمانند تا کارهای ناتمام رو انجام بدند!! و با خیال راحت برن اون دنیا و برای همین معتقدند که تو خیابون هاشون روح ها راه میرند و حضور دارند

2. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

دوست عزیز گیر نیست
    جوابت رو دوستمون داد

پس اون شب اول چی بود که وسط جاده ایستاده بود و منتظر بود ماشین بزنه بهش ولی ازش رد شد؟

عزیز منم قبول دارم که این سریال ها سوتی دارن ولی بعضی موقعها ما ایران رو با آمریکا اشتباه میگیریم !
    (البته بعضی از این کارای مسئولین هم ادم رو به حرص در میاره که اینقدر غمپز در میکنند که ما فلانیم و پشملانیم !)

4. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی قشنگ با یه دلیل مسخره قضیه نشستن و تکیه دادن رو پیچوندن!!

خوب اینکه میگه تو ذهنت قبلا بوده و این حرفا !!

عجب!!
    اصلآ ماشین رو بی خیال ! باید همون لحظه که این مسآله رو فهمید و از صندلی رد شد , از پوسته کره زمین هم میرفت پایین و میرسید به هسته و از اون طرف کره زمین سر در می آورد ! ولی انگار فقط در مورد صندلی و اینا تآثیر داره !

6. 3 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون جمله ای که آخر نظرم گفتم(این نظر شخصی منه و اصراری بر درست بودنش نیست) برای دوستانی مثل ایشون بود.
    دوست عزیز تلوزیون وطنی به قول شما یه فیلمی گذاشته,من به عنوان یه مخاطب حق ندارم دربارش نظر بدم؟!
    اگه قرار ما فقط درباره کارایی نظر بدیم که میتونیم انجامشون بدیم پس باید در کل درباره 80 تا 90 درصد مسائل پیرامونمون چیزی نگیم.وقتی که من مخاطب برنامه ای حساب میشم این حق رو برای خودم قائلم که درباره اون نظر بدم.
    این جملتون که ما نمیتونیم فیلم درست کنیم,منو یاد یه بحثی انداخت.
    عذر میخوام اینجا مطرحش میکنم.
    شاید جاش اینجا نباشه.
    من داشتم به بازیکن تیم مورد علاقم که موقعیت خراب کرده بود اعتراض میکردم یه دوستی گفت تو میتونستی اون توپو گل کنی؟
    من بهش گفتم اون داره 400 500 میلیون پول میگیره که همچین توپهایی رو گل کنه.نباید با من فرق داشته باشه؟!
    این حرف شما هم یه چیزی مثل همونه.
    این آقا داره پول میگیره که بیاد فیلم درست کنه.اونم فیلمی که اینچنین اشتباهات واضح و روشنی نداشته باشه.اشتباهاتی که دوستان به بهترین شکل ممکن بهش اشاره کردند.
    کاملا با دوستی که گفت سطح توقعمون بیشتر از نا برده رنج نیست موافقم.
    نگاه نکردن به تلوزیون وطنی کلاس نداره,نگاه نکردن به برنامه های بی محتوا کلاس داره.
    اگه میخوایم ژست روشن فکری بگیریم بهتر جوری باشه از اون طرف بام نیفتیم.
    البته شاید باز هم گفتن این جمله که حرفهای من نظرات شخصی من هست و اصراری بر درست بودنش نیست اینجا لازم باشه.
    من با 100% حرفای شما موافقم!
    اصولا من خودم شخصی هستم که نسبت به سریالای وطنی نهایت سعیم رو میکنم که خوشبین باشم.
    ولی این سریال واقعا ساختار ضعیفی داره و اصلا نمیتونه من مخاطب رو جذب کنه.
    سوتی ها هم که دیگه در سطح المپیک!!!
    من اوایل ستایش واقعا ازش خوشم میومد،با اینکه بازم سریال درجه یکی نبود ولی بازم حداقل داستانش
    برا من جذاب بود با اینکه خیلیا هم ازش خوششون نیومد.یا نابرده رنج که خیلی خوشم اومد غیر از پایانش.
    من اصلا آدم بدبینی به سریالای وطنی نیستم،ولی خداییش خیلی ضعیفن بعضیا،یکی مث این سریال
    که واقعا چیز مثبتی توش دیده نمیشه که آدم بهش دل ببنده یا امیدوار بشه به سریال.
    استفاده از اتفاقات جالب و هیجان انگیز و زیبا کردن داستان هم که هیچی..
    ضمنا هرکسی که وقتشو صرف دیدن یه سریال میکنه،میتونه دربارش اظهار نظر کنه و این یه چیز طبیعیه حتی
    تو ایران فوق آزاد(!!!) خودمون.
    قرار نیست که همه بتونن یه کاری رو انجام بدن تا مجوز اظهار نظر داشته باشن!!

8. این کاربر از NIMA 36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بد بيني نسبت به اين سريال كاملا مشهوده و راحت ميشه فهميد.

قبل از قسمت ديشب شونصد نفر اومدن به اين گير دادن كه اين روحه بدون هيچ دليلي از اينجا رد ميشه از اونجا رد نميشه اينجا ميشينه اونجا نميتونه بشينه حالا تو سريال كه اومد دليل همه اينارو توضيح داد باز همه اومدن ميگن چه دليل مسخره اي چه دليل بيخودي و باز دارن هي به روح بودنش گير ميدن!!!

من مطمئنم 1000000 تا دليل ديگه هم مياورد باز همين آش و همين كاسه بود!!!!

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بد بيني نسبت به اين سريال كاملا مشهوده و راحت ميشه فهميد.

قبل از قسمت ديشب شونصد نفر اومدن به اين گير دادن كه اين روحه بدون هيچ دليلي از اينجا رد ميشه از اونجا رد نميشه اينجا ميشينه اونجا نميتونه بشينه حالا تو سريال كه اومد دليل همه اينارو توضيح داد باز همه اومدن ميگن چه دليل مسخره اي چه دليل بيخودي و باز دارن هي به روح بودنش گير ميدن!!!

من مطمئنم 1000000 تا دليل ديگه هم مياورد باز همين آش و همين كاسه بود!!!!
    دوست عزیز این چه حرفیه دیگه؟؟!!!
    خوب وقتی سریالی مشکل داره خوب مشکل داره دیگه!!
    وقتی دارن یه سری چیزای مسخره تو سریال به کار می برند که نه توجیه عقلی داره و نه توجیه دینی باید بیایم اینجا به به و چه چه کنیم؟!
    بیخودی که نمیشه ایراد گرفت!!
    شما میتونی به تاپیک هایی مثل ساختمان پزشکان و پایتخت و ... هم ببینید ، میبینید نظرات دوستان با اینجا چه قدر متفاوته!

خوب اگه یه سریالی مشکلی نداشته باشه بیمار نیستیم که بیایم نقد کنیم!

11. 4 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

شما از جا فهميدي توجيه عقلي و ديني نداره.

از نظر ديني انسان بايد در حد بالايي از دين باشه تا بتونه اين مسائلو نقد كنه و از نظر علمي هم كه مگه ميشه اين مسائل روح و اي جور چيزا با عقل جور دربياد كه ميگين توجيه عقلي نداره!!!

فقط يه جمله ميگم: ساختمان پزشكان و پايتخت مذمون مذهبي نداره!!!!

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما از جا فهميدي توجيه عقلي و ديني نداره.

از نظر ديني انسان بايد در حد بالايي از دين باشه تا بتونه اين مسائلو نقد كنه و از نظر علمي هم كه مگه ميشه اين مسائل روح و اي جور چيزا با عقل جور دربياد كه ميگين توجيه عقلي نداره!!!

فقط يه جمله ميگم: ساختمان پزشكان و پايتخت مذمون مذهبي نداره!!!!
    عقلی منظورش علمی نیست منظورش تو چارچوب خود فیلم هست نه خارج از اون .

تو فیلم گفت اگه حواست باشه که روحی نمی تونی مثلا بشینی و رد میشی از شی خوب طرف یکذره حواسش رو جمع کنه بقول دوستمون از اون ور کره زمین میفته پایین .

تو خود چارچوب فیلم اینا باید توجیه بشه دیگه نه ماست مالی.

الان هری پاتر هم توجیح علمی و دینی نداره ولی جهانش یک قوانین و ساختار مربوط به خودش رو داره که خیلی قوی و کم تناقض هست و نمی تونی با توجیهات خود کتاب جای دیگه کتاب یا فیلم رو زیر سوال ببری . (البته ضعف و سوراخ داره ولی کم )

14. 5 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من يه خواهش دارم: دوستاني كه هي به اين قوانين گير لطف كنن اگه ميتونن يه قانون درست و حسابي واسه روح بودن تو سريال بيارن كه هم توجيه عقلي داشته باشه و هم توجيه ديني؟؟؟

16. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من يه خواهش دارم: دوستاني كه هي به اين قوانين گير لطف كنن اگه ميتونن يه قانون درست و حسابي واسه روح بودن تو سريال بيارن كه هم توجيه عقلي داشته باشه و هم توجيه ديني؟؟؟
    نیازی نیست توجیه علمی عقلی یا دینی داشته باشه .

میشه اصلا n تا موجود جدید خلق کنی و یک دنیا واسه خود اون فیلم بسازی ولی نباید خود فیلم با خودش تناقض داشته باشه با دنیای بیرون تناقض داشت عیب نداره.
    مثلا توی فیلم ژانر تخیل بگی ماست یک رنگ داره اونم سیاه هست ایرادی نداره ولی وقتی تو همون فیلم تو یک سکانس ماست سفید بزاری دیگه قابل قبول نیست.

حالا انقدر دنبال مثال هستی من چند نمونه می گم . خیلی سادست .مثلا روح رو کاملا آزاد نشون میداد بدون اینکه مقید چیزی باشن و همه جا مثل خلا براشون بود و هر جایی می خواستن راحت میرفتن .
    یا مثلا کاملا عین جسم واقعی مقید بودن .
    یا تو این سریال هم مثل فیلم روح آمریکایی خاصیت انتخابی رو مطرح می کردن . هر جا رو می خواست می تونست فیزیکی اثر بزاره نمی خواست اثر نمیزاشت .
    یا روح وارد یک دنیای موازی این دنیا که مخصوص ارواح بود میشد که با قوانین خاصی می تونستن با این دنیا رابطه برقرار کنن (این در حد ایرانی ها تا 100 سال دیگه نیست)
    یا یک نمونه جالب تخیلی حالت تخیلی که من دیدم تو انیمه Bleach و اتفاقات مختلفی که برای روح و بعد از مرگ و ... میفته.

پ . ن : خوب شد شما به عنوان تنها مدافع سرسخت این سریال فعالیت می کنین وگرنه این تاپیک به شدت خاک می خورد.
    Last edited by mhv_kntu; 08-08-2011 at 04:45.

18. 7 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •