[QUOTE=wrongring;6299050]نظر شما محترم.ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه
[QUOTE\]
باهات موافقم![]()
[QUOTE=wrongring;6299050]نظر شما محترم.ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه
[QUOTE\]
باهات موافقم![]()
اگر GTA ها و FALLOUT ها و ELDER SCROLLS ها و RED DEAD ها وجود نداشتند، من هم با شما موافق بودم!ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن
اصل جذابیت بازی اساسین تو داستانشه و از لحاظ داستانی از همه این بازی ها سره. من خودم عاشق جی تی آی هستم و قبول دارم بازی زیباییه اما قابل قیاس با اساسین نیست
سر تر بودن داستان AC هم با عناصر داستان رابطه داره و هم با سلیقه ی گیمر.اصل جذابیت بازی اساسین تو داستانشه و از لحاظ داستانی از همه این بازی ها سره. من خودم عاشق جی تی آی هستم و قبول دارم بازی زیباییه اما قابل قیاس با اساسین نیست
در مورد مقایسه عناصر داستان فعلا چیزی نمی تونم بگم. ولی در مورد سلیقه ی گیمر، باید بگم که به غیر از داستان نسخه ی یک، من از داستان هیچ AC دیگه ای خوشم نیومد.
داستان نسخه ی یک رو هم از نظر جذابیت و ایجاد میل و شوق برای ادامه بازی ، شخصا بالاتر از بازی هایی که در بالا نامبردم، نمی دونم.
كلا ديدن الطاير در نمايش امسال منو خيلي زياد مشتاق اين بازي كرده...
واقعا شخصيت مرموز و دوست داشتني الطاير خيلي جا افتاده تر از اتزيو بوده....البته من يه تحقيقي كه بين شخصيت ها كرده بودم.
ميشه گفت گيمرهاي قديمي و كهنه كار بيشتر با الطاير انس ميگرفتن و اتزيو محبوب گيمرهاي حرفه اي نسل جديد بود...واقعا تناقص زماني هميشه مورد توجه بوده..و تمايلات افراد هميشه متفاوت بودند..
شما سبک این بازی ها رو با AC یکی میدونید ؟
تا به حال یه تعداد کمی بازی فقط شبیه AC تونستن دربیارن اونهم اصلا قابل مقایسه نیست .
کلا AC یه نواوری بود تو دنیای گیم .
این که اومدی با ES یا FO که بازی های RPG هستن مقایسه کردی اینجوری میشم![]()
اساسينز كريد با تمام مراحلي كه داره و تقريبا شبيه به هم هستند اما واقعا بازي زيباييه و فكر كنم به خاطر همينه كه سازندگان تصميم گرفتند به جاي 3 قسمت ، چندين قسمت اصلي و فرعي منتشر كنند.
نه وجود نداشتن.............
آره اینو باهات موافقم..داستان تو نسخه اول تو اوج بود ولی سقوط کرد...اما گیم پلی گرافیک تو هر نسخه بهتر شدنداستان نسخه ی یک رو هم از نظر جذابیت و ایجاد میل و شوق برای ادامه بازی
منظورش تو بازی های با محیط باز بود... چون قبلش یکی گفته بود:این که اومدی با ES یا FO که بازی های RPG هستن مقایسه کردی اینجوری میشم
ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)