درست ميگيد شما عزيزم بهتره نگيرم. حالا از بيم فريجيدر و ويرپول و ايندوزيت بهم بگيد كدوم بهتره. البته تصميم بر دوقلو شد. يه دنيا ممنون از عزيزاني كه اول زندگي اين ناپخته جوان رو كمك ميكنن.
درست ميگيد شما عزيزم بهتره نگيرم. حالا از بيم فريجيدر و ويرپول و ايندوزيت بهم بگيد كدوم بهتره. البته تصميم بر دوقلو شد. يه دنيا ممنون از عزيزاني كه اول زندگي اين ناپخته جوان رو كمك ميكنن.
با سلام
يك مايكروويو ميخواستم براي مادرم كه سنش بالاست و شايد خيلي حوصله سروكله زدن با تكنولوژي رو نداشته باشه
قيمت برام مهم نيست ولي مي خوام مايكروويوي بخرم كه كاربردي باشه
بطور كلي حس ميكنم ما ايرانيا خيلي براي اشپزي از مايكروويو استفاده ميكنيم
مثلا خودم حس ميكنم بيشترين و بهترين كاربرد مايكروويو براي گرم كردن غذاست
والا هدف منم بيشتر همينه مگر اينكه دوستان بگن با مايكروويو هاي جديد و امكاناتشون آشپزي هم ميشه كرد براي ذائقه ايراني!
ممنون اگه راهنمايي كنين
من چند ساله از سولار دام ال جی استفاده میکنم . خیلی عالیه و انواع کیک و اینها رو هم میشه باهاش پخت که البته من نه بلدم و نه حوصله این کارها رو دارم ولی اقوام که دارم ، زیاد از این کارها میکنن .
برای گرم کردن ، بخارپز کردن و کباب درست کردن هم خیلی کاربرد داره . من زیاد گوشت سیخ میزنم ( سیخ چوبی نازک ) و میزارم کباب میشه . بخارپز کردن هم که جای خود داره ... مخصوصا میوه مثلا "به" میخرم و میزارم بخارپز میشه . طعمش خارق العادس .
اصلی ترین استفادش همون گرم کردن غذاست.ولی چیزی که گرم کردین باید فوری مصرف کنین.مثلا بعد این که نون رو گرم کردین باید تو 5 تا 10 دقیقه بخورین.اگه بیشتر از این طول بکشه زود خشک میشه.
برای آشپزی زیاد همه چیز به درد نمیخوره.چون همش خوشمزه نمیشه.ولی برای سبزیجات و کیک و فست فود مثل پیتزای یخ زده و ناگت و...عالیه.برای پخت غذاهای گوشتی بدون استفاده از روغن از خوبه.مخصوصا که چربی اضافه هم حین پخت از غذا بیرون میاد.وقتی همبرگرو باهاش میپزم به اندازه نصف نعلبکی از یه همبرگر روغن میچکه.(روش نوشته بود 90 درصد گوشت
)
مهمترین کاربردش درست کردن پاپ کورن هست که اگه ذرت تازه باشه تو یک تا یک و نیم دقیقه حاضر میشه.البته هر چقدر قدرتش بیشتر باشه زودتر آماده میشه.سعی کنین 1000 وات و بیشتر بگیرین.
نکته آخر هم این که تخم مرغ درسته و ظروف فلزی نباید استفاده بشن.اولها یه تخم مرغ خاستم گرم کنم بعد از 20-30 ثانیه صدای یه انفجار وحشتناک از توش اومد و دیدم تخم مرغ ترکیده و پودر شده.![]()
با سلام به همه دوستان
من پست زیرو تو تاپیک ال سی دی های ال جی قرار دادم ، با توجه به اینکه تقریبا انتخاب تی وی رو از ال جی انجام دادم دوستان لطفا نظرشونو راجع به برند ال جی و اینکه آیا با دیگر لوازمش مشکل نخواهم داشت بیان کنند ممنون میشم.
"با سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یه سری لوازم برا خونه بگیرم از جمله تی وی - سینما خانواده - یخچال ساید بای ساید - ماشین لباسشویی - ماشین ظرفشویی - جارو برقی و کولر گازییه کمم زیادی مقید به اینم که تو خونه همه چی یه جورایی ست باشه (از یه برند باشه)!
اول از همه سونی رو ترجیح میدم (البته اینم میدونم که سونی بعضی از لوازم بالا رو نداره)؛ اما الان بیشتر نظرم روی صوتی و تصویریه؛
چیزایی که متوجه شدم اینه که ظاهرا سونی 3d passive نداره و ظاهرا 3d active هم مشکلاتی داره (اگر غیر از این هست لطفا راهنماییم کنید)
در حال حاضر با یه سری تحقیق برای تی وی مدل LG LW65100 سایز 47 نظرم رو گرفته! در مورد سینما خانواده ال جی اطلاعاتی ندارم و میدونم که ال جی کل لوازم بالا رو هم داره با ذکر این نکته که قیمت زیاد برام مهم نیست از دوستانی که اطلاعات دارن درخواست دارم راهنماییم کنم که آیا این برند (ال جی) خوبه یا نه و برای لوازم بالا چی رو پیشنهاد میدن؟
بازم تاکید میکنم که برند سونی رو بیشتر دوست دارم پس اگه تو اون برند هم انتخابهای خوبی میتونم داشته باشم لطفا راهنماییم هم کنید.
با تشکر فرهاد"
من یخچال و فریزر ، تلویزیون 3 دی ، سولاردام ( مایکروفر ) رو از ال جی دارم و ایشالا فردا هم یعنی شنبه یه ماشین ظرفشویی ال جی میخرم . فوق العاده راضی هستم . به معنی واقعی . . . در مورد تلویزیون اصلا سمت سونی نمی رم چون چه سری NX 4 میلیونیش رو که خواهرم داره دیدم و چه یکی دو میلیونی هاش با هر مشخصاتی که اقوام یا دوستان داشتن ، سطح پایینی نسبت به ال جی دارن . چه برای خروجی تصویر و چه برای امکانات و غیره .
برای یخچال هم الان 2 سال میشه که استفاده می کنم و هیچ مشکلی نبوده تا حالا و کاملا راضیم . سولاردام هم که شبیه یه 4 پا دارم ازش کار میکشم روزی 1000 بار برای موارد مختلف و تا حالا باز حدود 3 سالی هستش که دارم ولی هیچ مشکلی نداشته و کاملا راضیم . اما در مورد کولر اسپلیت قبلا یعنی حدود 10 - 12 سال پیش یه سری گرفتیم برای خونه پرتاب باد مناسب نبود . اما حالا چطور هستن اطلاع ندارن .
جاروبرقی هم کلا به برندهای کره ای اعتماد ندارم بدلیل تجربیات دوستان . خودم فقط سامسونگ رو تست کردم که ناراضی بودم . برای ال جی هم دوستان میگن مثل سامسونگ هستش . اما من باز هم میگم ، خودم ندیدم و یه ناسیونال استفاده میکنم برای 20 سال پیش هستش و خارق العادست عملکرد این دستگاه .
سینمای خانگی + لباسشویی ال جی هم کلا تجربه ندارم .
امیدوارم موفق باشی و تونسته باشم کمکی کرده باشم .
سلام
بهترین مارک لباسشویی سامسونگ و بوش برای خرید کدام می باشد
شک نکن بوش بهتره.![]()
دوستان یه ماشین ظرفشویی خوب میخواستم حول و حوش 500 تومن .. حالا یه کم بالا تر یا پایین تر مشکلی نست ..
فقط خوب باشه .. ممنون میشم راهنمایی کنید ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)