تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 58 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 576

نام تاپيک: فوتسال

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض فدراسيون فوتبال استعفاي شمس را پذيرفت

فدراسيون فوتبال هم اين استعفا را قبول كردتا كار فوتسال ايران درجام ملت هاي آسيا با كنار رفتن حسين شمس از سرمربيگري تيم ملي به پايان برسد.

سايت گل – پس از قهرماني ايران در جام ملتهاي فوتسال آسيا گويا اتفاق مهمي رخ نداده؛ زيرا قهرماني ايران در فوتسال آسيا به اتفاقي عادي تبديل شده است . آنقدر عادي كه حتي نمي شود قهرماني برزيل در جام جهاني را به راحتي قهرماني فوتسال ايران در آسيا حدس زد. پس از اين بازي ها حسين شمس سرمربي موفق ايران با زهم خبر ساز شد و شوك بزرگي را به فدراسيون فوتبال زد و البته سو‍‍ژه رسانه ها شد . او اتمام كار خود در تيم ملي ايران خبر داد و از سمتش استعفا داد . فدراسيون فوتبال هم اين استعفا را قبول كردتا كار فوتسال ايران درجام ملت هاي آسيا با كنار رفتن حسين شمس از سرمربيگري تيم ملي به پايان برسد . اتفاقي كه چندين بار رخ داده است اما شمس پس از مدتي دوباره سمتش را در اختيار گرفته است .

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

كفاشيان: قهرماني فوتسال ايران در آسيا اهميت ندارد

سايت گل ـ پس از استعفاي حسين شمس از سرمربيگري تيم ملي فوتسال و گلايه‌هاي او از فدراسيون فوتبال به دليل بي‌اهميت دانستن اين قهرماني و استقبال نكردن از تيم ملي فوتسال پس از بازگشت از مسابقات ازبكستان علي كفاشيان ادعا كرد كه قهرماني فوتسال ايران در آسيا اهميت چنداني ندارد.

او در اين‌باره گفت:«تيم ملي ايران هميشه در آسيا قهرمان شده است و اهميت زيادي ندارد. زماني قهرماني فوتسال براي فدراسيون اهميت دارد كه ايران در جهان قهرمان شود.»

اين هم يكي از حرف‌هاي عجيب رئيس فدراسيون فوتبال است كه اين بار پس از قهرماني فوتسال عنوان كرد. ايران براي دهمين بار توانست در جام ملت‌هاي فوتسال آسيا قهرمان شود. اين تيم در فينال توانست با نتيجه 8 بر 3 ازبكستان ميزبان مسابقات را شكست دهد.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

كفاشيان: قهرماني فوتسال ايران در آسيا اهميت ندارد

این واقعا یه تختش کم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هرکس که یه کاره درست میخواد انجام بده زود میندازنش بیرون

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

چه آدمیه این کفاشیان !

نمی دونم چرا آدمی به این بی خیالی و سر خوشی را گذاشتن رئیس................

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

آدم قحطه اینو گذاشتن رییس فدراسیون .

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بابا این که خودش کاره ای نیست...
    دستور از بالا میرسه
    آخه آدم به این ا... میتونه تصمیم گیری کنه ...
    ایول به دایی که عملا ر... به کفاشایان رفت پی کارش ...
    من موندم با چه رویی مونده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بهتر
    فوتسال این مملکتم نابود شه خلاص.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بعد عادل نظر سنجي ميزاره اين كله پوك ميگه من قبولش ندارم ...ما توو فوتسال عالي كار كرديم...
    اقا همون كه مايلي كهن گفت...

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

چه آدمیه این کفاشیان !
    آدم ؟؟؟

در کل ایران یعنی همین.

هرکی مثل ادم و از روی وجدان کار کنه جایی توش نداره.

اما هرکس هرچقدر بی لیاقت تر باشه جاش محکم تره.(تو همه زمینه ها)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حسين شمس: جانم را برداشتم و فرار کردم!

سرمربی مستعفی تیم ملی فوتسال ایران گفت: با شرایط فعلی حاضر به ادامه همکاری با فدراسیون فوتبال نیستم و دیگر به تیم ملی فوتسال ایران بازنمی گردم.

حسین شمس ضمن بیان این مطلب افزود: کارم با فدراسیون فوتبال و تیم ملی فوتسال تمام شده است. با این فدراسیون که از دید مدیرش مهمترین کار تیم ملی فوتسال قهرمانی در جام جهانی است و ارزشی برای قهرمانی آسیا قائل نیست دیگر نمی توانم همکاری داشته باشم.

وی در ادامه افزود: آقای کفاشیان اگر برای تیم ملی فوتسال ایران ارزش قائل بود حداقل برای استقبال از این تیم به فرودگاه می آمد و فقط به یک تبریک بسنده نمی کرد. آن هم برای تیمی که بهترین نتایج تاریخ فوتسال ایران را در آسیا کسب کرده و توانسته بود مقابل بهترین تیم‌های قاره نتایجی فوق العاده کسب کند.

سرمربی مستعفی تیم ملی فوتسال ایران با تاکید بر اینکه دیگر نمی توانسته شرایطی که بین فدراسیون فوتبال و این تیم حاکم بوده است را تحمل کند افزود: رئیس فدراسیون فوتبال یک عذرخواهی نه از من بلکه به جامعه فوتسال بدهکار است و تا زمانی که این عذرخواهی را نکند، محال است به تیم ملی بازگردم.

شمس با تاکید دوباره بر اینکه به تیم ملی فوتسال ایران بازنمی گردد در واکنش به اظهارات اخیر علی کفاشیان که روز چهارشنبه اعلام کرده بود هنوز متن استعفای حسین شمس بدستش نرسیده است، گفت: من روز سه شنبه نامه استعفای خود را به آقای ترابیان رئیس کمیته فوتسال دادم. حتما نامه سلسله مراتب اداری خود را طی کرده تا بدست رئیس فدراسیون برسد و ایشان دیر متوجه کناره گیری من از تیم ملی فوتسال شده‌اند.

وی با بیان اینکه تنها 25 درصد از رقم قرارداد خود با فدراسیون فوتبال را دریافت کرده است افزود: هنوز با من تسویه حساب نشده و پول پاداشم را نیز پرداخت نکرده‌اند. اگر هم پولم را ندهند، مهم نیست. من فقط با افرادی کار می کنم که صداقت داشته باشند.

سرمربی مستعفی تیم ملی فوتسال ایران خاطر نشان کرد: پنج ماه است که از فدراسیون فوتبال هیچ پولی دریافت نکرده‌ام. این فدراسیونی که اینقدر مدعی است، پول مربیانش را بدهد، پول من نه، دیگر مربیان تیم ملی فوتبال. من که جانم را برداشتم و از دست این فدراسیون فرار کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •