3اتفاقا تا جایی که من دیدم دقیقا بر عکسD majid عزیز..... .
این که مجسمه رو یهو برداشت به خاطر اینه که این ویدیوها از نسخه نهایی بازی نیس و احتمالا تا اون زمان رفع میشه مشکل...... .الان اکثر بازیهای اول شخص و سوم شخص درست و حسابی اینجور قاعده هایی رو رعایت می کنن.
اصلا به این چیزا توجه نمیکنن ... تنها بازی که من دیدم اسپلینتر سل بود که اونم تو کانویکشن چندتا سوتی تابلو داده بود. من که میگم همینجوری میمونه میگی نه نگا کن !
کاملا موافقم ... اولش که تازه داشتم میدیدم اونجایی که تو کتابخونه داشت مخفی بازی در میورد یه لحظه جای مامور 47 کاراکتر سم فیشر رو گذاشتم دیدم هیچ فرقی ندارهدر مورد خود بازی من یکم ناامید شدم بازی شدیدا شده مثه splintercell ........بازی حداقل تو این چیزایی که نشون دادن خیلی خطی هست.....مراحل گستردگی نداره....... .![]()
یه لحظه فک کردم دارم تریلر نسخه ی جدید سم فیشر رو میبینم !
ولی خب خیلی قشنگ درست کردن تو این شکی نیس ...
ولی من همون مامور 47 رو میخوام که بدون اینکه شناسایی بشه افرادی رو به قتل میرسوند
من فکر میکنم که مرحله ی اولش اینقدر خطی باشه ... چون باید از دست پلیسا فرار کنی.
احتمالا مراحل بعدی دوباره همون ماموریت تو جاهای مختلف باشه.
اگه همه ی مرحله هاش خطی باشه که ...
منم اینو دوس ندارم خیلی مسخره سعلاوه بر اون قابلیتی که میشه دشمن رواز پش دیوارها شناسایی کرد هم غوز بالاغوز .![]()
به بازی هیتمن نمیاد.
توجیهشون اینه که مامور 47 انسان شبیه سازی شده س و این قابلیت رو داره ولی این جالب نیس !
حداقل یه جوری میساختن که آدم درک کنه این واقعا یه موجود شبیه سازی شده س.
منم امیدوارم ولی راستش از وقتی Deus Ex رو بازی کردم و دیدم square enix این بازی رو چه جوری ساخته یه کم نگران هیتمن شدم ! ولی چون نسخه ی قبلی هیتمن هم کار همین شرکت بود بازم جای امیدواریه.در کل اینا هم بازی رو اکشن تر و سریعتر کردن و هم اسوتر تا مخاطبش بیشتر بشه....امیدوارم کلیت بازی با این تغییرها ضعیف نشه امیدوارم.
امیدوارم سبک اون هیتمنی که ما ازش کلی خاطره داریم رو حفظ کنه وگرنه دیگه باید خواب این نوع سبک رو ببینیم![]()