از این عنوان نمی شه برداشت کرد که فقط طرفداران PES باید دراین تایپیک نظر بدند.عنوان تاپیک رو ملاحظه بفرمایید...واقعا چیز واضحیه.
این تایپیک برای منتقدین PES هم هست. منتقد PES بودن هم لزوما به معنای طرفداری از فیفا نیست.
از این عنوان نمی شه برداشت کرد که فقط طرفداران PES باید دراین تایپیک نظر بدند.عنوان تاپیک رو ملاحظه بفرمایید...واقعا چیز واضحیه.
این تایپیک برای منتقدین PES هم هست. منتقد PES بودن هم لزوما به معنای طرفداری از فیفا نیست.
Last edited by Yi Yi; 05-07-2011 at 12:20.
خواهشا این بحث های بچه گانه را تمومش کنید ! کی میگه طرفدارای فیفا نباید بیان تو تاپیک PES ؟ همه باید نظرشونو بگن! به نظر من اگه سازنده ها حداقل این نظر های بچه ها را میدیدن یه تکونی به خودشون میدادن! یه بازی درست حسابی بیرون میدادن نه اینکه هرسال یه گیم مضخرف بیرون بدن ! من خودم شخصا با فیفا بیشتر حال میکنم ولی PES هم بازی میکنم ! FIFA یک تجربه ی واقعی فوتبال را به شما میده و میتونید ازش نهایت لذت را ببرید !
این حرف خوبیه...انتقاد مطمئنا وجود داره...ولی فرق داره با اینکه بگی 100 سال بگذره فیفا اله بله..
دیگه واقعا خسته کننده شده مقایسه و جنگ و دعوا بین این دو بازی...بذاریم هر چیزی جای خودش باشه.
در ضمن تایپیک نه...تاپیک.
بازی کی میاد ؟ ( تو پست اول زده .. October 2010 )
بازي نيومده كه انتقاد نداره
بزار بياد بعد انتقاد كن
فعلا ما منتظر اخبار ساكر هستيم
ولي تاپيك منحرف شده
سلام به همه ی دوستان عزیز
جان مورفی، سرپرست تیم اروپایی بازی، بلاگ ویدیویی رسمی بازی را ایجاد کرد که از این به بعد ویدیوهای مهم و رسمی بازی را می تونید از اونجا ببینید. مورفی فعلا کار خودش را با یه ویدیوی سه قسمتی شروع کرده که در اون به سوالات متعددی که هواداران پرسیده بودن، پاسخ داده که البته خلاصه ی مهم ترین اونا را در زیر می تونید بخونید...
- انیمیشن های روان زیادی به بازی اضافه شده (برای مثال؛ انیمیشن های افتادن بازیکنان (stumbling animation) آنقدر متنوعه که شاید در یک بازی گیمر نتونه همشون را ببینه!!) تذکر : این قسمت را زیاد مطمئن نیستم که درست ترجمه کرده باشم؛ چون متن اصلی خبر به زبان آلمانی بوده و برگردان اون به انگلیسی زیاد واضح نبود. به همین دلیل اگر اشتباه بود، به بزرگی خودتون ببخشید.
محتوای مخفی: متن اصلی این قسمت
- در این نسخه امکان شوت به حالت کاملا دستی وجود نداره
- تکل های خودکار در حالت پیش فرض غیرفعاله
- خطای هند در این نسخه وجود نداره، برای اینکه گیمر روی اون کنترل کامل نداره
- جریمه ی تکل از پشت حتما کارت قرمز نیست؛ ولی بستگی به موقعیت داره
- با استفاده از آنالوگ راست میتونید روی بازیکنان مختلف جابه جا بشید
- مربی در کنار زمین حضور خواهد داشت
- در ضربه های خطا، با آنالوگ راست میتونید ضربه ایستگاهی زن دوم را کنترل کنید
- انتقال های ضعیف توپ در طول بازی قطع خواهد شد
- زمان واکنش کنترل ورودی بازی (response to user input) سریع تر شده
- کنترل سرعت بازی در نسخه ی کامپیوتر دقیقا مانند نسخه های کنسوله
- دوربین پنالتی به حالت قبل برگشته (پشت بازیکنی که پنالتی میزنه)
- سیستم پنالتی قابل فهم تر شده
- در حالت شبکه انتخاب های متنوعی خواهید داشت
همچنین میتونید ویدیوی صحبت های کامل جان مورفی را از لینک زیر ببینید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*لینک دانلود ویدیوها اضافه شد*
منبع : prorevo BLOGمحتوای مخفی: لینک های دانلود
Last edited by fouladiali; 08-07-2011 at 09:40.
طبق حرف شما کلا در همه ی تاپیک ها قبل از انتشار شدنش باید تخته بشه !
یه دروغ کاملا واضح !انیمیشن های روان زیادی به بازی اضافه شده (برای مثال؛ انیمیشن های افتادن بازیکنان (stumbling animation) آنقدر متنوعه که شاید در یک بازی گیمر نتونه همشون را ببینه!!)
اوایل نسل از این حرف ها زیاد می شنیدیم . مثلا سازنده های AC 1 ادعا میکردن صورت مردم اونقدر متنوعه که توی بازی دو صورت مشابه نمیبینید !
انیمیشن های یه بازی میتونه زیاد باشه ، میتونه خیلی خیلی زیاد باشه ! ولی نه اونقدر که یه گیمر نتونه همشون رو ببینه !! ( مخصوصا با حجم محدود بازی ها )
1. در ادعای مطرح شده توسط سازندگان PES ، اشاره شده به ندیدن تمام انیمیشن های افتادن، در یک بازی نه در کل بازی ها.یه دروغ کاملا واضح !
اوایل نسل از این حرف ها زیاد می شنیدیم . مثلا سازنده های AC 1 ادعا میکردن صورت مردم اونقدر متنوعه که توی بازی دو صورت مشابه نمیبینید !
انیمیشن های یه بازی میتونه زیاد باشه ، میتونه خیلی خیلی زیاد باشه ! ولی نه اونقدر که یه گیمر نتونه همشون رو ببینه !! ( مخصوصا با حجم محدود بازی ها )
2. دروغ بودن برخی ادعاهای سازندگان بازی های دیگه، هیچ ربطی به درست بودن یا نبودن این ادعای سازندگان PES نداره.
3. انیمیشن های برخورد در GTA IV و احتمالا در فیفای بعدی به صورت on the fly و متناسب با نیرو و بقیه کمیت ها توسط کامپیوتر ساخته میشه. یعنی از پیش ساخته شده نیستند. در نتیجه تنوعشون بسیار بالاست. این انیمیشن ها رو چگونه در دیسک این بازی ها جا کردند؟!
Last edited by Yi Yi; 07-07-2011 at 23:22.
3 ) برای GTA IV از endorphin استفاده کردن و فیفا هم که سیستم فیزیکش رو تغییر داده
توی PES که فیزیک تغییر نکرده ( اگه تغییر کرده بود الان آسمون رو به زمین دوخته بودن ) پس چجوری میخوان انیمیشن های on the fly بسازن ؟!
مگه من گفتم در PES سیستم شبیه سازی فیزیک تغییر کرده؟!برای GTA IV از endorphin استفاده کردن و فیفا هم که سیستم فیزیکش رو تغییر داده
توی PES که فیزیک تغییر نکرده ( اگه تغییر کرده بود الان آسمون رو به زمین دوخته بودن ) پس چجوری میخوان انیمیشن های on the fly بسازن ؟!
شما در خط پایانی صحبتتون، جمله ی زیر رو نوشتید و من اون رو نقد کردم:
در جمله ی بالا از عبارت "یه بازی" استفاده کردید. "یه بازی" هم یک عبارت مبهمه و منظورش هر بازی ای می تونه باشه.انیمیشن های یه بازی میتونه زیاد باشه ، میتونه خیلی خیلی زیاد باشه ! ولی نه اونقدر که یه گیمر نتونه همشون رو ببینه !! ( مخصوصا با حجم محدود بازی ها )
من هم 2 بازی مثال زدم که در اون ها انیمیشن های قسمت خاصی از پیش ساخته شده نیستند. در نتیجه کاربر ، هر بار انیمیشن متفاوتی رو مشاهده می کنه. از اون طرف مشکلی با محدودیت حجمی دیسک بازی هم نداره.
به عبارت دیگه من دارم میگم که ادعای شما در خط پایانی، همیشه درست نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)