خستگی بازیکن ها
وجود مشکل خاصی در بین بازیکن ها
عدم هماهنگی بازیکن ها و غیره و غیره و غیره
در کل بیخیال این بحث بشیم
همینطوری کلی تاپیک از مسیر اصلی منحرف شده (کردم!)
پرسپوليس تهران
ملوان بندر انزلي
خستگی بازیکن ها
در کل بیخیال این بحث بشیم
همینطوری کلی تاپیک از مسیر اصلی منحرف شده (کردم!)
اعتراض به ميزباني پرسپوليس و گزارش خياباني
باشگاه ملوان: صدا و سيما از گزارشگران بيطرف استفاده كند
خبرگزاري فارس: باشگاه ملوان انزلي به ميزباني باشگاه پرسپوليس و گزارش جواد خياباني اعتراض كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امين افقي سخنگو و دبير هيأت مديره موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي در مورد بازي رفت ملوان مقابل پرسپوليس كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد، اظهار داشت: علي رغم تمامي مسائل و حواشي به عنوان يك تيم شهرستاني بيحاشيه اما پرافتخار در فوتبال كشور با تكيه بر تعصب و تلاش بازيكنان خود، درايت كادر فني و تماشاگران پرشور ملوان، در انزلي قهرماني را براي علاقمندان ملوان به ارمغان ميآوريم.
سخنگوي موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي تصريح كرد: بازي ديروز ملوان پرسپوليس خاطرات دو فينال جام حذفي ميان اين دو تيم در دهه شصت را كه به اذعان كارشناسان فوتبال تصميمات داوري ملوان را از رسيدن به قهرماني محروم كرد در اذهان هواداران زنده كرده است.
افقي ضمن ابراز تأسف از اهانتهاي صورت گرفته از سوي تماشاگران پرسپوليس نسبت به مردم فهيم استان گيلان در طول بازي و ساير توهينهاي اين تماشاگران نسبت به هواداران،بازيكنان و كادر فني اضافه كرد: حداقل انتظار از مسئولين باشگاه پرسپوليس اين است كه جو ورزشگاه را كنترل كنند علاوه براين موسسه ملوان اعتراض خود را نسبت به درنظر گرفتن جايگاه بسيار نامناسب براي سرمربي ملوان و همراهان وي در جايگاه ويژه اعلام ميدارد چرا كه در پائينترين صندلي جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي امكان ديدن و تحليل بازي وجود نداشت.
وي با بيان اينكه علاقمندان ملوان به نحوه گزارش و جهت گيريهاي ابراز شده از سوي گزارشگر تلويزيوني اين بازي اعتراض دارند افزود: با عنايت به اينكه اين بازي ميان دو تيم از بهترين و محبوبترين تيمهاي كشور برگزار ميشد چنين جهت گيريهايي كه از تريبون رسمي صدا و سيما پخش ميشود در شأن گزارشگران بازيهايي در اين سطح نيست و از مديران محترم رسانه ملي تقاضا داريم دربازيهاي حساسي كه پخش جهاني دارد گزارشگراني را انتخاب كنند كه ميان تيمهاي شهرستاني و تيمهاي مورد علاقه خود تفاوت قائل نشوند.
انتهاي پيام/
پ.ن:
Last edited by aligol172; 09-06-2011 at 03:02.
شما میگی پر افتخار ترین تیمه ایران پرسپولیسه.اخه رو چه حساب اینو میگی؟وقتی جامهایی که استقلال گرفته بیشتره چه جوری پر افتخارترینش پرسپولیس میشه؟به طوره حتم تعریفه پر افتخار برایه منو شما فرق میکنه
شما میگی این جام برایه فلان مسابقاته مهم نیست اون برایه اون یکی مسابقاته اونم مهم نیست(با این حساب فوتباله ایران از ساله 28 تا 80 اصلا مهم نبوده) پس چی مهمه؟قطعا تعریفه شما از پر افتخارترین تیم تعداده جامه بیشتر نیست چون والا به خدا جامهایی که استقلال گرفته بیشتره.خوشم میاد خودت جوابه خودتو میدیاین شمایید که افتخارات و جامهایه مارو زیره سوال میبریدو میگی اون تاج بود قبول نیست اون باشگاهایه تهران بود قبول نیست....والا ما افتخاراتتون رو زیره سوال نبردیم فقط گفتیم جامایی که استقلال گرفته بیشتره.
اینجارم ببین شاید نظرت عوض بشه
محضه اطلاعتون هم عرض کنم قهرمانیه اسیایه ساله 70 با نامه استقلال بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم اومدین میگین تاج با استقلال فرق داره.هر وقت پیروزیو از پرسپولیس بشه جدا کرد تاجم از استقلال میشه جدا کرد
گفتی تو سایته باشگاهه استقلال حرفی از تاج زده نشده پس اینجارو یه نگاه بنداز
ساله 1323 اسمه باشگاه دوچرخه سواران بود وقتی که تیمه فوتبال هم به باشگاه اضافه شد ساله 1328 به تاج تغییر نام دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوچرخه سواران در سال 1328 به نام( تاج) تغيير نام داد كه موسس آن سپهبد پرويز خسرواني و مدير باشگاه، سروان پرويز شيخوان و اولين مربي خارجي تيم نيز رايكوف از يوگسلاوي بود. نوع لباس تاج: پيراهن آبي با آستين سفيد، شورت ورزشي سفيد، جوراب سفيد با برگشت آبي . تيم تاج تا بهمن ماه 1357 كه انقلاب به پيروزي رسيد ، يعني در مدت 30 سال به عنوان يكي از تيم هاي طراز اول ايران و آسيا شناخته شد. پس از پيروزي انقلاب، نام تيم( تاج) به ( استقلال) تغيير كرد
پ.ن
به اینم یه نگاه بنداز.خبریه که باشگاه همین امروز گذاشته و نامه تاج رو برده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-06-2011 at 00:57.
ببخشيد دوست من مجبورم كمي صريح تر حرف بزنم چون شما هم همين كارو كردين
اين سرمايه گذاريها كجان كه نتونستن چهارتا بازيكن توي فصل نقل و انتقالات بگيرن؟
طبق چه معادله اي و فرمولي حساب ميكنيد كه ميگين پرسپوليس مثلا بيشتر از سپاهان سرمايه گذاري كرده بگين من هم ياد بگيرم
اميدوارم اين بار به جاي حرفي ديگه به اين سوال مشخصا جواب بدين
مقايسه شما با احترام كاملا غلط و غير فوتباليهتیمی که پرسپولیس 3 تا ازش در تهران خورد سپاهان 10 نفره 3 تا بهش زد
تیمی که باعث حذف استقلال شد از ذوب آهن 4 تا خورد
همین نشون میده که باید به دو تیم استقلال و پرسپولیس شک کرد نه سپاهان یا ذوب آهن
به قول دوستمون امسال همين ذوب آهني كه به عقيده شما بهترين بازي رو ميكنه مقابل پرسپوليس رفت و برگشت 5 تا خورد الاتحاد توي آزادي سه تا خورد كلا همه ميدونن كه پرسپوليس تنها چيزي كه امسال اذيتش كرد نوسان بيش از اندازه اش بود
بعد هم ذوب آهني كه چهار پنج ساله بازيكناش دست نخورده ان كه امسال زير استقلال قرار گرفت
شرايط هر بازي فرق ميكنه در بازي با تيم ازبكستان اگر آرفي دقيقه 92 گل خالي رو ميزد الان پرسپوليس ميومد بالا
نميشه بازيها رو با هم مقايسه كرد دو تيم 10 بار با هم بازي كنن نتيجه هاشون به هم شبيه نيست
من واقعا ديگه درمانده شدمدلیل دوم
در لیگ ایران هر تیم 34 بازی میکنه
که در کل میشه 612 بازی
حالا داور یا فدراسیون چنتا بازی رو باید دستکاری کنن تا یه تیم قهرمان بشه؟
یا سپاهان برای چنتا بازی باید پول بده تا به نفعش سوت بزنن؟
اما در جام حذفی تیم قهرمان حدود 7-8 تا بازی میکنه که اصل بازی ها 4 تای آخرش هست عمدتا
تقلب و دستکاری در کدوم راحت تره؟
تنها چيزي كه از حرفاي شما ميشه فهميد اينه كه پرسپوليس هر وقت قهرمان بشه با كمك فدراسيون بوده و سپاهان با قدرت خودش و كمك خدا
ميتونيد اين حرف رو رد كنيد و قبول نكنيد اما تمام پستهاون رو كنار هم قرار بديم تنها چيزي كه ازش ميشه برداشت كرد همينه
بابا بيخيالچطور تیمی که در لیگ 5 بار پشت سر هم شکست های سنگین خورده حالا تقریبا همون تیم ها رو شکست داده و در یک قدمی قهرمانی هست اونم بدون هیچ تغییری در هیچ جای باشگاه
توي يه ليگ تيمها دوره افت دارن دوره اوج دارن
پرسپوليس در زمان دنيزلي هم در طول ليگ دو سه تا باخت اورد ولي پنج شش هفته پاياني رو برد
مگه همين سپاهان در هر دو فصلي كه قهرمان شد ابتداي فصل تا رده هاي 13 يا 14 پايين نرفت
پس با فرمول شما هر دو قهرماني سپاهان مشكوك بوده
ميشه بگين اين لابي كوچيكي كه ديدين چي بودهگرچه در آخر هم اینم میگم به نظر من قهرمانی امسال سپاهان مقتدرانه بود اما پارسال خودم یک گوشه کوچکی از همین لابی های سیاسی برای سپاهان رو دیدم
اما معتقدم که این کار هم یک تقابل یا کاری هست که همیشه تیم های پایتختی انجام میدن (مخصوصا پرسپولیس)
مگه ميشه با يه لابي كوچيك قهرمان شد
شما كه گفتين توي يه ليگ برعكس جام حذفي سخته كه بشه توي بازيها دست برد
فكر ميكنم يه اعتراف كوچيك رو مقدمه اي كردين براي اينكه دوباره تمام افتخارات پرسپوليس رو زير سوال ببرين
آخرش سپاهان متقلبه يا نهاگر سپاهان متقلب بود الان به این وضع دچارش نمیکردند تا بتونن از سر راه برش دارن
حتما مقصر تيمهاي پايتخت هستن
اگه ميخواستن اين تيم رو خراب كنن پس چجوري گذاشتن اين تيم بشه بهترين تيم دهه اخير ايران
اين رو جدي ميگم اگر به قول اريك فروم «شما جايي زندگي ميكنيد كه به آن فكر ميكنيد» بايد پذيرفت كه شايد در ايران زندگي نميكنمگرافیکار جان شما ظاهرا در ایران زندگی نمیکنی!
اميدوارم همين نود درباره اتفاقات بازي ملوان هم فقط به همون نشون دادن اشتباهات اكتفا كنه تا ببينيم اين اتفاقاتي كه باعث شدن اين جام رو برنامه ريزي شده بدونيد چي بودناگه هم بخواین بگین 90 دیگه همه میدونن که 90 محاکمه نمیکنه و فقط اشتباهات رو نشون میده حالا کو گوش شنوا
دوست من اين بخشه اصلي اون پست منهحتی آقای گرافیکار هم حاضر نیست برای تیم همشهریش (که مدعی هواداریش رو هم دارند) در مقابل پرسپولیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر همین تیم به دسته یک سقوط کنه اولین نفری که اینجا نارحت خواهد شد و زمین و زمون رو مقصر خواهد دونست خود ایشونه
««« پي نوشت: به عنوان يه خوزستاني واقعا برام سخته طرفدار فولاد نباشم اما از اون سمت هم از بچگي خود به خود طرفدار پرسپوليس بزرگ شدم در كل اميدوارم بازي زيبايي بشه و تيمي كه لايق تره بره فينال»»»
هرچند نيازي به توضيح نداره
اما اجازه بدين كمي در اين مورد حرف بزنم
من متولد اهواز نيستم و به همين خاطر قبل از اينكه طرفدار تيمهاي اهوازي بشم طرفدار تيمهاي شهر خودم و پرسپوليس شدم چون خوزستان مثل اصفهان نيست كه همه استان طرفدار تيمهاي شهر اصفهان باشن فوتبال توي خوزستان خيلي ريشه دارتر از اين حرفاست اينجا هر شهري تيم خودشو داره
دزفول يه زماني بانك ملي رو داشت
شوش يه زماني استقلال و پرسپوليس رو داشت و اين اواخر كاغذ پارس رو
آبادان كه نيازي به توضيح نداره جم و نفت براي خودشون كلي طرفدار دارن
با اينهمه من به عنوان كسي كه اهوازي نيست باز هم به تيم فولاد علاقه داشتم و دارم و توي اون بازي واقعا هر كدوم ميبرد برام فرقي نميكرد و اين رو هم بگم اگر به جاي فولاد الان تيم جنوب بود مطمئنا به ورزشگاه ميرفتم و جنوب رو تشويق ميكردم
فوتبال خوزستان يه چيزي مثل فوتبال گيلانه ملوانيها هيچ وقت طرفدار تيمهاي رشتي نيستن اين به خاطر ريشه دار بودن فوتبال توي اين استانهاست
چطور ممكنه كه شما بگين همه چيز از قبل براي قهرمانيه پرسپوليس برنامه ريزي شده ولي در صورتي كه ملوان قهرمان بشه اين مسئله سر جاش بمونهدوستانی هم که میگن کاش ملوان قهرمان بشه ببینیم که فلانی دیگه چی میگه باید بگم که اگر ملوان 10 تا به پرسپولیس بزنه من روی تمام حرفام هستم و خواهم بود
اتفاقا میگم آفرین بر ملوانی که پرسپولیس رو با اینکه فقط (شاید) خدا پشتش نبود رو شکست داد
بر اساس منطق مسئله اي كه شما مطرح كردين مخدوش ميشه
گفتم در كل پرسپوليس از نظر شما محكومه چه ببره و چه ببازه
با توجه به حرفاي بالا نميدونم كي به سنگ نزديكترهبه قول فردوسی پور نرود میخ آهنین در سنگ
جالبه بعد از اينكه سر يه اخراج كه به نظر من كاملا درست بوده كليت جام رو زير سوال بردين و ما رو از فوتبال و پرسپوليسي بودن پشيمون كردين حالا اجازه ميدين ما از قهرمانيمون كه البته با توجه به داوري ديدار رفت بعيد به نظر ميرسه لذت ببريممنم دیگه ترجیح میدم دیگه انقدر خودم رو اذیت نکنم تا شما دوستان هم لذت موفقیت های تیم هایی که هوادارشون هستید رو ببرید!
ياد تبريكم به اصفهانيها بعد از قهرماني امسال سپاهان افتادم
به این همه مورد اشاره کردیدخستگی بازیکن ها
به بازی خوب پرسپولیس جلوی ذوب آهن اشاره نکردید
یعنی فقط همینای که گفتید باعث باخت 3-0 ذوب آهن بود
به قول علیرضا
منم واقعا ديگه درمانده شدم
تنها چيزي كه از حرفاي شما ميشه فهميد اينه كه پرسپوليس هر وقت قهرمان بشه با كمك فدراسيون بوده و سپاهان با قدرت خودش و كمك خدا
اخه یکی نیست بهشون بگه بازیه رفت که ذوب اهن باختو گفتین خسته بود چون بازیه اسیایی داشت(اولا تیمی که ادعایه حرفه ای بودنه کاملو داره نباید به خاطر بازیه چند روز پیش بیادو 2-0 ببازه)بازیه برگشت جلو تماشاگرایه خودشون چرا 3 تا خوردن؟این دیگه چی بود؟
بعد از بازیه سپاهان با پرسپولیس تو اصفهانم گفتن سپاهان نخواست ببره
کلا اینا همش فکر میکنن داره بهشون توطئه میشه....کیه؟
باید جوابشونو تو زمین بدیم
شما ذوب اهنو اوتش کردین ماهم سپاهانو....
واقعا شما تو کجایه تاریخه فوتبال دیدین استقلال پرسپولیسیا با اندک طرفدارانه تیمهایه اصفهانی کل کل کنن؟
ما خیلی داریم گنده میکنیم مسالرو....حرکاته خود جوشه دیگه
به فکره قهرمانیتون باشینو حالشو ببرین.اگه داورم براتون بیاد گل بزنه اونیکه ثبت میشه قهرمانیتونه نه چیزه دیگه
جناب گرافیکار من صریح حرف زدم اما تمسخر نکردم!
اینکه سرمایه کجاست رو من نمیدونم کلا هم نمیخوام مسایلی که فعلا میبینیم رو بیارم وسط چون بحث سیاسی میشهاين سرمايه گذاريها كجان كه نتونستن چهارتا بازيكن توي فصل نقل و انتقالات بگيرن؟
طبق چه معادله اي و فرمولي حساب ميكنيد كه ميگين پرسپوليس مثلا بيشتر از سپاهان سرمايه گذاري كرده بگين من هم ياد بگيرم
اميدوارم اين بار به جاي حرفي ديگه به اين سوال مشخصا جواب بدين
اما در مورد معادله و فرمول
مجتمع فولاد مبارکه یک مجتمع صنعنی نیمه دولتی هست پس باشگاه سپاهان نیمه دولتی میشه درسته؟
منبع درامد باشگاه سپاهان هم همین مجتمع هست
باشگاه پرسپولیس با منبع درامد نا معلوم (دولت؟!!) یک باشگاه کاملا دولتی هست و نکته مهم دیگه پایتختی بودن این باشگاه هست
قابل درک هست که چرا دولت روی پرسپولیس سرمایه گذاری بیشتری میکنه؟
به فرض حرف شما درست (که من قبول ندارم) و از یک بازی نمیشه نتیجه گیری کردمقايسه شما با احترام كاملا غلط و غير فوتباليه
به قول دوستمون امسال همين ذوب آهني كه به عقيده شما بهترين بازي رو ميكنه مقابل پرسپوليس رفت و برگشت 5 تا خورد الاتحاد توي آزادي سه تا خورد كلا همه ميدونن كه پرسپوليس تنها چيزي كه امسال اذيتش كرد نوسان بيش از اندازه اش بود
بعد هم ذوب آهني كه چهار پنج ساله بازيكناش دست نخورده ان كه امسال زير استقلال قرار گرفت
شرايط هر بازي فرق ميكنه در بازي با تيم ازبكستان اگر آرفي دقيقه 92 گل خالي رو ميزد الان پرسپوليس ميومد بالا
نميشه بازيها رو با هم مقايسه كرد دو تيم 10 بار با هم بازي كنن نتيجه هاشون به هم شبيه نيست
اما آمار کلی در کل بازی های لیگ رو هم نمیتونید قبول کنید؟
سپاهان بهترین تیم تا به اینجا و پرسپولیس در لبه بدترین تیم
همین دلیل اون استدلال من رو بیشتر به سمت درست بودن سوق میده
این برداشت شماست من همه حرف هام واضح هستندمن واقعا ديگه درمانده شدم
ميتونيد اين حرف رو رد كنيد و قبول نكنيد اما تمام پستهاون رو كنار هم قرار بديم تنها چيزي كه ازش ميشه برداشت كرد همينه
شما کلا خوب همه چیز رو به هم ربط میدیدبابا بيخيال
توي يه ليگ تيمها دوره افت دارن دوره اوج دارن
پرسپوليس در زمان دنيزلي هم در طول ليگ دو سه تا باخت اورد ولي پنج شش هفته پاياني رو برد
مگه همين سپاهان در هر دو فصلي كه قهرمان شد ابتداي فصل تا رده هاي 13 يا 14 پايين نرفت
پس با فرمول شما هر دو قهرماني سپاهان مشكوك بوده
نتیجه گیری روی سپاهان در اول فصل با 3 4 بازی و نتیجه گیری من روی پرسپولیس نسبت به کل فصل
پرسپولیس اگر افت خیز داره پس توی جام حذفی هم باید داشته باشه
اما ما که فقط خیز دیدیم اونم چه خیزی!
اگر میشد میگفتمميشه بگين اين لابي كوچيكي كه ديدين چي بوده
مگه ميشه با يه لابي كوچيك قهرمان شد
شما كه گفتين توي يه ليگ برعكس جام حذفي سخته كه بشه توي بازيها دست برد
فكر ميكنم يه اعتراف كوچيك رو مقدمه اي كردين براي اينكه دوباره تمام افتخارات پرسپوليس رو زير سوال ببرين
آخرش سپاهان متقلبه يا نه
حتما مقصر تيمهاي پايتخت هستن
اگه ميخواستن اين تيم رو خراب كنن پس چجوري گذاشتن اين تيم بشه بهترين تيم دهه اخير ايران
من گفتم یک لابی سیاسی دیدم نگفتم تقلب دیدم پس حرف توی دهن من نذارید
این لابی سیاسی ممکن هست برای هر هدفی استفاده بشه
اول از همه ممنونم که یاد آوری کردید تیم های اصفهانی بی ریشه هستند!دوست من اين بخشه اصلي اون پست منه
.
.
.
من حرفم رو بر اساس پست هایی که هر دفعه از شما خوندم و هواداری هایی که دیدم گقتم
من حرف شما رو قبول ندارم
غیر ممکنه فرقی برای شما نداشته باشه
آخرش ته دل هوادار یکدوم بودید در این بازی
اما در کل در این مورد من عذر خواهی میکنم اگر حرف نا مربوط زدم چون این مورد علاقه شخصی هست و به منم ربطی نداره
دلیلش سادستچطور ممكنه كه شما بگين همه چيز از قبل براي قهرمانيه پرسپوليس برنامه ريزي شده ولي در صورتي كه ملوان قهرمان بشه اين مسئله سر جاش بمونه
بر اساس منطق مسئله اي كه شما مطرح كردين مخدوش ميشه
گفتم در كل پرسپوليس از نظر شما محكومه چه ببره و چه ببازه
چون داور دیگه نمیتونه همینطوری بگه 2 تا گل برای پرسپولیس (البته اگه میتونست میکرد این کار رو هم) و باید اتفاقی بیوفته تا بتونه کاری بکنه
و دلیل ساده تر اینکه شاید اونروز روز افت شدید پرسپولیس باشه!!!! دیگه داورم هرکاری بکنه فایده نداشته باشه!
نیازی نیست مغالطه کنید دوست من چون مطمئنا حداقل در مورد شما اینطور نیست!ما رو از فوتبال و پرسپوليسي بودن پشيمون كردين حالا اجازه ميدين ما از قهرمانيمون كه البته با توجه به داوري ديدار رفت بعيد به نظر ميرسه لذت ببريم
Last edited by satttanism; 09-06-2011 at 01:18.
به شخصه ترجیح دادم در مورد این بحثی که شکل گرفت و پژمان عزیز مطرحش کرد سکوت کنم ... علیرضا عزیز گفتنی ها رو گفتن !
پژمان جان همه نظرات شما محترم اما به شخصه اصلا منطق شما رو ( حد زیادیش رو ! ) قبول ندارم ! بهتر اینقدر برد پرسپولیس رو ( و ظاهرا کل پرسپولیس رو ! ) زیر سوال نبرید ...
بایدی در کار نیست پژمان جان ! با هیچ منطقی نمیشه گفت چون پرسپولیس افت و خیز زیاد داشته باید (باید ؟! ) تویه جام حذفی هم محکوم به شکست باشه ! محکوم به افت باشه !پرسپولیس اگر افت خیز داره پس توی جام حذفی هم باید داشته باشه
اما ما که فقط خیز دیدیم اونم چه خیزی!
محمد جان من انتظار ندارم همه منطق من رو قبول داشته باشن مخصوصا هواداران پرسپولیس!به شخصه ترجیح دادم در مورد این بحثی که شکل گرفت و پژمان عزیز مطرحش کرد سکوت کنم ... علیرضا عزیز گفتنی ها رو گفتن !
پژمان جان همه نظرات شما محترم اما به شخصه اصلا منطق شما رو ( حد زیادیش رو ! ) قبول ندارم ! بهتر اینقدر برد پرسپولیس رو ( و ظاهرا کل پرسپولیس رو ! ) زیر سوال نبرید ...
اما اگر حداقل یک نفر هم با خوندن حرف های من فقط به فکر بره برای من بسه
در کل هم این صحبت ها ، صحبت هایی هست که نتیجه گیری نخواهد داشت
منم همینجا خودم به شخصه تمام حرف هام رو زدم و حرفی دیگه ندارم و کلا هم بحث رو تموم میکنم تا تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه
دوستان هم لطفا همکاری کنند
چطور تو شهرستان میشه از گزارشگرانی استفاده کرد که کلاً به نفع تیم خودشون گزارش کنه؟اتفاقاً به نظر من گزارشگران تهرانی خیلی و بیش از حد هوای تیمهای شهرستانی رو دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)