وحید در جواب سوال من اون مطالب رو نوشته بود. من هم ریاضی هستم.![]()
وحید در جواب سوال من اون مطالب رو نوشته بود. من هم ریاضی هستم.![]()
بچه ها با 1000 منطقه 3 تقریبا 10000 کشوری جایی نفت قبول میشه شد؟!!
دوستان من به رشته ي مديريت كسب و كارهاي كوچك علاقه دارم نظرتون راجع به اين رشته چيه؟ تو گزينه دو و كانون تخمين رتبه زدم يه چيزي تو مايه هاي 7 يا 8 هزار منطقه يك ميارم بنظرتون با اين رتبه ميشه تو يكي از دانشگاه هاي علامه يا تهران يا بهشتي مديريت كسب و كار كوچك قبول شد؟ روزانه و شبانش فرقي نميكنه .راستي با اين رتبه ديگه سمنان روزانه ميشه قبول شدديگه؟ چون خودم اهل تهرانم بومي حساب ميشم شانسم ميره بالا.رشتمم ديگه تابلو ديگه انساني.
اصلا این مدیریت کسب و کارهای کوچک چی هست؟؟؟ ینوع بیسکویته؟؟؟!
میشه یکم دربارش توضیح بدی شاید ماهم علاقه مند شدیم.... اسم باحالی داره......![]()
اشتباه میکنی. اون جواب رو وحید به شما نداده بود . نوعا و بدون اینکه مصداقی بگیم نظر هردوشون درسته
اگه قول بدي تو انتخاب رشته نزني بهت ميگم چيه هه هه هه...
ببين در اصل همون كار آفرينيه يعني تو چطور مي توني تو يه مدت كم با يه فكر عالي مولتي ميلياردر شي؟چطوري از ابزار و سرمايت بيشترين استفاده رو بكني.مثلا تو باورت ميشه آيس بك رو يه نفر كه تو زندان بوده ايدشو داده؟ يعني يارو رو گرفته بودن بخاطر قرض و بدهي كه داشته و اين تو زندان با خودش فكر ميكنه كه چطوري مايه دار شم و يه ابتكاري به خرج ميده ميگه من ميخوام يه چيزي بسازم كه نه آبميوه باشه نه بستني يه چيزي بين اين دوتا و توش همه چيز بزارم مثل اسمارتيس يا شكولات و تزيينش كنم واسه اينكه بچه ها بهش جذب شن و واسه خوردنش هم يه ني بزرگ گذاشت و خودش روز اول وقتي اولين آيس بك رو درست كرد تو خيابون به اونايي كه رد ميشدن گفت بيايد من يدونه از اين چيزايي كه خودم درست كردم بهتون ميدم مجاني بخوريد فقط اگه خوشتون اومد بايد يه دونه ازم بخريد و به يك نفر ديگه هم بگين كه بياد از من بخره و اينطوري اون طرف تو چند ماه تونست ميليونر بشه و اين عين واقعيته اگه كار آفريني رو ديدين ميتونيد ازش صحت و صغم اين رويداد رو ازش سوال كنيد. حال كردين رشته رو؟ تو رو قرآن فقط نزنيدش كه خودم مي خوام برم .
سلام بچه ها ...
چند تا سوال:
توی این عکس اونحایی که دورش کادر نارنجی کشیدم درصد های طرف رو نشون داده؟(اخه یارو رتبه اش خیلی خوب شده...فک کنم زیر هزار بود!!!)
راستی سال 89
فرق این دوتا رتبه چیه؟
![]()
با اینکه خودم رشته تجربی نیستم ولی از اطلاعاتی که از خواهرم بدستم اومده براتون درباره دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس مینویسم :
× این دانشگاه متمرکز نیست و کلا دانشجوها برا واحدهای عملیشون با بیمارستان عظیم شهید محمدی بندرعباس سروکار دارن .
×حراست این دانشگاه سختگیر نیست و زیاد گیر الکی به دانشجوها نمیده .
×این دانشگاه از نظر برنامه های تفریحی و فرهنگی فعالیت مطلوبی داره و دانشجوها رو با روحیه خوبی پرورش میده .
×دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس یک پردیس مرکزی شیک و خوش ساخت داره که جدیدا افتتاح شده و تعداد زیادی از کلاسهای مهم , کارگاهها و آزمایشگاه های دانشجوها به همین پردیس منتقل شده
× این دانشگاه از نظر امکانات خوابگاهی وضع مناسبی داره . دو خوابگاه بزرگ یکی برای خواهران و دیگری برای برادران . از اونجا که با خوابگاه خواهران آشنایی دارم به شکل سوییت های کوچک ساخته شده . هرخوابگاه متشکل از چند ساختمان چهار پنج طبقه هست و همیشه مسئولین خوابگاه دانشگاه سعی میکنند که دانشجوهای پزشکی رو امکانات بهتری بدن بهشون .
×خوابگاه به همه دانشجوهای غیر بندرعباسی که متقاضی باشن تعلق میگیره . متاسفانته من ترمهایی که خوابگاه میدن رو نمیدونم .
×سال 89 90 برای سکونت در خوابگاه ماهانه 56 هزار تومان وجه دریافت میشده از دانشجویان .
× حراست دانشگاه خصوصا برای امنیت اخلاقی و فضای امن خوابگاه دختران خیلی سختگیری میکنه
×از نظر غذا وضع این دانشگاه متوسط و تا حدود کمتری خوب ارزیابی میشه .
×دانشکده های پرستاری و مامایی . پزشکی داروسازی و دندانپزشکی . پیراپزشکی و ... جداگانه هستند که در مکانهای مختلفی از شهر بندرعباس واقع شدن
× از نظر امکانات ورزشی هم دانشگاه هم در خوابگاه و هم در بیرون خوابگاه امکاناتی رو برای دانشجویان فراهم کرده . یک استخر در اختیار دانشگاه است و تیم های ورزشیش در رشته های مختلف فعالیت دارن .
× اساتیدش به طورکلی در سطح "خوب" ارزیابی میشن . نمره دادنشون راحت نیست و برخورد واحد آموزش دانشگاه در قبال نمره بسیار سختگیرانه بوده تابحال .
اگه سوالی باشه در خدمتم
خوب معلومه دیگه
یکی کشوریه یکی سهمیه
اولی که اصلی هم هست رتبه تو رو بین تمام داوطلبانی که در منطقه تو بوده اند مشخص می کند(مثلا منطقه 2)
دومی هم که رتبه رو بین کل داوطلبان کشور مشخص می کند.
رتبه ای که اصلی و پیشفرض هست(منظورم اینه که مثلا هرکس می گه فلان رشته فلان رتبه رو می خواد ) رتبه سهمیه هست
سلام.لطفا گه میشه رشته هایی رو که به هم نزدیک هستندو در یک گروهند رو معرفی کنید.مثلا مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک.فکر می کنم خیلی به درد بخورباشه چون برای کارشناسی ارشد اگراز رشتتون خوشتون نیومد می تونید در همان گروه و مجموعه در رشته ی دیگری ادامه تحصیل بدید.
یا رشته هایی که مادر هستند.مثلا معلممون می گفت اگر صنایع و مکانیک و برق بخونید بعدا خیلی راحت تر می تونید به خیلی رشته های دیگر هم وارد شوید.به نظر شما با این تفکر خوندن این رشته ها کار درستیه؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)