تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 12 از 461 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

يه فايلي رو تو سايت معين فلاحتگر و دوستاش ديدم گفتم واستون آپ كنم(البته خودشون تو 4share آپ كرده بودن كه فك كنم هيتلره!!!!)

اينم لينكش توش مي تونيد جواب بيشتر سوالاتون رو بگيريد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام و خیر مقدم!
    به کنکوری های 91 توصیه میکنم کتاب "کنکورت رو قورت بده" (انتشارات خیلی سبز) رو بگیرید و با حوصله بخونید. البته هرجاش که مربوط به زمان حال شماست. چون این کتاب قدم به قدم شما رو همراهی میکنه تا انتخاب رشته (آزاد و سراسری). وقتی میخوندمش احساس میکردم که خودم نوشتم! چون اکثر توصیه هاش رو خودم توی این دو سال تجربه کردم.
    موفق باشیم!

4. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

با نظر شما کاملا مخالفم. شما هیچ وقت نمیتونین ساعت مطالعه تون رو افزایش بدین مگر با نوشتن ساعات مطالعه در هر روز
    برای درس عربی هم اگر فقط بخوای از روی کتاب درسی بخونی خیلی از نکات از چشمت دور میمونن. حتما باید برای یادگیری عربی از یه کتاب خوب مثل کتاب تست انتشارات سبز استفاده کنی

منظور من اینه که ساعت مطالعه به این شکل که مثلا گزینه2 مینویسه . مثلا میگه : 3 ساعت از نه صبح تا 12 ظهر برا فلان فصل فیزیک . من اینجور ساعت نویسی رو جدا مخالفم و هیچوقت هم زیر بارش نخواهم رفت (بنده زیر بار بدعت های غیر قانونی نخواهم رفت) . اینکار که گزینه2 میکنه و منم میگم که با شدت مخالفم غیر از اینکه استرس وارد کنه و آدم رو دلسرد کنه بدردی نمیخوره . همین دیشب بود که پیش نماینده گزینه2 شهرمون بودیم با یکی از دوستان میگفت که چند نفر تابحال بهم زنگ زدن که چون طبق برنامه گام اول نرسیدیم دنبال اجرای برنامه گام اول رو قیچی کردیم . وقتی من خودم قبلا تجربه کردم و الان هم این نتیجه ها رو از این نوع برنامه ریزی میبینم اصلا نمیتونم قبول کنم که چنین برنامه ریزی ساعتی درسته
    وگرنه نوشتن ساعات مطالعه روزانه بدین شکل که مثلا امروز 5 ساعت مطالعه داشتم و شاید تفکیکی هم در اون صورت بگیره (که احتمالا شما هم همین منظورتونه) کاری اصولی و مورد قبوله

اما عربی : من درباره عربی از "حتی الامکان" استفاده کردم . راستش رو بخواید بنظر من عربی در کنکور اونقدرا سخت نیست . این رو خیلیها میگن . نظر من اینه که عربی خیلی وقتا کتاب درسی براش کفایت میکنه ولی مثل شما واقف هم هستم که کتابهای کمک درسی در درس عربی واقعا کمک کننده هستن . اما نه همیشه . اینکه مبحثی رو بشه از روی کتاب درسی یاد گرفت ما چرا وقتمون رو بذاریم روی کتاب کمک درسی که خیلی اوقات نکاتی هرزشون زیاده؟
    بنظر من تا وقتی امکانش هست نباید به کتابهای کمک درسی چسبید .

ضمنا درباره خیلی سبز عربی من اطلاعاتی ندارم
    Last edited by yarane-naghdi; 15-07-2011 at 15:53.

6. 2 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

نه، اتفاقا اصلا وقت گیر نیست. روزی نهایتا ده دقیقه
    شما فقط اون واژگانی رو که به نظرتون سخت میان و فکر میکنین فراموش بشن رو با این روش یاد بگیرین، لازم نیست تمام واژگان رو بنویسین. جعبه لایتنر واقعا روش خوبیه
    این کارا رو بذارین کنار. برا واژگان زبان یه تیک ایت گاج بگیرین، و با روشش برید جلو. هر کلمه ای که دشوار بود هم دورش خط می کشین تا برا مرور خیلی راحت کلمات دشوار رو پیدا کنید.

8. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

7

این کارا رو بذارین کنار. برا واژگان زبان یه تیک ایت گاج بگیرین، و با روشش برید جلو. هر کلمه ای که دشوار بود هم دورش خط می کشین تا برا مرور خیلی راحت کلمات دشوار رو پیدا کنید.

فقط که زبان نیس درسای دیگرو چیکارش کنیم؟؟؟به نظر من که لایتنز خیلی خوبه.......

الان یه ماهه که از تابستونم گذشته ولی من روزی 2ساعت مفید بیشتر نخوندم.........امروزم رفتم آزمون دادم دینی و ادبیات 50درصدش یادم رفته بود اصن دیگه الان احساس خوبی ندارم فک میکنم روش درس خوندنم اشباهه!!!!چنتا سوال دارم خاهش میکنم جواب بدین تا مشکلم حل بشه!!!!
    1چیکار کنم که درسارو یادم نره؟؟؟(من ادبیات شعرایی که زیاد آرایه داره وتاریخ ادبیاتارو از دینی هم نکات ایه هارو میذارم تو لایتنر ولی بقیه درسارو نمیدونم چیکارش کنم؟؟؟؟)

2خیلیارو خلاصه نویسی تاکید میکنن ولی من نمیدونم چرا باید خلاصه نویسی کنم خب میرم چیزایی از کتابم که های لایت شده رو میخونم؟؟؟؟مثلا چطوری از حسابان خلاصه برداری کنم؟؟؟اصن کلا چطوری خلاصه برداری کنم؟؟؟

3 باز شنیدم که میگن باید موقع درس خوندن تو حاشیه کتابتون چیزایی رو که میخونید بنویسید اگه هم ننویسید درس خوندنتون هیچ فایده ای نداره میخاستم بدونم به غیر از کثیف کردن کتاب راه دیگه ای نیس؟؟؟

4 درسایی مثل ادبیاتو دینیو هندسه رو که تو لایتنر میذارم لازمه خلاصه برداری کنم؟؟؟؟؟

5 من املام ضعیفه هیچ کدوم از سوالای املا رو نمیتونم جواب بدم کتابی در این زمینه هست؟؟؟

6 من تو محاسبات خیلی ضعیفم واسه همین همیشه تو آزمونا نمیتونم 4-5تا از سوالای ریاضیو فیزیکم جا میمونهچیکار کنم که وقت کم نیارم؟؟؟محاسباتمو چیکارش کنم؟؟؟
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by Atefe_72; 15-07-2011 at 21:19.

10. این کاربر از Atefe_72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فقط که زبان نیس درسای دیگرو چیکارش کنیم؟؟؟به نظر من که لایتنز خیلی خوبه.......

الان یه ماهه که از تابستونم گذشته ولی من روزی 2ساعت مفید بیشتر نخوندم.........امروزم رفتم آزمون دادم دینی و ادبیات 50درصدش یادم رفته بود اصن دیگه الان احساس خوبی ندارم فک میکنم روش درس خوندنم اشباهه!!!!چنتا سوال دارم خاهش میکنم جواب بدین تا مشکلم حل بشه!!!!
    1چیکار کنم که درسارو یادم نره؟؟؟(من ادبیات شعرایی که زیاد آرایه داره وتاریخ ادبیاتارو از دینی هم نکات ایه هارو میذارم تو لایتنر ولی بقیه درسارو نمیدونم چیکارش کنم؟؟؟؟)

2خیلیارو خلاصه نویسی تاکید میکنن ولی من نمیدونم چرا باید خلاصه نویسی کنم خب میرم چیزایی از کتابم که های لایت شده رو میخونم؟؟؟؟مثلا چطوری از حسابان خلاصه برداری کنم؟؟؟اصن کلا چطوری خلاصه برداری کنم؟؟؟

3 باز شنیدم که میگن باید موقع درس خوندن تو حاشیه کتابتون چیزایی رو که میخونید بنویسید اگه هم ننویسید درس خوندنتون هیچ فایده ای نداره میخاستم بدونم به غیر از کثیف کردن کتاب راه دیگه ای نیس؟؟؟

4 درسایی مثل ادبیاتو دینیو هندسه رو که تو لایتنر میذارم لازمه خلاصه برداری کنم؟؟؟؟؟

5 من املام ضعیفه هیچ کدوم از سوالای املا رو نمیتونم جواب بدم کتابی در این زمینه هست؟؟؟

6 من تو محاسبات خیلی ضعیفم واسه همین همیشه تو آزمونا نمیتونم 4-5تا از سوالای ریاضیو فیزیکم جا میمونهچیکار کنم که وقت کم نیارم؟؟؟محاسباتمو چیکارش کنم؟؟؟
    ممنون از راهنماییتون
    در مورد لایتنر باید بگم که من تمام لغات سوم و پیش رو با لایتنر حفظ کردم و توقع داشتم هیچ وقت یادم نره. ولی الان حدود 35 درصد از لغات رو یادم رفته و تو کنکور زبان رو با این که آسون بود، از همه درسها بدتر زدم. نمیگم لایتنر بده، ولی توقع نداشته باشید هیچ وقت یادتون نره. حتما باید متن بخونید و کتاب رو مرور کنید و یا تست بزنید که دائم یاداوری بشه.
    اولا اصلا بخاطر ساعت مطالعت نگران نباش. تا حالا هیچ چیز رو از دست ندادی. تاکید میکنم هیچ چیز. ولی سعی کن از این به بعد بیشتر و بهتر بخونی. دوما اینکه میگی حس میکنم روشم اشتباهه، بسیار بسیار عالیه. چون اگه این اشتباهات رو مثلا بهمن ماه تجربه میکردی، دیگه نمیشد کاریش کرد. ولی الان بدون دردسر میتونی جبران کنی و البته روش های بهتر رو تجربه کنی . میرسیم به سوالات:

1. به نظر من خیلی خیلی بیش از حد داری از لایتنر استفاده میکنی. همون زبان هم زیادیه! برای رفع این مشکل، از راههای دیگه استفاده کن. مثلا هفته دیگه آزمون داری. بشین آیات و نکات رو بخون و زیاد وسواس به خرج نده. چند روز بعد (مثلا 3 روز) بشین مرور کن و اگه مشکلت حل نشد، تعداد مرور ها رو بیشتر و با فاصله تر کن. در واقع این همون روش لایتنر هست، با این تفاوت که به اندازه ی نیاز مرور میکنی و در زمان صرفه جویی میکنی. یه توصیه هم دارم. لازم نیست ابیاتی رو که زیاد آرایه دارن به خاطر بسپاری. در کنکور، بیشتر از ابیات خارج کتاب آرایه ها رو سوال میدن. کافیه که مهارتش رو یاد بگیری. که این هم با تست اتفاق میفته. در مورد دروس دیگه مثل ریاضی و فیزیک، همین کار رو انجام بده. یعنی مثلا اگه میخوای 120 تست از استدلال(هندسه 1) بزنی، 40 تاش رو که بیشتر جنبه ی آموزشی دارن رو اول بدون محدودیت زمان بزن و تستهای پر اهمیت تر رو علامت بزار، چند روز بعد اول تست های علامت دار رو یه نگاه بنداز و بعد 40 تای بعدی رو بزن و البته زمان رو محدودتر کن. در نهایت 40 تای آخر رو با در نظر گرفتن وقت برای تسلط کامل بزن. دو سه هفته بعد یا یکی دو ماه بعد احساس میکنی که تو همون مبحث تسلطت کم تر شده. مثلا 50 تا تست دیگه انتخاب کن و بزن. همینطوری تا کنکور.

2. من هم با نظرت کاملا موافقم. من تجربه ی زیادی تو خلاصه نویسی کردن دارم. یادمه زمانی که سوم بودم، تقریبا تمام دروس دوم و سوم رو با سلیقه هر چه تمام خلاصه نویسی کردم. الانم دارمشون. ولی بعدا به شدت از کارم پشیمون شدم. اون وقتی که گذاشتم برای خلاصه نویسی ، اگه میذاشتم برای مرور " های لایت ها"، خیلی خیلی به نفعم میشد. ( مهدی ستایش رتبه ی 66 کنکور 89 هم همین عقیده رو داشت). ولی فراموش نکن که یه جاهایی بنا به تشخیص خودت خلاصه نویسی واجبه. مثلا شیمی دو فصل یک، هزار تا اسم دانشمند باید حفظ کنی و ممکنه قاطی کنی. اینجا خلاصه نویسی بدرد میخوره. یا مثلا فرمول های فیزیک یا ... . مخصوصا اگه کتاب کمک آموزشی خوبی داری که جمع جور درس داده، نیاز به خلاصه برداری نداری. مثلا هندسه 1 ، کتاب گاج سفید درسنامه هاش کاملا خلاصه نویسیه.

3. به این میگن میگن ها کاری نداشته باش. خودت بهتر از هر کسی میدونی که چیکار کنی به نفعته. اگر هم نمیدونی سعی کن با تجربه کردن یاد بگیری. اینی که میگی رو اولین باره میشنوم!

4. فکر کنم توضیح دادم!

5. کتاب "املا و لغت هامون سبطی نشر دریافت" واقعا فوق العادست. البته با یه بار خوندن مطمئنا نتیجه نمیگیری. باید مرور کنی.

6. نگران نباش. این فقط مشکل تو نیست. مطمئن باش با تمرین و تست بیشتر و محدود کردن زمان هنگام تست زدن، به نتیجه میرسی. البته نه یک شبه. تمرین میخواد.
    Last edited by lohrasbi; 15-07-2011 at 20:00.

12. 10 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

چیکار کنم که درسارو یادم نره؟؟؟(من ادبیات شعرایی که زیاد آرایه داره وتاریخ ادبیاتارو از دینی هم نکات ایه هارو میذارم تو لایتنر ولی بقیه درسارو نمیدونم چیکارش کنم؟؟؟؟)

ممنون از راهنماییتون
    1.شما هم مثل من توی سال قبل فکر می کنید چیزها یادتون میره... اولا قرار نیست که آرایه شعر ها رو حفظ باشید... دوما قرار نیست که همه مطالب توی همین مدت کوتاهی که شروع کردید واسه همیشه تو ذهنتون بممونه.. باید بطور مداوم براتون مرور بشه....
    2.خلاصه نویسی و حاشیه نویسی روش های خوبی برای یادگیریه... من سال اولی که کنکور داشتم خلاصه نویسی می کردم اما اشتباهم همین بود... تمام وقتم صرف نوشتن خلاصه ها میشد... و وقت کمی برای تست زدن داشتم... سال بعئ یعنی پارسال حاشیه نویسی کردم... درباره کثیف کاری کتاب هم باید بگم کسی بعد از کنکور به کتاب تمیز نمره نمی ده... شاید فکر کنید موجب آشفتگی ذهنیتون میشه... اما اگه عادت کنید روش خوبیه... هر چیز جزیی هم نمی خواد بنویسید حاشه کتاب... بعضی از بچه ها عادت دارن های لایت کنن یا زیرش خط بکشن... اینجور کارا سعی کنید کم انجام بدین... کتاب یکی از دوستام همیشه شبیه دفتر نقاشی بچه ها بود....
    3. اینو تو 2 گفتم
    4. برای دینی و هندسه لایتنر استفاده نکن.. خصوصا هندسه... هندسه درسیه که باید با استفاده از درک و تحلیل خودت بتونی یاد بگیری.. منظورم اینه که اثباتا رو بلد باشی و... بزرگترین اشتباه بچه هایی مثل من تو سال کنکور اینه که به دنبال حفظ مطالب در هندسه هستن و بعضی از کتاب ها هم اونا رو به این کار تشویق می کنن(منو کلک معلم بدبخت کرد)... به نظرم کتاب رمزینه واسه هندسه کمکت می کنه به یادگیریه عمیق
    من کنکور 89 دینی رو 63 زدم و حتی یه کلمه هم ننوشتم تو لاینتنر و... سعی کن کتاب درسی یا گاج رو بخونی و در کنارش به نکات آیات پی ببری... تجربه نشون داده کتاب آیات و نکات بدرد نمی خوره...خود من امسال آیات نکات رو خوندم و دینی رو 40 زدم...
    5. برای املا فکر کنملهراسبی عزیز زدن تو خال
    6. ضعف در محاسبات.. اشتباهات محاسباتی و سرعت پایین با تمرین فقط حل میشه... هیچ راهی نداره... خیلیا بودن که مطالب رو کامل بلد بودن.. اما خوب واسه هر تست بیش از 3 دقیقه زمان می خواستن...
    پیشنهاد می کنم تمام تست های کتاب تستایی رو که دارید بزنید... مثلا گاج فیزیک.... واسه هر فصل چندصد تست داده که ایده خیلیاش تکراریه...و شما وقتی یکی از اونا رو بزنید مسلما می تونید مابقی رو هم بزنید... اما بهمه رو بزنید.. تا هم مطلب واسه همیشه تو ذهنتون جا بفته هم سرعت عملتون بیشتر بشه... از قطر کتاب تست ها هم نترسید... وقتی افتادین تو دور تست زدن می بینید که خیلی زود تموم میشه یه کتاب....

14. 8 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان
    +کتاب املای انتشارات سبز هم خیلی خوبه. درس به درس کلمات مهم رو اورده، برای هر درس هم تمریناتی داره
    +برای سریع شدن توی محاسبات باید زیاد تست حل کنید. تستها رو هم حتما خودتون تا آخرش حل کنین، نگین این آسونه و نمی خواد حلش کرد
    +برای درس ادبیات اصلا خلاصه نویسی نمی خواد، فقط لغات آخر کتاب و تاریخ ادبیات نیاز به مرور زیاد دارن
    +درس دینی هم تا اونجایی که میتونین مرور کنین مخصوصا آیات و روایات. در دینی باید به اونجایی برسین که وقتی یه قسمتی از آیه رو بتون میدن، شما بتونین قبل و بعدش رو به یاد بیارین

16. 2 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان
    +کتاب املای انتشارات سبز هم خیلی خوبه. درس به درس کلمات مهم را در قالب تمرین اورده
    +برای سریع شدن توی محاسبات باید زیاد تست حل کنید. تستها رو هم حتما خودتون تا آخرش حل کنین، نگین این آسونه و نمی خواد حلش کرد
    +برای درس ادبیات اصلا خلاصه نویسی نمی خواد، فقط لغات آخر کتاب و تاریخ ادبیات نیاز به مرور زیاد دارن
    +درس دینی هم تا اونجایی که میتونین مرور کنین مخصوصا آیات و روایات. در دینی باید به اونجایی برسین که وقتی یه قسمتی از آیه رو بتون میدن، شما بتونین قبل و بعدش رو به یاد بیارین و این مهم فقط با مرور زیاد حاصل میشه
    Last edited by peidayepenhan; 15-07-2011 at 21:41.

18. 5 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

بچه ها سعی میکنم تا چند روز آینده یه پست جامع بنویسم که همش تجربه ی شخصی خودمه توی همین یه سال ، کسایی که منو میشناسن میدونن چی میگم

ولی به هر حال :

• خلاصه برداری رو زیاد بزرگش نکنین! شما اگه رو یه درس مسلط بشین و زیاد مرورش کنین دیگه یادتون نمیره، ولی اگه احساس میکنید لازمه حتما انجام بدید و هر جور دوست دارید بنویسیدش کلا خلاصه برداری روش خاصی نداره و برای هر کس متفاوته مثلا خلاصه برداری های من بیشتر شبیه کلاسور ارزیابی هستش
    • برای محاسبات هم تمرین لازمه ، خیلی زیاد ... بعد از یه مدتی میتونید خیلی از محاسبات سخت رو حتی ذهنی هم انجام بدید

20. 8 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •