راست میگه . الان که بازی اکشن نقش افرینی شده عمرا همچین چیزی نداره . چون دیگه بی مزه میشه .
راست میگه . الان که بازی اکشن نقش افرینی شده عمرا همچین چیزی نداره . چون دیگه بی مزه میشه .
البته بستگی به این داره که بازی چقدر سخت تر بشه. در رابطه با کذب محض بودن هم باید صبر کرد و دید.
همچین هم بی مزه نمی شه. مثل اینه که شما یک بازی رو که خیلی دوست داری دوباره بشینی بازی کنی. و چون درجه بازی سخت تره خیلی آسون هم نمی شه تا آخر رفت.
البته این اولین بازی نیست که همچین قابلیتی داره و قبلا هم بازی های دیگه ای اینطوری بودند.
علت گذاشتن این مود هم اینه که چون بازی آخر داره، ( یعنی مثلا مثل بازی فوتبال نیست که ته نداشته باشه) این مود رو گذاشتن که شما رقبت کنی دوباره بازی کنی
در آخر هم لینک منبع رو می زارم خودتون چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين امكان new game plus ميگن و اتفاقا وجودش در هر بازي كاملا اون رو جذاب و زيبا مي كنه......از open world گرفته تا نقش آفريني :
- شما دفعه اول بازي رو نرمال ميري دفعه دوم رو درجه سختي هاي بالاتر ميتوني بازي رو امتحان كني
- يا دفعات بعد به خاطر قدرت بيشتري كه از ابتدا داري ميتوني راحت تر اچيومنت بگيري
- يا حتي ادامه گزينه هاي نقش آفريني كه دفعه اول نتونستي فعال كني رو فعال كني
+
مثلا همين dead island كه المانهاي rpg زيادي هم داشت new game plus اش خيلي جالب مي شد و رغبت آدم واسه تموم كردنش تو بار دوم بيشتر از بار اول بود(چون عملا تو بار اول نمي شد به برخي قدرتها دست پيدا كرد)
بين rpg ها مثلا bastion و borderlands و Demons soul و حتي برخي شماره هاي zelda اين امكان new game plus رو داشتن
يادش بخير اون زمان به خاطر همين ويژگي ninja gaiden 2 رو هم 6 يا 7بار بازي كردم
.
Last edited by halflife g; 08-08-2012 at 18:01.
اره منم خودم میدونم new game plus چیه و تو بازی قبل هم بود . چون بازی قبل تنها یک زره داشت و سلاح هاش از اول اپگرید بودن .
توی این بازی اگه در اون حد که میگن نقش افرینی شده باشه به نظرم خوب نیست که بازی های RPG رو همچین چیزی واسش بیارن . مگه سطح نقش افرینیش در اون حد مثل بازی های نقش افرینی خالص نباشه . مثل بازی های نظیر skyrim یا ... .
اگه اینطوریه که شما میگین یعنی مثلا تو نسخه اول از اول بازی زنجیر و تفنگ و....رو داریم وحتی زره Abysal armor رو که تیپ کاراکتر عوض میشه اگه اینطوریه واقعا که بازی عالی میشه مثلا از اول بازی مقدار life کامل هست خب خیلی بازیش میچسبه ولذت خواص خودش رو داره ولی اگه این امکان درکنار ریست شدن باشه خوب میشه مثلا ریست شه وقتی خواستی از اول بریش دوباره لذت بدست آوردن آیتم هارو داشته باشی مثلا تو نسخه اول دوباره لذت پیچوندن عنکبوتهارو با آویزن شدن توسط زنجیر داشته باشی.....!!!!!
چند روز پیش دارکسایدرز 1 رو خریدم، نشستم دوباره بازی کردم، خداوکیلی عجب بازی! بعد از 20 ساعت همین امروز بازی رو تموم کردم D:
برای اچیومنت هاش رفتم سراغ این Abyssal Armor، که آخر سر هیروم شد این (برای سایز بزرگتر روش کلیک کنید):
امیدوارم تو نسخه دوم هم از اینچیزا ببینیم، حتی بیشتر!!
در کل شخصاً از همه چیه نسخه اول راضیم، حتی گرافیک بازی هم برام دلنشین هست ( بعد از گذشت چند سال ). امیدوارم شماره بعدی هم به خوبی شماره اولش باشه...
در مورد المان های نقش آفرینی هم باید بگم به نظرم تو این نسخه بیشتر شدنشون نه تنها به بازی آسیب نمیرسونه بلکه فوق العاده جذابش هم میکنه!
امیدوارم شخصیت Death هم به جذابی War باشه! احتمالاً تو نسخه های بعدی Fury و Strife رو هم میبینیم که خیلی برام جالبه! ( مخصوصاً خانم Fury ) !اD:
راستی نمیدونم شما هم کامیک بازی رو خوندید یا نه ولی به کسایی که نخوندن پیشنهاد میکنم که حتماً از یه جا گیر بیارید بخونید خیلی جالب هستش! ( برای من همون موقع نصب، کامیک بازی رو هم ریخت )
Last edited by marmolak kocholo; 10-08-2012 at 23:42.
نسخه ی XBOX 360 لیک شد:
قفل بازی هم XGD3 هست...
![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 11-08-2012 at 12:49.
دوستان ایکس باکس دار فقط اگه میشه تعریفی چیزی از بازی نیارن تو تایپیک وفقط تو گروه ها مطرح کنن اگر سوالی هم دارن دستتون رو میبوسم.
چی میشه فقط یه یک هفته زودتر لیک بشه این بازی که توی تعطیلات فطر بشینیم یه حال اساسی بکنیم با این ابر گیم
جمله بالا رو Restore Auto Save کردم یه هفته پیش این جمله رو تایپ کرده بود ولی پست نکردم گفتم اسپم میشه! ولی الان که بازی لیک شده واسه اکس باکس دیدم لازم نیست آرزوی قلبیت رو تایپ کنی همین که از قلبت گذشت خدا می شنوه و به مرادت می رسونه...
محسن جون این خبر یکی از بهترین خبرای امسال بود برام...
دل تو دلم نیست... بعد یه مدت دوری از گیم های اکس باکس با دارکسایدرز گیم های جدیدمون رو آغاز می کنیم به امید خدا
یادش بخیر این یک عکس از سیو خودم هستش وقتی مانیتورم Asus-Vg236 بود 3d بازیش میکردم البته سیستم رو زیاد اذیت نمیکرد....
الان دیگه گذاشتمش واسه tv و2450 سامسونگ خریدم....
موفق باشید...
Last edited by Advanced Ali-001; 11-08-2012 at 15:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)