سلام
راهی نداره که پست بزنیم نره تو استریم؟
مثلا فقط هرکی تو پروفایلمون بیاد ببینه
سلام
راهی نداره که پست بزنیم نره تو استریم؟
مثلا فقط هرکی تو پروفایلمون بیاد ببینه
نه. تنظیماتی رو که برای نمایش میتونین انجام بدین همون پیشفرضهایی هست که مشخص شده که عمومی ، سیرکل ، یا دایرکت که واسه فرد خاص یا افراد خاصی میره!
کلا محیط های شبکه های اجتماعی مثل پلاس برای اشتراک گذاری مطالب هست و این موضوع اصلا در این نوع شبکه ها معنی نداره. البته فقط در صورتی این اتفاق می افته که خواننده ها خودشون پست های شما رو خاموش یا میوت کنن ! که نیاد رو استریم!
سلام دوستان. چجوری میشه یه پست را به صورت privately که share میکنیم، واسه طرف notification نفرسه؟
واسه کسی ناتیف نمیفرسته.فقط تو استریم میاد . فقط زمانی ناتیف واسه همه که تیک چایین share رو بزنی. هم دایرکت میشه هم ایمیل میکنه
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
سلام دوستان
چجوری میشه از برنامه گوگل پلاس واسه اندروید 2.2 استفاده کرد. گویا نیاز به گوگل پلی داره و اون نصب نمیشه روی این ورژن؟
کسی اینجا نیست؟ یکی جواب منو بده
من گوگل پلاس ورژن را نصب میکنم وقتی میخوام Sign in بشم میگه couldnt connect to server
باید چکار کنم؟؟
سلام
چطوری میشه تو پلاس مطالبی که + یا همون لایک زدم رو پیدا کنم؟
پوزش
متاسفانه برنامه های که تحت اندروید هستن پیدا کردن ورژن های قدیمی اون که برای اندروید های قدیمی هم بخوره یکم سخت هست. البته این نیاز به گوگل پلی کلا در خیلی از برنامه ها هست. شما باید بگردید و نسخه های قدیمی گوگل پلاس رو دانلود کنید. البته می تونین شما از طریق سایت هم وارد گوگل پلاس بشین. مثل زمانی که با سیستم داخل سایت میشید. ولی خوب اپلیکشن چیز دیگه ایه
در بعضی ISP ها ممکنه پروتوکل امنیتی در گوگل پلاس فی لتر شده. البته این رو من کلی نمیگم. شما اگر اکانت دارید که هیچ ؛، اگر ندارید با سیستم اکانت بسازید بعد وارد بشین.
البته ممکنه اپلیکشن شما کامل نباشه. جی پلاس باید بعد از نصب به گوگل استور وصل بشه. شما باید ازفیل تر رد بشین تا یه جورای مجور استفاده رو بگیرین!
خوب این امکان وچود نداره. یعنی من ندیدم همچین امکاناتی. البته شما میتونین با اتصال به شبکه های مثل یوتیوپ اونها رو تو بخش + که در لیست جی پلاس وجود داره ببینید ( در منوهای کناری وجود داره!)
البته شما میتونین ببینین که مطالب چه افرادی را پلاس کردین. که با ورود به بخش ناتیفکشین میشه دید. البته این امکان چند ماه پیش از روی جی پلاس حذف شده بود . نمیدونم هنوز اماکنش دیدن این موضوع هست یا نه
دوستان گوگل پلاس ك فيلتره؟؟؟؟
فیلتر نیست با پروتکل امنیتی مشکل داره
باید رابط امنیتی رو تغییر بدی
TLS یا SSL
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)