تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 77 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 764

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راستی سر پیچ که میرسه ماشین خود به خود سرعتش میاد پایین با این مشکل چی کار کنم کل هیجانش به اینه که با سرعت رد کنی اون قسمتو
    البته اگه دندشو از حالت اتومات در بیارم درست میشه ولی میخوام دنده اتومات عوض شه ولی سر پیچ سرعت کم نشه
    همون اول که می خواد بازی شروع شه برو تو قسمت dificulity and asistes بعد advanced setting همه گزینه ها جز abs رو NO کن

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نسخه ای که من اختیار دارم دو تا DVD هست که در اون Setup خود فروشنده تحت نام EHSAN GAMES دیده میشه و فایل ها به صورت چندین پارت دراومدن
    خب عزیز من شما هم همین نسخه ای که من دارم رو داری دیگه
    ببر بده بهش بگو مشکل داره
    از GREEN کامپیوتر گرفتی؟کلآ از هر کی گرفتی ببر بهش بده بگو نسخه دیگه آوردی میام میبرم
    اگر قبول نکرد بگو رو سیستم خودش نصب کنه مطمئن باش رو اونم اجرا نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جایی دیدم که سیستم بازی رو این زده بود:
    سیستم مورد نیاز:
    o سیستم عامل: Windows Vista/ Windows 7
    o پردازشگر: Intel Core i7 @ 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
    o رم – حافظه اصلی: ۳ Gb
    o هارد دیسک: ۱۵GB فضای خالی
    o کارت گرافیک: ۱GB @ nVidia GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 6670
    o کارت صدا: هماهنگ با DirectX
    o دایرکت ایکس: ۹

یعنی واقعا این سیستم رو می خواد؟ پایین تر از این اصلا راه نداره؟
    در ضمن دنبال فایل skidrow.dll هستم که وقتی آنزیپ می کنم از هارد محو میشه. چرا؟ آنتی ویروس هم غیر فعال هست!
    کلا دنبال کرک skidrow هستم که متاسفانه سه تا لینک ازش پیدا کردم که موقع دانلود کردن نمی دونم چه اتفاقی میفته که روی 98% گیر می کنه و می گه لینک خراب است!!! مشکل چیه؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ممکنه ...

نسخه ای که من اختیار دارم دو تا DVD هست که در اون Setup خود فروشنده تحت نام EHSAN GAMES دیده میشه و فایل ها به صورت چندین پارت دراومدن. اصلا در این Setup نامی از CodeMasters وجود نداره یعنی Setup بازی Setup اصلی نیست.

کرکی که تو این نسخه دیده همون سه فایل dll. هست که حجم تقریبی 900 KB داره و مشکلی در کرک دیده نمیشه. در یک پوشه هم تمام پیش نیاز های اجرای بازی اعم از ویندوز لایو، دایرکت اکس و 4 5 قلم دیگه وجود داره

ولی امیدوار نیستم با استفاده از خود Setup اصلی هم مشکل حل بشه ...

بازم باید دنبال دلیل اصلی عدم اجرای بازی بگردیم که این دلیل در همه سیستمهای مواجه با مشکل یکی باشه
    وای!
    امان از وقتی که ایرانیها میخوان یه بازی کاملا خارجی رو مثلا به اسم کمپانی نه نه قزیشون منتشر کنند بدترین کار هم همین دستکاری توی setup اصلی بازیه که معلوم نیست آخر سر چه بلایی سر فایلهای اصلی بازی میاد و هر کدوم موقع نصب کجا میرن!!!

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وای!
    امان از وقتی که ایرانیها میخوان یه بازی کاملا خارجی رو مثلا به اسم کمپانی نه نه قزیشون منتشر کنند بدترین کار هم همین دستکاری توی setup اصلی بازیه که معلوم نیست آخر سر چه بلایی سر فایلهای اصلی بازی میاد و هر کدوم موقع نصب کجا میرن!!!
    تازه مهدی خبر نداری ستاپ رو دستکاری که می کنن هیچ دارن باکس شات بازی رو هم با نام همون مرکز فروش طراحی می کنن!

6. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Subaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب عزیز من شما هم همین نسخه ای که من دارم رو داری دیگه
    ببر بده بهش بگو مشکل داره
    از GREEN کامپیوتر گرفتی؟کلآ از هر کی گرفتی ببر بهش بده بگو نسخه دیگه آوردی میام میبرم
    اگر قبول نکرد بگو رو سیستم خودش نصب کنه مطمئن باش رو اونم اجرا نمیشه
    آره من از کامپیوتر سبز چهارراه استاد یوسفی گرفتم.

دوستم رفته به فروشنده گفته. به فروشنده گفته بازی رو 64 بیتی ها اجرا میشه ولی رو 32 بیتی ها نه.
    فروشنده هم در جواب گفته که نه مشکلی نداره خیلیا که 32 بیتی بودن بازی رو بردن و مشکلی هم نداشتن.

ولی بازم من فک نمی کنم اشکال از نسخه بازی باشه. اصلا من به این نظریه اعتقاد ندارم !

در ضمن دوستان یه تحقیق بکنین ببینین در سیستم های 64 بیتی بازی اجرا میشه یا نه؟ در 32 بیتی ها که تا الان من رو 3 تا سیستم امتحان کردم اجرا نشده ولی رو سیستم 64 بیتی دوستم که لب تاپه بازی اجرا شد.
    Last edited by Subaru; 30-05-2011 at 19:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تازه مهدی خبر نداری ستاپ رو دستکاری که می کنن هیچ دارن باکس شات بازی رو هم با نام همون مرکز فروش طراحی می کنن!
    منم بازیمو از یه شرکت مشهدی گرفتم اومده اول بازی، جای آرم کدمسترز، آرم شرکت خودشو گذاشته!!قباحتم حدی داره ...حالا بقیه کرکا رو که جایگزین می کنم بازیم لود نمیشه!
    می خواسم ببینم کسی لینکی واسه فایل های ارجینال بازی نداره..فک کنم اگه پچی واسه بازی بیاد لازم شه
    Last edited by treason_boys; 30-05-2011 at 19:45.

داره خودمونی میشه subasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره من از کامپیوتر سبز چهارراه استاد یوسفی گرفتم.

دوستم رفته به فروشنده گفته. به فروشنده گفته بازی رو 64 بیتی ها اجرا میشه ولی رو 32 بیتی ها نه.
    فروشنده هم در جواب گفته که نه مشکلی نداره خیلیا که 32 بیتی بودن بازی رو بردن و مشکلی هم نداشتن.

ولی بازم من فک نمی کنم اشکال از نسخه بازی باشه. اصلا من به این نظریه اعتقاد ندارم !

در ضمن دوستان یه تحقیق بکنین ببینین در سیستم های 64 بیتی بازی اجرا میشه یا نه؟ در 32 بیتی ها که تا الان من رو 3 تا سیستم امتحان کردم اجرا نشده ولی رو سیستم 64 بیتی دوستم که لب تاپه بازی اجرا شد.
    من روی ویندوز 7 اجرا کردم.... 32 بیتی

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من الان بازی رو نصب کردم مشکلم اینه که بازی فول اسکرین نمیشه تو تنضیماتشم جایی برای فول اسکرینش وجود نداره
    کرک استفاده شده هم skidrow هستش
    دوستان لطفا کمک کنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

steam error: Application load error 5: 0000065434

سلام
    این مشکل منه راهی هست حل شه

ممنوننننننننننننننن میشم

12. این کاربر از nematiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •