تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گیرنده بهتر است

راي دهنده
138. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ویونا 6110

26 18.84%
  • بلوسنس T14+

112 81.16%
صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 277

نام تاپيک: مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا مجید گل
    شما که هنوز نرسیده من و بقیه را شستی و گذاشتی روی بند آفتاب بخوریم
    بذار از راه برسی بعد بیا اینجوری پست بده و همه را به باد انتقاد بگیر
    در مورد حدست باید بگم که درسته، من قبلاً از کار برقکاری ساختمان گرفته تا تعمیر ترازو دیجیتال، موبایل، پول شمار، لوازم خانگی ، فروشگاه لوازم برقی ، طراحی سایت، دوربین مداربسته، تایپ ، تعمیر موتور! ، وکالت!!! ، و... انجام دادم
    حالا خودت ببین اگه یک نفر بهت بگه درب دستگاه من را باز کن ببین مال شرکت .... است یا یکی دیگه بگه دستگاه ما مال کشور .... است یا دستگاه من مشخصاتش .... است (حدود 7 مدل دستگاه را این کار را باهاش کردم)،با این سابقه تعمیرات همه چیز و رشته کنترل صنعتی و ابزار دقیق
    (مدلهایی که باز کردم و توش را دیدم : ایکس ویژن، تکویژن، شاتل ، دی ویژن، لومکسی ، بلوسنس، الکومکس، ویونا و ...)
    جان من بازش نمی کنی و همونجا دستگاه را به طرفت نشون بدی که گوش من پشمالو نیست؟
    شما که همه چیز را گفتی ولی بذار بهت بگم که بنابر مشورت با همکارم این پستها را پاک کردم
    چون اولاً هدف جنگ نیست که بخواهیم همدیگه را مثل شما به باد انتقاد بگیریم
    دوماً من باز می کنم ببینم توش چی هست و چی دارم به مردم می فروشم تا فردا بهم فحش و ناسزا ندن و بگن آشغال به ما داد.

2. 3 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من قبلا از isfahanshop یه لومکسی ا ای 1000 خریدم.بعد از دو ماه فریز شد و هر کاری که بگید کردم ولی درست نشد.این اتفاق برای یه نفر دیگه تو همین انجمن افتاد.اون هم بعد از دو ماه. الان تصمیم گرفتم که بین وینا و بلونسنس یکی رو بگیرم.شما کدوم رو پیشنهاد میکنید.کسانی که این دو دستگاه رو دارن بگن که تا حالا دستگاشون فریز شده یا نه؟چون من نمیخوام یه اشتباه رو دو بار تکرار کنم؟

4. این کاربر از moridsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یه مشکل خیلی خیلی مهم دارم.یه لومکسی دارم که بعد از دو ماه فریز شد.مطمئن هستم مشکل از انتن و از این حرفها نیست.چون دو تا انتن خریدم بهتر که نشد هیچ بدترم شد.یه نفر دیگه هم تو یکی از فرومهای دستگاه دیجیتال همین اتفاق براش رخ داد.حالا میخوام یکی دیگه بخرم(لومکسی یا ویونا).ایا کسی تضمین میکنه که دیگه فریز نشه .دوستان تا حالا کسی مشکل فریز شدن داشته.چون مال من مثلا وقتی یه کانال رو نگاه میکنی اوایل یه کم فریز میشه و هر چی زمان میگذره فریزش بیشتر میشه.به نظر من مشکل از دستگاه لومکسی بود نه انتن .چون انتن خریدم .کابل انتن عوض کردم .(همه کار کردم)ولی بازم درست نشد
    کسی میتونی بهم تضمین کنه که فریز نشه.چون نمیخوام یه اشتباه رو دو بار تکرار کنم

6. این کاربر از moridsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

هدف از نوشتن این پست پایان دادن و شفاف سازی در باره شرکت ویونا و محصولات ما است
    ویونا ساخت چین وگرید تولید دستگاه A(وقتی که شروع کننده تاپیک با من تماس گرفتن بهشون عرض کردمو بعدش گفتم که چیپ مال شرکتaliتایوان هستش)
    2-به دلیل سیاست های شرکت و ارائه محصولی با کیفیت شرکت قسمت های اصلی دستگاه رو به شرکت های غیر چینی سفارش میده که کیفیتی بالاتر از قطعه های چینی داره و طول عمر بیشتری هم داره (چیپ5110به شرکتm starسفارش داده شده بود و چیپ6110به شرکتALI کار هردو شرکت هم در همین زمینه ها هست در ضمن چیپ تولیدی شرکت ali از m star بهتر و گرون تر هم هست)
    در حال حاظر و در بازار ایران از سه نوع چیپ متداول استفاده میشود NEC،MSTAR،ALI
    3-کیفیت تصویر ویونا 5110 و 6110 هردوfull hdهست چون سیاست صدا و سیما ارائه تصویرfull hdهست بنابراین از همون اول دستگاهی به فروش رسید که کیفیت و کارایی دراز مدت برای اون در نظر گرفته شده بود
    ویونا5110:کیفیت تصویرfull hdکه از حالت نمایش تصویر1080iپشتیبانی میکنه
    ویونا6110:کیفیت تصویرfull hdکه از هر دو حالت نمایش تصویر10801iو1080pپشتیبانی میکنه و فریم های اون هم از هم جدا شده تا تلویزیون های با کیفیت تر و بزرگتر که قابلیت پشتیبانی از تعداد فریم بالاتر را دارند بتوانند کیفیت تصویر بالاتر را هم به نمایش دراورند و همچنین یک حالت برای تلویزیون های لامپی در آن قرار داده شده است.
    4-روی جعبه ویونا6110 اصلا حرفی ازiیاpبودن سیستم نمایش تصویر به میان نیامده و فقط نوشته شدهFULL HD
    5-قابلیت ضبط دو کانال و نمایش کانال سوم از یک فرکانس مشترک
    10-دارای خروجی های USB،HDMI،AV،YUC،DIGITAL AUDIO،OPTICAL
    11- دارای گواهی نامه ها و استاندارد های:ISO9001 ،ISO9002 ،FCC،استاندارد اوروپا CE،استاندارد ملی ایران،و سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی و تائیدیه صدا و سیما(مجموع این سه گزینه تائیدیه تکتا میشه)
    12-قابلیت پخش با تاخیر زمانی و ضبط برنامه ریزی شده پخش زیر نویس
    13-دارای سیگنال یاب
    14-پشتیبانی از دو ترابایت حافظه جانبی بدون نیاز به منبع برق جداگانه با فرمت هایNTFS وfat و همچنین قابلیت فرمت هارد و فلش با این دو فرمت
    15-پشتیبانی از زبان و تله تکس فارسی
    مدیا پلیر برای نمایش فیلم و عکس و موزیک با قابلیت نمایش اسلاید شو
    نمایشگر کانال-زوم بر روی تصاویر-لیست شبکه های دلخواه- قفل محافظت والدین،نمایش زیر نویس،اجرای بازی،تقویم فارسی،برنامه ریزی زمانی TimeShift،قابلیت آپدیت نرم افزار از طریقUSB وآنتنOTA ،راهنمای الکترونیکی برنامه EPG
    یک سال گارانتی تعویض به همراه کابلHDMI
    شرایطی که باعث لغو گارانتی تعویض می شود:
    شکستگی،صدمات ناشی از ضربه،سقوط،حمل و نقل و نصب غلط و اعمال وزن سنگین بر بروی دستگاه،
    هرگونه عیب ناشی از تاثیرات مکانیکی،مواد شیمیایی غیر مجاز،ورود مایعات به داخل دستگاه،اتش یا حرارت زیاد نوسانات غیر متعارف برق و حوادث طبیعی
    دستکاری توسط افراد غر مجاز،دستکاری و خدشه دار شدن شماره سریال روی دستگاه و ضمانت نامه و یا کنده شدن هولوگرم
    (تمام شرایط پشت برگه گارانتی ذکر شده و با توجه به نصب رایگان دستگاه (فعلا در شهر اصفهان) این شرایط به مشتری توضیح داده میشه)
    پلیر دستگاه هنوز اپدیتی براش ارائه نشده اما اپدیتش تقریبا آماده هست
    طراحی دستگاه وکارای فنی توسط شرکتALIانجام میشه که کارش طراحی و تولید هست و همون طور که قبلا اشاره کرده بودم 5 کارخانه داره و کارش فقط ---است کارش هم نسبت به بقیه شرکت های چینی توی تولید --- بهتره .
    در مورد پنل دستگاه هم بگم که این پنل برای هیچ دستگاه دیگه ای تا الان استفاده نشده و جای کارت خور هم فقط بخواطر صحبت های درون سازمانی صداو سیما بود که تا چندین سال دیگه منتفی است و قراره روی سیستم----Cپیاده سازی بشه به همین خواطر قسمتی که برای استفاده از تلویزیون های پولی درون دستگاه قرار گرفته بود حذف شد.

8. این کاربر از esfahan-viuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حرف های من برای دوست عزیزم مجید جون
    من یه مدتی هست که توی این زمینه دارم کار میکنم و باید راجع به شرکت ویونا که بنده مسئول فروش اون توی اصفهان هستم یه سری توضیحات بدم:
    شرکت ویونا18سال سابقه داره تو زمینه سیستم های حفاظتی در های اتو ماتیک وخدمات شبکه و... و سه سالی هم میشه که در زمینه گیرنده دیجیتال هم فعالیت میکنه
    در باره دفتر فروش اصفهان هم بگم که ویونا قبلا در اصفهان نمایندگی انحصاری فروش داشت که ما بودیم اما حالا دفتر فروش ویونا در اصفهان دست ماست و قیمت هامون هم با تهران برابره(چه حالا چه قبلا) و هرچی که شرکت بهمون بگه قیمت دستگاه رو میدیم چه عمده چه خرده و این کار برای کل ایران هم انجام میشه و با توجه به نوع خرید و... قیمت ها توسط شرکت تایین شده.
    دوست عزیز با این حرف شما مخالفم که وقتی که نمایندگی انحصاری باشه بده. عزیز چرا بده؟اتفاقا خیلی بهتره چون طرف هرکاری برای نمایش و معروف شدن جنسش میکنه و توی هیچ کاری هم کم نمیزاره البته این عقیده منه چون طرف این جور تازه واسه کارش حدف درستی داره و میدونه از کارش چی میخواد این که میگی نماینده انحصاری قیمت هارو بالاتر میده اشتباه چون شرکت ها روشون نظارت دارن(البته بستگی به شرکت ها داره که اصلا اهل نظارت باشن یا نه)
    در مورد گارانتی هم بگم که قبلا این دستگاه فقط گارانتی تعمیر داشت اما چون واقعا هیچ خرابی نداشت شرکت گارانتیش رو تعویض کرد و اگر هم دستگاه فروخته شده مشکلی داشته باشد بدون قید و شرط تعویض میشه چه یک مقاوت مشکل داشته باشد چه کل دستگاه و بقیه دستگاه هم دور ریخته میشه حتی اگر از نظر اقتصاد ایرانی اشتباه باشد اگه تو دستگاه رو خریدی و دیدی مشکلی داره بیا یه نوش رو بگیر و ببین که جلوی خودت همین جا دستگاه به بازیافت سپرده میشه یا نه یا میتونی دستگاه خرابت رو با خودت ببری که خیالت جمع باشه که دستگاه دوباره تعمیر نمیشه و به یه مشتری دیگه داده نمیشه
    دستگاه که توی ایران ساخته نمیشه چون ارزش اقتصادی نداره اونایی که دارن می سازن از چین میخرن و اینجا مونتاژ میکنن و چندین برابر هم هزینه باربری میکنند
    گفتی که صرف وجود 1080Pتوی منوی دستگاه نمی تونه که دلیل ساپورت کردنش باشه
    اخه عزیز من مگه میشه پخش نکنه و اونوقت بیاد از یه شرکت خارجی که تو ایران نماینده هم داره گواهی کیفیت بگیره(ویونا رو میگم)و قرار باشه اون شرکت که خودش به راحتی میتونه این دستگاه رو بسازه این مدل و برند رو تو فروشگاه هاش بفروشه(البته به زودی این شرکت هم معرفی میشه)
    با این حرفت که میگی ( دستگاه یه قابلیت رو داشته باشه و روش تبلیغ نشه دروغه و قابلیتش سرکاریه)مخالفم چون سیستم تبلیغاتی شرکت ها با هم فرق میکنه و هرکی به یه صورت تبلیغ میکنه
    یه دفاعیه دو طرفه:بلوسنس و ویونا و ... از چین میره دوبی و بعد میاد ایران چون اگه دستگاه قرار باشه برای ایران تولید بشه کیفیت خوبی براش لحاظ نمیشه و طبق معمول این چینی ها ........(نشون دستگاه هایی که این کار براشون میشه اینه که روی کارتن اصلی آدرس یه شرکت یا جای دیگه ای تو دبی قرار داده شده الان چند تا شرکت دیگه هم این کار رو انجام میدن)
    این کاریه که شرکت ها برای بهتر شدن کیفیت جنسشون انجام میدن و غیر عادی هم نیست برداشته شدن باطری ها هم به همین دلیل انجام میشه(بخاطر مسائل فرودگاهی)
    این قسمت هم جواب بعضی از دوستان
    درباره سرعت تعویض کانال هم باید بگم این کار بخاطر این طول میکشه که تصویر و صدا باید پردازش بشه و سپس با هم مچ بشه تا دستگاه اونو پخش کنه اما توی بعضی از مدل ها اول تصویر با کیفیت پایین میاد و بعد کیفیتش درست میشه و آخر کار صداش هم درمیاد اما چون این سه مرحله خیلی بیشتر از 4ثانیه طول میکشه بنابر این بهتره که تصویر با یه مقدار تاخیر نمایش داده بشه تا بیننده شاکی نشه(این رو من به صورت عملی دیدم و زمان هم نگرفتم اما خیلی طول میکشید تا کیفیت تصویرش درست بشه و عموما بخاطر این سریع عوض شدن کانال ها صدا و تصویر با هم هماهنگ نیست و مدتی هم طول میکشه تا این دو با هم مچ بشن به همین دلیل این تاخیر در نظر گرفته شده تا بعد از تعویض کانال و از زمان شروعش تصویر و صدای با کیفیت پخش بشه)
    در مورد دیجی کالا هم بگم که توی این شرکت تا اونجایی که من باهاشون بخورد داشتم اول کیفیت دستگاه مد نظر قرار گرفته میشه و دستگاه تست میشه و بعد میاد تو سیستم فروش قرار میگیره و چون وقتی محصولی را خریداری میکنه رو تعداد بالای1000تا خرید داره قیمت خوبی میخره و یه هدیه هم روش میده

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

یه مشکل خیلی خیلی مهم دارم.یه لومکسی دارم که بعد از دو ماه فریز شد.مطمئن هستم مشکل از انتن و از این حرفها نیست.چون دو تا انتن خریدم بهتر که نشد هیچ بدترم شد.یه نفر دیگه هم تو یکی از فرومهای دستگاه دیجیتال همین اتفاق براش رخ داد.حالا میخوام یکی دیگه بخرم(لومکسی یا ویونا).ایا کسی تضمین میکنه که دیگه فریز نشه .دوستان تا حالا کسی مشکل فریز شدن داشته.چون مال من مثلا وقتی یه کانال رو نگاه میکنی اوایل یه کم فریز میشه و هر چی زمان میگذره فریزش بیشتر میشه.به نظر من مشکل از دستگاه لومکسی بود نه انتن .چون انتن خریدم .کابل انتن عوض کردم .(همه کار کردم)ولی بازم درست نشد
    عزیزه من لومکسی دستگاهش خوبه این که میگی تصویرش فریز میشه احتمال80درصد مال تنظیم آنتن هست و 20در صد بقه هم مال کابل و اتصالات اول آنتنت رو تنظیم کن و سیم آنتن رو هم چک کن جاییش خرابی نداشته باشه بایه تستر یا مولتی متر میتونی انجام بدی اگر هم درست نشد دستگاه رو توی منطقه دیگه ای تست کن چون الان تو اصفهان یکم این سیگنال هارو ریختن به هم و جاهایی که سیگنال قوی بوده ضعیف شده و یه سری جاهای دیگه هم سیگنالش قوی شده و احتمال داره شما هم جزو این مناطق باشی
    Last edited by esfahan-viuna; 08-07-2011 at 11:10.

10. این کاربر از esfahan-viuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من در بندرعباسم.الان بهترین کانالی که کمتر فریز میشه شبکه 1 هست که سیگنالش رو 60 هست و بقیه شبکه ها بعد از یه مدتی همشون فریز میشن.انتن رو هم چک کردم .ولی درست نشد؟

12. این کاربر از moridsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من قبلا از isfahanshop یه لومکسی ا ای 1000 خریدم.بعد از دو ماه فریز شد و هر کاری که بگید کردم ولی درست نشد.این اتفاق برای یه نفر دیگه تو همین انجمن افتاد.اون هم بعد از دو ماه. الان تصمیم گرفتم که بین وینا و بلونسنس یکی رو بگیرم.شما کدوم رو پیشنهاد میکنید.کسانی که این دو دستگاه رو دارن بگن که تا حالا دستگاشون فریز شده یا نه؟چون من نمیخوام یه اشتباه رو دو بار تکرار کنم؟

میشه لطف کنید تاریخ خرید و اسمتون را برام بفرستید؟
    دستگاهی که شما خریدی گارانتی داره و اگه واقعاً مشکلی داشته باشه به راحتی برای شما تعویض میشه
    شما به همین راحتی دستگاهی که بالای 70هزار تومان پولش را دادید، انداختی اونطرف و رفتی یکی دیگه خریدی؟

شما اگه یک نگاه از شیارهای بالای سر دستگاهت، به تیونر دستگاه و داخلش باندازی MADE IN MALASIA را توش میبینی
    ومتوجه میشی دستگاهی که خریدی از این آشغال های چینی نیست
    مارک لومکسی تازه وارد بازار نشده عزیزم، از قبل از دیجیتال شدن ایران TV BOX لومکسی توی بازار بوده و مانیتورهای قدیمی شما را به تلویزیون آنالوگ تبدیل میکرده

محصولات دیگه ای هم داره که به زودی وارد بازار اصفهان میشه(توی تهران توزیع شده)

من در بندرعباسم.الان بهترین کانالی که کمتر فریز میشه شبکه 1 هست که سیگنالش رو 60 هست و بقیه شبکه ها بعد از یه مدتی همشون فریز میشن.انتن رو هم چک کردم .ولی درست نشد؟
    اگه دستگاه شما مشکل داشته باشه هیچ شبکه ای را درست نمیتونی در یافت بکنی و اینکه شبکه 1 را بدون مشکل میگیری خودش نشون میده که دستگاهت سالم است و آنتن شما معیوب است، حدود 70% مشکلات این سیستم از تنظیم نبودن آنتن و معیوب بودن سیم آنتن است.
    در این سیستم همانند ماهواره باید از یک سیم آنتن جنس مرغوب استفاده کرد
    عمر سیم آنتن کم است و جنس اکثر سیمهای موجود در بازار افتضاح است.
    Last edited by isfahaneshop; 09-07-2011 at 13:17.

14. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من بلوسنس دارم روزی حدود 16 ساعت کار میکنه
    مثل همه وسایل برقی داغ میکنه
    اما حرارتش طبیعیه
    برای من تا حالا فریز نکرده
    اما 7 الی 8 باری داشتم تلویزیون میدیدم تصویر حالت پارازیت شد که 1 الی 2 ثانیه طول میکشید و این کار چند بار کرار میشد مطمین هستم ماله فرستنده بود نه دستگاه چون سریع تصویر درست میشد و با عوض کردن شبکه دیگه این اتفاق نمی افتاد
    یه بار همون روزای اول تصویرش رفت بعد شبکه عوض کردم باز هم تصویر نیاورد بعد خاموشش کردم و کمتر از 10 ثانیه روشنش کردم چون میخواستم مطمین شم ماله حرارت دستگاه و .. اینا نیست که درست شد و شبکه رو هم نشون داد و دیگه هم این اتفاق براش نیفتاد
    مدیا پلیر و سیستم زیرنویسش که کلا ازش راضیم
    هر کدوم رو هم بخری ضرر نکردی
    کلا گیرنده دیجیتال دستگاه عجیبی نیست و تکنولوژی بالای و محیر العقولی نداره که فقط یه شرکت در حد مثلا سونی بتونه خوبش رو بسازه
    اما این که لومکس ضد حال بت زد دیگه از خوش شانسیته
    اما دفعه بعد یا بلوسنس بخر یا ویونا اگه نظر شخصی رو میخوای پیغام خصوصی بده تا تبلیغ نشه
    با تشکر

16. این کاربر از sezareta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

sezareta همینجا بگو.فعلن نمیتونم پیام خصوصی بدم . چون 10 تا پست ندادم(تبلیغ نمیشه).موندم بلونسنس بگیرم یا وینا .ولی من بیشتر دوست دارم بلونسنس بگیرم.چون همه میشناسنش . ولی ویونا تازه اومده تو بازار.حالا از کدوم فروشگاه اینترنتی بهتره بخرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

.بین بلونسنس و ویونا یکی رو انتخاب کردم. یه وینونا خریدم.نظر شما چیه. انتخابم خوب بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •