امروز هم جواب اعتراضا نیامد..... شاید فردا بیاید شاید...![]()
امروز هم جواب اعتراضا نیامد..... شاید فردا بیاید شاید...![]()
بچه ها با معدل حدود ١٢ كجا ميشه ثبت نام كرد ؟ من بعضيا رو سراغ دارم با معدل ١٠ و چند تا نمره تك رفتن ثبتنام كردن . اينا چجور ثبتنام كردن ؟
فکر نکنم تا 2-3 هفته دیگه بیاد.
من تابستون یه چیزایی از دوم و سوم میخونم با گسسته. یکی از دانشجوهای مدرسه که ورودی 88 هست میاد بهمون درس میده.
من میخواستم پایه رو همشو تموم کنم
ولی خداییش نمیشه
من فعلا دو روزه روزی 3 ساعت دیف رو ثابت دارم (خیلی زیادههههه :( خدا رحم کنه ) تا آخر تابستون دیف 1 رو تموم میکنم احتمالا
درسای پایه هم ... من اول از همه باید شیمی 2 رو تموم کنم ! احتمالا اینکه تموم شد مدرسمون شروع میشه ...
با شروع مدرسه یواش یواش شیمی و فیزیک 3 رو میخونم و روزی 1 ساعت هم میزارم برای هندسه
راستی زبان فارسیم دارم میخونم ... روزی یه ساعت و از کتاب سبطی
+
ممد من شنیدم 20 ام میاد اعتراضا ! ینی اگه تا فردا پس فردا نیاد خودم نارنجک میبندم کمرم میرم زیر حوزه![]()
من از امروز به امید خدا شروع میکنم ، هر چی ساعت مطالعه ام بیشتر شد بهتر!
ولی الان از دوم و سوم شروع میکنم، الانم میرم حسابان بخونم...تو این مدت امتحانات خیلی تنبل شدم!![]()
دوست عزیز کنکور ما که تقربا تموم شد ولی برا پیش خیلی از غیر انتفایی ها میتونی بنویسی و دولتی هم که مشکلی نداره من میشناسم کسی که با معدل 8 ثبت نام کرد یه جای خوب زود تر ثبت نام کن و وقتتو حروم نکن و بشن زود تر سر درس
برام دعا کن![]()
ای بدبختی ....من هر روز ساعت 8 زنگ میزنم به مدرسه...نمیدونم کیه که گوشی رو جواب میده فکر کنم دلاوری باشه.... بیچاره دیوانه شده...
من متاسفانه یه مشکلی پیش آمده متاسفانه تا 10 ام فکر نکنم بتونم درس بخوانم.... اما بعد از اون حتما سعی میکنم حتما پایه رو تمام کنم.....
Last edited by M A M M U T; 27-06-2011 at 11:04.
ای بابا .نتیجه اعتراض ها نمیاد که آدم بشینه مثه آدم درس بخونه.![]()
یکی لطف میکنه کل منابع کنکور رو اینجا بنویسه؟
سال سوم + پیش رو نمیخواد
ممنونم
سال اول: فیزیک فصل 4و5 -عربی(چون پیش نیاز عربی 2و3 هم است باید بلدش باشی)
سال دوم:کلیه دروس به غیر از جغرافی-آمادگی دفاعی-زبان فارسی(درس وابسته های اسم روباید از توش بخونی)
سال سوم:کلیه دروس به غیر از تاریخ و مبانی رایانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)