تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 88 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

فالکائو در نزدیکی چلسی

به نظر می رسد نخستین خرید ویلاس بواس فالکائو بازیکن پورتو باشد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با توجه به رابطه خوب آندره ویلاس بواس ، سرمربی تیم فوتبال چلسی و رادامل فالکائو ستاره تیم پورتو ، بتوان او را در تیم چلسی تصور کرد .
    در این خصوص خود این بازیکن نیز در مصاحبه ای با روزنامه استار گفت : " من بحث انتقالم را به مدیر برنامه هایم واگذار کرده ام . من اکنون در حال استراحت هستم ، اما می دانم که انتقالی صورت خواهد گرفت . "
    وی همچنین اضافه کرد : " آرزوی من این است که سخت کار کنم و ایمان دارم که می توانم در لیگ بزرگی چون لیگ انگلستان بازی کنم . اگر چلسی برای جذب من علاقمند است ، پس تنها اتفاق مذاکره کردن با آنهاست . "
    با توجه به صحبت های این بازیکن و ابراز علاقه اش برای حضور در لیگ برتر و چلسی ، در صورتی که مسئولان تیم چلسی نظر مثبت روی او داشته باشند ، می توانیم او را یکی از بازیکنان فصل آینده بدانیم.

2. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

گالیانی : دروگبا به میلان نمی آید

مدیر باشگاه آث میلان ، علاقه تیمش برای انتقال دیدیر دروگبا به سن سیرو را رد کرد.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این چند روزه انتقال دیدیر دروگبا به آث میلان یکی از دغدغه های اصلی هواداران چلسی بود که امروز آدریانو گالیانی ، مدیر باشگاه آث میلان در مصاحبه ای کورییل دلو اسپورت این خبر را تکذیب کرد و انتقال دروگبا به میلان را منتفی دانست.
    وی در مصاحبه اش گفت:" ما در خط حمله مشکلی نداریم و از این رو دروگبا به میلان نخواهد آمد. "
    با توجه به صحبت هایی که از انتقال دروگبا و جدایی کاسانو از میلان به گوش می رسید نیز گالیانی گفت: " کاسانو ؟ میلان نمی تواند به کسی جایگاهی را ضمانت دهد . اما آنتونیو (کاسانو ) برای میلان بسیار مفید خواهد بود."

4. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بواس : من دیکتاتور نیستم

ویلاس بواس بر این باور است که بازیکنانش باید از پتانسیئل و توانایی هایشان استفاده کنند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندری ویلاس بواس که به عنوان هفتیم مربی چلسی پس از روی کار آمدن آبراموویچ می باشد قصد دارد با حفظ رابطه ای صمیمی با بازیکنان جدیدش ، تیم را کنترل کند . از همین رو در مصاحبه ای و با توجه به آمدن تری و کول در هفته آینده و دیر کرد آنها ، سرمربی آبی ها گفت :" من دیکتاتور نیستم ، من در فوتبال آزادی را می پسندم . تنها خود بازیکنان هستند که می توانند مطمئن از وضعیت جسمانی خود باشند و اینکه می توانند روی دو پای خود بایستند یا خیر."
    وی ادامه داد :" داشتن خلاقیت برای بازیکنان مهم است ، من عاشق قسمت های غیر قابل پیش بینی مسابقه هستم . من با جدیت بر این باورم که بازیکنانی که ابزار و پتانسیئل کافی را دارند ، باید توانایی استفاده از آن را در بازی داشته باشند."
    ویلاس بواس در سوالی که در خصوص شایعه پرداخت 80 میلیون برای بازیکنانی چون نیمار ، فالکائو و موتینهو از طرف چلسی روبه رو شد ، چنین پاسخ داد :" من موفقیت را می خواهم . من انتظاراتی دارم و می خواهم زمانی که به گذشته خود نگاه می کنم به آن افتخار کنم. من می خواهم برنده لیگ قهرمانان اروپا باشم و در مورد فرهنگ و اجتماع لیگ های دیگر تحقیق و بررسی کنم ."
    این مربی جوان اضافه کرد :" این کاری است که من همیشه خواستارش بودم ، من قبول دارم که مردم گاهی استفاده کردن از نیروی جوان را همچون قمار می دانند ، اما اگر من باور نداشتم من می توانستم موفقیتی بدست آورم؟ "
    وی همچنین در خصوص مقایسه هایی که از سوی رسانه ها با خوزه مورینیو می شود نیز گفت :" من با خوزه در ارتباط هستم ، چرا که ما با هم کار می کردیم ، اما من برای صحبت کردن در این خصوص از راهم خارج نخواهم شد . ما افراد متفاوتی هستیم ، با شخصیت و ظاهری متفاوت در مسابقه . من برای خوزه احترام قائلم ، اما من مانند او نیستم . من با روش خودم کار می کنم ، من دوست ندارم مانعی در کارم باشد و یا به این فکر کنم که خوزه چه فکری می کند."

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

وست بروم هم استاریج را می خواهد

تیم وست برومویچ هم به لیست مشتریان دنیل استاریج پیوست.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دنیل استاریج ستاره جوان تیم فوتبال چلسی که پس از انتقالش در زمستان سال گذشته به بولتون و درخشش در این تیم و سپس بازی های قابل قبولش در بازیهای ملی زیر 21 سال با تیم ملی انگستان ، دلیلی بود تا تیم وست برومویچ هم به مشتریان این مهاجم جوان و خوش آتیه اضافه شود.
    تا به حال تیم های نیوکاسل ، بولتون و استوک سیتی نیز ابراز تمایل کرده اند تا او را به خدمت بگیرن

7. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی اتوئو را می خواهد

ویلاس بوآس که روز گذشته به عنوان مربی جدید چلسی معرفی شد بازیکنان خاصی را زیر ذره بین دارد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روز چهارشنبه بود که آندره ویلاس بواس به عنوان مربی جدید چلسی معرفی شد و این در حالی است که خیلی ها از او به عنوان مربی جوان و پدیده جدید دنیای مربیگری یاد می کنند. این مربی پرتغالی قراردادی 3 ساله را به امضا رساند و بلافاصله فعالیتش را درتیم آبی های لندنی آغاز کرد
    طبق گزارش منتشره در دیلی میرر، سران چلسی مبلغی در حدود 100 میلیون یورو برای خریدهای تابستانی تیمشان کنار گذاشته اند و در لیست خریدهای این تیم نام بازیکنانی مثل فالکائو،موتینیو و نیمار دیده می شود. در این میان آندره ویلاس بواس یک مهره دیگر را هم می خواهد : ساموئل اتوئو! البته مشخص نیست که خرید اتوئو در راس خریدهای این مربی جوان قراردارد یا نه .
    ولی با این وجود به نظر می رسد که جذب این ستاره کامرونی کار سختی نباشد.چرا که او اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که تمایل زیادی برای پیوستن به یک تیم انگلیسی دارد. از سوی دیگر چلسی هم برای برآورده کردن خواسته مربی اش، قیمت این ستاره برای قراردادی 3 ساله را جویا شده.
    حال باید منتظر ماند و دید که درروزهای آتی چه اتفاقی خواهد افتاد. آیا سران چلسی آماده اند پیشنهادی قابل قبول را برای خرید اتوئو ارائه کنند تا مذاکرات در روند مناسبش قرار بگیرد یا خیر.
    البته مربی پرتغالی و جوان پورتو برنامه هایش را خیلی روشن و شفاف اعلام کرده:« هدف من ادامه روند پیروزی است. همان روندی که این تیم در هفت سال اخیر دنبال می کرد.مسائل خیلی تغییرنخواهند کرد باید به روند موفقیتها ادامه داد.امیدوارم که انگیزه های زیادی در رختکن تیم وجود داشته باشد و شیوه دیگری از ارتباط و رهبری تیم را شاهد باشیم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آلکانتارا می خواهد به چلسی بیاید

تیاگو آلکانتارا ، هافبک جوان بارسلونا ابراز امیدواری کرد که بتواند در تیم فوتبال چلسی به فوتبالش ادامه دهد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیاگو آلکانتارا 20 ساله که پس از شنیدن شایعاتی مبنی بر اضافه شدن فابرگاس به ژاوی و اینیستا ، احساس می کند که نمی تواند آن چنان که توقع دارد خودش را نشان دهد. از همین رو در مصاحبه ای گفت " اگر بگویم می خواهم در بارسلونا موفق باشم دروغ گفته ام ، چرا که من می خواهم در فوتبال موفق باشم و مردم نامم را فراموش نکنند."
    سپس در سایتها و نشریات مختلف مصاحبه ای از مدیر برنامه های او عنوان شد که وی گفته است :" تیاگو ایمان دارد که طریقه فوتبال ویلاس بواس کاملا او را به تکامل خواهد رساند."

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام به همه ی فوتبالیا ، مخصوصا چلسی ای ها
    خوب چندتا خبر دارم که وقت نمیکنم ترجمه کنم (کنکور دارم نا سلامتی ) ، دیگه ببخشید واسه ی متن انگلیسی
    Agent: Hiddink was first choice
      محتوای مخفی: متن خبر 
    Guus Hiddink, not Andre Villas-Boas, was Roman Abramovich's first choice to become Chelsea's new manager, claims the Dutchman's agent.

The current Turkey coach was tipped as the favourite to take over Carlo Ancelotti after the Italian was dismissed at the end of last season.
    ...
    However, his contract with Turkey has been a barrier between him and a second spell at Stamford Bridge, where he won the FA Cup during a caretaker spell in 2009.

It was rumoured that Hiddink was prepared to quit his job should a proper offer come in from the English giants.

However, Chelsea surprised many last week by appointing Villas-Boas as manager after sanctioning the £13.3million buy-out clause in his contract at Porto.

Now Hiddink's agent Cees van Nieuwenhuizen has revealed that the young Portuguese coach was only appointed because of his client's commitment to honour his current contract with Turkey.

"Every now and then they talk, they [Hiddink and Abramovich] see each other, and Guus would say: 'I have a contract so it's no use considering a position for me at Chelsea.' I think Abramovich has respected that position," Van Nieuwenhuizen said in The Observer.

"When he signed with Turkey he realised he would be in this position in principle through at least to the European Championship, so he's a professional.

"[Inter president] Massimo Moratti also mentioned last week that he wanted Guus Hiddink, and Guus has already been connected in the past a couple of times, related to big clubs, not only Chelsea."

Van Nieuwenhuizen, however, insisted that the 64-year-old will not retire after his work with Turkey.

MORE NEWS

>Chelsea offered Galatasaray's Arda Turan in exchange for Didier Drogba plus 7m

>barcelona midfielder Thiago is unhappy at the Nou Camp and wants a move to Stamford Bridge.The 20-year old is dubbed “little Xavi” by team-mates and is looking for a move away from the Catalans in order to secure first team football.
    ...

>Luka Modric is to become the highest paid player in Tottenham’s history.
    The Mail on Sunday suggests Spurs will make the Croatian the top earner at White Hart Lane but only if signs a new long term deal with the North London club.chelsea are intrested on modric

>Chelsea FC are willing to listen to any serious offers have for Nicolas Anelka and Saloman Kalou and will not no longer be looking to offer Didier Drogba in part exchange for Luka Modric.

>Ramos agent rubbishes report
    Real Madrid defender's brother claims quotes are a fabrication"I did not say that and I do not know them," he told Spanish paper AS.
    "I normally do not make any comments, let alone comments as explosive as those.

SOURCE: FOOTBALL UK,FUTBAL BUKER, SKY SPORTS,FOOTBALL FRIENDS MADZINE

The Axe Has Swung!

محتوای مخفی: ادامه : 
    The press are reporting that Andre Villas-Boas made a swift visit to Cobham on Friday with devastating results for some.

Keen to shape his own backroom team, it`s being reported that Andre Villas-Boas has axed three of the backroom staff at Chelsea.
    ...
    Reported to have been placed on 'gardening leave` until compensation packages are worked out are the following:-

• Paul Clement - first team coach

• Bryan English - club doctor

• Glen Driscoll - fitness coach

Of the three, we`d suggest that Paul Clement is the most high-profile with Clement having graduated form the youth side of things to being Carlo Ancelotti`s right-hand man, following the departure of Ray Wilkins.

Clearly, Andre has wasted no time in making his mark!

And in another Rumors:AVB has told Essien that he's free to find another club & can start with negotiations.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

Villas-Boas’ Transfer Targets
    Posted on Monday, 27th June 2011 by Anthony Williams

محتوای مخفی: ادامه 
    On Sunday the Daily Star compiled a list of what they claimed to be Andre Villas-Boas’ top targets next season as he aims to revamp his Chelsea side and make his mark at Stamford Bridge.

At the time of writing none of the players listed below have moved to any other clubs, but a few of them are heavily linked with moves that they are expected to complete in the near future and may have done so by the time this is published.
    According to the Daily Star, we’re aiming to sign:

Sergio Aguero (Atletico Madrid):
    The 23-year-old has been linked with a move to Stamford Bridge for some time now, but talks allegedly broke down in 2009 as the club were unwilling to meet his wages demands (and they are obscene). I doubt anything has changed and he’s reportedly off to Juventus last I heard. Bullshit rumour, but refuses to die.

Fabio Coentrao (Benfica):
    One of the most highly-rated left backs in Europe, but unless the rumours linking Ashley Cole to Real Madrid have any weight in them, I reckon Coentrao will end up at the Santiago Bernabeu.

Falcao (Porto):
    The Colombian enjoyed a successful season under the tenure of Andre Villas-Boas at Porto last season and the club are expected to meet his £26.5m buyout, if they do, it’ll be interesting to see how he fits into the side and if that will have a bearing on the likes of Fernando Torres and Didier Drogba.

Luka Modric (Tottenham):
    Already have had a bid turned down for the player, who said that he would favour a move to Chelsea. However, there are rumours that we have gone cold on him and the likes of Manchester United may take advantage of this, especially as he is highly rated by Sir Alex Ferguson and United have already acted fast with their signings so far this summer.

Joao Moutinho (Porto):
    Villas-Boas signed the midfielder for Porto last year and many believe he may want to bring the Portuguese international to Stamford Bridge this summer, but his minimum fee release is quite a bit higher than Falcao’s at a reported £36m, and I can’t see us paying that, so if we do decide to go for him then negotiations may be a little tougher than they would be for Falcao.

HULK (Porto):
    Out of Porto’s current playing staff, many argue that Hulk is the sort of player that Chelsea are in need of most as he can be used as a forward or a winger, which is an area where the Blues are a little weak in. He’d likely come at a high price as his minimum fee release clause is not far under £90m.

Rolando (Porto):
    The Star describe 19-year-old Rolando as the bedrock of Porto’s defence, who has been linked with both Juventus and Roma. Not sure we really need another defender, unless one of the current ones leave. Rolando is rated at around £18m.

Neymar (Santos):
    This guy seems to be driving everybody mental and I reckon he’ll either stay in Santos or will opt for a move to Real Madrid, as I cannot see us paying the £40/45m for the player. But he is a potential world star and there are many that would love to see us sign him and the links to him remain.

اینم از خبر ها
    بازم ببخشید ، ایشالله بعد کنکور جبران میکنم

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

پایان ماه عسل ویلاس بواس در چلسی

روی کاغذ ویلاس بواس تیمی در اختیار دارد که می تواند با بهترین های اروپا رقابت کند اما بررسی دقیق تر وضعیت بازیکنان چلسی نشان می دهد این تیم به خون تازه ای نیاز دارد
    سایت گل-یک هفته از معرفی آندره ویلاس بواس به عنوان سرمربی جدید چلسی گذشته و کم کم هیجانات اولیه از انتصاب این مربی 33 ساله به عنوان جانشین کارلو آنچلوتی، فروکش کرده است. حالا دیگر همه می دانند که او زمانی همسایه بابی رابسون بوده و به او توصیه کرده که در تیمش از دومینگوس پاسینسیا بیشتر استفاده کند یا اینکه فقط 8 ماه از فرانک لمپارد و 5 ماه از دیدیه دروگبا بزرگتر است.

اما بعد از چند روز دیگر ماه عسل سرمربی سابق پورتو تمام شده و او کم کم باید با مسئولیت دشواری که برعهده گرفته روبرو شود.
    رومن آبراموویچ برای به خدمت گرفتن او حاضر به پرداخت رقم خیره کننده 15 میلیون یورو به پورتو شده و مطمئنا انتظاراتش از ویلاس بواس نیز به همین اندازه بالاست. هیچ یک از مربیان سابق چلسی در دوران حضور بیلیونر روس در استمفوردبریج نتوانستند به رویای او در مورد قهرمانی در چمپیونزلیگ جامه عمل بپوشانند و آبراموویچ اکنون از این مربی جوان انتظار دارد که ناکامی مربیانی مانند مورینیو، آنچلوتی، گاس هیدینک، و لوئیس فیلیپه اسکولاری را جبران کند و این بی تردید فشار زیادی به سرمربی جدید چلسی وارد می کند.

روی کاغذ ویلاس بواس تیمی در اختیار دارد که می تواند با بهترین های اروپا رقابت کند اما بررسی دقیق تر وضعیت بازیکنان چلسی نشان می دهد این تیم به خون تازه ای نیاز دارد؛ به بازیکنانی جوان و با کیفیت که قادر باشند در مقاطع حساس فصل جای بازیکنان کلیدی اما پا به سن گذاشته تیم را بگیرند.

بازسازی کلی؛ از خط حمله تا خط دفاعی

ویلاس بواس در اولین گام و البته به عنوان مهمترین اقدامش باید به فکر بازگرداندن فرناندو تورس به روزهای اوجش باشد. این ستاره اسپانیایی که ژانویه گذشته با انتقالی 50 میلیون پوندی پای به استمفوردبریج گذاشت، هرگز نتوانست آن مهاجمی شود که آنچلوتی انتظار داشت. کارلتو تلاش زیادی کرد تا با امتحان ترکیب های متفاوت با دروگبا و آنلکا، "ال نینیو" را در ترکیب تیم جا بیندازد اما موفق نشد.

از سوی دیگر هر دو مهاجم دیگر تیم یعنی آنلکا و دروگبا روزهای آخر دوران حرفه ای شان را سپری می کنند و چلسی به شدت به یک مهاجم جوان در این سطح نیاز دارد. ویلاس بواس قصد دارد رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی پورتو، را به حضور در استمفوردبریج ترغیب کند؛ مهاجمی که نشان داده قادر است با بهترین های اروپا رقابت کند. هرچند این اتفاق به معنای جدایی احتمالی دروگبا یا آنلکا از چلسی است.

اما چالش بزرگتر برای ویلاس بواس، بازسازی خط میانی چلسی یا حداقل شکل دادن دوباره به آن است؛ خط میانی ای که حتی در رقابت های فصل پیش لیگ برتر که چندان در سطح بالایی برگزار نشد، باز هم دچار مشکلات زیادی بود و بی تردید برای موفقیت در چمپیونزلیگ و مقابله با تیم هایی مانند رئال و بارسا به چیزهای بیشتری نیاز دارد.

در رقابت های فصل گذشته فرانک لمپارد آن ستاره همیشگی نبود. او که به دلیل مصدومیت، چند ماهی نتوانست تیمش را همراهی کند، در بازگشت نیز فروغ چندانی نداشت. او یکی از بهترین های چلسی در چند اخیر بوده اما اکنون 33 ساله است و نیاز به یک جانشین مطمئن دارد تا در صورت ناآمادگی یا مصدومیت بتواند جای خالی او را پر کند.

مایکل اسین نیز شرایطی شبیه به لمپارد داشت و با افت او، جان ابی میکل نیز نتوانست به اندازه قبل موثر باشد.در چنین شرایطی ژوائو موتینیو می تواند یک خرید خوب و به موقع برای چلسی باشد.

فلورن مالودا هم اگرچه فصل را خوب شروع کرد، اما در ادامه کاملا محو شد و سالومون کالو علی رغم درخشش گاه و بیگاهش، بازیکنی نیست که بتوان در بازی های بزرگ روی او اطمینان کرد.

در خط دفاعی نیز جان تری فصل درخشانی را سپری نکرد و در بازی های زیادی آسیب پذیر بود اما این شاید تنها نقطه ای باشد که ویلاس بواس بهتر است برای ترمیم آن به فکر چاره دیگری به غیر استفاده از بازیکنی دیگر به جای کاپیتان آبی ها باشد. تری در بین هواداران چلسی از محبوبیت بالایی برخوردار است و کنار گذاشتن او در اولین فصل حضور در استمفوردبریج می تواند تبعات ناخوشایندی برای مربی جوان پرتغالی داشته باشد.

چلسی نیاز به جراحی های فوری دارد و ویلاس بواس اگر می خواهد تا پایان قراردادش در سال 2014 به کارش ادامه بدهد، باید هر چه زودتر دست به کار شود.

13. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

ری ویلکینز: کار کردن با ستاره های چلسی، بزرگترین آزمون ویلاس بواس است

سایت گل- ری ویلکینز، کمک مربی سابق چلسی، معتقد است کار کردن با ستاره ها و بازیکنان باتجربه چلسی، بزرگترین آزمون ویلاس بواس در استمفوردبریج خواهد بود.

این سرمربی 33 ساله پرتغالی با بازیکنانی مانند فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا هم سن است.

ویلاس بواس در زمان حضور مورینیو در چلسی دستیار او بود و حضور در چلسی، اولین تجربه او در یک لیگ بزرگ اروپایی است.

ویلکینز در گفتگو با بی بی سی گفت:" او مربی جوانی است که بسیار عالی کار کرده اما حضور در چلسی با بازیکنان بزرگی که دارد و ستاره های بزرگی که در آن بازی می کنند، یک آزمون دشوار است.

آیا او تا به حال با بازیکنانی با تجربه و با کیفیت مانند بازیکنان چلسی کار کرده است؟ بسیار جالب است که ببنیم او چطور با این شرایط کنار می آید. اگر او بتواند این کار را انجام دهد من به اینکه او مربی خارق العاده ای است، ایمان خواهم آورد.

دانش تمرینی او بسیار سازمان یافته است. او با مورینیو کار کرده و بازیکنان نیز با فلسفه مورینیو به خوبی آشنا هستند. او می داند بازیکنان به چه چیزی نیاز دارند. بزرگترین چالش او آغاز رقابت ها خواهد بود که اینکه چطور با شرایط تاکتیکی ای که با آن مواجه می شود، کنار خواهد آمد. او از شرایط باشگاه به خوبی آگاهی دارد و لیگ جذابی نیز در پیش روست و مطمئنم که او از آن لذت خواهد برد."

15. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •