شاید EPG اون شبکه اصلا اونجا فعال نکردن واسه همین هست. من از این نرم افزار استفاده نمیکنم به نظرم شاید اینطوری باشه.
بیشتر فکر کنم EPG شبکه تهران و قرآن همه جا فعال هست.
شاید EPG اون شبکه اصلا اونجا فعال نکردن واسه همین هست. من از این نرم افزار استفاده نمیکنم به نظرم شاید اینطوری باشه.
بیشتر فکر کنم EPG شبکه تهران و قرآن همه جا فعال هست.
سلام به همه ی دوستان عزیز
من مشکل عجیبی با BlazeDTV 6.0 پیدا کردم.قبلا درست بود.اما بعد از نصب مجدد دیگه تی وی رو نشون نمیده و میره رو وب کم...
به گارانتیش هم زنگ زدم ولی نتونست مشکلو پیدا کنه....
حالا من چی کار کنم :(
faghat az CyberLink PowerCinema estefade konin
kheyli aliye
Last edited by uranus1363; 10-02-2013 at 05:57.
مرسی خیلی بدردم خورد
من یه جا خوندم نوشته بود نرم افزار Power Cinema قابلیت تصویر در تصویر هم داره
اما داخل نرم افزار هرچی گشتم چیزی دستگیرم نشد
ممنون میشم اگه در این مورد اطلاعاتی داری منو در جریان بزاری
سلام
برنامه power cinema حجم زیادی داره آیا برنامه ای دیگه ای نیست که کار را انداز باشه
برای تماشای کانالهای دیجیتال نرم افزارهای زیادی هست که تو وبلاگ خودم برید میتونید دانلود کنید:
digital-tv.blogfa.com
موفق باشید.
ممنون از راهنماییه همه![]()
Last edited by eli1324; 17-03-2013 at 12:55.
هر کاری میکنم این کانال های دیجیتال 16:9 نمیشن تو این پلیر چه کار کنم ؟
یعنی هیچ گزینه ای مثل screen resolution یا aspect ratio نیست؟
دوست عزیز منم یه زمانی از این برنامه BlazeVideo HDTV استفاده میکردم و اتفاقا طرفدار این برنامه هم بودم
با کلی برنامه هم سرو کله زدم حتی با برنامه های --- مثه ProgDVB یا --- Dream هم تونستم شبکه های دیجیتال رو ببینم
ولی خوب این برنامه ها خیلی سنگین بودن و کلی هم تنظیم دنگ و فنگ و بیشتر هنگ میکردن این برنامه ها برای همون --- باشن بهتره
ولی خوب امکانات خوبی مثه تصویر در تصویر هم میدادن ولی همون طور که گفتم انقدر دنگ و فنگ داشتن هنگ که نمی ارزید ازشون استفاده کنید
دوست عزیز بهترین برنامه شک نکنید TotalMedia 3.5 هست
مطمئن باشید اگر این برنامه رو نصب کنید دیگه از هیچ برنامه دیگه ای استفاده نمیکنید
کانال ها رو هم به صورت پیش فرض 16:9 نشون میده هر چند میتونید تغییر هم بدید واقعا که عالی هست
با یه سرچ کوچیک میتونید این برنامه رو پیدا کنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)