از خود سایت ایسوس گرفتم آپدیتا رو.asus.com
گارانتی که جوابگو نبود.براشون انگار هضم نمیشه که مشکل از نرم افزارای من نیست بلکه از سیستمه.
یه سوال دارم.همه ی ایسوس ها با گارانتی مادیران گارانتی شون یک ساله ست یا فقط این لپ تاپ نوبر من اینطوریه؟
از خود سایت ایسوس گرفتم آپدیتا رو.asus.com
گارانتی که جوابگو نبود.براشون انگار هضم نمیشه که مشکل از نرم افزارای من نیست بلکه از سیستمه.
یه سوال دارم.همه ی ایسوس ها با گارانتی مادیران گارانتی شون یک ساله ست یا فقط این لپ تاپ نوبر من اینطوریه؟
عزیز من آخرین آپدیت رو من الان تو اسوس دیدم واسه ماه 3 سال جاری میلادی بود
یعنی 7 ماه پیش
بازم میگم حتما آپدیت جدید از خود سایت انویدیا
این n43sl با n43sn چه فرقی میکنه؟
این لپ تاپ های ویترینی و نمایشگاهی که برندهای خارجی ارزون تر میفروشند چه اصطلاحی داره یعنی با چه نامی شناخته میشه؟
.
.
.
تو کانفیگ فرق دارن دوست من
آقا من یک چیزو نتونستم خوب هضم کنم اونم اینه که چرا بعضی از لپ تاپ ها رو وقتی میگیری یک کاور روی صفحشون داره اما بعضی های دیگه ندارند!!!
این نشون میده که کارخاصی صورت گرفته روشون
یا نه طبیعیه؟
![]()
سلام من گيج شدم از همه خواهش و تمنا مي كنم يه نفر پاشه بگه من ايسوسn55sfاز كجا با كدوم گرانتي بخرم خدايش هنگ كردم دم همتون گرم خصوصا مهرداد666
سلام
دوستان کسی درایور گرافیک انویدیای جدید نداره؟من نتونستم از سایت دانلود کنم.هیچ جا هم گیرم نمیاد.خواهشا اگه کسی داره کمکم کنه. هر هزینه ایی هم داشته باشه تقبل میکنم.
سلام
سایت انویدیا که تحریم کرده ولی میتونی از سایت techpowerup هم دانلود کنی . جدیدترین درایور انویدیا 285.62 هست که میتونی از اینجا هم دانلود کنی .
برای 64 بیت
برای 32 بیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
.
.
.
دوست عزیز از پاساژ پارسیان برو بخر (هم خلوت هست و هم Asus کار زیاده) .....با گارانتی سازگار بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)